- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.941
bana 3 doz yapılacak ilki 17 haftalıkkendi 2.si bu ayın 23.ünde 3.süde doğumdan 6 ay sonra tam koruma oluyormuş..normalde 5 doz diye biliyorum fakat ben hamile kalmadan öncede vurulduğum için bana 3 doz şeklinde vuracaklar..
Ayrıntılı ultrason ile bebekte hangi sorunlara bakılır? - UZMANTV a(ayrıntılı ultrason ile ilgili bigi var burda canım )
tam bende bunu merak etmistim tekrardan cok tesekkur ederim bilgilerin icin...
Selam canım. Bende 23+0 ım bugün. Bende yurtdışındayım ve ne detaylıya girdim, ne de tetanoz aşımı oldum. Burda doktoruma güvenmekte başka yapacağım birşey kalmıyor. İyi dileklerin için de çok teşekkürler.
bende bilemedim napsak ki? :) arada sırada gözdağı vermek gerek ki aldatmaya falan kalkmasınlar gerçi benimkinin yapacak vakti yok çok yoğun çalışıyo ama yinede ipleri sıkı tutmakta fayda var :)
uff kızlar öğle arası mesaiden çıkarken saldalyaden kalkarken öksürük tuttu hem kalkayım hemd eöksürdüm ve sol kasıgım bıçak gibi bir agrı saplantı odada erkeklerd eolunca sesimde çıkartamadım çok canım yanımda hemen yerime oturdum bi kaç dk ayy yavrum harket etsede içim rahatlasa
ohhh hareket etti şükür yaaaaaaaa
kızlar bugün çokk mutsuzum. Daha önce bahsetmiştim size burun kanamam var ve bugün kbb doktoruna gittim özel hastaneye. Adam daha içeri girer girmez çirkin tavırlar gösterdi aşağıladı beni. Ben diyorum hamileliliğin etkisi varmı kanamaya, sen beni anlamıyonmu kanar tabi o burun yok iltihap varmış farkında değilmiymişim. Nasıl farketmezmişim. Ben nasıl farkında olayım olsaydım kendi tanımıda koyardım sana doktorsun diye gelmezdim. Adam resmen aptal yerine koydu beni. Azarladı durdu. Ilaç yazdı işte keşke orda reçeteyi masasına vurup ihtiyacım yok size diyip çıksaydım ama dumur oldum kalakaldım öylece. Eşimde oturmuş odada bize bakıyor onada ayrıca kızdım beni savunmadı korumadı diye. Sabah 10.00'da yaşadım bu olayı yazarken bile şimdi ağlıyorum. Gözlerim şişti ağlamaktan. Sitelerine mesaj yazdım çirkin davrandı doktor diye ama yayınlamazlar biliyorum. Kendi doktorumda kadın doğum uzmanı orda. Sanırım vazgeçcem o hastaneye gitmekten. Bu saatten sonra zor ama napim çok üzgünüm.
Kızlar bugün çokk mutsuzum. Daha önce bahsetmiştim size burun kanamam var ve bugün kbb doktoruna gittim özel hastaneye. adam daha içeri girer girmez çirkin tavırlar gösterdi aşağıladı beni. ben diyorum hamileliliğin etkisi varmı kanamaya, sen beni anlamıyonmu kanar tabi o burun yok iltihap varmış farkında değilmiymişim. nasıl farketmezmişim. ben nasıl farkında olayım olsaydım kendi tanımıda koyardım sana doktorsun diye gelmezdim. Adam resmen aptal yerine koydu beni. azarladı durdu. İlaç yazdı işte keşke orda reçeteyi masasına vurup ihtiyacım yok size diyip çıksaydım ama dumur oldum kalakaldım öylece. Eşimde oturmuş odada bize bakıyor onada ayrıca kızdım beni savunmadı korumadı diye. Sabah 10.00'da yaşadım bu olayı yazarken bile şimdi ağlıyorum. gözlerim şişti ağlamaktan. sitelerine mesaj yazdım çirkin davrandı doktor diye ama yayınlamazlar biliyorum. kendi doktorumda kadın doğum uzmanı orda. sanırım vazgeçcem o hastaneye gitmekten. bu saatten sonra zor ama napim çok üzgünüm.
kızlar bugün çokk mutsuzum. Daha önce bahsetmiştim size burun kanamam var ve bugün kbb doktoruna gittim özel hastaneye. Adam daha içeri girer girmez çirkin tavırlar gösterdi aşağıladı beni. Ben diyorum hamileliliğin etkisi varmı kanamaya, sen beni anlamıyonmu kanar tabi o burun yok iltihap varmış farkında değilmiymişim. Nasıl farketmezmişim. Ben nasıl farkında olayım olsaydım kendi tanımıda koyardım sana doktorsun diye gelmezdim. Adam resmen aptal yerine koydu beni. Azarladı durdu. Ilaç yazdı işte keşke orda reçeteyi masasına vurup ihtiyacım yok size diyip çıksaydım ama dumur oldum kalakaldım öylece. Eşimde oturmuş odada bize bakıyor onada ayrıca kızdım beni savunmadı korumadı diye. Sabah 10.00'da yaşadım bu olayı yazarken bile şimdi ağlıyorum. Gözlerim şişti ağlamaktan. Sitelerine mesaj yazdım çirkin davrandı doktor diye ama yayınlamazlar biliyorum. Kendi doktorumda kadın doğum uzmanı orda. Sanırım vazgeçcem o hastaneye gitmekten. Bu saatten sonra zor ama napim çok üzgünüm.
Kızlar bugün çokk mutsuzum. Daha önce bahsetmiştim size burun kanamam var ve bugün kbb doktoruna gittim özel hastaneye. adam daha içeri girer girmez çirkin tavırlar gösterdi aşağıladı beni. ben diyorum hamileliliğin etkisi varmı kanamaya, sen beni anlamıyonmu kanar tabi o burun yok iltihap varmış farkında değilmiymişim. nasıl farketmezmişim. ben nasıl farkında olayım olsaydım kendi tanımıda koyardım sana doktorsun diye gelmezdim. Adam resmen aptal yerine koydu beni. azarladı durdu. İlaç yazdı işte keşke orda reçeteyi masasına vurup ihtiyacım yok size diyip çıksaydım ama dumur oldum kalakaldım öylece. Eşimde oturmuş odada bize bakıyor onada ayrıca kızdım beni savunmadı korumadı diye. Sabah 10.00'da yaşadım bu olayı yazarken bile şimdi ağlıyorum. gözlerim şişti ağlamaktan. sitelerine mesaj yazdım çirkin davrandı doktor diye ama yayınlamazlar biliyorum. kendi doktorumda kadın doğum uzmanı orda. sanırım vazgeçcem o hastaneye gitmekten. bu saatten sonra zor ama napim çok üzgünüm.
valla ben bazen küsüyorum bazen kızıyorum konuşuyoruz
yeminler ediyo nişanlandğımızdan beri aklımda böle bişi yok olmicak da
geçen gün artık kızdım neden bana uzaksın o zaman dedim e hamilesinnn diyo
dedim tmm cnm hamileysem git başkasıyla beraber ol doğumdan sonrada
bi süre ayrı kalıcaz o zaman da gidersin dedim..
Saçmalama delisin sen nerden aklına gelir bunlar,
bunları düşünüp kendini de bebeği de üzüyorsun falan filan...
Ama tabi beni tatmin edecek şeyler değil bunlar
evet ya üzme kendini sakın.kendileri kaybeder :).benim kocişcanda ebeğe zarar vermekten korkuyomuş (türünün ilk ve tek örneği galiba :d ) arkadaşımla bu konuyu konuştuğum da ilk çocukta onun eşi de böyle uzak duruyomuş zararlı olur diye hamilelik psikolojisine giriyolarmış doktoru öyle demiş.oyüzden bende takmıyorum.doğumdan sonra normale dönmüş eşi.hamile karılarını aldatmaz bizim kocişcanlar :)
cnm benim bizim eşimle 2. Evliliğimiz benim ilk bebeğim ama onun eski eşinden 2 oğlu var..
Yani bu konuda korkmasını gerektirecek bişi de yok..
Aksine benim korkmam lazım ama onun ısrarla istemesi lazımken tam tersi oluyo
selam kızlarr
herkesler iyidir umarım
bu hafta kritik hafta gerçekten, çok kişinin detaylısı var
ayzan gitmiş detaylıya
iyi sonuçlarla dönecek inşallah
benimki de cuma
endişelenmeye başlıyorum gün yaklaştıkça
eşlerin aldatma konusunda aldatacaklarını sanmıyorum kızlar içimiz ferah olsun
geçici bir süreç olduğunun onlar da farkındadır
güvenmekten başka da çaremiz yok zaten
inşallah dediğin gibi hepimizinki güzel geçer de içimiz rahatlar bir nebze dahahoşgeldin :)aldatma konusunda katılıyorum sana içimiz ferah olsun ki bebişlerde rahat olsun:) buarada bence detaylı için endişelenme sonuç iyi gelecek inşallah :) umarım hepimizin detaylı sonuçları iyi gelir de haziran aneleri olarak rahat bir nefes alırız :)
canım inş. hepiniz detaylıdan güzel haberlerle dönersiniz :) beninki iki hafta önceydi çok şükür iyiydi bebek
sizlerde güzel haberlerle gelin inş.
benimde çarş. gnü 3 boyutlu ultrasyonum var aslında onaa geçen cumtsi gidecektik ama dr.muz izndeymiş gidemedik
pazartesi salıda babamızın işleri müsait olmadı ama çarş. günüü bebeişimizin 3 boyutlu görcez çok sabırsızlanıyorum perş. günüde paylaşırım sizlerle inşallah
anladım canım ben durumun böyle olduğunu düşünmememiştim :S
selam kızlarr
herkesler iyidir umarım
bu hafta kritik hafta gerçekten, çok kişinin detaylısı var
ayzan gitmiş detaylıya
iyi sonuçlarla dönecek inşallah
benimki de cuma
endişelenmeye başlıyorum gün yaklaştıkça
eşlerin aldatma konusunda aldatacaklarını sanmıyorum kızlar içimiz ferah olsun
geçici bir süreç olduğunun onlar da farkındadır
güvenmekten başka da çaremiz yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?