- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.661
olucağını sanmıyorum cnmm bnde sprey jöle kullanıyorumgünaydın hanımlar,bugün herkes uykucu:))yine bir şey danışacağımsaç bakım maskesi,spreyi kullanan var mı aranızda??nette araştırdım zararı falan var mı bulamadım:44:
günaydın hanımlarrr
biz geldik cici kızımlaaaaaa
maşallah subanallaah bzde 22. haftaya geldik çok şükür allah bze 39. haftayı görmeyi sizede en erken 35. haftayı görmeyi nasip etsin işlhhhh
iyi akşamlar annecikler... nasılsınız uzun zamandır giremiyordum topiğe en son sayfa 170lerde kalmışım... başıma gelenleri hiç sormayın doğuda yaşamanın zorlukları karda kışta bi kaza geçirdik bi kaç gün hastanede kaldım... çok şükür bende eşimde oğlumda iyi sonra şubat tatili... hala evimize gidemedik yarın 10 saatlik bi yolculuk bizi bekliyor inş kazasız belasız evimize varırız..
günaydınnn
bana henüz haftasonu olmadı
benim haftasonum sadece pazar günü
olucağını sanmıyorum cnmm bnde sprey jöle kullanıyorum
hoşgeldiniiiiiiz:)
Enammm maşallah 22 hafta olmuşuz biz teyzelerrrrr
maşallah maşallahhhh
Ya kızlar bu ikizlerden birinin ayakları bağırsaklarıma doğru sanırım
arada bir içerde bişey oluyo zor tutuyorum pırt yapmamak için:26::26::26::26::26::26::26:
Her an kaçabilir ve rezil olabilirim
sizede maşallah tatlımmm
anammm kalkma yerinden
kalkmayım bence de
senin alışveriş ne alemde benim gibi beklemede kalıp son aylar tutuşacaklardan mısın yoksa
cnm valla 3-5 parça çıtçıtlı badi
annem örgü yapıyo
geçen gün de ısrarlarımla bez aldık başka da bişi yok
kocama göre çok erkenmiş bi ara alırmışız
erkeklerin klasik alışveriş mantığı işte
"bir ara alırız" peeehhhh
ben de sıralıyorum şu alınacak bu alınacak.... Hallederiz diyo
günaydın kızlar bebişlerimiz icin telsiz düşünen alan arastıran varmı acaba malum yaza denk geliyo balkon başka oda yazlıkta olunabilıyo bana lazım galiba, sizlerin fikri nedır?
Kizlar bagdat caddesinde bir madoya ne dersiniz? Ben madonun menusunun hastasiyim da
kendimi çok kötü hissediyorum canım hep hamur işi istiyor doktor çok kilo alıyorsun hamur işini kes dedi ama duramıyorum kocamı börek için dışarı gönderim. Çok vicdan azabı çekiyorum. ayrıca kendimi hep yorgun ve hasta hissediyorum uyuyamıyorum ne olacak bu halim.
cnm valla benim ev lojman o yüzden minnak kadar ev zaten telsize gerek yok komşular bilem duyar sesini kızımın
ahahahay alemsin yaa benimde evim ufak ama balkona çıkarım falan çünkü ablamdada aynı zorluğu çektk 2 dk bi gdip bakıyoduk, bide annemlerin yazlığına gdicez yazın büyük bölümùnù orda geçiricez muhtemelen, ee bebişimi yatırıp (inşaALLAH) bahçeye dışarı çıkma olck galiba bana çok lazım güvenilir uygun bi telsiz lazım bana cicişlerr
ahahahay alemsin yaa benimde evim ufak ama balkona çıkarım falan çünkü ablamdada aynı zorluğu çektk 2 dk bi gdip bakıyoduk, bide annemlerin yazlığına gdicez yazın büyük bölümùnù orda geçiricez muhtemelen, ee bebişimi yatırıp (inşaALLAH) bahçeye dışarı çıkma olck galiba bana çok lazım güvenilir uygun bi telsiz lazım bana cicişlerr
Ben de ev için değil de yazlık için düşünüyorum ama bir yandan da zaten gözümden ayıramam,gerek kalmaz gibi geliyo
bir de annelerin değişik bir kulağı oluyo
öyle misafir içinde, o kadar seste, içerde odada uyanıp ağlayan bebeklerini duyabiliyorlar
hayret ederdim, üzülürdüm ben hiç duyamam diye
bende sanırım gözümün önünden ayıramam minnak kızımı
evt ama benim kuzenim bi misafirlikteydik kızını yatırdı evde baya bi kalabalık
kız uyanıp ağlamış uzun süre çok da küçüktü daha kocası duymuş sesini
gidip kızı bi getirdiki yawrum ağlamaktan helak olmuştu, eşi çok kızdı o da üzüldü tabi
aklıma hep o geliyo gözümün önünden ayırmam herhall :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?