2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kendimi çok kötü hissediyorum canım hep hamur işi istiyor doktor çok kilo alıyorsun hamur işini kes dedi ama duramıyorum kocamı börek için dışarı gönderim. Çok vicdan azabı çekiyorum. ayrıca kendimi hep yorgun ve hasta hissediyorum uyuyamıyorum ne olacak bu halim.

ben de burun kanaması olmuyor...öyle bir sıkıntı hissetmedim daha...neden olurmuş ki acaba???

evet canım ya baya benzer yönler varmış hamilelikten dolayı damarlardan geçen kan basıncı artarmış ince olan damarlarda çatlarmış ondan kanıyormuş ama çok sık oluyo salı doktora gidicem bi sorayım bakalım ne dicek genelde hassas olanlarda olurmuş geçen gün doktorum dediki senin vucut hamileliği bi türlü kabul edemedi hambire reaksiyon veriyo hay allahım ya

canım bende öyleydim ama tartıda hızlaartan rakamları görünce diyetisyenin yolunu tuttum listeye alışana kadar zorlandım ama şimdi herşey yolunda çok canım isterse tadımlık alıyorum yada yapıyorum doyumluk değil malesef bebişi düşünmek lazım

listen nasıl bir şey cnm bizle paylaşır mısın???

iyi geceler anneler.
Kac gundur gece 1 de yatip sabah 4-5 de uyaniyorduum.Uykum gelmisken uyuyayim.

Son düzenleme:
listen nasıl bir şey cnm bizle paylaşır mısın???

bende hipotroid var canım metabolizmam çok yavaş ona göre bi liste verdi

sabahları :3 dilim ekmek 5 zeytin (veya 2 ceviz) 2kibrit kutusu beyaz peynir bol yeşillik

ara öğün :1 meyve

öğlen : 2 köfte kadar et (veya 8 yemek k kurubaklagil)
4 yemek k sebze yemeği (salataya yağ eklersen sebze yemeği olurmuş)
yoğurt
3 dilim ekmek ( 1dilim ekmek=1 kase çorba=2 yemek k pilav=2 yemek k makarna)

ara öğün:1 meyve

ara öğün : 1dilim ekmek (veya 2 galeta)
1 bardak ayran

akşam : öğlenle aynı

ara öğün :2 meyve
30dk sonra : 1su bardağı süt yada yoğurt

öğün araları 2 saat olacak minimum 10 bardak su içilecek

muz sabahları yenilecek ve ayvanın 1/4 ü 1 meyveye eşdeğermiş saşırmıştım ben narında 1/2 si bir meyve :26:

benim burnum kanamıyo ama 20 haftalık hamileyim geçen 19 haftada karnım nerdeyse hiç belli deildi ama şu 1haftada noldu bilmiyorum birden öle bi şişiverdiki korkmaya başladım acaba nedenki bi fikri olan varmı?????

slmlar hanımlar,,herkes şeker yüklemesi yaptırıyor mu?yaptırmayı düşnüyor musunuz???

Son düzenleme:

canım benimde burnum kanıyor normaldir diye üstünde durmadım. sonunda doktoruma söyledim kan tahlili istedi p.tesi günü k.b.b. doktoruna gitcekmişim test sonuçlarıyla. umarım bir sıkıntı yoktur. bu arada nesef alışımı da zorluyor..

benim burnum kanamıyo ama 20 haftalık hamileyim geçen 19 haftada karnım nerdeyse hiç belli deildi ama şu 1haftada noldu bilmiyorum birden öle bi şişiverdiki korkmaya başladım acaba nedenki bi fikri olan varmı?????

canım artık bi haftamız bi haftamızı tutmayacak sanırım benimde bu hafta birden göbeğim fırladı başta kociş olmak üzere herkes farketti bi anda çıktı yani

umarım canım ya o zaman bende ihmal etmiyeyim salı günü gidince söyliyeyim belki benide sevk eder sonucunu banada söylermisin merak ettim şimdi bişi çıkmaz inşallah

slmlar hanımlar,,herkes şeker yüklemesi yaptırıyor mu?yaptırmayı düşnüyor musunuz???

sormuyorlarki herkese yapıyorlar diye biliyorum gebelikte şeker çok önemli öyle biliyorum bu hafta bi arkadaşım yaptırdı gebelik şekeri çıktı insüline başlaması gerekiyormuş birde diyet verdiler bende 24. haftada yaptırcam bakalım inşallah bi problem çıkmaz

hmm öyle mi bilmiyordum,allahım inş. sorunsuzca o dönemi de atlatırız.sağ ol:)

günaydın hanımlar,bugün herkes uykucu:))yine bir şey danışacağımsaç bakım maskesi,spreyi kullanan var mı aranızda??nette araştırdım zararı falan var mı bulamadım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…