2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ayy ağzından bal damlıyoo inşallah canım yaa bakalım hepimiz sağlıklı ve incecik tamamlarız gebeliğimizi

20+3 haftalığız ve daha kilo almadım biraz kilolu başladım hamileliğime doktorumda kilo alma diyo göbeğim falan büyüdü ama kilomda değişiklik yok şaşırıyorum halime:))

kızlar bende 2 model arasında kaldım sizce hangisi

MAXİ COSİ MURA MI?

QUİNNY BUZZ MI?

herkese merhaba

bugun ilk aldiklarim geldi sonunda oleyyyy

annemle kardesim de odasinin siparisini verdi her ne kadar kocam erken dese de :)

herkes once kiyafet almis bizimkinin ivir ziviri alindi once kiyafete daha baslayamadik bakalim ne zaman kalkarsa kar o zaman cikicaz alisverise. bu arada insallah cinsiyeti degismez 13 subatta ayrintili var degisirse herkes cok bozulacak herseyini de suslu aldim kotu olacak :))

20+3 haftalığız ve daha kilo almadım biraz kilolu başladım hamileliğime doktorumda kilo alma diyo göbeğim falan büyüdü ama kilomda değişiklik yok şaşırıyorum halime:))

bende kilolu hamile kaldim dr ilk 3 ay kesinlikle kilo almayacaksin 6. aya kadar da max. 3 kilo dedi. simdilik kilo almadim hatta 2 kilo vermisim ama aynen senin gibi gobegim buyuyo :)

anladım canım ama çok iyi gidiyosun sende bebişlerimiz sağsalim gelsinde kilolarımızı peşlerinde koşturarak veririz inşallah.

dikkat ediyosun demekki canım bende 16 haftadan sonra kilo almaya başladm 22+2 günlük hamileyim toplamda 3 kg aldım. ama normal kilolu olarak hamile kaldım aşırı bişeyim yoktu.

bende ilk hamileliğimde 12 kilo almıştım

ne kadar az almışsınız ikinizde maşallah size
evet ben de yeme dedikçe yiyesim geliyor

bak o zaman olur
şöyle büyük boy bir aile arabası alırsınız artık

kızlar bende 2 model arasında kaldım sizce hangisi

MAXİ COSİ MURA MI?

Eki Görüntüle 336871

QUİNNY BUZZ MI?

Eki Görüntüle 336872
maxi cosiyi seviyorum ben ama bu araba bana biraz hantal geldi
aradığın özelliğe göre değişir tabi
ikisi de kaliteli araba

ne almıştın ekle resmini de bakalım
valla biz de herşeyini aldık erkenden, ama kafam rahat ya böyle
değişmez inşallah cinsiyet de
güle güle kullanın

hastahane ve hastahaneye odedıgımız paralarla ılgılı yazını okudum bende ogun programı ızledım ama fazla ızleyemedım bende ozele gıdıyorum sureklı para verıp gelıyorum sımdı dıosun yaa hastahane sgkya ne fatura kesıosa onu alabılır dı e ben onu nerden bılıcem kı benım gıttıgım hastahanede sezaryan 1250 devlette kesınlıkle bu tutar degıldır yanı benden fazla para lacaklar pekı ben bunu nasıl cıkarıcam ortaya ne yapmam lazım akıl verırmısın

canim sutu yagsiz ic dr bana sutun yagi bize gereksiz icindeki protein ve kalsiyum gerekli demisti. yogurdu da yarim yagli aliyorum hep, ayni sekilde peyniri de. bir de kizartma hamur isi az ye. bol sebze ve et, balik. et de kuzu eti degil dana eti tercih et dedi dr. bunlar aklinda bulunsun. yuruyus de yapabilirsen daha az kilo alirsin.

benim bebis nerdeyse 400gr oldu ben daha kilo almadim. bir de sekerli seyler yemiyorum ona da dikkat et. Allah korusun gebelik sekeri ve kilolu dogum olabilir bebekte sen onlemini al simdiden. kan degerlerin normalse endise etme.

canım bildiğim kadarıyla fatura kesmelerini istiyorsun
yani ödediğin paranın faturasını istiyorsun

canım ama günlük sütlerde yarım yağlı yok diye biliyorum
uzun ömürlü süt mü alıyorsun?

maxi cosiyi seviyorum ben ama bu araba bana biraz hantal geldi
aradığın özelliğe göre değişir tabi
ikisi de kaliteli araba

ilk tercihim Quinny çünkü hem hafif hem ergonomik hem de tek hamleyle kolay açılıp kapanabiliyor, maxi cosi banada biraz hantal geldi he birde bugaboo yu çok beğeniyorum ama eşim o paraya bebeğe motorsiklet alırım diyo :)

gerçekten çok güzel modeller var arabalarda
ama ben de o kadar para vermek istemiyorum açıkçası
çünkü yeğenimde ve çevremdeki çocuklarda da gördümki bebekler yürümeye başlayınca zaten oturmuyorlar hiç
sadece yatacakları zaman kullanılıyor pusetler
ben baştan maxi cosi veya bebeconfort alacaktım
1200 civarı bişey tutuyordu
sonra düşündüm ve gereksiz olduğuna karar verdim
700 tllik aldım, o da işimi fazlasıyla görecek

canim size de danismistim biberon icin, sen 1 tane yeter basta diyince 1 tane yenidogan biberon aldim, dogal bebek sungeri, yikama filesi, burun aspiratoru, tarak-firca seti, birde kendime lansinoh krem aldim indirimdeydi hemde benim gogus uclarim cok kasiniyor, kuruyor simdiden baslayim kullanmaya dedim. primada indirimdeydi 4lu paket aldim. birde iste yatak odasini siparis verdi annemler. odanin resmini koyarim bulayim da internetten.

güle güle kullan canım
lansinohu zaten doğuma 3 ay kala kullanmaya başlıyormuşuz kızlar aklınızda olsun
bir de burun aspiratörünü keşke otri bebe alsaydın canım, en kullanışlısı oymuş
gerçi pahalı bişey değil eğer işini görmezse ondan da alırsın bitane daha

bir de ilk 6 ay serum fizyolojk kullanıcam ben, en güzel o açıyormuş (ABlamdan öğreniyorum, yeğenim 1,5 yaşında)
serum fizyolojiğin markası da tonimer
en iyisi oymuş okyanus suyuymuş

canım ama günlük sütlerde yarım yağlı yok diye biliyorum
uzun ömürlü süt mü alıyorsun?

evet canim genelde Sek Sut aliyorum yagsiz olandan. gunluk sutler malesef yag deposu. burda bilirsin AOC sut guzeldir ama ustundeki kaymagi yuzunden sutun dokulmedigini kaymagi kasikla aldigimi bilirim :)

cam sutu tercih ederim ama kolestrolde sinirda olunca ve kilo olunca dr onerdi kutu sute kaldik napalim.

ben çok gezdiğim için bebek arabası çok önemli hafifliği kolaylığı ve önemlisi bebeğimin içinde rahat edebilmesi lazım ve almışken bir kere almayı ve ikinci bebeği Allah nasip ederse çok kısa bir süre sonra istediğim için dayanıklılığıda önemli o yüzden bunlar benim için en mantıklısı olacak, ihtiyaca göre değişir tabi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…