- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.721
güle güle kullan canım
lansinohu zaten doğuma 3 ay kala kullanmaya başlıyormuşuz kızlar aklınızda olsun
bir de burun aspiratörünü keşke otri bebe alsaydın canım, en kullanışlısı oymuş
gerçi pahalı bişey değil eğer işini görmezse ondan da alırsın bitane daha
bir de ilk 6 ay serum fizyolojk kullanıcam ben, en güzel o açıyormuş (ABlamdan öğreniyorum, yeğenim 1,5 yaşında)
serum fizyolojiğin markası da tonimer
en iyisi oymuş okyanus suyuymuş
anladım canım haklısın çok yağlı oluyorevet canim genelde Sek Sut aliyorum yagsiz olandan. gunluk sutler malesef yag deposu. burda bilirsin AOC sut guzeldir ama ustundeki kaymagi yuzunden sutun dokulmedigini kaymagi kasikla aldigimi bilirim :)
cam sutu tercih ederim ama kolestrolde sinirda olunca ve kilo olunca dr onerdi kutu sute kaldik napalim.
ben çok gezdiğim için bebek arabası çok önemli hafifliği kolaylığı ve önemlisi bebeğimin içinde rahat edebilmesi lazım ve almışken bir kere almayı ve ikinci bebeği Allah nasip ederse çok kısa bir süre sonra istediğim için dayanıklılığıda önemli o yüzden bunlar benim için en mantıklısı olacak, ihtiyaca göre değişir tabi.
canim sutu yagsiz ic dr bana sutun yagi bize gereksiz icindeki protein ve kalsiyum gerekli demisti. yogurdu da yarim yagli aliyorum hep, ayni sekilde peyniri de. bir de kizartma hamur isi az ye. bol sebze ve et, balik. et de kuzu eti degil dana eti tercih et dedi dr. bunlar aklinda bulunsun. yuruyus de yapabilirsen daha az kilo alirsin.
benim bebis nerdeyse 400gr oldu ben daha kilo almadim. bir de sekerli seyler yemiyorum ona da dikkat et. Allah korusun gebelik sekeri ve kilolu dogum olabilir bebekte sen onlemini al simdiden. kan degerlerin normalse endise etme.
güle güle kullan canım
lansinohu zaten doğuma 3 ay kala kullanmaya başlıyormuşuz kızlar aklınızda olsun
bir de burun aspiratörünü keşke otri bebe alsaydın canım, en kullanışlısı oymuş
gerçi pahalı bişey değil eğer işini görmezse ondan da alırsın bitane daha
bir de ilk 6 ay serum fizyolojk kullanıcam ben, en güzel o açıyormuş (ABlamdan öğreniyorum, yeğenim 1,5 yaşında)
serum fizyolojiğin markası da tonimer
en iyisi oymuş okyanus suyuymuş
ben çok gezdiğim için bebek arabası çok önemli hafifliği kolaylığı ve önemlisi bebeğimin içinde rahat edebilmesi lazım ve almışken bir kere almayı ve ikinci bebeği Allah nasip ederse çok kısa bir süre sonra istediğim için dayanıklılığıda önemli o yüzden bunlar benim için en mantıklısı olacak, ihtiyaca göre değişir tabi.
anladım canım haklısın çok yağlı oluyor
kilolarımın bir kısmını da günlük süte borçlu oldğumu düşünüyorum
rahatlık ve konfor benim için de önemli, sağlam olması da
hafif olması ve kolay açılıp kapanabilmesi de
onun dışında başka bişeye de bakmadım açıkçası
ben ikinci bebek düşüneceğimi sanmıyorum, düşünsem bile epey sonra
yani bu arada tek oğluma yetsin yeter
ikinci çocukta da inşallah olursa yenisini alırız artık
o kadar zaman bekletemem çünkü kalabalık evde
canım otri bebe o anlamda güvenli çünkü bir ucu bebeğin burnunda olacak diğer ucundan sen ağzınla çekiyorsunkızlar burun aspiratörü için bu sitede ama hangi anneler kulübünde olduğunu hatırlamıyorum kadın bebeğinin burnunu temizlerken kulağına hasar vermiş ve kesinlikle tavsiye etmiyordu bi bakayım konuyu bulmaya çalışayım.
bakınca anlayacaksın o kadar çok model var kiben daha bebek arabasi bakmaya baslamadim bile bi cok marka konusmussunuz ama hic fikrim yok esim saolsun herseye erken diyo. 7.- 8. ayda herseyi ozellikle de boyle pahali seyleri bi anda almaya kalkarsak batariz sanirim. bi an once ufak ufak almak lazim.
teşekkür ederim CANIM ama zaten bunlara dikkat ediom ama anlamadım neden bukadar kilo alıyorum birde kilo alamamı kabızlığıma bağlıyorum 2 günde bir çıkıyorum zorla zaten buna bir çözümü olan varmı günde 2 lt suda içiyorum hamile kalmadan önce hiç içmezdim
teşekkür ederim CANIM ama zaten bunlara dikkat ediom ama anlamadım neden bukadar kilo alıyorum birde kilo alamamı kabızlığıma bağlıyorum 2 günde bir çıkıyorum zorla zaten buna bir çözümü olan varmı günde 2 lt suda içiyorum hamile kalmadan önce hiç içmezdim
rahatlık ve konfor benim için de önemli, sağlam olması da
hafif olması ve kolay açılıp kapanabilmesi de
onun dışında başka bişeye de bakmadım açıkçası
ben ikinci bebek düşüneceğimi sanmıyorum, düşünsem bile epey sonra
yani bu arada tek oğluma yetsin yeter
ikinci çocukta da inşallah olursa yenisini alırız artık
o kadar zaman bekletemem çünkü kalabalık evde
biz de 2.bebeği yani 3.yüyakın düşünüyoruz (Allah nasip ederse)
o yüzden biraz da ikiz puset almak istemedik
hep ikizimiz olmaz herhalde (Allah bilir de):44::44::44::44:
gerçi 2 bebeği birden büyütürken düşüncem değişir mi bilemem
hauck malibu aldım canım
alman markasıymış
Eki Görüntüle 336906
maxi cosi kalitesini vermez tabi ama fiyatına göre gayet iyi geldi bana
canım otri bebe o anlamda güvenli çünkü bir ucu bebeğin burnunda olacak diğer ucundan sen ağzınla çekiyorsun
yani herhangi bir basınç yok
bakınca anlayacaksın o kadar çok model var ki
insanın aklı karışıyor
o yüzden bence en güzeli kendine bir bütçe belirlemek
mesela ben 500-1000 arası olsun dedim oto koltuğu ile birlikte
o seviyedeki arabalara bakıp seçim yaptım
hauck malibu aldım canım
alman markasıymış
Eki Görüntüle 336906
maxi cosi kalitesini vermez tabi ama fiyatına göre gayet iyi geldi bana
maşallah canım sana
ikizlere hamileyken 3.yü düşünmen bile büyük cesaret
ben korkuyorum nedense
Allah nasip etsin inşallah istediğiniz zamanda
ama bence hertürlü ikiz pusetler çok kullanışsız yaa
bence çok akıllıca bir seçim
Alman markaları nedense sağlam hissi verir bana, hem de uygun fiyatlı
güle güle kullansın minik oğlan
bizim baba grafik tasarımcı olunca estetiğe ve acayip detaylara önem veriliyor
sırf 360 derece dönüyor diye chicco i move'a kilitlendik..yazıhane koltuğu da dönüyor diyorum onu es geç başka ne özelliği var diyorum
portbebeyi takınca da dönüyo diyo
aman napim almak istiyosa alsın
hımm öyleyse güvenlidir ama diğer burun aspiratörleri ciddi hasarlara sebep olabilir o zaman dikkat etmek lazım.
buda güzel canım hem çokta hafif, sağlıkla iyi günlerde kullansın bebeğin inşallah.
her ne kadar bulantı mide yanması çeksem de hamilelik çok güzel bir duygu
Allah izin verirse tekrar yaşamak isterim
kesinlikle çok güzel bir duygu
ama ben bu bebeği bile zor düşündüm canım ya
nedeni de benim bıcırık yeğenim
çoook zor bir bebekti, kolikti çünkü
gece gündüz ağlardı
şimdi 1,5 yaşında hala geceleri 5-6 kez ağlayarak uyanıyor
ablam ve eniştem hayatlarından bezmişlerdi, yeni yeni alışıyor artık bünyeleri de
uslu bir bebek olursa ben de düşünürüm heralde 2.yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?