2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

tedbiri elden bıakma canım
bu arada sen ne iş yapıyon? ne zaman izne ayrılıcan

Allah nasip ederse 30. hafta yani nisan 19'da ama doktorcum bana 15 gün rapor vermek istiyor işyerim Ankara dışında biraz, 1 saat yol sürüyor
sakıncalı olabilir diyor
Allahın izniyle mart sonu izne ayrılıcam

selam arkadaşlarr, ben dr un hesabına göre temmuz annesiym ama bebeğim daha önce gelmek isterse haziran annesi olma ihtimalim var hepimz içn hayırlısı olsn miniklerimzi allah bizleree bağışlasın.. :)

selam arkadaşlarr, ben dr un hesabına göre temmuz annesiym ama bebeğim daha önce gelmek isterse haziran annesi olma ihtimalim var hepimz içn hayırlısı olsn miniklerimzi allah bizleree bağışlasın.. :)

amin... hayırla ve sağlıkla doğsunlar da ha temmuz başı-ha haziran sonu farketmez

Allah nasip ederse 30. hafta yani nisan 19'da ama doktorcum bana 15 gün rapor vermek istiyor işyerim Ankara dışında biraz, 1 saat yol sürüyor
sakıncalı olabilir diyor
Allahın izniyle mart sonu izne ayrılıcam

sanırım ikiz gebelilerde 30. haftada başlıyor rapor..
ben nisan 15 de ayrılmalıyım ama dr bana 15 gün önceden rapor verirmi? özel sektördeyim
mart sonu çıkmak istiyorum

hoşgeldin cnm aminnn

merhabalarr :)
İstanbul karından sonra bugun bonus gibi hava cok guzel tam yuruyusluk dimi
istanbulda bulusma organıze edılırse bend glmeyı cok ısterım :)

Kizlar bagdat caddesinde bir madoya ne dersiniz? Ben madonun menusunun hastasiyim da

madonun menülerine bende bayılıyorum muhtemelen yarında gideceğim

farketmez bnm için anadolu yakasında her yere kabulum kurtköy olasın ama

cnm valla 3-5 parça çıtçıtlı badi
annem örgü yapıyo
geçen gün de ısrarlarımla bez aldık başka da bişi yok
kocama göre çok erkenmiş bi ara alırmışız

ayyy bu kocalarrrrrrrrrrrrrrr beni verem edecekler gıcık oluyorum yaaa kendi ailesinden bişi olsa balıklama atlar.kardeşinin düğünüde haziranda ona herşeyi alıyoruz bnmkide haziranda ama daha çok var diyoo

sen gördüğünü al canım kocalara kalsa doğumdan sonra alış veriş yaparlar

Ya kızlar, ben de haziran annesiyim ve 20haftalik hamileyim bu sabah uyandım ve herzaman sert olan
Karnım bugün bayağı bir yumusamis bir garip değişik oldu hafiften sarkan göbek gibi sanki çok korkuyorum hep semsertti ve karnım büyükte yani öyle çok Kücük degil
Doktorumda ulaşamıyorum hafta sonu oldugundan
Neden olabilir acaba bir bilgisi olan varmi? Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim

kızlar slm e bebek te hauck malibu marka arabalar indirimde...
ütopya almıştı bu arabayı ona sormak istiyorum ama oda bugün dışarda:44::44::44:
başka alan varmı tavsiye eden etmeyen

Bu kocalar cidden hep ayni
Bizimkine kalsa cocuk dogunca alcez herseyi. Gecen aldiklarima bile ne acelesi vardi diyor
Alayim dursun sanki ne olcak. Son ay cikabilcezmi bakalim

sağ ol canım hemen okucam kaç tane mağaza gezdim o arabadan yoktu görmeden de almaya karar veremedim :44:

ben de 6 şubat pazartesi avent indirimini bekliyorum inşallah
göğüs kalkanı, 2 adet yenidoğan biberon, 2şer tane emzik almayı düşünüyorm
pompaya henüz karar veremedim..manuel mi alsam elektronik mi

Minilya ben de sultangazi de oturuyorumm:)

ne gusel yaa ıns bı gun bebıslerımızle beraber topıkçe kaynasırız

kızlar saçlarım çok dökülüyor hamilelikten sanırım daha önce hiç bu şekilde olmamıştı bana önereceğiniz bi şampuan varmı??

benımde saclarım asırı dökuluor bazen caktırmadan yemeklerın ıcınden cekıyorum bı keresınde eşime rast geldı bone tak sen bone dıor

bende aynı senin gibi yapmayı düşünüyorum canım. ana kucağınıda arabasıyla birlikte alcam. yani travel arabalardan. boşuna yer kaplamasın tek eşya olsun diye.

travel sıstem almakta kararsızım yaa ?ana kucakları cok agır gelıor bana..

ay benı de duygulandırdın cnm yaa saka maka bızlerın dogumuna da 4 ay kaldı

ya kızlar doğum yapınca kayınvalide geliyo kalıyo ya
ne gıcık bir durum :26::44:

hıc açma o konuyu sınır oluyorum

Sanirsam bir ben seviniyorum kayinvalidem kalmaya gelcek diye Gerci oda vizesi cikarsa.
Kizlar benim 1 tane beyaz sacim cikmis Sasirdim gorunce
Ve isim konusunda kararsiz kaldik Esim Aras i kesinlikle istiyor. Kuran da gecen bir isimde olsun diye ikinci isim arayisina dustüm.Aslinda Aras Berk olcakti ama ikiside Kuranda gecmiyor. Berk den vazgectik. Simdi Aras a uygun bi isim ariyoruz

Aras Talha ismi nasil sizce?

Aras Burak, Aras Berk'e bir alternatif olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…