- 9 Şubat 2011
- 656
- 292
- 303
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.821
hımmm iyi bakalım afiyet olsun sana ve bebişine, mrk ettim senin işeyen avatarı göremeyincee
2.side bebeğim.8000 hesap çıktı araştrcm bu hafta
gelsin tatlım yaaa merak ediyordun heyecanlanıyrdr millet 10 kişi gidiyor muayeneye..takma.bnde geelsnler istiyorum ama umurlarında değil
arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada
Eki Görüntüle 337234 oğluma aldığım zıbın
canım bende okurum..
bende okurum canım rabbim dualarını kabul etsin en kısa zamanda hayrılı haberler alırsın inşallah
gunaydin anneler
Ben heycandan pek uyuyamadim:18:
Bebişimi görcem bugun. Detayli ultrason var. Cinsiyetinide öğrencez kuzucugumun. Bakalim mari mi kopil mi
Bide bugun detayliya gitmeden bebişimin bebek arabasini alacagim
gunaydin anneler
Bebişimi görcem bugun. Detayli ultrason var. Cinsiyetinide öğrencez kuzucugumun. Bakalim mari mi kopil mi
gunaydin anneler
gunaydin anneler
günaydın zeynep
valla ben de heyecanlandım inşallah hayırlı ve güzel haberlerle dönersin
geçen bahsettiğin arabayı mı alacaksınız aslında çok pahalı olup mağaza kapandığı için ucuz olan??
Tesekkur ederim güzelimİyi haberlerini bekliyoruz canim.
Tesekkür ederim canim. Amin Insallah. Vallahi bana kiz gibi geliyor:26:Oda sirf rüyamda kiz görüp durdugumdancanım hayırlı haberlerle dön inşallah..cinsiyet içine ne doğuyor:)
günaydın cnm. hayırlı haberlerle gel inşallah. bizi de merakta bırakma. haberlerini bekliyoruz.
Günaydin canim.Amin Insallah.
Evet gecen bahsettigim araba. Iviri ziviri ile 600 liraya anlastik. Aldigimda hemen resmi koycem
Tesekkur ederim güzelim
Tesekkür ederim canim. Amin Insallah. Vallahi bana kiz gibi geliyor:26:Oda sirf rüyamda kiz görüp durdugumdan
Günaydin güzelim.
Insallah canim Amin. Tr saati 14.30 da randevum. Bakalim hemen o vakitde alcaklarmi iceriIlk gittigimde bir 20 dk gec almislardi.
Telden girip hemen haber ederim
Bebis uyandigimdan beri tekme atiyor zaten. Heycanmi yapti oda ne
senin heyecanın ona geçmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?