2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

evt sonuç iyi olmicak tabi ama aklıma başka ihtimal gelmiyo ki
ne yapsak bunlara yaaaaa

bende bilemedim napsak ki? :) arada sırada gözdağı vermek gerek ki aldatmaya falan kalkmasınlar gerçi benimkinin yapacak vakti yok çok yoğun çalışıyo ama yinede ipleri sıkı tutmakta fayda var :)

Ayyyyy uykum var yaaaaa.. Işteyim hiç gelmek istemedim uff uyumak vardı ne güzel:):)

Uff kızlar öğle arası mesaiden çıkarken saldalyaden kalkarken öksürük tuttu hem kalkayım hemd eöksürdüm ve sol kasıgım bıçak gibi bir agrı saplantı odada erkeklerd eolunca sesimde çıkartamadım çok canım yanımda hemen yerime oturdum bi kaç dk ayy yavrum harket etsede içim rahatlasa

bizde 20.haftaya kadar normal bir şekilde dewam ettik ilişkiye tabiki bebeği sıkıştırmayacak şekilde ama 20.haftadan sonra benim plesentamın normalden daha aşağıda olma sorunu ortaya çıktığı için biz sormadan doktor şiddetli ilişkiyi yasakladı ve doktordan daha ewe döner dönmez ise kanamam oldu daha önce paylaşmıştım zaten bu durumu... tlf ettim dr.maa veee
artık kesinlikle bize ilişkiyi yasakladı bilemiyorum artık doğuma kadar böyle yasaklı gidermiyiz 23.haftaya geldim artık biras erken okullar tatil oldu bizde:26:
doğumdan sonra bunun birde lohusalık dönemi falan var uuuu çok işte ben neysede eşim napar bilemiyorum

canım inş. bir şey olmamıştır korkma içini ferah tut bende bir kaç kez arka arkaya hapşurunca öyle olmuştu sonra bi süre sancı oldu sonra düzeldi ayaklarını uzatabileceğin bir yer varsa biraz uzatmayı dene yükseğe canım geçmiş olsun dikkat et kendine

canım öğle arasına çıkmdan yani saat 12 deydi.. Ama az önce harekt etti yaa bi ohh dedim

kızlar face de bi arkadaşım paylaşmış.ben çok beğendim ama oğlum olacağı için alamıyorum.kızı olacak hamişlerin ilgisini çekebilir diye paylaşayım dedim :)
Kız Çocuk Mevlüt Takımı Sadece 29,95 TL ! ModaHill

selam arkadaslar bende 22+1 haftalik hamileyim ben bir kac aydir almanyadayim ve buradaki doktor bize detayli testen bahsetmedi nasil oluyo bu detayli test herkesin yaptirmasi gerekiyormu birde bu tetenoz asisini oldumu herkez bundan bana turkiyedeyken bahsetmislerdi beni aydinlatirsaniz cok sevinirim arkadaslar herkese sorunsuz kuzucuklarimizla birlikte saglikli hamilelikler gecirmeyi diliyorum dualarim sizlerle...

detaylı ultrason şartmış ama asıl amaç radyoloji uzmanının bakmasıymış ben daha girmedim 22 haftalıkken gireceğim .tetenos aşısıda bana 17 haftalıkken yaptılar genelde 20.haftada yapılıyormuş fakat 3 aydan sonra hiçbir sakıncası yokmuş.

cok tesekkurler anladim canim doktoruma soracagim hemen bu asi tek doz olarakmi yapiliyor bir seferlikmi yani ??

Selam canım. Bende 23+0 ım bugün. Bende yurtdışındayım ve ne detaylıya girdim, ne de tetanoz aşımı oldum. Burda doktoruma güvenmekte başka yapacağım birşey kalmıyor. İyi dileklerin için de çok teşekkürler.

cok tesekkurler anladim canim doktoruma soracagim hemen bu asi tek doz olarakmi yapiliyor bir seferlikmi yani ??

bana 3 doz yapılacak ilki 17 haftalıkkendi 2.si bu ayın 23.ünde 3.süde doğumdan 6 ay sonra tam koruma oluyormuş..normalde 5 doz diye biliyorum fakat ben hamile kalmadan öncede vurulduğum için bana 3 doz şeklinde vuracaklar..

Ayrıntılı ultrason ile bebekte hangi sorunlara bakılır? - UZMANTV a(ayrıntılı ultrason ile ilgili bigi var burda canım )

Geçmiş olsun canım ama güzel haberini de okudum. Beni merak etme diye hareketlenmiş hemen bak.

zemkacım paylasdıgın linkdn cocuk bolumunu secersen orda erkek bebek mevlud kıyfetıde var oda aynı fıyat belkı onuda begersın gormedıysen yazayım dedım :)
testtler sonuclar ınsallah guzel ollur kızlar bnde dort gozle carsambayı beklıyorum

canım bende linki paylaştıktan sonra bakmayı akıl ettim :) ne yalan soyleyim erkek bebek için olanı çok cazip gelmedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…