- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.781
Kizlar sabah uyandigimdan beri bacaklarim cok agriyor.
Ayaga kalkincada 1 adim atsam bile agriyor. Neden olabilir acaba:18:
tatlım benim de sırtım ağrıyor dr.um magnezyum eksikliğinden demişti....senin de öyle bir şey olmasın...
bir dr.na danış istersen...
cnm aslında doğru söylüyorsun çok fazla fiyatları.....piyasa genelde böyle ama....
kraft markasına bir bak istersen eşim şimdi onu söylüyor....
arkadaşlar bugün 4boyutluya girdim girenlerden sonuçlarını anlayan varmı ya bana kağıt verdi açıklama yapmadı kafam karışıık şimdi..servikal fleksiyonda artış takip önerilir yazıyor birde gastrointestinal sistemde mide boş takip önerilir yazıyor bunlar ne demek fikri olan varmı.
ayyyy hiç bilmiyorum ki canım yaaa... google dan bu şekilde arat istersen belki bişi bulabilirsin. ben daha yaptırmadım ya, hiç fikrim yok yani.
neden açıklama yapmadı ki, özelde mi yaptırdın canım? ama önemli bişi olsa, ya da acil bişi olsa seni uyarırdı belki hemn şöle şöle yap diye. içini frah tut.
doktoruna ne zaman göstercen raporu?
ayrıntılı ultrasona hangi haftalarda giriliyo
arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada
okuduktan sonra ne dicez canım. Ben şimdi okusam senin için mesela sadece bugün yeterli mi yoksa belli bi süre okuyayım mı?
canım ben bir liste yapıyorum da 14 şubatta okuyabilir misin benim için sadece bir tane
ben şimdi de okudum canım, o zaman da okurum. Ama unuturm falan sen bana bi msj atıver olmaz mı? Beni de listeye yaz yani
allah razı olsun canım hatırlatırım tabi çok sağol
bende okurum canım faydamız olacaksa ne mutlu bize..
allah razı olsun canım peki seni listeme 10 şubat cuma gününe eklesem olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?