2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

herkesee günaydın anneleeeeerr
sanırım bu hafta yoğun geçicek hepimiz teker teker detaylıyo gidicez hayırlı haberlerle dönelim hepimiz işlhh

esra, sarıbeybi ve naz günaydın

midesi hala bulanan bir ben varım sanırım:44:
öncekine göre çok çok az ama mide bulantım hala devam ediyor benim:26:

kesinlikle yalnız değilsin,sabah bir kaç kere öğürmesen günüm güzel geçmez :) ben artık mide bulantılarıyla yaşamaya alıştım herhalde ..

Günaydın...
maalesef benim de devam ediyor. Sabah uyanır uyanmaz çıkarıyorum. Gün içinde de acıkmaya başlayınca midem bulanıyor. Sanırım tamamen hiç geçmeyecek...

Bu arada bugün İstanbul'da işe gitmeye kalkanlardan biri de benim. servis eve geri getirdi bizi, 2 saat yol çektim boşu boşuna. keşke hiç çıkmasaydım evden..

Ilk uc ay hatta 4. aydada devam etmisti ama uzun zamandir yok bulantim cok sukur. Cok istahsizligim var normalden az besleniyorum ve bu beni cok endiselendiriyor.

Sizlerdede var mi?

ay kızlar carrefourlarda dün bir paket bebek bezi alana 1 paket bedavaymış
üstelik prima premıum care lerde varmış bu kampanya
belki bugün de devam ediyordur
yakın olanlar şanslarını deneyebilir

Ilk uc ay hatta 4. aydada devam etmisti ama uzun zamandir yok bulantim cok sukur. Cok istahsizligim var normalden az besleniyorum ve bu beni cok endiselendiriyor.

Sizlerdede var mi?

benim beslenmem iyi
zaten midem boşalınca bulanmaya başlıyo
hemen bişeyler atıştırmam gerekiyo o yüzden de 8 kilo almış bulunmaktayım:26:

HiMa Gunaydin cnm.

benim beslenmem iyi
zaten midem boşalınca bulanmaya başlıyo
hemen bişeyler atıştırmam gerekiyo o yüzden de 8 kilo almış bulunmaktayım:26:

Yolun yarisina geldik... Bence senin icin 8 kilo normal ikiz bekliyorsun degil mi yanilmiyorsam.

Bir 8 kilo daha alsan bence cok normal kilo alimi olur.

HiMa Gunaydin cnm.

Yolun yarisina geldik... Bence senin icin 8 kilo normal ikiz bekliyorsun degil mi yanilmiyorsam.

Bir 8 kilo daha alsan bence cok normal kilo alimi olur.

toplam 20 kiloya kadar kredi verdim kendime
zaten asıl kilolar da 7. aydan sonra alınıyo bildiğim kadarıyla

kızlarr günaydınnnnnn
dün ödemiş bozdağa çıktık harikaydı izmirde oturanlar yakın olanlar çıksın -8 -10
2159m yükseklikteki harikalar diyarı resmen yolda asla buzlanma yok super zincirsiz çıkıla bılıyo tavsiye ederim 1 1,5 metreden fazla kar var

ayyy burda felaket kar yagıo kızlar diz boyu

burada da öyle, acayip tipi var. kar dizimi bile geçmişti sabah... ben saflık yapıp işe gitmeye kalktım şimdi evdeyim, keşke hiç çıkmasaymışım.
Allahtan düşmeden eve gelebildim.

Can bogazdan gelir bos ver

Ozellikle hamileligimizde kilo almiyacazda ne zaman alacaz? (tabii cok cok cok asiriya kacmadan )

Hayatimizin her evresinde rejim var zaten dogumdan sonrada olucak nasil olsa hic degilse hamileyken ozgur olalim

herkesee günaydın anneleeeeerr
sanırım bu hafta yoğun geçicek hepimiz teker teker detaylıyo gidicez hayırlı haberlerle dönelim hepimiz işlhh

benim ayrıntılım 11 şubatta inş..

günaydın cn...
yalnız değilsin cnm benim her sabah öğürüp bulantı hapımı içiyorum cnm halen devam ediyo benim ki de

evt 7. aydan sonra daha fazla alınıyor... dogumdada 8-9 kilo gdiyo senin ikiz olunca daha fazla gider canım

ben şuanda 1800 rakımda oturuyrum zaten):):) çogu yer burda 2540larda:):):)

evt 7. aydan sonra daha fazla alınıyor... dogumdada 8-9 kilo gdiyo senin ikiz olunca daha fazla gider canım

ben şuanda 1800 rakımda oturuyrum zaten):):) çogu yer burda 2540larda:):):)

izmirli olarak hiç kar görmedıgımzden yadırgıyoz sevınıoz orda cıldırırız demekkı sen nerdesın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…