- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.741
epigenetik çok etkiliyormuş bebeği yani hamile iken yediklerin içtiklerin, duyguların...
en az senin ve eşinin genetiği kadar
o yüzden biraz da senin ve eşinin elinizde bebeğin bazı huylarını şekillendirmek
kolik için buzuki orhanın bir cdsi var linkini kopyalamıştım önceki sayfalara
ben onu indirdim anne karnındaki seslerden cd yapmış ve çoğu bebek onunla uyuyormuş
kalp atışı çamaşır makinesi sesi, araba sesi karışık birsürü ses bir arada.. 1 dk dinlesen başın şişer ama bazı bebekler çok iyi uyuyormuş
canım bana da 17.haftada kız tahmini etmişti sürekli gittiğim doktor ama aynı hafta başka bi doktora gittim 3 boyurlu ultrason ve normal ultrasonda baktı %100 erkek dedi,3 kere sordum hatta emin olmak için adamcağız kesin erkek üzüldünüzmü erkek diye demiştiyarın ayrıntılı ultrason için gidecem doktora bakalım ne diyecek bu defa
bence de izin kullan canım,çalışma boşver.bana da doktorum 28.haftadan sonra çalışman tehlikeli olabilir erken doğum tehliken olabilir dedi,oğlum erken doğduğu için.heyet rağporu veririm felan demişti,en iyisi bol bol dinlenmek
kızlar bu arada ayrıntılı ultrason için ne kadar ücret verdiniz?bana randevu felan verdiler ama ücretten hiç bahsetmediler,yarın 14.30da gidecem,benim için dua etmeyi unutmayın nolur,inşallah hayırlı haberlerle dönerim...
epigenetik çok etkiliyormuş bebeği yani hamile iken yediklerin içtiklerin, duyguların...
en az senin ve eşinin genetiği kadar
o yüzden biraz da senin ve eşinin elinizde bebeğin bazı huylarını şekillendirmek
kolik için buzuki orhanın bir cdsi var linkini kopyalamıştım önceki sayfalara
ben onu indirdim anne karnındaki seslerden cd yapmış ve çoğu bebek onunla uyuyormuş
kalp atışı çamaşır makinesi sesi, araba sesi karışık birsürü ses bir arada.. 1 dk dinlesen başın şişer ama bazı bebekler çok iyi uyuyormuş
canım kolayındaysa tekrar kopyalarmısın dinlemek isterim, zaten bebeğim artık seslere tepki veriyo dinleteyim bakiim ne yapacak
canım kolayındaysa tekrar kopyalarmısın dinlemek isterim, zaten bebeğim artık seslere tepki veriyo dinleteyim bakiim ne yapacak
SLM KIZLAR BEN aranıza yeni katıldım çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz faydalı bilgiler veriyorsunuz... bende birşey sormak istiyorum bende 10 haftalık hamileyim ve şimdiye kadar 3 kilo falan aldım ne yapmalıyım ?
bende ilk hamileliğimde 12 kilo almıştım
hastahane ve hastahaneye odedıgımız paralarla ılgılı yazını okudum bende ogun programı ızledım ama fazla ızleyemedım bende ozele gıdıyorum sureklı para verıp gelıyorum sımdı dıosun yaa hastahane sgkya ne fatura kesıosa onu alabılır dı e ben onu nerden bılıcem kı benım gıttıgım hastahanede sezaryan 1250 devlette kesınlıkle bu tutar degıldır yanı benden fazla para lacaklar pekı ben bunu nasıl cıkarıcam ortaya ne yapmam lazım akıl verırmısın
heraaaaaaaaaaaaa
dediğin çıktı yavruuuu oğluş geliyor bana dakomediye bak
ikimize de kız dememiş miydi bu dr.larımız
paşalarımız saklamış pipilerini
kızlar dün sordum az kişiydik size de sorayım
dr.um sırt ağrılarımı söyleyince magnezyum ve kalsiyum yazdı...
eee kan şurubu ve decavit vitamini zaten kullanıyordum....
bu magnezyum ve kalsiyum kilo yapıyor mu???
ütopyacım onların hepsini kullanıyorum ve çok kilo bu yüzden aldım demişti
kızlar dün sordum az kişiydik size de sorayım
dr.um sırt ağrılarımı söyleyince magnezyum ve kalsiyum yazdı...
eee kan şurubu ve decavit vitamini zaten kullanıyordum....
bu magnezyum ve kalsiyum kilo yapıyor mu???
ütopyacım onların hepsini kullanıyorum ve çok kilo bu yüzden aldım demişti
mrhabalarrr gecmısı okuya okuya geldım :)
biz bebek arabasuı için bi tercihde bulunmadık daha güvenliği tam olan çift ynlü ve agırlıgı benm için önemli bakalım inşallah güzel bişy bulabilirz
adaaaaaaaaaaaa oğluusn mu olcakkk saçını cekcezzz oleyyminiğin hyrlısyla gelsin dünyaya canım :)
kızlar burun aspiratörü cok zararlıymıs dergide okumusdm tuz içeren paket sular varmıs onları tavsıye edıyolrdı ama eskıler cok az mıktarda katı yag koyuyolrmıs bebişin burnunaa zararı varmı bilmem ama
mrhabalarrr gecmısı okuya okuya geldım :)
biz bebek arabasuı için bi tercihde bulunmadık daha güvenliği tam olan çift ynlü ve agırlıgı benm için önemli bakalım inşallah güzel bişy bulabilirz
adaaaaaaaaaaaa oğluusn mu olcakkk saçını cekcezzz oleyyminiğin hyrlısyla gelsin dünyaya canım :)
kızlar burun aspiratörü cok zararlıymıs dergide okumusdm tuz içeren paket sular varmıs onları tavsıye edıyolrdı ama eskıler cok az mıktarda katı yag koyuyolrmıs bebişin burnunaa zararı varmı bilmem ama
sağolun kızlar..
dr.um zaten 1 gün magnezyum 1 gün kalsiyum alacaksın demişti...dün magnezyum içtim bugün kalsiyum da sıra...içeyim şimdi
heracım sen de başla içmeye verdiyse kullanacağız mecbur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?