- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.301
genel olarak özellikler iyi
ama ikiyüzlülük falan da var özelliklerde
burda yazmamışlar ama
ay aynenn daha onunla kalsalar neyse bişey olmaz daha ilk çocuğun demezlermi ayyyyy beynimde şimşekler çakıyo resmen ama napıcan işte bilinçsiz cahil insanlar onlar
bıdıkk bende istiyorumm, benim oğlumda zeki akıllı olsun :)
sevinirim valla
buluşma yaparsanız da seve seve katılırım
hacdan gelmiş hurma var şu anda evde,ben yiyordum ama 2 tane ayırırım oğlum için
ayır tabi zaten ağzında çiğneyip damağına süreceksin kalıntısı kalmayacak sadece tadını alacak o kadar
1 tane bile yeter
garanticiyim ben o yüzden 2 tane ayırcam
ya biri kurtlu çıkarsa
Selam anneler.
1 saat uyumusum simdide sersem gibiyim
hurmanın bir ucunda bej renkli bir kısım var
yerken onu çıkarıyoruz sapının bağlandığı yer..hepsinde olmuyo, olmazsa orası delik gibi oluyo
o bej şey varsa hurmada kurt olmuyo GENELDE
zaten kurt da girerse o delikten giriyo
orada vakit nasıl bilmem ama ikindi ile akşam arası uyumak başağrısı yaparmış, bir hadis :26:
ay aynenn daha onunla kalsalar neyse bişey olmaz daha ilk çocuğun demezlermi ayyyyy beynimde şimşekler çakıyo resmen ama napıcan işte bilinçsiz cahil insanlar onlar
bu soruyu geçen gün ben de ablama sormuştum niye millet kız olduğunu duyunca hmmmm olsun hayırlısı diyo diye. ben bi hevesle diyorum kızım olacak diye böyle tepki alınca da çıldırıyorum yaaaa biz çok mutluyuz kızımız olacak diye
slm annişler
şunlara bakıyorum ben de bir yandan da akıllıbıdığın verdiği linkteki ihtiyaç listesini...
bu siteye ücretsiz üye olup bakabiliyorsunuz sanırım ama güzel şeyler var
Eco Bebek Moda | Ecodnya
eveeeeett bizde çok mutluyuz arkadaş arkadaş gezmelere gidicez kızımla :))))
bu soruyu geçen gün ben de ablama sormuştum niye millet kız olduğunu duyunca hmmmm olsun hayırlısı diyo diye. ben bi hevesle diyorum kızım olacak diye böyle tepki alınca da çıldırıyorum yaaaa biz çok mutluyuz kızımız olacak diye
kızlar dalin'in bebe şampuanları, yumuşatıcı ve deterjanları hakkında ne düşünüyorsunuz. bebeğinize şampuan ve çamaşırları için hangi markayı tercih edeceksiniz?
ben buradan alacağım...
zaten kendi deterjanları mı da buradan alıyorum bulaşık deterjanı da dahil olmak üzere...çok memnunum...
reklam yapmış gibi oldum ama gerçekten memnunum
Organik ampuan&Vcut Bakm | Ecodnya
ben sadece bana öyle diyorlar sanıyordumcinsiyetini sorduklarında erkek diyorum olsun hayırlısı,ilk çocuk diye tepki aldım 2 3 kişiden ben de erkekim geliyo diye çoook mutluyum,,allahım sağlık versin bebişlerimize:)
ben de sadece kızı olanlara söylüyolar sanıyodum ne bu milletteki herkese erkek doğurtturma isteği diyodum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?