- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.621
nerede affettireceksiniz sıpalar
doğunca gece uyumıcaksınız, zırzır ağlıcaksınız herşeyiniz tam olsa bile ağlıcaksınız, diş çıkaracak huysuzluk yapacaksınız, yürümeye başlıcak olur olmaz yerlere kafayı çarpıp ağlıcaksınız bi de ben size çarpacam
sürekli didişeceksiniz iki ikiz kardeş.. ben arada saçlarımı yolacam...
okulunuzdu şuydu buydu evleneceksiniz iyiler mi mutlular mı....
diyip duygusallıktan bir nebze sıyrılalım
kızlar hepinize iyi akşamlarrrrrr, iyi geceler, dualarınız da beni de unutmayın olur mu?
cardelenss yarın iyice planlayalım buluşma işiniii, göbişleri tokuştururuz
ben şimdik gidiyim de kaynanamın yemeklerini yiyim, nam nam nammmmbak kendisi burda yok güzel yemek yapar aaaaaaa
geçen gün 2009 nisan anneleri bulumuşlar..benim arkadaşlarım var içlerinde haberim oldu bugün biz neden buluşup görüşmüyoruz oturup konuşmuyoruz hep burda kalıyoruz.tanıştığımızda daha güzel olur arkadaşlığımız..
istanbulda benim gibi düşünen var mı buluşma ayarlamaya ne dersiniz?
iyi akşamlar annecikler... nasılsınız uzun zamandır giremiyordum topiğe en son sayfa 170lerde kalmışım... başıma gelenleri hiç sormayın doğuda yaşamanın zorlukları karda kışta bi kaza geçirdik bi kaç gün hastanede kaldım... çok şükür bende eşimde oğlumda iyi sonra şubat tatili... hala evimize gidemedik yarın 10 saatlik bi yolculuk bizi bekliyor inş kazasız belasız evimize varırız..
iyi akşamlar annecikler... nasılsınız uzun zamandır giremiyordum topiğe en son sayfa 170lerde kalmışım... başıma gelenleri hiç sormayın doğuda yaşamanın zorlukları karda kışta bi kaza geçirdik bi kaç gün hastanede kaldım... çok şükür bende eşimde oğlumda iyi sonra şubat tatili... hala evimize gidemedik yarın 10 saatlik bi yolculuk bizi bekliyor inş kazasız belasız evimize varırız..
kızlar hiiç 2012 şubat annelerini okudunuz muuu
ben bakıyorum da bazen ağlamaklı oluyorum, bi acayip oluyorum:18::18::18::18: biz de mi konuşcaz böle, ne biliim ben dicem mesela arkadaşlar sarıbeybi doğuma girmiş hbriniz olsun, ordan biri gelcek ben hastaneye gidiyorum dicek, anam biri gelcek doğurdum dicekkk:18::18::18::18:..
ayyyy pek i fena oldummmmmm
ya kızlar doğum yapınca kayınvalide geliyo kalıyo ya
ne gıcık bir durum :26::44:
kızlar hiiç 2012 şubat annelerini okudunuz muuu
ben bakıyorum da bazen ağlamaklı oluyorum, bi acayip oluyorum:18::18::18::18: biz de mi konuşcaz böle, ne biliim ben dicem mesela arkadaşlar sarıbeybi doğuma girmiş hbriniz olsun, ordan biri gelcek ben hastaneye gidiyorum dicek, anam biri gelcek doğurdum dicekkk:18::18::18::18:..
ayyyy pek i fena oldummmmmm
bence rahmimize düştüğü ilk andan beri dertleri de kalbimize ve aklımıza düşüyor
her muayene öncesi hepimiz stresli olmuyor muyuz..keseydi, kalpti, 2liydi, 3lüydü, detaylıydı...
acaba gelişimi iyi mi acaba bir sorun var mı yok mu...
slm annişler
helva kavurdum apartmana dağıttım...
yarına da misafirim var bugünden yapabileceğim hazırlıklarımı yapıyorum bir yandan da size bakayım dedim...
limango da bebk cicileri var baktınız mı...çok güzeller...
zynpzynep cnm...kızın olacakmış hayırlı olsun dedim mi...sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım...
annecikler slm aranızada burnu kanayan varmı yaa netden araştırdım normalmiş kanın basıncı artıyormuş ve ince damarlar çatlıyormuş ama ben sıkıldım
buarada buluşmalar konuşulmuş izmirliler bizde mi buluşsak acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?