2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

1kiloymuş
orda bulamadım ama başka siteden buldum bilgisini
yıkamalarda 40 gram kullanıyormuşuz,lekelilerde 50 gr
1000/50=20 yıkama eder
fiyatına göre iyi alınabilir

benim kuzumu da ilk başta kız diye biliyorduk ya...
söylediklerimin (genelde bunlar yaş ortalaması belli bir sayının üzerin de olanlar ) çoğu,olsun hayırlısı olsun ilk çocuk kız erkek fark etmez diyorlardı...sinir oluyordum...
hele geçen dedem erkek olduğunu duyunca ilk tepki olarak hay ...aşşağını yediğim demez mi...daha beter sinir oldum...
oysa prensesim olsa benim için daha iyiydi ((

Kizlar bugun forum sayfalarinda biraz dolandim. Soyle birseye denk geldim: Hamilelikte d vitamini alinmiyorsa cocuk d vitamini eksik doguyor ve ilac takviyesi veriyorlar dogar dogmaz. Yani her gun hava nasil olursa olsun en az yarim saat disari cikip gunes gormemiz gekiyor. Ben de attim kendimi bugun sokaga, bagdat caddesine indim kaldirimlari falan temizlemis belediye 2-3 saat dolandim, alisveris yaptim. Cok iyi geldi. Evde oturmaktan koltuklarin sekli degismeye baslamisti! Hic usumedim, hamilelerin sanirim gecekten vucut isisi yuksek oluyor.

1kiloymuş
orda bulamadım ama başka siteden buldum bilgisini
yıkamalarda 40 gram kullanıyormuşuz,lekelilerde 50 gr
1000/50=20 yıkama eder
fiyatına göre iyi alınabilir

evet tatlım çok iyi fiyatı
bence de alabilirsin...
siteden ben daha önceleri alışveriş yaptım,güvenilir bir site...
düşün kredi kartımla bile aldım...

Yürüyüs gercekden cok iyi geliyor. Hergun olmasada her 2 gunde bir cikiyorum ben. Gerci daha yeni yeni basladim ama iyi geliyor.

Bu arada yeni dogum yapan ocak annelerine bir goz attim, hepsinin gogusleri yara olmus emzirmekte zorlaniyorlar. 1 ay onceden su meme ucu kremini kullanmaya baslamak lazim. Ben korkudan 2 kutu avent gogus kalkani siparis etmistim ama nasil kullanilacagini pek anlamadim. Benim bir de gogus ucunu cikaran birseye ihtiyacim olcak galiba.

bugün ilk aşımı yaptırdım çok ağrı oluyo demişlerdi ama şimdilik bişey yok ben de maşallahh diiiim kendime ben 5 doza tamamlamayı düşünüyorum doktorum da yaptır dedi zaten

ben 2 ay önceden başlamayı düşünüyorum kreme
1 kutu almıştım şimdi bir kutu daha alıcam ancak yeter
eczanemizde sitesinde indirimdeydi ordan alıcam
göğüs kalkanı hiç almadım ben de bilmiyorum nasıl kullanılır

Ben aldim, hastanede hemsireler kullanmana yardim ediyormus. Benim bir arkadas gecen hafta dogum yapti o soyledi. Cok ise yariyormus. Bir de dedi ki aldigin herseyi kullaniyorsun, gerekli diyorlarsa aldedi. Mesela yenidogan tulumlarini falan hep buyuk almislar millet oyle diyo diye. Bir iki tane body varmis ufak, yikayip yikayip onlari kullaniyorlarmis. Ufak seyleri de bol bol al dedi. Buyuk aldigi seyler kislik, bebek buyuyene kadar hava isinacak buyuk ihtimalle kullanamicam dedi:-(

BEN ANNE OLMASAYDIM EĞER;Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

SEN OLMASAYDIN EĞER; yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

SEN OLMASAYDIN EĞER; ben asla "anne" olmayacaktım. Bir çocuk doğduğu anda,
bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!

Lansinoh ebebekte indirime gircekti galiba, ben de alicam. Herkes cok memnun ondan. Gogus pompasi cok onemliymis kizlar ihtiyacim olamaz demeyip elektriklisinden almak lazimmis. Medelayi ovmusler, gecen aksam burda sormustum kimse ilgilenmedi.

Lansinoh ebebekte indirime gircekti galiba, ben de alicam. Herkes cok memnun ondan. Gogus pompasi cok onemliymis kizlar ihtiyacim olamaz demeyip elektriklisinden almak lazimmis. Medelayi ovmusler, gecen aksam burda sormustum kimse ilgilenmedi.

Bu arada kendime kifidisten ortopedik terlik ve tabanlik aldim. Rsmen dunya varmis dedim, bel agrisi cekenler ozellikle berkemann tabanlik almayi dusunsun derim nacizane.

kızlarrr yardımmm

ciddi derecede sivilcelenmem oldu..Birşeyde süremiyorum..üstelik ellemediğim halde leke bırakıyor

nasıl üstesinden gelicem (

sizinde başınıza geldimi gebelikte ?

yaaa kızlar biraz şubat annelerine baktım son günleri hep hazırlık yapıyolar okurken bi korku sardı beni nefes alamadım ya

kızlar şubat annelerine baktım biraz yarın doğum yapacak olanlar var son hazırlıklarını yapmışlar okurken bi korku sardı beni nefes alamadım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…