- 6 Temmuz 2009
- 175
- 36
- 118
- 39
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.641
Kizlar bagdat caddesinde bir madoya ne dersiniz? Ben madonun menusunun hastasiyim da
ben de burun kanaması olmuyor...öyle bir sıkıntı hissetmedim daha...neden olurmuş ki acaba???
kendimi çok kötü hissediyorum canım hep hamur işi istiyor doktor çok kilo alıyorsun hamur işini kes dedi ama duramıyorum kocamı börek için dışarı gönderim. Çok vicdan azabı çekiyorum. ayrıca kendimi hep yorgun ve hasta hissediyorum uyuyamıyorum ne olacak bu halim.
evet canım ya baya benzer yönler varmış hamilelikten dolayı damarlardan geçen kan basıncı artarmış ince olan damarlarda çatlarmış ondan kanıyormuş ama çok sık oluyo salı doktora gidicem bi sorayım bakalım ne dicek genelde hassas olanlarda olurmuş geçen gün doktorum dediki senin vucut hamileliği bi türlü kabul edemedi hambire reaksiyon veriyo hay allahım ya
canım bende öyleydim ama tartıda hızlaartan rakamları görünce diyetisyenin yolunu tuttum listeye alışana kadar zorlandım ama şimdi herşey yolunda çok canım isterse tadımlık alıyorum yada yapıyorum doyumluk değil malesefbebişi düşünmek lazım
listen nasıl bir şey cnm bizle paylaşır mısın???
annecikler slm aranızada burnu kanayan varmı yaa netden araştırdım normalmiş kanın basıncı artıyormuş ve ince damarlar çatlıyormuş ama ben sıkıldım
buarada buluşmalar konuşulmuş izmirliler bizde mi buluşsak acaba...
annecikler slm aranızada burnu kanayan varmı yaa netden araştırdım normalmiş kanın basıncı artıyormuş ve ince damarlar çatlıyormuş ama ben sıkıldım
buarada buluşmalar konuşulmuş izmirliler bizde mi buluşsak acaba...
benim burnum kanamıyo ama 20 haftalık hamileyim geçen 19 haftada karnım nerdeyse hiç belli deildi ama şu 1haftada noldu bilmiyorum birden öle bi şişiverdiki korkmaya başladım acaba nedenki bi fikri olan varmı?????
canım benimde burnum kanıyor normaldir diye üstünde durmadım. sonunda doktoruma söyledim kan tahlili istedi p.tesi günü k.b.b. doktoruna gitcekmişim test sonuçlarıyla. umarım bir sıkıntı yoktur. bu arada nesef alışımı da zorluyor..
slmlar hanımlar,,herkes şeker yüklemesi yaptırıyor mu?yaptırmayı düşnüyor musunuz???
umarım canım ya o zaman bende ihmal etmiyeyim salı günü gidince söyliyeyim belki benide sevk eder sonucunu banada söylermisin merak ettim şimdi bişi çıkmaz inşallah
sormuyorlarki herkese yapıyorlar diye biliyorum gebelikte şeker çok önemli öyle biliyorum bu hafta bi arkadaşım yaptırdı gebelik şekeri çıktı insüline başlaması gerekiyormuş birde diyet verdiler bende 24. haftada yaptırcam bakalım inşallah bi problem çıkmaz
canım artık bi haftamız bi haftamızı tutmayacak sanırım benimde bu hafta birden göbeğim fırladıbaşta kociş olmak üzere herkes farketti bi anda çıktı yani
günaydııııın herkeseee ii hafatsonları herkes iidir işlhhhh
günaydınnn
bana henüz haftasonu olmadı
benim haftasonum sadece pazar günü
çalışanlar için öle cnm yaaa.....günaydınnn
bana henüz haftasonu olmadı
benim haftasonum sadece pazar günü
ikizlerim ve ben 20. haftaya girmişiz bile elhamdülillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?