2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

izmirli olarak hiç kar görmedıgımzden yadırgıyoz sevınıoz orda cıldırırız demekkı sen nerdesın bu arada

ardahan'dayım ben ve 8 ay kar görüyorum buz görüyorum kardan ve soguktan nefret ediyorum burda öle kar topu vs falan oynayamazsın donarsın gündüzleri -10-15 lerde geziyor burda hiç kar oynayan falan göremezsin zaten yagan kar donar:)

kızlar bende Vandayım inanın 5 gündür çıkamıyorum heryer buzzz:)))koridorda yürüyüş yapıyorum camı açıpP bu arada ultrason haftası hakkaten herkes bende dahil(10 şubatta ben) hayırlı haberllerle dönelim inşallah....birde bebişimizin cinsiyeti orda kesin belli olur ve rahat rahat alışveriş yaparız artıkkk:)))

adaer Tatlım bebişinin hareketlerini hissetmeye başladın mı?.

canım çıkmışım şimdi gördüm....hayır hayatım neredeeeee henüz benim paşa hissettirmedi kendisini...pazartesi kendisini gördüğümüz de maşallah keyfi gayet yerindeydi...

gunaydin anneler
Ben heycandan pek uyuyamadim:18:
Bebişimi görcem bugun. Detayli ultrason var. Cinsiyetinide öğrencez kuzucugumun. Bakalim mari mi kopil mi
Bide bugun detayliya gitmeden bebişimin bebek arabasini alacagim

hayırlısı olsun cnm....içine ne doğuyor....cinsiyetini öğrendikten sonra alsaydınız arabasını kuzum...

21 Mayıs - 21 Haziran İKİZLER

İkizler burcu çift karakterli olduğundan sizi şaşırtacak ve mutlu edecektir.

Çok enerjik , hareketli bebeklerdir, yürüme ve koşmayı çabuk kavrar, anne babayı peşinden çok koşturur. Sürekli hareket halinde,gürültücü,hayal gücü fazla zeki bebeklerdir.

Taklit yetenekleri vardır, esprilidirler. Sosyal yönleri güçlü,kolayca arkadaşlıklar kurabilirler.

Onu her zaman anlayamayabilirsiniz, o nedenle ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz, ama onun neşeli hallerini görünce mutlu olacaksınız.

Daha küçük yaşlardan dans , müzik ve resim alanlarında kabiliyetini fark edersiniz.

Belirgin özelliklerinden biri, çok çabuk sıkılabilirler, bu nedenle okul hayatında sorunlarla karşılaşılabilir.

Yengeç 22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç burcunda doğan bebekler çok hassas, neşeli,içlidirler.Çok sevimli, komik mimikleri olan bebeklerdir.Ancak gün içinde karışık duygular yaşar, gülücükler atarken ağlamaya başlayabilir.Sevdiklerine iyi davranır, sevmediklerine ise tahammülü yoktur.

Disiplin kurallarına uyumu ile tanınır,

Kendisini evinde huzurlu hisseder, odası önemli sığınağıdır.

Erkek yengeçler yaşamın sertliklerinden hoşlanmaz, ya alaycı ya da negatif tavır alır.

Kız yengeç ise kabuğuna çekilir, erişilmez olur, cesaretlendirmek gerekecektir.

Bebeğinize gereken şefkati gösterirseniz , güvenini kazanırsanız , bebeğinizi rahatlıkla terbiye edip büyütebilirsiniz, yoksa bebek hislerini içine atabilir, ve kendini yalnız hissedebilir, mutsuz olabilir.

inşallah canım
benim de 9 şubat
çok heyecanlanıyorum aklıma geldikçe...hiç aklımdan çıkmıyor da

inşallah canım
benim de 9 şubat
çok heyecanlanıyorum aklıma geldikçe...hiç aklımdan çıkmıyor da

kızlarrrr ben artık aşırı dercede hissediyorum hareketlerını eşim bile hissediyorr tepikliyor hafıf hafıf dahada heycanlanıyorum artık çok güzel bır duygumuşş ama babacı olcağı kesın babası severken resmen anlıyo ya hiç yerınde durmuyo eşim ılk gunde alıştırdı svıp okşayıp konuşmaya mınığimizinde hoşuna gıdıyo kı tepınıp duruyoo =)

dur daha gece uyandıracak noluyo diye zıpladıgın günlerde gelecek:):):)

benim sezeryan olacagından 38. Haftada alırlar bebeği benimde normal dogum tarihi 26 haz.

benim ikizler ikizler olsun diye dua ediyorum
ama ikizler burcunun özelliklerinden değil, haziran ortalarına kadar dursunlar benimle erkenden gelmesinler:26::26::26:
(hayırla ve sağlıkla tabi)

Ebebekten dun verdigim siparis bugun geldi. Ay cok heyecanli bu arada avent gogus kalkani almistim ama ebebekte 6subatta philips avent urunlerine %29 indirim varmis:-(

Kızlar ben geçen hafta detaylı ultrasona girdim. doktor herhangi bir problem olmadığını söyledi. Ancak 6 Şubat'ta tekrar gideceğim, kardiyak kontrol yapacakmış.
Yani kalple ilgili kontrol. Rutin kontrol olduğu söylendi. Kardiyak kontrol yaptıran ya da önerilen var mı? Acaba diyorum erken mi gitmiştim detaylı ultrasona, net göremedi mi bazı şeyleri? 20. hafta başında gitmiştim.

benim ikizler ikizler olsun diye dua ediyorum
ama ikizler burcunun özelliklerinden değil, haziran ortalarına kadar dursunlar benimle erkenden gelmesinler:26::26::26:
(hayırla ve sağlıkla tabi)

inş. casnım Rabbim gnlüne göre versin cnım bnim

dur daha gece uyandıracak noluyo diye zıpladıgın günlerde gelecek:):):)

gelsın gelsın çok özluyrum sankı doğurmusumda bırı almış goturmuş öyle özluyorum ruyamdada hergun görmekten alıştım ağlıyorum artık zaman geçsin kavuşayım miniğime diye
tam cınsıyetınden emın deılız bız doktor kız dedı ama göbeğinden anlamışş naaıl göbeğndn anlıosa bız bıraz soylenınce gbektn anlaşılırmı hiç dıe tamm tamam genıtal bolgeyıde gordum dedı başka doktora gıtcem şimdi
onu beklıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…