- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- 408
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.861
izmirli olarak hiç kar görmedıgımzden yadırgıyoz sevınıoz orda cıldırırız demekkı sen nerdesın bu arada
kızlar bebişlerimiz ikizler burcu olacak ikizler burcu bebek özelliklerine baktımda enerjik ve haylaz oldukları yazıyor:)
benimki yengeç olur büyük ihtimalle 12 haziranda sonra dogum yaparım
adaer Tatlım bebişinin hareketlerini hissetmeye başladın mı?.
gunaydin anneler
Ben heycandan pek uyuyamadim:18:
Bebişimi görcem bugun. Detayli ultrason var. Cinsiyetinide öğrencez kuzucugumun. Bakalim mari mi kopil mi
Bide bugun detayliya gitmeden bebişimin bebek arabasini alacagim
benimki yengeç olur büyük ihtimalle 12 haziranda sonra dogum yaparım
kızlar bende vandayım inanın 5 gündür çıkamıyorum heryer buzzz:)))koridorda yürüyüş yapıyorum camı açıpp bu arada ultrason haftası hakkaten herkes bende dahil(10 şubatta ben) hayırlı ha berllerle dönelim inşallah....birde bebişimizin cinsiyeti orda kesin belli olur ve rahat rahat alışveriş yaparız artıkkk:)))
ayy yanlış mı yazdım ikizler mi oluyordu haziranın başı
inşallah canım
benim de 9 şubat
çok heyecanlanıyorum aklıma geldikçe...hiç aklımdan çıkmıyor da
evet canım,ikizler burcu oluyor 24 kadar sarkarsa yengeç olur:)
kızlarrrr ben artık aşırı dercede hissediyorum hareketlerını eşim bile hissediyorr tepikliyor hafıf hafıf dahada heycanlanıyorum artık çok güzel bır duygumuşş ama babacı olcağı kesın babası severken resmen anlıyo ya hiç yerınde durmuyo eşim ılk gunde alıştırdı svıp okşayıp konuşmaya mınığimizinde hoşuna gıdıyo kı tepınıp duruyoo =)
benim sezeryan olacagından 38. Haftada alırlar bebeği benimde normal dogum tarihi 26 haz.
benim ikizler ikizler olsun diye dua ediyorum
ama ikizler burcunun özelliklerinden değil, haziran ortalarına kadar dursunlar benimle erkenden gelmesinler:26::26::26:
(hayırla ve sağlıkla tabi)
dur daha gece uyandıracak noluyo diye zıpladıgın günlerde gelecek:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?