2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

onu söylemesem 74 kiloyla hamile kaldım :26::26:

akıllıbıdıkcım korkutma beni milli piyangoya döndü benim sıpa :)))[/B][/COLOR]

valla kuzum hayırlısı ne ise o olsun ama durum bu
bizim doktor 2. ye de erkek dedi kesin mi dedim sonra tekrar baktı
dopler açtı biyerler kırmızı oldu yandı söndü falan 2-3 dk da öyle baktı sonra kız dedi
kesin mi dedim kesin dedi..inşallah kesindir diyerek çıktık
bizi uğurlarken de %100 ancak ayrıntılıda görürüz dedi ve son noktayı koydu

ama ben çoktaan adını koydum onun
herkese de kesin kız dedim

bakırköy radyotom radyomar yazıyor kağıtta....
nasıldı 4 boyutlu anlatsana biraz neler yapıyorlar fiyat nedir???

akıllıbıdıkcım korkutma beni milli piyangoya döndü benim sıpa :)))

canım bende orda yaptırdım randevuyla gidiyorsun 225 tl verdim bebeğinin resmini çerçeve yapıp veriyolar bana 2 tane yüzünün fotoğrafını verdiler biri avatarımdaki ve cdye çekiyolar en başından beri ve rapor veriyor onu doktorunla paylaşıyosun ilk önce kalbini incelemkle başlıyo seslerini falan dinliyosun bütün organlarına tek tek bakıyo, ayak parmaklarını el parmaklarını tek tek sayıyo ve karşında bir projektör var karanlık bir oda sen dev ekrandan izliyorsun bebişini yaklaşık yarım saat sürüyor. bana op.dr. murat göksü girdi bayağ deneyimli bir doktor büyük ihtimal sana da aynı kişi bakacak.

cnm bizimkini kesin dememişti zaten % 80 demişti,ben çok sevinince de annesi çok heveslenme bazen erkek pipiyi saklıyor demişti....
o yüzden çok da büyük bir yıkım yaşamadım ama tabi buruldum bir.....

o kırmızı yanıp sönen şey kordon işte canım
artık kordonla pipiyi karıştırmamak için gelişmiş ultrasonlar kullanılıyor

benim bebişr 3 defa erkek dediler 2 farklı doktor
heralde artık değişmez diyorum

canım bana da 17.haftada kız tahmini etmişti sürekli gittiğim doktor ama aynı hafta başka bi doktora gittim 3 boyurlu ultrason ve normal ultrasonda baktı %100 erkek dedi,3 kere sordum hatta emin olmak için adamcağız kesin erkek üzüldünüzmü erkek diye demiştiyarın ayrıntılı ultrason için gidecem doktora bakalım ne diyecek bu defa

bence de izin kullan canım,çalışma boşver.bana da doktorum 28.haftadan sonra çalışman tehlikeli olabilir erken doğum tehliken olabilir dedi,oğlum erken doğduğu için.heyet rağporu veririm felan demişti,en iyisi bol bol dinlenmek

kızlar bu arada ayrıntılı ultrason için ne kadar ücret verdiniz?bana randevu felan verdiler ama ücretten hiç bahsetmediler,yarın 14.30da gidecem,benim için dua etmeyi unutmayın nolur,inşallah hayırlı haberlerle dönerim...

ben de ablamla konuştum
o da 20. haftasına kadar 6 kilo almış
onun sonradan yavaşlamış kilo alımı
14 kilo ile kapattı
inşallah ben de ona çekmişimdir

ben de ablamla konuştum
o da 20. haftasına kadar 6 kilo almış
onun sonradan yavaşlamış kilo alımı
14 kilo ile kapattı
inşallah ben de ona çekmişimdir

inşallah canım 14 kilo süper her ne kadar ben kendim için hedef olarak 10 kg koymuş olsamda biraz imkansız gibi geliyo bana

biçoğunuz hazırlıkları bitirmiş ama ben daha başlamadım bile çok mu rahatım neyim ben de:) ama cinsiyetlerin değiştiğini de görünce ayrıntılıyı bekleyip kesinleşince başlasam diyorum

akıllıbıdık chicconun dediğin modeli bence çok güzel (yine atladım ama )
ama ağırlığı çok gibi geldi bana 13,7 kg mış
iki tane olunca 27 kilo edecek
biyere gittiğinizde eşin 27 kiloluk arabaları taşımak durumunda kalabilir
bu durumda sen de iki çocuğu taşımalısın
tek dezavantajı bana ağır gibi gelmesi
bir de bagajınıza sığacak mı ikisi
arabanın baya büyük olması gerekir heralde, normal arabaya sığacağını sanmam

inşallah canım 14 kilo süper her ne kadar ben kendim için hedef olarak 10 kg koymuş olsamda biraz imkansız gibi geliyo bana

valla ben 15 kiloyla bitirsem göbek atıcam
20. haftaya 6 kilo fazlayla girince insanın hedefleri de daha yüksek oluyor mecburen
sen bitirebilirsin ama bence çok iyi gidiyorsun

biçoğunuz hazırlıkları bitirmiş ama ben daha başlamadım bile çok mu rahatım neyim ben de:) ama cinsiyetlerin değiştiğini de görünce ayrıntılıyı bekleyip kesinleşince başlasam diyorum

canım bende başlamadım henüz ancak çok hoşuma giden bişey olursa alıyorum, mart ayı gibi başlamayı düşünüyorum esas alışverişe şuan erken gibime geliyo ama tercih meselesi tabi.

20. haftaya 6 kilo fazlayla girince insanın hedefleri de daha yüksek oluyor mecburen

ayy ağzından bal damlıyoo inşallah canım yaa bakalım hepimiz sağlıklı ve incecik tamamlarız gebeliğimizi

canım ben de 45le hamile kalmıştım şimdi 51im,yani tam 6 kilo almışım,ilk hamileliğimde de aynen böyleydi.toplamda 15 kiloyla doğum yaptım 33 haftalık.ama bende bu hamileliğime hamur işi çok yiyoyurm,doktorum en son gittiğimde hamur işi kızartma türü yeme dediğinden beri daha bi yer oldum kızartma ve hamur işini sanki.

zaten yasak olan şeyler her zaman tatlıdır bende canım isteyince nefsimi köreltecek kadar yiyorum abartmadan otursam bir tepsi hamurişini bitirebilecek kapasite var şuan iştahımda ama tutuyorum kendimi

evet emsallerine göre ağır bir puset

kasımda arabamızı sattık şuan şirket arabasıyla idare ediyoruz ve nisan gibi yeni bir araba alacağız inşallah
arabaya göre puset değil de pusete göre araba alıcaz sanırım

süpermiş canım seninde şuan nasıl gidiyosun peki?ikinci gebelikte daha çok kilo alınıyo diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum?

ben ilkinde çok yürüyüş yaptım zaten ilkini haziran 2 de geçen sene dogum yaptım zaten gene kilolu hamile kaldım ve 4 ay ben hep kustugumdan 6 kilo falan veriyorum baştan şimdiye kadr 1,5 2 falan aldım herhalde ilk çocugumda 37. haftada dogdu 3 kilo idi böle yani yürüyüş çok işe yarıyor bide ben ekmek yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…