- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.761
canım aslında ikisinin birarada olduğu ilaçlar var
neden ondan vermemişki
benim tüm ürünlerim nutriwayin
omega, demir, kalsiyum falan
benim kalsiyum-magnezyum tek kapsülün içinde
aslında öyle bişey olsa sani daha iyi olurmuş gibi
cnm...bana toz şeklinde verdi magnezyum ve kalsiyumu...
1 bardak suyun içine katıp eritip içiyorum,kapsül değil...
ben biraz uzanayım
sırtım ağrıyor yine...görüşürüz kızlar...
sarıbeybicim bilemedim ki ne kullansan
dr. ikisini de verdiyse kullanman da bir sakınca yoktur herhalde,geçmiş olsun...
minikleri görüş gününe 9 gün kaldı inşallah
minikleri görüş gününe 9 gün kaldı inşallah
benimde 7 gün diyelim ama biraz geç gitmek istiyorum.zaten hastane ve doktor konusunda kararsızım
neden? doğum ücretleri mi sıkıntı? doktoru mu sevmiyorsun?
benim detayli ultrasona kayinvalide de gelmek istiyor. ne dediysek kadini vazgeciremedik. dusundukce gicik oluyorum. cumbur cemaat doktora mi gidilirmis yahu?
bence de gelsinler canım istiyorlarsabenim detayli ultrasona kayinvalide de gelmek istiyor. ne dediysek kadini vazgeciremedik. dusundukce gicik oluyorum. cumbur cemaat doktora mi gidilirmis yahu?
bence de çok fazla2.side bebeğim.8000 hesap çıktı araştrcm bu hafta
gelsin tatlım yaaa merak ediyordun heyecanlanıyrdr millet 10 kişi gidiyor muayeneye..takma.bnde geelsnler istiyorum ama umurlarında değil
benim detayli ultrasona kayinvalide de gelmek istiyor. ne dediysek kadini vazgeciremedik. dusundukce gicik oluyorum. cumbur cemaat doktora mi gidilirmis yahu?
bence de gelsinler canım istiyorlarsa
gelmek istese ben gel derdim yani
bence de çok fazla
gebelik ilerlemeden kendine yeni doktor bulsan çok iyi olur canım
8000e tüp bebek yaptırıyor canım insanlar
canım ya gerçekten ne şans varmış sende bu karın çokluğunu gördüğümde hemen sen geldin aklıma dediim kesin gidemedi neyse sağlık olsun canım geç olsun temiz olsun derler haftaya hayırlısıyla gider gelirsin inş.kar artık en sevmediklerim arasında liste başıyaaaa bu bana yapılır mı kuzumu 6 haftadır görmüyorum randevu günüm istanbulun son 33 yılının en soğuk günü oluyor. arabamız kar a gömülüyor... en yakın randevu haftaya salı bir hafta daha bu baanaaaa yapılır mııı evet kesin liste başısın kar sevmiyorum artık seni....
canım doğum günün kutlu olsun rabbim bebişin eşin ve sevdiklerinle nice güzel yaşlar nasip etsin..günaydın gzl anneleeeeeer bgn bnm doğumgünüüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?