2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hoşbuldum canım :) ilişki konusu konuşuluyor galiba. benim kocişcan da doktorun zararı yok demesine rağmen ya bebeğe zarar verirsem diye korkuyo :) gerçi benim istese de mecalim olmuyo yatar yatmaz sızıp kalıyorum :)

inş. canım..

haftaya dra gidicem bende.................
hayırlı haberlerle gel inş. canım..

izmir özel hayat hastanesi konakta

çok iyiymiş,ben 30 tl muayene,100 tl detaylı için ödiycem.bunlar bile ucuz gelmişti burda başka arkadaşların ödediklerini duyunca.ilk defamı gidiceksin canım hastaneye,memnun kalırsan fikirlerini paylaş bizimle.ben egepole gidiyorum ama dr'umu değiştirmek istiyorum.

ya benim kocanın içi geçmiş sanırım ya da beni aldatıyo

benden sana tavsıye ozamn hiç vakıt kaybetme dırek oraya ben hamıle rkadaslrımla oraya gıttım ilgi harika hele ercan doktor mukemmel otesii ızmırde ıkıncı hastane dogumda okadar hastaneler arası dogum sezeryan normal aynı ssklıya bagkurluya 290tl
cnm

şimdi araştırdım nette canım hatta burda bi topikte bahsetmişler ama hijyenik değil,devlet hastanesi gibi vs demişler.gidip görmek lazım tabi.mutlaka bi gidip görüşücem ama.

Kizlar sekizinci aya kadar genelde sebest, doktor herhangi birsey demezse sonuna kadar sebest ama sertlikten kacinin. Sakin sakin yumusak yumusak, kitapta kendinize gore en rahat pozisyonu secin oyle devam edin diyor.

tüm cesaretimi topladım ve doktora gitmek için hazırlandım.bugün bu detaylıyı halledip stresten kurtulurum inşallah,dua edin bize nolur teyzeleri.

İzmirdekiler ne kadar sansli, biz her doktora gidisimizde servet oduyoruz. Hastanenin onunde park yeri olursa bayram ediyoruz otoparktan yirttikdiye
Otopark da 10 lira, bilen bilir.

tüm cesaretimi topladım ve doktora gitmek için hazırlandım.bugün bu detaylıyı halledip stresten kurtulurum inşallah,dua edin bize nolur teyzeleri.

cnm hayırlı haberlerle gel inş..

benim kocişcanın da içi geçmiş :) aldatma kısmını düşünmek istemiyorum çünkü sonu hiç iyi olmaz :))

evt sonuç iyi olmicak tabi ama aklıma başka ihtimal gelmiyo ki
ne yapsak bunlara yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…