- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.321
bu toz çamaşır deterjanı kaç kg
ben bulamadım galibaa
1kiloymuş
orda bulamadım ama başka siteden buldum bilgisini
yıkamalarda 40 gram kullanıyormuşuz,lekelilerde 50 gr
1000/50=20 yıkama eder
fiyatına göre iyi alınabilir
Kizlar bugun forum sayfalarinda biraz dolandim. Soyle birseye denk geldim: Hamilelikte d vitamini alinmiyorsa cocuk d vitamini eksik doguyor ve ilac takviyesi veriyorlar dogar dogmaz. Yani her gun hava nasil olursa olsun en az yarim saat disari cikip gunes gormemiz gekiyor. Ben de attim kendimi bugun sokaga, bagdat caddesine indim kaldirimlari falan temizlemis belediye 2-3 saat dolandim, alisveris yaptim. Cok iyi geldi. Evde oturmaktan koltuklarin sekli degismeye baslamisti! Hic usumedim, hamilelerin sanirim gecekten vucut isisi yuksek oluyor.
Bu arada yeni dogum yapan ocak annelerine bir goz attim, hepsinin gogusleri yara olmus emzirmekte zorlaniyorlar. 1 ay onceden su meme ucu kremini kullanmaya baslamak lazim. Ben korkudan 2 kutu avent gogus kalkani siparis etmistim ama nasil kullanilacagini pek anlamadim. Benim bir de gogus ucunu cikaran birseye ihtiyacim olcak galiba.
Yürüyüs gercekden cok iyi geliyor. Hergun olmasada her 2 gunde bir cikiyorum ben. Gerci daha yeni yeni basladim ama iyi geliyor.
Ben aldim, hastanede hemsireler kullanmana yardim ediyormus. Benim bir arkadas gecen hafta dogum yapti o soyledi. Cok ise yariyormus. Bir de dedi ki aldigin herseyi kullaniyorsun, gerekli diyorlarsa aldedi. Mesela yenidogan tulumlarini falan hep buyuk almislar millet oyle diyo diye. Bir iki tane body varmis ufak, yikayip yikayip onlari kullaniyorlarmis. Ufak seyleri de bol bol al dedi. Buyuk aldigi seyler kislik, bebek buyuyene kadar hava isinacak buyuk ihtimalle kullanamicam dedi:-(ben 2 ay önceden başlamayı düşünüyorum kreme
1 kutu almıştım şimdi bir kutu daha alıcam ancak yeter
eczanemizde sitesinde indirimdeydi ordan alıcam
göğüs kalkanı hiç almadım ben de bilmiyorum nasıl kullanılır
Lansinoh ebebekte indirime gircekti galiba, ben de alicam. Herkes cok memnun ondan. Gogus pompasi cok onemliymis kizlar ihtiyacim olamaz demeyip elektriklisinden almak lazimmis. Medelayi ovmusler, gecen aksam burda sormustum kimse ilgilenmedi.ben 2 ay önceden başlamayı düşünüyorum kreme
Lansinoh ebebekte indirime gircekti galiba, ben de alicam. Herkes cok memnun ondan. Gogus pompasi cok onemliymis kizlar ihtiyacim olamaz demeyip elektriklisinden almak lazimmis. Medelayi ovmusler, gecen aksam burda sormustum kimse ilgilenmedi.ben 2 ay önceden başlamayı düşünüyorum kreme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?