- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.601
cardelens central hospitalda epidural yapıyolarmı bi bilgin varmı, yapıyolarsada iimidir acaba
selam kızlar hem cumanız hemde mevlid kandiliniz mübarek olsun
Benim profil resmim niye cikmiyor acaba?
şuan esra erolu izleyen varmı
geçen gün 2009 nisan anneleri bulumuşlar..benim arkadaşlarım var içlerinde haberim oldu bugün biz neden buluşup görüşmüyoruz oturup konuşmuyoruz hep burda kalıyoruz.tanıştığımızda daha güzel olur arkadaşlığımız..
istanbulda benim gibi düşünen var mı buluşma ayarlamaya ne dersiniz?
habertürk te haber izliyordum sen söyleyince baktım cnm...reklam girmiş...noldu ki???
ben gelebilirim, ben de istanbuldayımmm
gerçekten mi ne güzel olur başka kimse yok mu toplayalım herkesi orta yer ayarlayalım bir avm ye gidelim oturalım ne bleyim fikirlere açığım
gerçekten mi ne güzel olur başka kimse yok mu toplayalım herkesi orta yer ayarlayalım bir avm ye gidelim oturalım ne bleyim fikirlere açığım
biz de ankara buluşması yapacaz
di mi akıllıbıdık?
senden başka ankarada kim var hatırlayamıyorum
melinam da mı ankaradaydı?
cardelens senin de kandilin mübarek olsun
kızlar ben çıkıyorum iyi bakın kendinize ve bebişlere..
dualarda bizi de unutmayın:26:
hahahaha bende çok güldüm bu kıza neyseki esra vazgeçirdi. bakın ne buldumm.
BEBİŞLERİMİZDEN MEKTUP VAR!!!
♥ Anneciğim; ♥
Geçen hafta bana yazdığın mektubu aldım. Çok Teşekkür ederim. Benim için sıcacık bir minik ev yapmışsın burada. Ayrıca bana çok iyi bakıyorsun. Biraz yoruyorum seni biliyorum ; ama söz ileride kendimi affettireceğim.
Bazen seni hüzünlü görüyorum; neden anneciğim? Ben senin üzülmeni istemiyorum.Bir defasında çok duy...gulandığını, gözlerinden yaş geld...iğini bile hissettim; ellerimi uzatıp gözyaşlarını silmek istedim; ama yapamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?