2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

tamam canım,hemen inceliyorum teşekkürler:)

Bu meme ucu olayinda arastirma yaptim. Avent niplette denen aleti 4 saat gece 4 saat gunduz olmak uzere sirayla goguslere takip gezmek gerekiyormus. Yani lansinoh yla ayni sey degil, onu emzirmeden once bir kac dakika ucunu cikartmak icin kullanabiliyorsun. Avent gogus uclarini belirgin bir sekilde disari cikik yapiyormus yani gecici birsey degil. Simdiden kullanilmaya baslarsa dogumdan sonra normal gogus uclarina sahip olunuormus. Meme ucunun disarda olmasi daha az aci ve yara demek oluyor sanirim

Hergun yeni birseye kafayi takiyorum farkindaysaniz, iyi ki buldum sizi yoksa surekli annemin ya da kocamin kafasini didiklicektim zavalli kocam o kadar alakasiz seyleri ogrnmek zorunda kaliyor ki!

boşuna mı içtim ben şimdi
tadı da öğğ zaten
hiç düşünmedim öle olcağnı bal yerine pekmez koyiyim içine demiştim

demiri alamazsın sütle içince ama mutlaka başka faydalı şeyler de vardır içinde
ama yine de bence bidaha içerken aralarında 1 saat zaman bırak
benim demirim gebelik öncesinde de düşük olduğundan sürekli uğraştım demirle o yüzden dikkat ederim

ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde yaptırmıştım tahlillerde demirim iyi çıkmıştı, yine yaptırıp baktırsammı acaba değerlerim ne durumda diye :26:

ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde yaptırmıştım tahlillerde demirim iyi çıkmıştı, yine yaptırıp baktırsammı acaba değerlerim ne durumda diye :26:

demir ilaci vermedi mi doktorun
belli bi donemden sonra tum hamilelere veriyorlar diye biliyorum
benim de su an gayet iyi ama ilaca devam ediyorum
gebelikte dusermis cunku bebek senden aliyor
baktir bence canim doktoruna da sor istersen bi
bildigim kadariyla topikte hemen hemen herkes kullaniyor

ben druma sordum gerek yok dedi. elevitin içinde hepsi varmış öyle dedi

canım ben 8 haftadır kendi doktoruma gitmedim en son 12 haftalıktı bebeğim ozman,
boluda gittim doktora ama bebeğimi görmek için sadece
sorsamda vercekleri cvba güvenmediğimden bişyde sormadım
bebeğimi görüp geldim buranın durumu vahim bi fotoğraf bile vermiyolar...
yarın istanbula anneme gidicem kalıcam 3-4 gün o arada da kendi doktoruma görüncem ne var ne yok sorcam bebeğimin resminide alcam
sadece elevit kullanıyorum ben ilaç olarak, gidince demirde verir heralde doktorum

herkese iyi akşamlar 3 gündür köydeydim dondum çok soğuk her neyse bugun geldim doktor randevum vardı gittim benimki 350 grammış ama doktor çok kilo alıyorsun hamur işini azalt dedi. şimdiye kadar 6 kilo almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…