2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

çatlak için süper bişey buldum ben
bebak acıbadem sütü.. dün sürdüm ve çok yumuşak çok rahat hissettim kendimi
sanırım ben hamileliğin sonuna kadar bunu kullanıcam

kızlar şimdi hastaneyi aradım amniyo sonucum çıktımı diye haftaya perşembe tekrar arayın dediler daha çıkmamış ( onlarla alakalı bi aksaklık olmuş..

bende senin durumundayım.daha dikkatli olmak lazım.

kızlar sizdede aynımı bılmıorum ama ilişkiden hiç bir şeyyy anlamıorum sizlerde aynımısınzzz

epey oldu yaşamayalı belki denersek bbizde de öyle olabilir...

ya lütfen psikolojimiz bozulacak ama ya :18:
adam zaten uzak bi de bunları düşününce hepten bitiyorum ben ya...
acaba aldatıyomu beni bu adam yaaaa

offf kızlar ya kendimi hazırlamıştım bu hafta diye ( bu kadar hassa bişey için neden bu kadar ilgisiz davranabiliyorlar ya 1 hafta ne demek (

cnm herşeyde bir hayır vardır...
geç olsun temiz olsun ki olucak inş. dualarımızla
birbirimize destek oluyoruz inş sıkıntısız tadını çıkarıcaz hepimiz...

tunaydınlarrrr :)
öznurcum inşallah hiçbi sorun cıkmıcak dualrımz sennle...
bizde kankı olma yolunda emın adımlarla ılerlıyoruz
kızlar bebk kuvetı almayı dusnuyormusunz bı akrabamda gormusdum kuvet deglde yanında destekler vardı bebısı orda yıkıyolrdı ısmı ne bılmıyorum ama şimdi netde dolasrken gordum puj bebek kuvetı cok raht bişeye benzıyo TÜrkiyede satısı varmıdır bılmıyorum ama

Kizlar bize doktor hic bir sakincasi yok diye hic sormamiza ragmen kendi soylemisti.
Cinsel iliskiyi hafife almayin, yasaklanmadigi surece yapmakta fayda var. Hatta sole birsey duymustum, gunu geldigi halde sancisi tutmayan kadinlar cinsel iliskiye girerse dogum baslayabilir. Ben bir kitap almistim hamileyken sizi neler bekler diye, orda aslinda hersey yaziyor. Ben kafama birsy takilinca hep oraya bakiyorum. Hatta bebegimin ilk yilinda bizi neler bekler diye ikinci bir kitap daha aldim ayni seriden.

Bu arada ben de pek birsey hissetmiyorum nedense, ama canim yanmiyor tabii. Haftada iki defa falan yapiyoruz genelde.

tunaydınlarrrr :)
öznurcum inşallah hiçbi sorun cıkmıcak dualrımz sennle...
bizde kankı olma yolunda emın adımlarla ılerlıyoruz
kızlar bebk kuvetı almayı dusnuyormusunz bı akrabamda gormusdum kuvet deglde yanında destekler vardı bebısı orda yıkıyolrdı ısmı ne bılmıyorum ama şimdi netde dolasrken gordum puj bebek kuvetı cok raht bişeye benzıyo TÜrkiyede satısı varmıdır bılmıyorum ama

Kizlar bize doktor hic bir sakincasi yok diye hic sormamiza ragmen kendi soylemisti.
Cinsel iliskiyi hafife almayin, yasaklanmadigi surece yapmakta fayda var. Hatta sole birsey duymustum, gunu geldigi halde sancisi tutmayan kadinlar cinsel iliskiye girerse dogum baslayabilir. Ben bir kitap almistim hamileyken sizi neler bekler diye, orda aslinda hersey yaziyor. Ben kafama birsy takilinca hep oraya bakiyorum. Hatta bebegimin ilk yilinda bizi neler bekler diye ikinci bir kitap daha aldim ayni seriden.

Bu arada ben de pek birsey hissetmiyorum nedense, ama canim yanmiyor tabii. Haftada iki defa falan yapiyoruz genelde.

ya yapmıodur herhalde tanımıomusun eşini huyunu suyunu herkes az çok tahmın eder
akıllıbıdık gusel soledı bıraz once yapıosa çoçugunu tasıyan kadına zatn bıtık bı adamdır zavallıdır ne ekerse onu biçer takmamaya çalış bende ole yapıom her bayan içi içini yer kımse yok bnm aklıma gelmıo kıskanmıom yapmaz demıodur suphe duygsu herkes yasıodur

son üç ay tehlıkelı ama demı 6,ayın sonuna kadar en fazla demı

kocamı tanısam nolur tanımasam nolur hiç beklenmedik adamlar yapıyo ya
işin ilginci kocamı reddetmiyorum da onun yaklaşımı yok...
yani çok fazla düşkün değil heralde 1,5 yıllık evliyiz çözemedim daha ya

günaydın sevgili haziran anneleri ve onların kuzucukları :)

günaydın cnm hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…