2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

selam cnm aynen guvenmekten baska sansimiz yok dedigin gibi ama ben yinede bir soracagim bu detayli testi madem herkesin olmasi gereken birseyse cunku hic duymadim daha once simdi sitede okuyunca kafama takildi neyse artik hakkimizda hayirlisi en azindan sende ara bir sor istersen... Hepimiz insallah bebislerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz insallah...

Kızlar bugün çokk mutsuzum. Daha önce bahsetmiştim size burun kanamam var ve bugün kbb doktoruna gittim özel hastaneye. adam daha içeri girer girmez çirkin tavırlar gösterdi aşağıladı beni. ben diyorum hamileliliğin etkisi varmı kanamaya, sen beni anlamıyonmu kanar tabi o burun yok iltihap varmış farkında değilmiymişim. nasıl farketmezmişim. ben nasıl farkında olayım olsaydım kendi tanımıda koyardım sana doktorsun diye gelmezdim. Adam resmen aptal yerine koydu beni. azarladı durdu. İlaç yazdı işte keşke orda reçeteyi masasına vurup ihtiyacım yok size diyip çıksaydım ama dumur oldum kalakaldım öylece. Eşimde oturmuş odada bize bakıyor onada ayrıca kızdım beni savunmadı korumadı diye. Sabah 10.00'da yaşadım bu olayı yazarken bile şimdi ağlıyorum. gözlerim şişti ağlamaktan. sitelerine mesaj yazdım çirkin davrandı doktor diye ama yayınlamazlar biliyorum. kendi doktorumda kadın doğum uzmanı orda. sanırım vazgeçcem o hastaneye gitmekten. bu saatten sonra zor ama napim çok üzgünüm.

bende bilemedim napsak ki? :) arada sırada gözdağı vermek gerek ki aldatmaya falan kalkmasınlar gerçi benimkinin yapacak vakti yok çok yoğun çalışıyo ama yinede ipleri sıkı tutmakta fayda var :)

valla ben bazen küsüyorum bazen kızıyorum konuşuyoruz
yeminler ediyo nişanlandğımızdan beri aklımda böle bişi yok olmicak da
geçen gün artık kızdım neden bana uzaksın o zaman dedim e hamilesinnn diyo
dedim tmm cnm hamileysem git başkasıyla beraber ol doğumdan sonrada
bi süre ayrı kalıcaz o zaman da gidersin dedim..
Saçmalama delisin sen nerden aklına gelir bunlar,
bunları düşünüp kendini de bebeği de üzüyorsun falan filan...
Ama tabi beni tatmin edecek şeyler değil bunlar

ohhh hareket etti şükür yaaaaaaaa

cnm hadi gözün aydın korkma o dediğin bende çok uzun süredir var dr sordum
ani hareket etme dikkatli ol dedi..

Benimde sağ kasığımda sızı var ya bugün ilk kez bu kadar uzun ve şiddetli oldu

canım hamilelikte burun kanaması diş kanaması oluyo kan basıncı arttıgından ama diğer bişey varsa onu bilemem ama başka dra git canım kbb için o ilacıda kullanma içine sinmediyse

canım kendini bilmeyen biri yüzünden kendini üzerek bebişini de üzme.biliyosun ki duyguların bebişini çok etkiliyor oyüzden ağlama sakın.haddini bilmeyen biri yüzünden üzülme ve bebeğini düşün lütfen.ayrıca şikayet siteleri var oraya da yaz istersen en azından insanlar görürler ve yaşadığın olumsuzlukları okurlar.ama dediğim gibi bebişini düşün ve üzme kendini.

cnm benim sıkma canını dr milleti işte kendilerini ne sanıyolarsa
sen hastanenden ve dr den memnunsan sorun eme onu bence..
Ayrıca hastane yönetimine şikayette bulunabilirsin..
özel hastaneler için bizler birer müşteriyiz ve sana bağırma aşağılama gibi bi lüksü yok.
Benim de başıma benzer b olay geldi hastane yönetimine şikayette bulundum
kısa sürede beni aradılar ve defalarca o dr adına özür dilediler ayrıca ihtarda bulunduklarını
belirten bi evrak da mail attılar..
Az evvel de patronum aile hekimine gittiş o da bağırıp çağırıp kovmuş odadan
şimdi bi şikayet dilekçesi yazdım
valilik
sağlık bakanlığı
iil sağlık müdürlüğüne posta ile yolladım
hiç gözardı edilecek bişi değil bence hem de özel hastaneyse kesinlikle şikayet et derim..

Öncelikle geçmiş olsun canım. İşte böyle insanlara kendimizi teslim ettiğimiz için ve muhtaç olduğumuz için canımız yanıyor ya. Söylediklerinde çok haklısın. O an senin yanında olup ona bi güzel ağzının payını vermek geldi içimden ama neyse. Boşverr kendini bilmezler için hala gözyaşı dökmenin bir anlamı yok. Hiç ama hiç üzülme.

evet ya üzme kendini sakın.kendileri kaybeder :).benim kocişcanda ebeğe zarar vermekten korkuyomuş (türünün ilk ve tek örneği galiba ) arkadaşımla bu konuyu konuştuğum da ilk çocukta onun eşi de böyle uzak duruyomuş zararlı olur diye hamilelik psikolojisine giriyolarmış doktoru öyle demiş.oyüzden bende takmıyorum.doğumdan sonra normale dönmüş eşi.hamile karılarını aldatmaz bizim kocişcanlar :)

hamileliğim boyunca benim 3-4 kere burnum kanadı.korkmana gerek yok diyor doktorum.2 kere grip geçirdim ve kan basıncımız da arttı o yüzden.üzülme! bebeğini de üzme boşuna

canım yaa üzülme sıkma canını doktorlar bazen kaba olabiliyor hatta bazen çok daha kaba olabiliyor..
sen bebeğinle sohbet et onu dinle hareketlerini dinle ona şarkı söyle gerçekten bu sana iyi gelecektir ben ağladğım zamanlar bebeğim beni tekmelerse o anda gülüveriyorum mutlıu oluyorum
ve bizim üzülmemiz onuda üzüyor onuda düşün boşwer canım bazı insanlar böyle işte hamilelik hassasiyetini anlamıyorlar sıkma canını....

cnm benim bizim eşimle 2. Evliliğimiz benim ilk bebeğim ama onun eski eşinden 2 oğlu var..
Yani bu konuda korkmasını gerektirecek bişi de yok..
Aksine benim korkmam lazım ama onun ısrarla istemesi lazımken tam tersi oluyo

anladım canım ben durumun böyle olduğunu düşünmememiştim :S

selam kızlarr
herkesler iyidir umarım
bu hafta kritik hafta gerçekten, çok kişinin detaylısı var
ayzan gitmiş detaylıya
iyi sonuçlarla dönecek inşallah
benimki de cuma
endişelenmeye başlıyorum gün yaklaştıkça

eşlerin aldatma konusunda aldatacaklarını sanmıyorum kızlar içimiz ferah olsun
geçici bir süreç olduğunun onlar da farkındadır
güvenmekten başka da çaremiz yok zaten

hoşgeldin :)aldatma konusunda katılıyorum sana içimiz ferah olsun ki bebişlerde rahat olsun:) buarada bence detaylı için endişelenme sonuç iyi gelecek inşallah :) umarım hepimizin detaylı sonuçları iyi gelir de haziran aneleri olarak rahat bir nefes alırız :)

canım inş. hepiniz detaylıdan güzel haberlerle dönersiniz :) beninki iki hafta önceydi çok şükür iyiydi bebek
sizlerde güzel haberlerle gelin inş.
benimde çarş. gnü 3 boyutlu ultrasyonum var aslında onaa geçen cumtsi gidecektik ama dr.muz izndeymiş gidemedik
pazartesi salıda babamızın işleri müsait olmadı ama çarş. günüü bebeişimizin 3 boyutlu görcez çok sabırsızlanıyorum perş. günüde paylaşırım sizlerle inşallah

Son düzenleme:
inşallah dediğin gibi hepimizinki güzel geçer de içimiz rahatlar bir nebze daha
hoş bu korku ben bebeğimi kucağıma alana kadar geçmez gibi
alınca da başka sıkıntılar işte
cuma günü çıkınca yazarım sana detaylının detaylarını

sağolasın canım
detaylıyla 3 boyutlunun farkı n
yani neden 3 boyutluya giriyorsun
ben detaylıda da 3 boyutlu görecez sanıyordum yanılmışım galiba

arkadaşlar merhaba
nasılsınız
e bebekte avent gögüs ucu kalkanı var fiyatı 24tl olmuş
ne dersiniz alsammı acaba
piyasada fiyat nedir acaba bilen var mı??

anladım canım ben durumun böyle olduğunu düşünmememiştim :S

sanırım benim daha çok endişelenmem lazım

bende c.tesi gidicem inş hem şeker yüklemesi hem de detaylı için..
aldatırlarsa taş olsunlar inş taşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…