2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

genel olarak özellikler iyi
ama ikiyüzlülük falan da var özelliklerde
burda yazmamışlar ama

evet belki anne adaylarının gözünü korkutmamak için yazmamışlardır

ay aynenn daha onunla kalsalar neyse bişey olmaz daha ilk çocuğun demezlermi ayyyyy beynimde şimşekler çakıyo resmen ama napıcan işte bilinçsiz cahil insanlar onlar

ben direk suratına çakar gibi karşılık verdim sadece 1 kişi olsun ilk çocuğun dedi dediğine demediğine pişman oldu, Allah benim gönlümdekini verdi çok şükür ilk bebeğimin kız olmasını çok istiyordum arkadaşım benim o canımm kızımm

sevinirim valla
buluşma yaparsanız da seve seve katılırım
hacdan gelmiş hurma var şu anda evde,ben yiyordum ama 2 tane ayırırım oğlum için

ayır tabi zaten ağzında çiğneyip damağına süreceksin kalıntısı kalmayacak sadece tadını alacak o kadar
1 tane bile yeter

garanticiyim ben o yüzden 2 tane ayırcam
ya biri kurtlu çıkarsa

hurmanın bir ucunda bej renkli bir kısım var
yerken onu çıkarıyoruz sapının bağlandığı yer..hepsinde olmuyo, olmazsa orası delik gibi oluyo
o bej şey varsa hurmada kurt olmuyo GENELDE
zaten kurt da girerse o delikten giriyo

hee mantıklı
o zaman ben yine de 2 tane saplı ayırıyım

bende normal hurma alırım bi güzel okurum onu okunmuş hurma yesin çocuğum hacdan bulamam ben önemli olan niyet diye kendimi kandırıyım bari napimm

ay aynenn daha onunla kalsalar neyse bişey olmaz daha ilk çocuğun demezlermi ayyyyy beynimde şimşekler çakıyo resmen ama napıcan işte bilinçsiz cahil insanlar onlar

bu soruyu geçen gün ben de ablama sormuştum niye millet kız olduğunu duyunca hmmmm olsun hayırlısı diyo diye. ben bi hevesle diyorum kızım olacak diye böyle tepki alınca da çıldırıyorum yaaaa biz çok mutluyuz kızımız olacak diye

eveeeeett bizde çok mutluyuz arkadaş arkadaş gezmelere gidicez kızımla :))))

ben de baktım bıdığın verdiği linke
bence çok doğru tespitleri
aldığı ürünler de benim aldıklarımdan zaten
sevindim

ben sadece bana öyle diyorlar sanıyordumcinsiyetini sorduklarında erkek diyorum olsun hayırlısı,ilk çocuk diye tepki aldım 2 3 kişidenben de erkekim geliyo diye çoook mutluyum,,allahım sağlık versin bebişlerimize:)

kızlar dalin'in bebe şampuanları, yumuşatıcı ve deterjanları hakkında ne düşünüyorsunuz. bebeğinize şampuan ve çamaşırları için hangi markayı tercih edeceksiniz?

ben buradan alacağım...
zaten kendi deterjanları mı da buradan alıyorum bulaşık deterjanı da dahil olmak üzere...çok memnunum...
reklam yapmış gibi oldum ama gerçekten memnunum

Organik ampuan&Vcut Bakm | Ecodnya

ben de sadece kızı olanlara söylüyolar sanıyodum ne bu milletteki herkese erkek doğurtturma isteği diyodum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…