- 13 Şubat 2009
- 4.001
- 14
- 683
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.681
demekki ben senin kuzenle aynı kulak yapısına sahibim..
öyle misafirlikte falan uyurlarsa ben de kıvrılırım yanlarına :44:
tedbiri elden bıakma canım
bu arada sen ne iş yapıyon? ne zaman izne ayrılıcan
selam arkadaşlarr, ben dr un hesabına göre temmuz annesiym ama bebeğim daha önce gelmek isterse haziran annesi olma ihtimalim var hepimz içn hayırlısı olsn miniklerimzi allah bizleree bağışlasın.. :)
amin... hayırla ve sağlıkla doğsunlar da ha temmuz başı-ha haziran sonu farketmez
Allah nasip ederse 30. hafta yani nisan 19'da ama doktorcum bana 15 gün rapor vermek istiyor işyerim Ankara dışında biraz, 1 saat yol sürüyor
sakıncalı olabilir diyor
Allahın izniyle mart sonu izne ayrılıcam
selam arkadaşlarr, ben dr un hesabına göre temmuz annesiym ama bebeğim daha önce gelmek isterse haziran annesi olma ihtimalim var hepimz içn hayırlısı olsn miniklerimzi allah bizleree bağışlasın.. :)
Kizlar bagdat caddesinde bir madoya ne dersiniz? Ben madonun menusunun hastasiyim da
madonun menülerine bende bayılıyorum muhtemelen yarında gideceğim
cnm valla 3-5 parça çıtçıtlı badi
annem örgü yapıyo
geçen gün de ısrarlarımla bez aldık başka da bişi yok
kocama göre çok erkenmiş bi ara alırmışız
farketmez bnm için anadolu yakasında her yere kabulum kurtköy olasın ama
ayyy bu kocalarrrrrrrrrrrrrrr beni verem edecekler gıcık oluyorum yaaa kendi ailesinden bişi olsa balıklama atlar.kardeşinin düğünüde haziranda ona herşeyi alıyoruz bnmkide haziranda ama daha çok var diyoo
kızlar slm e bebek te hauck malibu marka arabalar indirimde...
ütopya almıştı bu arabayı ona sormak istiyorum ama oda bugün dışarda:44::44::44:
başka alan varmı tavsiye eden etmeyen
farketmez bnm için anadolu yakasında her yere kabulum kurtköy olasın ama
ayyy bu kocalarrrrrrrrrrrrrrr beni verem edecekler gıcık oluyorum yaaa kendi ailesinden bişi olsa balıklama atlar.kardeşinin düğünüde haziranda ona herşeyi alıyoruz bnmkide haziranda ama daha çok var diyoo
umarım canım ya o zaman bende ihmal etmiyeyim salı günü gidince söyliyeyim belki benide sevk eder sonucunu banada söylermisin merak ettim şimdi bişi çıkmaz inşallah
bende p.tesi gitcem sonucu yazarım canım. hepimiz için iyi geçer hamişlik inş.
umarım canım ya o zaman bende ihmal etmiyeyim salı günü gidince söyliyeyim belki benide sevk eder sonucunu banada söylermisin merak ettim şimdi bişi çıkmaz inşallah
bende p.tesi gitcem sonucu yazarım canım. hepimiz için iyi geçer hamişlik inş.
tamam canım sağ ol inşallah önemsiz bi durumdur
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/495378-hauck-marka-bebek-arabasi-kullanan-var.html
utopya böyle bir başlık açmıştı okuyabilirsin
çok sağ ol canım hemen okucam kaç tane mağaza gezdim o arabadan yoktu görmeden de almaya karar veremedim :44:
sağ ol canım hemen okucam kaç tane mağaza gezdim o arabadan yoktu görmeden de almaya karar veremedim :44:
Minilya ben de sultangazi de oturuyorumm:)
kızlar saçlarım çok dökülüyor hamilelikten sanırım daha önce hiç bu şekilde olmamıştı bana önereceğiniz bi şampuan varmı??
bende aynı senin gibi yapmayı düşünüyorum canım. ana kucağınıda arabasıyla birlikte alcam. yani travel arabalardan. boşuna yer kaplamasın tek eşya olsun diye.
kızlar hiiç 2012 şubat annelerini okudunuz muuu
ben bakıyorum da bazen ağlamaklı oluyorum, bi acayip oluyorum:18::18::18::18: biz de mi konuşcaz böle, ne biliim ben dicem mesela arkadaşlar sarıbeybi doğuma girmiş hbriniz olsun, ordan biri gelcek ben hastaneye gidiyorum dicek, anam biri gelcek doğurdum dicekkk:18::18::18::18:..
ayyyy pek i fena oldummmmmm
ya kızlar doğum yapınca kayınvalide geliyo kalıyo ya
ne gıcık bir durum :26::44:
Sanirsam bir ben seviniyorum kayinvalidem kalmaya gelcek diyeGerci oda vizesi cikarsa.
Kizlar benim 1 tane beyaz sacim cikmisSasirdim gorunce
Ve isim konusunda kararsiz kaldikEsim Aras i kesinlikle istiyor. Kuran da gecen bir isimde olsun diye ikinci isim arayisina dustüm.Aslinda Aras Berk olcakti ama ikiside Kuranda gecmiyor. Berk den vazgectik. Simdi Aras a uygun bi isim ariyoruz
Aras Talha ismi nasil sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?