- 27 Ekim 2011
- 371
- 74
- 318
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.681
slm canım gözün aydın karbonhidrat ağırlıklı beslenme pirinç ekmek hamurişi yağlı kızartmaları tuz ve turşuyu aşırı tüketmekten kaçın derim ben doktorumun tavsiyeleri doğrultusunda söylüyorum bunu ama zayıf hamile kalanlar hemen kilo alır diyolar sen kaç kiloyla hamile kaldın o da önemli tabi?
akıllıbıdıkcım korkutma beni milli piyangoya döndü benim sıpa :)))[/B][/COLOR]
bakırköy radyotom radyomar yazıyor kağıtta....
nasıldı 4 boyutlu anlatsana biraz neler yapıyorlar fiyat nedir???
akıllıbıdıkcım korkutma beni milli piyangoya döndü benim sıpa :)))
cnm ben en son 17 haftamda gıttım 19 cm 234 gr dı ve doktorumuz erkek dedı..böylesı degısme durumları nasıl oluyor ayyy ben oğluşuma cok alıstım...pekı sen ne yaptın ılk duydugunda kız beklırduk demedın mı yanı ılk tepkını merak ettım de ınsan şok olur..
valla kuzum hayırlısı ne ise o olsun ama durum bu
bizim doktor 2. ye de erkek dedi kesin mi dedim sonra tekrar baktı
dopler açtı biyerler kırmızı oldu yandı söndü falan 2-3 dk da öyle baktı sonra kız dedi
kesin mi dedim kesin dedi..inşallah kesindir diyerek çıktık
bizi uğurlarken de %100 ancak ayrıntılıda görürüz dedi ve son noktayı koydu
ama ben çoktaan adını koydum onun
herkese de kesin kız dedim
onu söylemesem74 kiloyla hamile kaldım :26::26:
canım bana da 17.haftada kız tahmini etmişti sürekli gittiğim doktor ama aynı hafta başka bi doktora gittim 3 boyurlu ultrason ve normal ultrasonda baktı %100 erkek dedi,3 kere sordum hatta emin olmak için adamcağız kesin erkek üzüldünüzmü erkek diye demiştislm canım gözün aydın karbonhidrat ağırlıklı beslenme pirinç ekmek hamurişi yağlı kızartmaları tuz ve turşuyu aşırı tüketmekten kaçın derim ben doktorumun tavsiyeleri doğrultusunda söylüyorum bunu ama zayıf hamile kalanlar hemen kilo alır diyolar sen kaç kiloyla hamile kaldın o da önemli tabi?
evt çıktı şükür.. yaa uzatabildiğim kadr uzatacagım eşimin burdakid ershane ile sözleşmesi haziran sonu dogumu falan burda yaparım... başlayışımı yapar geri dönerim yıllık izinlerim falan hepsi duruyo
ben de ablamla konuştum
o da 20. haftasına kadar 6 kilo almış
onun sonradan yavaşlamış kilo alımı
14 kilo ile kapattı
inşallah ben de ona çekmişimdir
inşallah canım 14 kilo süper her ne kadar ben kendim için hedef olarak 10 kg koymuş olsamda biraz imkansız gibi geliyo bana
biçoğunuz hazırlıkları bitirmiş ama ben daha başlamadım bile çok mu rahatım neyim ben de:) ama cinsiyetlerin değiştiğini de görünce ayrıntılıyı bekleyip kesinleşince başlasam diyorum
valla ben 15 kiloyla bitirsem göbek atıcam
20. haftaya 6 kilo fazlayla girince insanın hedefleri de daha yüksek oluyor mecburen
sen bitirebilirsin ama bence çok iyi gidiyorsun
valla ben 15 kiloyla bitirsem göbek atıcam
20. haftaya 6 kilo fazlayla girince insanın hedefleri de daha yüksek oluyor mecburen
sen bitirebilirsin ama bence çok iyi gidiyorsun
bende ilk hamileliğimde 12 kilo almıştım
canım ben de 45le hamile kalmıştım şimdi 51im,yani tam 6 kilo almışım,ilk hamileliğimde de aynen böyleydi.toplamda 15 kiloyla doğum yaptım 33 haftalık.ama bende bu hamileliğime hamur işi çok yiyoyurm,doktorum en son gittiğimde hamur işi kızartma türü yeme dediğinden beri daha bi yer oldum kızartma ve hamur işini sanki.
akıllıbıdık chicconun dediğin modeli bence çok güzel (yine atladım ama)
ama ağırlığı çok gibi geldi bana 13,7 kg mış
iki tane olunca 27 kilo edecek
biyere gittiğinizde eşin 27 kiloluk arabaları taşımak durumunda kalabilir
bu durumda sen de iki çocuğu taşımalısın
tek dezavantajı bana ağır gibi gelmesi
bir de bagajınıza sığacak mı ikisi
arabanın baya büyük olması gerekir heralde, normal arabaya sığacağını sanmam
süpermiş canım seninde şuan nasıl gidiyosun peki?ikinci gebelikte daha çok kilo alınıyo diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?