2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Bende kendime daha hic birsey almadim
Mayisi bekliyorum acikcasi. Bu hafta aldim bir kac sey bebise. Geriye kalan herseyi mayis a biraktim.

Bu arada benim cildimde sanki daha bi canli gorunuyor. Hic sivilce filan yikmadi

iyi canım çok güzel erken zamana alabilmişsin
benim doktorum da ışın hanım, çok sempatik bir kadın seveceğine eminim
gelince yaz bana tamam mı
ben 10unda gidicem gelince yazarım okursun sen de

tamam canım yazarım tabiki :) umarım bende severim ışın hanımı :) senindehem bebişle ilgili hem de hastane ile ilgili iyi haberlerini bekliyorum :)

tamam canım yazarım tabiki :) umarım bende severim ışın hanımı :) senindehem bebişle ilgili hem de hastane ile ilgili iyi haberlerini bekliyorum :)

valla şimdiye kadar gördüğüm en sempatik doktor
ki yaklaşık 4 tane falan kadın doğumcuyla muhattap oldum
zaten sen sormadan herşeyi anlatıyor
ultrasonda bebeği görünce görüntüsünü seviyor
her gittiğimde tek tek parmaklarına kadar gösteriyor
detaylıca görene kadar tatmin olmuyor, çık dolaş tatlı ye biraz hareket etsin falan diyor tekrar alıyor seni
umarım seversin sen de

inşallah güzel haberlerle döneriz canım hepimiz

önemli olan da ilgili olması zaten doktorumdan bu yüzden vazgecemiyodum bazı doktorlar konuşmayı bırak soru bile sordurmuyomuş :S ama anlattıklarını duyunca sevindim ve rahat gidicem ışın hanıma :)

önemli olan da ilgili olması zaten doktorumdan bu yüzden vazgecemiyodum bazı doktorlar konuşmayı bırak soru bile sordurmuyomuş :S ama anlattıklarını duyunca sevindim ve rahat gidicem ışın hanıma :)

evet haklısın
önceki doktorumda odasından çıkınca bisürü soru işareti kalıyordu kafamda
önemli olan o elektriği yakalayabilmek

sen yakınsın tabi caddeye canım. bn bugün bi markete gideyim dedim benim burada kaldırımlar jilet gibiydi, kapıcı kapının önünü bile temizlememiş az kalsın düşüyodum. Ama havalar güzelken ben de burdan caddeye kadar yürüyüp geri dönüyodum, 40 dk falan sürüyodu gidip gelmek..

akşam akşam ağladım yaaaaaa

Merhaba anneler,beni de bugün sağlık ocağından aradılar kontrol için,tetanoz aşısı vuruldum,bilgi verdi falan,mart ta bi daha gidicem.aşı yeri şişebilir falan dedi ama şimdilik bişey yok.sağ bacağımda ağrı var benim,özellikle geceleri,hemşire erken başlamış dedi,moralim bozuldu,o kadar da yerim süt,peynir,yoğurt.Sizlerde var mı bu tip şikayetler?

5 katini odedigime inanamiyorum. Uyku tutmaz simdi beni, offffff

edilir canım ya sakin ol
müşteri hizmetlerine bak
bugün olmasa bile yarın iptal ettirebilirsin tabi ki
müşteri hizmetleri gündüz online oluyor, online bile konuşup iptal ettirebilirsin
telefondan da iptal ettirebilirsin

Urun bilgisinde,

İdeali hamile kalinmadan kullanmaktir. Hamileligin ilk alti ayinda kalici bir duzelme saglamak icin kullanilabilir diyor.

Urun bilgisinde,

İdeali hamile kalinmadan kullanmaktir. Hamileligin ilk alti ayinda kalici bir duzelme saglamak icin kullanilabilir diyor.

hamile kalmadan uğraşamam onunla ben ya
şimdi de uğraşmam
emerken gelmezse çıkarırız işte
zaten çok az değil benim göğüs ucum
ama ben de alıcam yine de lansinohtan
mekanizma olarak hepsi aynıdır
sen iptal ettir aventi lansinoh al bence

Son düzenleme:
Evet iptal ettiricem yarin. Ama bu emzirme derdini okudugumdan beri panikteyim. Kesin alir almaz calismalara baslarim. Dogum acisinin yanina meme acisi eklemek istemiyorum:-( tabi mumkunse

kızlar yorgan,yastık falan bakıyordum da tam olarak nasl bişey alacağımı bilmiyorum,tecrübeliler ya da alanlar yardım hangi marka önerirsiniz??

kızlar yorgan,yastık falan bakıyordum da tam olarak nasl bişey alacağımı bilmiyorum,tecrübeliler ya da alanlar yardım hangi marka önerirsiniz??

canım ben aldım
ilk 6 ay kadar yastık önermiyorlar
ya da çok çok ince yastıklar var
ben ikeadan aldım
yastık varla yok arası olacak mutlaka
yorganı iki tane aldım
biri ikeadan aldım ince bişey mevsimlik, fiyatı da çok uygun 26 tl gibi bişeydi
bir de uyku seti şeklinde aldım idaştan
ben %100 pamuk olmasına dikkat ettim sadece
yün de alabilirsin ama benim yün alerjim var muhtemelen oğlumun da olur diye almadım
en ideali pamuk bence

asıl yatak hakkındaki düşüncemi söyleyim
baya araştırdım da visco olmayacak, tam ortopedik de olmayacak
yarı ortopedik olmalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…