2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

utkueslem cnm...vallahi sivilcelenme falan yok yüzümde
yalnızca göğüs bölgemde olur gibi oluyor o da sürdüğüm yağdan kaynaklanıyor...
dr.na söylesen eminim bir şeyi tavsiye edecektir...

nilobella tatlım ohhh alışveriş yapıyorsun sürekli ne güzel...ben daha bir mendil almadım kendime neden bilmem :)))
erken diye diye,pijama terlikle gideceğim sanırım doğuma...

valla ben zaten aldım ufak şeyler
yenidoğan bile aldım ben 5-6 zıbın pijama falan
öyle koca koca şeyleri giydirmek istemiyorum ben
az giyerse az giysin
0-3 aylık da çok aldım
yıka yıka giydir muhabbeti olsun istemiyorum ben de
göğüs kalkanına bakarım ben de

Lansinoh ebebekte indirime gircekti galiba, ben de alicam. Herkes cok memnun ondan. Gogus pompasi cok onemliymis kizlar ihtiyacim olamaz demeyip elektriklisinden almak lazimmis. Medelayi ovmusler, gecen aksam burda sormustum kimse ilgilenmedi.
eczanemizde diye bisitede 21 tl gibi bişey şu an, 6 tane de göğüs pedi hediyeli
pompam var benim, ablamdan kalma, medela marka elektrikli
ablam memnundu alabilirsin bence
kızlarrr yardımmm

ciddi derecede sivilcelenmem oldu..Birşeyde süremiyorum..üstelik ellemediğim halde leke bırakıyor

nasıl üstesinden gelicem (

sizinde başınıza geldimi gebelikte ?
hoşgeldin canım
ben hiç yaşamadım
aksine cildim güzelleşti sanki

çok güzelmişben böyle şeylerde çok duygulanıyorum,geçenlerde bir tanıdık bir bebeğin günlüğü diye kitap verdi çok güzel olmamasına ragmen ağlaya ağlaya okudum

Lansinoh ebebekte indirime gircekti galiba, ben de alicam. Herkes cok memnun ondan. Gogus pompasi cok onemliymis kizlar ihtiyacim olamaz demeyip elektriklisinden almak lazimmis. Medelayi ovmusler, gecen aksam burda sormustum kimse ilgilenmedi.

Tatlım bak burda indirimde,ben bundan 2 kutu aldım.Medelanın Swing modelini verecek bi arkadaş bana,şuanki fiyatı 300 tl Swinglerin,çok memnun kalmış.
Lansinoh | Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 56 gr Tüp ŞOK FİYAT ( HEDİYELİ ) | 21,98 TL

Son düzenleme:
kızlar şubat annelerine baktım biraz yarın doğum yapacak olanlar var son hazırlıklarını yapmışlar okurken bi korku sardı beni nefes alamadım yaa

Benim gecen hafta arkadas dogurdu. Ben bunun sancilandigini duydugum anda basladim aglamaya. Dogurana kadar hastaneye yollamadi kocam. Butun gun sanki ben sanci cekiyormusum gibi icim icime sigmadi, aksam hastanede odaya bir girdim bir suru insan falan bir basladim yine aglamaya herkes sasirdi noluyor diye. Karnim da cok belli degil, kiz dedi o da hamile, duygusal biraz ben simdi o sayfaya girsem ziril ziril baslarim yine!

ama bu çok güzell ben çok gözü yaşlı biriyim galiba.. ay çok duygulandım ben
kızlar büyüdükte anne olduk ha bu şiirle anneliği bir adım daha içimde hissettim resmen
annemide çok özledim sanırım

ben kocami ekonomik olarak cokertmeden rahat etmicem galiba garibim frene bas diye yalvariyor artik!

başka biyerden alıntı..

merhaba,

ben bir avent annesiyim. o yuzden avent pompa uzerine deneyimim oldu. avent'in elektronik olanı ile sağıyorum sütümü ve ben performansından cok memnunum.

ses: pompalama işlemini genelde bebeğin uyurken yapacağın için sesli olup olmaması çok önemli. avent'inki oldukça sessiz çalışıyor, senin ritmini kaydediyor ve ona gore sagiyor.
acı: pompa sırasında hissedilen acı bir diğer önemli nokta: ben sagarken hic aci hissetmedim. uzerindeki masaj baslıkları acıyı azaltiyor ve sutun akisini kolaylastiriyor.
kullanım çeşitliliği: avent'in elektronik pompasını pilli ve manuel olarak kullanabilme opsiyonu var. bu sayede lokasyon, priz, sarj kaygilari duymadan hareket edebilirsin.
fiyat: avent belki digerlerine gore biraz daha pahali ama bence cok verimli. kazandirdigi zaman ve esneklik icin tercih edilebilir.

manuel: hic yoktan iyidir, ama pompa anne sütünü bebeğini sürekli verebilmenin en önemli gereci. en kısa sürede en çok sütü toplamak senin için de çok önemli olacak. manuel alıp sonra elektroniğe dönmeye çalışan çok anne olduğundan ben baştan elektrikli olanı almanı öneririm. özellikle işe dönecekse annelere.

Benim kayinvalide sende calismiyorsun napcaksin pompayi demisti ilk gunlerde ozellikle sut akisini acayip artiran birsey. Marka konusu ise parayi veen dudugu calar seklinde galiba

Benim kayinvalide sende calismiyorsun napcaksin pompayi demisti ilk gunlerde ozellikle sut akisini acayip artiran birsey. Marka konusu ise parayi veen dudugu calar seklinde galiba
sütün bol olursa akışı artırmak için kullanmana gerek kalmaz canım
ben çalışıyorum o nedenle sağıp bırakmam gerekecek
açıkçası medelanın iyi olduğunu duydum ben, ama 300küsür pompaya verir miyim orası tartışılır
ablamınki mini elektrikli olanıydı, o da çalışıyordu fazlasıyla işini gördü
benimkini de görür diye düşünüyorum
bana kalırsa sen de medela mini elektrikli veya aventi düşün
300küsür vermek gereksiz geldi bana

canım 16sına randevumu aldım hazır oraya gelecekken bir de ışın hanımdan randevu aldım :)memnun kalırsam oraya devam etcem. senin doktorun kimdi?
iyi canım çok güzel erken zamana alabilmişsin
benim doktorum da ışın hanım, çok sempatik bir kadın seveceğine eminim
gelince yaz bana tamam mı
ben 10unda gidicem gelince yazarım okursun sen de

sütün bol olursa akışı artırmak için kullanmana gerek kalmaz canım
ben çalışıyorum o nedenle sağıp bırakmam gerekecek
açıkçası medelanın iyi olduğunu duydum ben, ama 300küsür pompaya verir miyim orası tartışılır
ablamınki mini elektrikli olanıydı, o da çalışıyordu fazlasıyla işini gördü
benimkini de görür diye düşünüyorum
bana kalırsa sen de medela mini elektrikli veya aventi düşün
300küsür vermek gereksiz geldi bana

canım 16sına randevumu aldım hazır oraya gelecekken bir de ışın hanımdan randevu aldım :)memnun kalırsam oraya devam etcem. senin doktorun kimdi?
iyi canım çok güzel erken zamana alabilmişsin
benim doktorum da ışın hanım, çok sempatik bir kadın seveceğine eminim
gelince yaz bana tamam mı
ben 10unda gidicem gelince yazarım okursun sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…