2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bıdıkcığım şimdi daha bi duygusallaştımm

kızlar hepinize iyi akşamlarrrrrr, iyi geceler, dualarınız da beni de unutmayın olur mu?

cardelenss yarın iyice planlayalım buluşma işiniii, göbişleri tokuştururuz

ben şimdik gidiyim de kaynanamın yemeklerini yiyim, nam nam nammmm bak kendisi burda yok güzel yemek yapar aaaaaaa

tamam canım git mamanı ye bizim kaynanada full kara lahana çorbası yapar hergün........bıktım ya tadsız tuzsuz..mecburen kırılmasın diye yiyorum..
buluşma işide burdan duyurulurrr

Herkese hayırlı kandiller melek bebekli güzel anneler. Bende doğumumu Türkiye de yapmaya karar verdim. 25 Martta İstanbul dayım, Nisanın ilk haftaları da Ankara'da. Her iki şehrin anneleri ile de buluşmak isterim.

iyi akşamlar annecikler... nasılsınız uzun zamandır giremiyordum topiğe en son sayfa 170lerde kalmışım... başıma gelenleri hiç sormayın doğuda yaşamanın zorlukları karda kışta bi kaza geçirdik bi kaç gün hastanede kaldım... çok şükür bende eşimde oğlumda iyi sonra şubat tatili... hala evimize gidemedik yarın 10 saatlik bi yolculuk bizi bekliyor inş kazasız belasız evimize varırız..

Cok gecmis olsun, bol bol mola verin yolda sismesin elin ayagin.

Çok büyük geçmiş olsun canım. Sağsalim gideceğiniz yere varın inşallah.

ay evet bende ocak annelerine baktım dün onlarda doğuramıyolar sancıları gelmiyo inşallah sancılanırız bugün diye duaya başlamışlar bi garip oldum

annecikler slm aranızada burnu kanayan varmı yaa netden araştırdım normalmiş kanın basıncı artıyormuş ve ince damarlar çatlıyormuş ama ben sıkıldım

buarada buluşmalar konuşulmuş izmirliler bizde mi buluşsak acaba...

ben dün biraz okudum ama korkudan heycandan nefesim kesildi devam edemedim:18:

çok doğru canım kendimizden çok bebişi düşünüyoruz ikiliyi atlattık şimdi de ayrıntılının sancısını çekiyoz bi sorun çıkmadan atlatsak diye düşünmekten strese giriyorum resmen

Iyi aksamlar
Cok büyük gecmis olsun.Allah sag salim evinize kavustursun sizi

slm annişler
helva kavurdum apartmana dağıttım...
yarına da misafirim var bugünden yapabileceğim hazırlıklarımı yapıyorum bir yandan da size bakayım dedim...

limango da bebk cicileri var baktınız mı...çok güzeller...

zynpzynep cnm...kızın olacakmış hayırlı olsun dedim mi...sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım...

yarın eşim eve erken gelecekmiş...gececiydi bu hafta..sabahın 06:00 da çıksa en geç 07:00 de evde olur...
hadi kahvaltı falan,biraz tv... vs desem 10:00 da yatsa...yatar mı ki acaba...
pofff hiç iyi olmadı hiç...
ne güzel geç çıkıp öğlen 12:00 gibi de yatıp işe gideceği saatte kalkacaktı...
ne yapsam acaba,ertelesem mi arkadaşları...bilemedim şimdi...

canım Allah kabul etsin benimde annem kavurmuş sağolsun getirdi afiyetle yedik oğluşumla kocişde gececi sıkılıyoruz bebek arbalarını arştırıyorum bende
hergün limango ve unnadoya bakmadan yapamıyorum ama daha cesaret edip bişi almadım oğluşumun sadece gelen hediyeleri var ben biraz daha beklicem galiba :44:
erkeklerin evde olmasıda sıkıntı ya helede misafir gelecekse hazırlıkta yapmışsın nasıl erteliceksin rahatsız olmazsa kocişin hazırlıklar boşa gitmesin canım

tuanacım...ne kadar da benzer yanlarımız varmış
kocelerimiz vardiyalı çalışıyor...helva yemişiz aynı sitelere bakıp bir şey almaya cesaret edemiyormuşuz :)))

bilemedim işte cnm..ne yapsam ki...gerçi 10:00 da yatıp akşam 16:00 da servisi gelecek 5-6 saat yatacak aslında o da olabilir....
aman ne bileyim ben konuşayım kocemle bir...

benim sürekli kanıyor çocukkende kanardı üstelik kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…