2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

2.side bebeğim.8000 hesap çıktı araştrcm bu hafta

gelsin tatlım yaaa merak ediyordun heyecanlanıyrdr millet 10 kişi gidiyor muayeneye..takma.bnde geelsnler istiyorum ama umurlarında değil

Ben hic alisik degilim boyle seylere. 12 yasimdan beri doktora bile hep yalniz gittim. Annem calisiyordu kendi isimi gormeye cok erken basladim. Simdi muayenelere kocamla gidiyorum, normal olarak. Cok istedi diye tamam dedik ama elimde degil rahatsiz oluyorum.

Kizlar internetten alisveris yaptiginiz siteler hangileri? Ben unnadoya uye oldum ama birsey almadim. Ebebekten epey birseyler aldim ama yollamiyorlar, ben de yollarlar nasilsa diye asildim lylce.

bende okurum canım Rabbim dualarını kabul etsin en kısa zamanda hayrılı haberler alırsın inşallah

gunaydin anneler
Ben heycandan pek uyuyamadim:18:
Bebişimi görcem bugun. Detayli ultrason var. Cinsiyetinide öğrencez kuzucugumun. Bakalim mari mi kopil mi
Bide bugun detayliya gitmeden bebişimin bebek arabasini alacagim

gunaydin anneler
Bebişimi görcem bugun. Detayli ultrason var. Cinsiyetinide öğrencez kuzucugumun. Bakalim mari mi kopil mi

günaydın zeynep
valla ben de heyecanlandım inşallah hayırlı ve güzel haberlerle dönersin

geçen bahsettiğin arabayı mı alacaksınız aslında çok pahalı olup mağaza kapandığı için ucuz olan??

gunaydin anneler

canım hayırlı haberlerle dön inşallah..cinsiyet içine ne doğuyor:)

gunaydin anneler

günaydın cnm. hayırlı haberlerle gel inşallah. bizi de merakta bırakma. haberlerini bekliyoruz.

Günaydin canim.Amin Insallah.
Evet gecen bahsettigim araba. Iviri ziviri ile 600 liraya anlastik. Aldigimda hemen resmi koycem

İyi haberlerini bekliyoruz canim.
Tesekkur ederim güzelim

canım hayırlı haberlerle dön inşallah..cinsiyet içine ne doğuyor:)
Tesekkür ederim canim. Amin Insallah. Vallahi bana kiz gibi geliyor:26:Oda sirf rüyamda kiz görüp durdugumdan

günaydın cnm. hayırlı haberlerle gel inşallah. bizi de merakta bırakma. haberlerini bekliyoruz.

Günaydin güzelim.
Insallah canim Amin. Tr saati 14.30 da randevum. Bakalim hemen o vakitde alcaklarmi iceri Ilk gittigimde bir 20 dk gec almislardi.
Telden girip hemen haber ederim

Bebis uyandigimdan beri tekme atiyor zaten. Heycanmi yapti oda ne

senin heyecanın ona geçmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…