2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın hanımlar,bugün herkes uykucu:))yine bir şey danışacağımsaç bakım maskesi,spreyi kullanan var mı aranızda??nette araştırdım zararı falan var mı bulamadım:44:
olucağını sanmıyorum cnmm bnde sprey jöle kullanıyorum
günaydın hanımlarrr
biz geldik cici kızımlaaaaaa

hoşgeldiniiiiiiz:)

maşallah subanallaah bzde 22. haftaya geldik çok şükür allah bze 39. haftayı görmeyi sizede en erken 35. haftayı görmeyi nasip etsin işlhhhh

senin kuzuya da kocaman maşallaaahh

bebek şekeri yaptırmayı düşünüyor musunuz?
az önce şunu gördüm

Bebek Reçelleri | Bekarlığa Veda Partisi Hediye ve Aksesuar Tasarım
çok orijinal geldi gözüme, içine reçel, sabun yada şeker koyabilir mişiz:44:
hem sonra da isteyenler saklayabilir

çok geçmişler olsun cnm sağsalim dönersiniz inş evinizee

günaydınnn
bana henüz haftasonu olmadı
benim haftasonum sadece pazar günü

benimdeeeee

olucağını sanmıyorum cnmm bnde sprey jöle kullanıyorum

hoşgeldiniiiiiiz:)

hoşbulduk cnm sağol

Enammm maşallah 22 hafta olmuşuz biz teyzelerrrrr

maşallah maşallahhhh

ya kızlar bu ikizlerden birinin ayakları bağırsaklarıma doğru sanırım
arada bir içerde bişey oluyo zor tutuyorum pırt yapmamak için:26::26::26::26::26::26::26:

her an kaçabilir ve rezil olabilirim

sizede maşallah tatlımmm

anammm kalkma yerinden

kalkmayım bence de

senin alışveriş ne alemde benim gibi beklemede kalıp son aylar tutuşacaklardan mısın yoksa

cnm valla 3-5 parça çıtçıtlı badi
annem örgü yapıyo
geçen gün de ısrarlarımla bez aldık başka da bişi yok
kocama göre çok erkenmiş bi ara alırmışız

cnm valla 3-5 parça çıtçıtlı badi
annem örgü yapıyo
geçen gün de ısrarlarımla bez aldık başka da bişi yok
kocama göre çok erkenmiş bi ara alırmışız

erkeklerin klasik alışveriş mantığı işte
"bir ara alırız" peeehhhh

ben de sıralıyorum şu alınacak bu alınacak.... Hallederiz diyo

günaydın kızlar bebişlerimiz icin telsiz düşünen alan arastıran varmı acaba malum yaza denk geliyo balkon başka oda yazlıkta olunabilıyo bana lazım galiba, sizlerin fikri nedır?

günaydın kızlar bebişlerimiz icin telsiz düşünen alan arastıran varmı acaba malum yaza denk geliyo balkon başka oda yazlıkta olunabilıyo bana lazım galiba, sizlerin fikri nedır?

cnm valla benim ev lojman o yüzden minnak kadar ev zaten telsize gerek yok komşular bilem duyar sesini kızımın

herkese merhabalarrrr

Kizlar bagdat caddesinde bir madoya ne dersiniz? Ben madonun menusunun hastasiyim da

evet evet mado yu ben de çok seviyorummm, ama caddedeki hangi mado? benim bildiğim 3 tane mado var caddede

ya aynı beni tarif ediyosunn, aynı benn. hamur işi,uyku hali ve tembellik beni tanımlayan kelimeler

cnm valla benim ev lojman o yüzden minnak kadar ev zaten telsize gerek yok komşular bilem duyar sesini kızımın

ahahahay alemsin yaa benimde evim ufak ama balkona çıkarım falan çünkü ablamdada aynı zorluğu çektk 2 dk bi gdip bakıyoduk, bide annemlerin yazlığına gdicez yazın büyük bölümùnù orda geçiricez muhtemelen, ee bebişimi yatırıp (inşaALLAH) bahçeye dışarı çıkma olck galiba bana çok lazım güvenilir uygun bi telsiz lazım bana cicişlerr

haklısın cnm sen bi araştır istersen ya da kızlardan alan varsa yardımcı olur sana

Ben de ev için değil de yazlık için düşünüyorum ama bir yandan da zaten gözümden ayıramam,gerek kalmaz gibi geliyo

bir de annelerin değişik bir kulağı oluyo
öyle misafir içinde, o kadar seste, içerde odada uyanıp ağlayan bebeklerini duyabiliyorlar
hayret ederdim, üzülürdüm ben hiç duyamam diye

bende sanırım gözümün önünden ayıramam minnak kızımı
evt ama benim kuzenim bi misafirlikteydik kızını yatırdı evde baya bi kalabalık
kız uyanıp ağlamış uzun süre çok da küçüktü daha kocası duymuş sesini
gidip kızı bi getirdiki yawrum ağlamaktan helak olmuştu, eşi çok kızdı o da üzüldü tabi
aklıma hep o geliyo gözümün önünden ayırmam herhall :26:

demekki ben senin kuzenle aynı kulak yapısına sahibim..
öyle misafirlikte falan uyurlarsa ben de kıvrılırım yanlarına :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…