- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.921
evt sonuç iyi olmicak tabi ama aklıma başka ihtimal gelmiyo ki
ne yapsak bunlara yaaaaa
Kizlar bize doktor hic bir sakincasi yok diye hic sormamiza ragmen kendi soylemisti.
Cinsel iliskiyi hafife almayin, yasaklanmadigi surece yapmakta fayda var. Hatta sole birsey duymustum, gunu geldigi halde sancisi tutmayan kadinlar cinsel iliskiye girerse dogum baslayabilir. Ben bir kitap almistim hamileyken sizi neler bekler diye, orda aslinda hersey yaziyor. Ben kafama birsy takilinca hep oraya bakiyorum. Hatta bebegimin ilk yilinda bizi neler bekler diye ikinci bir kitap daha aldim ayni seriden.
Bu arada ben de pek birsey hissetmiyorum nedense, ama canim yanmiyor tabii. Haftada iki defa falan yapiyoruz genelde.
Uff kızlar öğle arası mesaiden çıkarken saldalyaden kalkarken öksürük tuttu hem kalkayım hemd eöksürdüm ve sol kasıgım bıçak gibi bir agrı saplantı odada erkeklerd eolunca sesimde çıkartamadım çok canım yanımda hemen yerime oturdum bi kaç dk ayy yavrum harket etsede içim rahatlasa
canım inş. Bir şey olmamıştır korkma içini ferah tut bende bir kaç kez arka arkaya hapşurunca öyle olmuştu sonra bi süre sancı oldu sonra düzeldi ayaklarını uzatabileceğin bir yer varsa biraz uzatmayı dene yükseğe canım geçmiş olsun dikkat et kendine
canım öğle arasına çıkmdan yani saat 12 deydi.. Ama az önce harekt etti yaa bi ohh dedim
selam arkadaslar bende 22+1 haftalik hamileyim ben bir kac aydir almanyadayim ve buradaki doktor bize detayli testen bahsetmedi nasil oluyo bu detayli test herkesin yaptirmasi gerekiyormu birde bu tetenoz asisini oldumu herkez bundan bana turkiyedeyken bahsetmislerdi beni aydinlatirsaniz cok sevinirim arkadaslar herkese sorunsuz kuzucuklarimizla birlikte saglikli hamilelikler gecirmeyi diliyorum dualarim sizlerle...
korkma canımMaşallah bebişlerimiz sımsıkı tutunmuşlar bizlere benim yaramazda ne engeller aşıyor allahımın izniyle kucağımıza gelecekler
detaylı ultrason şartmış ama asıl amaç radyoloji uzmanının bakmasıymış ben daha girmedim 22 haftalıkken gireceğim .tetenos aşısıda bana 17 haftalıkken yaptılar genelde 20.haftada yapılıyormuş fakat 3 aydan sonra hiçbir sakıncası yokmuş.
cok tesekkurler anladim canim doktoruma soracagim hemen bu asi tek doz olarakmi yapiliyor bir seferlikmi yani ??
selam arkadaslar bende 22+1 haftalik hamileyim ben bir kac aydir almanyadayim ve buradaki doktor bize detayli testen bahsetmedi nasil oluyo bu detayli test herkesin yaptirmasi gerekiyormu birde bu tetenoz asisini oldumu herkez bundan bana turkiyedeyken bahsetmislerdi beni aydinlatirsaniz cok sevinirim arkadaslar herkese sorunsuz kuzucuklarimizla birlikte saglikli hamilelikler gecirmeyi diliyorum dualarim sizlerle...
cok tesekkurler anladim canim doktoruma soracagim hemen bu asi tek doz olarakmi yapiliyor bir seferlikmi yani ??
Uff kızlar öğle arası mesaiden çıkarken saldalyaden kalkarken öksürük tuttu hem kalkayım hemd eöksürdüm ve sol kasıgım bıçak gibi bir agrı saplantı odada erkeklerd eolunca sesimde çıkartamadım çok canım yanımda hemen yerime oturdum bi kaç dk ayy yavrum harket etsede içim rahatlasa
zemkacım paylasdıgın linkdn cocuk bolumunu secersen orda erkek bebek mevlud kıyfetıde var oda aynı fıyat belkı onuda begersın gormedıysen yazayım dedım :)
testtler sonuclar ınsallah guzel ollur kızlar bnde dort gozle carsambayı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?