2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

cnm...bana toz şeklinde verdi magnezyum ve kalsiyumu...
1 bardak suyun içine katıp eritip içiyorum,kapsül değil...

cnm...bana toz şeklinde verdi magnezyum ve kalsiyumu...
1 bardak suyun içine katıp eritip içiyorum,kapsül değil...

anladım canım
faydasını görürsün inşallah da geçer krampların
ben kapsüllere boğuldum artık
gerçi çoğunu kendi tercihimle kullanıyorum
doktor elevit ve demir hapını verdi sadece
omega ve kalsiyumu kendi tercihimle kullanıyorum doktor bilgisinde

çok agrım olmuyo diye baslamadım ben kramp faln sorunu yaşamadım daha hiç Allaha şükr ama şikyeterım baslarsa ilacada bşlıcam tebii
ben sımdılık kaçar ders calsmm lazım optum hepinzi bb

Merhaba kızlar..

Son günlerdeki en popüler konularımıza ben de bildiklerimle katılayım dedim:

kilo: benim doktorum ilk 3 ay ayda 1'er kilo (toplam 3) ve sonraki her ay ayda 1,5 kilo almayı tavsiye ediyor. Yani bu durumda 5 ayın sonunda (20 haftalıkken) 6 kilo normal. Bu hesapla da zaten 12 kilo civari hamilelik bitmiş oluyor. Bakalım :)

çatlaklar: kozmetik ürünleri çok var, doktor şimdilik sadece bebek yağı yeterli olur dedi ama 1 sene önce doğum yapan yakın bir arkadaşım tek bir şey tavsiye etti; badem yağı. neredeyse bir sürü kozmetik ürünü denemiş ama hiçbiri badem yağı kadar etkili olmamış, çok az çatlak olmuş ve olanlar da doğumdan sonra hemen geçmiş. ben de badem yağı kullanmaya başladım, göbeğim yumuşacık :)

spor: kesinlikle ve kesinlikle yürüme, imkan varsa yüzme. ebru şallı-hamilelikte pilates cd'sini de çok tavsiye ederim, özellikle sırt ve bel ağrılarına çok iyi geliyor.

sevgiler :)

kızlarrr benim malum yerde aşırı kaşıntım var yine.. bu hep tekrralıyo ama bende kum da var yani enfeksiyonmu yoksa kum mu bilemiyorum..
enfeksiyon için doktorum zalain fitil at demişti.. bi de kum için antibiyotik vermişti:.
sizce hangisini kullanayım???

ben biraz uzanayım
sırtım ağrıyor yine...görüşürüz kızlar...

sarıbeybicim bilemedim ki ne kullansan
dr. ikisini de verdiyse kullanman da bir sakınca yoktur herhalde,geçmiş olsun...

ben biraz uzanayım
sırtım ağrıyor yine...görüşürüz kızlar...

sarıbeybicim bilemedim ki ne kullansan
dr. ikisini de verdiyse kullanman da bir sakınca yoktur herhalde,geçmiş olsun...

sağol cnm ben yine doktorumla görüşyim

benim detayli ultrasona kayinvalide de gelmek istiyor. ne dediysek kadini vazgeciremedik. dusundukce gicik oluyorum. cumbur cemaat doktora mi gidilirmis yahu?

neden? doğum ücretleri mi sıkıntı? doktoru mu sevmiyorsun?

2.side bebeğim.8000 hesap çıktı araştrcm bu hafta

benim detayli ultrasona kayinvalide de gelmek istiyor. ne dediysek kadini vazgeciremedik. dusundukce gicik oluyorum. cumbur cemaat doktora mi gidilirmis yahu?

gelsin tatlım yaaa merak ediyordun heyecanlanıyrdr millet 10 kişi gidiyor muayeneye..takma.bnde geelsnler istiyorum ama umurlarında değil

bence de gelsinler canım istiyorlarsa
gelmek istese ben gel derdim yani

2.side bebeğim.8000 hesap çıktı araştrcm bu hafta

gelsin tatlım yaaa merak ediyordun heyecanlanıyrdr millet 10 kişi gidiyor muayeneye..takma.bnde geelsnler istiyorum ama umurlarında değil
bence de çok fazla
gebelik ilerlemeden kendine yeni doktor bulsan çok iyi olur canım
8000e tüp bebek yaptırıyor canım insanlar

Bende annemi cagirdim ama hic orali olmadi
Kayinvalidemde ( anne demeye aliskin oldugum icin bi garip geldi ) doguma gelcek Insallah vizesi cikarsa
Bence guzel birsey ya gelmek istemeleri.

ayrıntılı ultrasona eşimle gidicem eğer gelebilirse annem ve babamda gelsin hatta ablamlarda gelsin istiyorummm

bence de gelsinler canım istiyorlarsa
gelmek istese ben gel derdim yani

bence de çok fazla
gebelik ilerlemeden kendine yeni doktor bulsan çok iyi olur canım
8000e tüp bebek yaptırıyor canım insanlar

bencede yaa.bu arada yarın oturcam bütün hastaneleri arıycam fiyatları öğrencem sizede liste yaparım.central hospital var kozyatağında oraya giden yada bilgisi olan varmı muayene fiyatı uygun yenidoğan üniteside var

merhaba arkadaşlar bugün bu karda sabah yollara düştüm işe gittim idari izin varmış hamileler bi daha yollara düştüm eve dönmek için ordan hazır çarşıda incem dr. çağırmıştı kontrole vaktim varken geçeyim dedim bebişim büyümüş maşallah 400 gr olmuş teyzeleri barsaklarındaki parlaklıkta azalmış dedi ve süprizin büyüğü bebişimin totoşunu gördüm sonunda kızım oluyor arkadaşlar hayırlısıyla inş. haftaya amniyosentez sonucumuzda da hayırlısıyla bi sorun çıkmaz inş..
arkadaşımda hamile oda işe gitmedi bugün evde keyif yaptık şimdi geldim eve ütü yapıcam ( ama yarında işe gitmiycem bu hamilelik ne gğzel bişi ya iyi tatil yaptım :))

canım ya gerçekten ne şans varmış sende bu karın çokluğunu gördüğümde hemen sen geldin aklıma dediim kesin gidemedi neyse sağlık olsun canım geç olsun temiz olsun derler haftaya hayırlısıyla gider gelirsin inş.
günaydın gzl anneleeeeeer bgn bnm doğumgünüüüm
canım doğum günün kutlu olsun rabbim bebişin eşin ve sevdiklerinle nice güzel yaşlar nasip etsin..

kızlarrr herkese iyi akşamlar...
bugün gündüz pek yoktum, kayınvalideme gittik pencereden karı seyrederek çay içtik, meyve yedik falan. bu günlerde aramız iyi maşaallah yakın zamanda çıkar bişiler yine

bebek arabasından konuşmussunu z ben yokkene, yaa bu maxi cosi falan çok pahalı değiller mi yaaaa. yoksa ben hiç araştırmadığım için piyasayı bilmiyorum, ondan mı pahalı geliyo yani bi bebiş arabasına 1200-1500 tl vermek çok geldi bana

bu arada ben de haftaya p.tesi dr gitçem kontrole, 17 sinde de ayrıntılı varr. özledim oğluşumu ama bu benim oğluşu hiççç hissetmiyorum ben yaaaa

yarın sağlık ocağına gitçem aşı için, söyliyimde kalp atışlarını dinletsinler.:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…