- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.581
canım şuan o kadar çok ilacım varki bide idrarda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi dr ama ilacım bitince sorcam dr çok tşk ederim..gebelik öncesinde bende eksiklik varken ferro sanol kullandım
açıkçası pek bi işe yaramadı
ferritinim 8di 15e falan çıktı 1 ayda
ondan sonra nutriwayin demir hapına başladım tavsiye üzerine
ki hamilelikte bebek de benden almasına rağmen 57ye çıktı ferritin
ilacımdan çok memnunum
hem de çiğneme tableti, meyveli
tüketimi de çok daha kolay oluyor
istersen nutriwayi deneyebilirsin sen de
ben de gynoferon kullanıyorum ama kansızlık için
demirim iyiydi ilk tahlilde ama hemoglobinde sorun var benim çünkü hamile olduğumu bilmeden yumurtlama döneminde 1 ünite kan vermiştim o yüzden malesef
ikili testte kansızlık olduğu ortaya çıktı bulantılardan dolayı alamadım gynoferonu
2 hafta sonra içmeye başladım 3 lü testte de hemoglobinim normal seviyeye gelmiş
hala devam ediyorum
şubat annelerinde 1 hafta önce doğum yapan biri gelmiş
hepsi üşüşmüş başına
ya kızlar doğum yapınca kayınvalide geliyo kalıyo ya
ne gıcık bir durum :26::44:
dogumu düşünmek istemiyorum korkuyorum.........
şubat annelerinin doguö listesinde 17 kişiden 13 ü sezeryan
senin 2. ya biz napalım cnm ya başımıza ne gelicek onu bilem bilmiyoruz
anamm niye öyle ki?
benim kayınvalide de izne ayrılınca gelicekmiş doğuma da belki görümcem gelecekmiş sannırım stresli günler beni bekliyor...
annem zaten komşum
benim kayınvalide de izne ayrılınca gelicekmiş doğuma da belki görümcem gelecekmiş sannırım stresli günler beni bekliyor...
ay bi evde ayaklarını uzatıp dinleneceksin yaaa ne gerek var şimdi
başka alternatifin varsa ne şanslısınya kızlar doğum yapınca kayınvalide geliyo kalıyo ya
hamile pantolonu giyince sıkmaması lazım aslındabizde öyle olucaz....
kızlar ben hamile pantolonu giyiyorum (kot) kemeri tam kasığıma geliyo oturduğum zaman ki çoğunlukla oturuyorum..
kasığıma baskı yapıyo kızım da ordan tekmeliyo acaba sıkışıyomu yawrucak? :26:
ya ben başıma ne geleceğini biliyorum ondan değilki benim korkular başka....... zaten o an gelince akışına bırakıyorsun herşeyi bi aptallık oluyo zaten üstünde ama benim ilki acil olunca ben psikopata baglıyorum şuan düşünmüyorum
ay bi evde ayaklarını uzatıp dinleneceksin yaaa ne gerek var şimdi
başka alternatifin varsa ne şanslısın
benim yok
umarım ablam yetişebilir doğuma terslik olmaz
hamile pantolonu giyince sıkmaması lazım aslında
ben de giyiyorum hiç rahatsızlık vermiyor
dar mı acaba
alıntı..
Ben 40 günün sonunda anladım ki doğurmak hiçbirşeymiş, annelik büyütmek demekmiş. Ki ben yolun başındayım, evet normal doğum yaptım, 25 saat sancı çektim ama 40 gündür her gece uykumdan sıçrayarak uyanıp ayna ile bebeğimin nefesini kontrol etmek gibi korkutmadı beni hiçbir sancı. Ya da sarılık değeri sonucu beklerken atan yüreğim kadar. Ya da oğlum sünnet olurken parmağımı sıkışı kadar. Doğurmak dert değil, dert olan büyütmekmiş..
alıntı..
Ben 40 günün sonunda anladım ki doğurmak hiçbirşeymiş, annelik büyütmek demekmiş. Ki ben yolun başındayım, evet normal doğum yaptım, 25 saat sancı çektim ama 40 gündür her gece uykumdan sıçrayarak uyanıp ayna ile bebeğimin nefesini kontrol etmek gibi korkutmadı beni hiçbir sancı. Ya da sarılık değeri sonucu beklerken atan yüreğim kadar. Ya da oğlum sünnet olurken parmağımı sıkışı kadar. Doğurmak dert değil, dert olan büyütmekmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?