- 13 Şubat 2009
- 4.001
- 14
- 683
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.901
son üç ay tehlıkelı ama demı 6,ayın sonuna kadar en fazla demı
kızlar ayrıntılı ultrasonu sordum başlıcağım özel hastanede 12 muayne ücreti
34 lra ayrıntılı ultrason izmirin gözünü seviimm
kocamı tanısam nolur tanımasam nolur hiç beklenmedik adamlar yapıyo ya
işin ilginci kocamı reddetmiyorum da onun yaklaşımı yok...
yani çok fazla düşkün değil heralde 1,5 yıllık evliyiz çözemedim daha ya
günaydın cnm hoşgeldin
inş. canım..tunaydınlarrrr :)
öznurcum inşallah hiçbi sorun cıkmıcak dualrımz sennle...
bizde kankı olma yolunda emın adımlarla ılerlıyoruz
kızlar bebk kuvetı almayı dusnuyormusunz bı akrabamda gormusdum kuvet deglde yanında destekler vardı bebısı orda yıkıyolrdı ısmı ne bılmıyorum amaşimdi netde dolasrken gordum puj bebek kuvetı cok raht bişeye benzıyo TÜrkiyede satısı varmıdır bılmıyorum ama
hayırlı haberlerle gel inş. canım..haftaya dra gidicem bende.................
aaa neresi orası canım,hangi hastane?
izmir özel hayat hastanesi konakta
hoşbuldum canım :) ilişki konusu konuşuluyor galiba. benim kocişcan da doktorun zararı yok demesine rağmen ya bebeğe zarar verirsem diye korkuyo :) gerçi benim istese de mecalim olmuyo yatar yatmaz sızıp kalıyorum :)
çok iyiymiş,ben 30 tl muayene,100 tl detaylı için ödiycem.bunlar bile ucuz gelmişti burda başka arkadaşların ödediklerini duyunca.ilk defamı gidiceksin canım hastaneye,memnun kalırsan fikirlerini paylaş bizimle.ben egepole gidiyorum ama dr'umu değiştirmek istiyorum.
benden sana tavsıye ozamn hiç vakıt kaybetme dırek oraya ben hamıle rkadaslrımla oraya gıttım ilgi harika hele ercan doktor mukemmel otesii ızmırde ıkıncı hastane dogumda okadar hastaneler arası dogum sezeryan normal aynı ssklıya bagkurluya 290tl
cnm
şimdi araştırdım nette canım hatta burda bi topikte bahsetmişler ama hijyenik değil,devlet hastanesi gibi vs demişler.gidip görmek lazım tabi.mutlaka bi gidip görüşücem ama.
ya benim kocanın içi geçmiş sanırım ya da beni aldatıyo
tüm cesaretimi topladım ve doktora gitmek için hazırlandım.bugün bu detaylıyı halledip stresten kurtulurum inşallah,dua edin bize nolur teyzeleri.
tüm cesaretimi topladım ve doktora gitmek için hazırlandım.bugün bu detaylıyı halledip stresten kurtulurum inşallah,dua edin bize nolur teyzeleri.
benim kocişcanın da içi geçmiş :) aldatma kısmını düşünmek istemiyorum çünkü sonu hiç iyi olmaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?