- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.801
arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada
merhaba kızlarr :)
iş yoğunluğu ve hava muhalefeti nedeniyle giremiyorum nete :)
geçmişi okuyamadım inşş herşey rayındadır..
biz çok iyiyizara ara sağ alt karın bölgem ağrıyor ama
onuda bebeğin gelişimine yoruyorum :))
bu arada aranızda balık yağı kullanan varmı ??
var ise hangi marka??
canım bende okuyabilirim 1 kere mi okunacak.inş.dualarımız kabul olur sende istediğinide hayrlı zamanda ulaşırsın..
AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN PEKİ BENİM İÇİN 2 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNÜ OKUR MUSUN BİR TANE
canım bende okuyabilirim 1 kere mi okunacak.inş.dualarımız kabul olur sende istediğinide hayrlı zamanda ulaşırsın..
AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN PEKİ BENİM İÇİN 2 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNÜ OKUR MUSUN BİR TANE
tabi ki canım 2 şubatı aldım allah daha fazla bekletmesin...
tatlım bnmki marincap kullanıyorum
Eki Görüntüle 337234 oğluma aldığım zıbın
tabi ki canım 2 şubatı aldım allah daha fazla bekletmesin...
ALLAH RAZI OLSUN CANIM AMİN İNŞALLAH SENDE HAYIRLIYLA KAVUŞURSUN İNŞALLAH YAVRUNA
günde 1 tane mi alıyorsun canım ?
ALLAH RAZI OLSUN CANIM AMİN İNŞALLAH SENDE HAYIRLIYLA KAVUŞURSUN İNŞALLAH YAVRUNA
aminnn inş..
kızlar balık yememiz gerekiyor ya hani....büyük balıkları tamam 1 adet yiyoruz da hamsi gibi küçük balıkları ne kadar yiyeceğiz,1 kg. aldım diyelim ne kadar yiyeceğim???
canım 20.haftamın ilk günleri girmiştim benayrıntılı ultrasona hangi haftalarda giriliyo
arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada
melinammmm sen nerelerdesin bugünnnnnn
buudayimmmm geçmişi okudum sonra bi ara açık bırakıp sayfayı dışarı gidip geldim yemek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?