- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.701
ayy ağzından bal damlıyoo inşallah canım yaa bakalım hepimiz sağlıklı ve incecik tamamlarız gebeliğimizi
20+3 haftalığız ve daha kilo almadım biraz kilolu başladım hamileliğime doktorumda kilo alma diyo göbeğim falan büyüdü ama kilomda değişiklik yok şaşırıyorum halime:))
ben ilkinde çok yürüyüş yaptım zaten ilkini haziran 2 de geçen sene dogum yaptım zaten gene kilolu hamile kaldım ve 4 ay ben hep kustugumdan 6 kilo falan veriyorum baştan şimdiye kadr 1,5 2 falan aldım herhalde ilk çocugumda 37. haftada dogdu 3 kilo idi böle yani yürüyüş çok işe yarıyor bide ben ekmek yiyemiyorum
20+3 haftalığız ve daha kilo almadım biraz kilolu başladım hamileliğime doktorumda kilo alma diyo göbeğim falan büyüdü ama kilomda değişiklik yok şaşırıyorum halime:))
bende ilk hamileliğimde 12 kilo almıştım
ne kadar az almışsınız ikinizde maşallah sizecanım ben de 45le hamile kalmıştım şimdi 51im,yani tam 6 kilo almışım,ilk hamileliğimde de aynen böyleydi.toplamda 15 kiloyla doğum yaptım 33 haftalık.ama bende bu hamileliğime hamur işi çok yiyoyurm,doktorum en son gittiğimde hamur işi kızartma türü yeme dediğinden beri daha bi yer oldum kızartma ve hamur işini sanki.
bak o zaman olurevet emsallerine göre ağır bir puset
kasımda arabamızı sattık şuan şirket arabasıyla idare ediyoruz ve nisan gibi yeni bir araba alacağız inşallah
arabaya göre puset değil de pusete göre araba alıcaz sanırım
maxi cosiyi seviyorum ben ama bu araba bana biraz hantal geldikızlar bende 2 model arasında kaldım sizce hangisi
MAXİ COSİ MURA MI?
Eki Görüntüle 336871
QUİNNY BUZZ MI?
Eki Görüntüle 336872
ne almıştın ekle resmini de bakalımherkese merhaba
bugun ilk aldiklarim geldi sonunda oleyyyy
annemle kardesim de odasinin siparisini verdi her ne kadar kocam erken dese de :)
herkes once kiyafet almis bizimkinin ivir ziviri alindi once kiyafete daha baslayamadik bakalim ne zaman kalkarsa kar o zaman cikicaz alisverise. bu arada insallah cinsiyeti degismez 13 subatta ayrintili var degisirse herkes cok bozulacak herseyini de suslu aldim kotu olacak :))
hımm biraz hızlı gidiyosun canım ama korkma doktorun zaten gerekirse sana bir diyet listesi yazdıracaktır sadece bu söylediklerimi dikkatli tüket.
SLM KIZLAR BEN aranıza yeni katıldım çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz faydalı bilgiler veriyorsunuz... bende birşey sormak istiyorum bende 10 haftalık hamileyim ve şimdiye kadar 3 kilo falan aldım ne yapmalıyım ?
ben de ablamla konuştum
o da 20. Haftasına kadar 6 kilo almış
onun sonradan yavaşlamış kilo alımı
14 kilo ile kapattı
inşallah ben de ona çekmişimdir
hastahane ve hastahaneye odedıgımız paralarla ılgılı yazını okudum bende ogun programı ızledım ama fazla ızleyemedım bende ozele gıdıyorum sureklı para verıp gelıyorum sımdı dıosun yaa hastahane sgkya ne fatura kesıosa onu alabılır dı e ben onu nerden bılıcem kı benım gıttıgım hastahanede sezaryan 1250 devlette kesınlıkle bu tutar degıldır yanı benden fazla para lacaklar pekı ben bunu nasıl cıkarıcam ortaya ne yapmam lazım akıl verırmısın
canim sutu yagsiz ic dr bana sutun yagi bize gereksiz icindeki protein ve kalsiyum gerekli demisti. yogurdu da yarim yagli aliyorum hep, ayni sekilde peyniri de. bir de kizartma hamur isi az ye. bol sebze ve et, balik. et de kuzu eti degil dana eti tercih et dedi dr. bunlar aklinda bulunsun. yuruyus de yapabilirsen daha az kilo alirsin.
benim bebis nerdeyse 400gr oldu ben daha kilo almadim. bir de sekerli seyler yemiyorum ona da dikkat et. Allah korusun gebelik sekeri ve kilolu dogum olabilir bebekte sen onlemini al simdiden. kan degerlerin normalse endise etme.
maxi cosiyi seviyorum ben ama bu araba bana biraz hantal geldi
aradığın özelliğe göre değişir tabi
ikisi de kaliteli araba
ilk tercihim Quinny çünkü hem hafif hem ergonomik hem de tek hamleyle kolay açılıp kapanabiliyor, maxi cosi banada biraz hantal geldi he birde bugaboo yu çok beğeniyorum ama eşim o paraya bebeğe motorsiklet alırım diyo :)
ne kadar az almışsınız ikinizde maşallah size
evet ben de yeme dedikçe yiyesim geliyor
bak o zaman olur
şöyle büyük boy bir aile arabası alırsınız artık
maxi cosiyi seviyorum ben ama bu araba bana biraz hantal geldi
aradığın özelliğe göre değişir tabi
ikisi de kaliteli araba
ne almıştın ekle resmini de bakalım
valla biz de herşeyini aldık erkenden, ama kafam rahat ya böyle
değişmez inşallah cinsiyet de
güle güle kullanın
kızlar bende 2 model arasında kaldım sizce hangisi
maxi cosi mura mı?
Eki Görüntüle 336871
quinny buzz mı?
Eki Görüntüle 336872
canim size de danismistim biberon icin, sen 1 tane yeter basta diyince 1 tane yenidogan biberon aldim, dogal bebek sungeri, yikama filesi, burun aspiratoru, tarak-firca seti, birde kendime lansinoh krem aldim indirimdeydi hemde benim gogus uclarim cok kasiniyor, kuruyor simdiden baslayim kullanmaya dedim. primada indirimdeydi 4lu paket aldim. birde iste yatak odasini siparis verdi annemler. odanin resmini koyarim bulayim da internetten.
canım ama günlük sütlerde yarım yağlı yok diye biliyorum
uzun ömürlü süt mü alıyorsun?
gerçekten çok güzel modeller var arabalarda
ama ben de o kadar para vermek istemiyorum açıkçası
çünkü yeğenimde ve çevremdeki çocuklarda da gördümki bebekler yürümeye başlayınca zaten oturmuyorlar hiç
sadece yatacakları zaman kullanılıyor pusetler
ben baştan maxi cosi veya bebeconfort alacaktım
1200 civarı bişey tutuyordu
sonra düşündüm ve gereksiz olduğuna karar verdim
700 tllik aldım, o da işimi fazlasıyla görecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?