2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

tamam canım zaten senden haber bekliyorum :)

arkadaşlar merhaba
nasılsınız
e bebekte avent gögüs ucu kalkanı var fiyatı 24tl olmuş
ne dersiniz alsammı acaba
piyasada fiyat nedir acaba bilen var mı??
eczanemizde sitesinden baktım orda da indirimde 26 küsür görünüyor
ben daha almadım alıp almıcamı da bilmiyorum
ablam hiç kullanmadığını ve ona göre gereksiz bişey olduğunu söyledi
ben de kararsız kaldım ve almıcam şimdi
doğumdan sonra lazım olursa hemen alırım diye düşündüm

sanırım benim daha çok endişelenmem lazım

bende c.tesi gidicem inş hem şeker yüklemesi hem de detaylı için..
aldatırlarsa taş olsunlar inş taşşşşşş
şeker yüklemesi 26. haftada sanıyordum ben
bu kadar erken yapıyorlarmıymış
bir de aç karnına mı gidiliyor

kızlar arada otururken ya da kalkarken bıçak gibi ani bir sancı oluyormu sizde de???
o anda çok canım yanıyor ya...3-4 kez oldu.

hamileliğim boyunca benim 3-4 kere burnum kanadı.korkmana gerek yok diyor doktorum.2 kere grip geçirdim ve kan basıncımız da arttı o yüzden.üzülme! bebeğini de üzme boşuna

kızlar çok sağolun beni anladığınız için. elimde değil göz yaşlarıma engel olamıyorum. üstelik bu doktor hastanenin başhekimi. biraz daha düşünmeye ihtiyacım var. içim daralıyor ama söylediklerinizi uygulamaya çalışcam. iyki varsınız ya.

bende kararsızdım aslında ama indirim olunca alayım diye düşündüm
ben yarın gideceğim şeker yüklemesi için aç karnına gel dedi doktor.ben şuan 22+1 haftalığım

yok yine 3 boyutlu makinaydı ama doktorum genelde kalbini organlarını falan inceledi işte parmaklarını falan saydık ..vs
ama 22 23. haftalarda bebği daha güzel görebiliriz demişti benim kanamam da oldğu için zaten ayda bir değilde iki haftada bir gidiyoruz yani şimdiki gittiğimizde üç boyutluda bebeğinn kaşına gözüne bakıcaz benim anladğım kadarıyla yanii sağlık açısından değilde estetik o larak bakıcaz b u sefer...

bende kararsızdım aslında ama indirim olunca alayım diye düşündüm
ben yarın gideceğim şeker yüklemesi için aç karnına gel dedi doktor.ben şuan 22+1 haftalığım
indirim insanı cezbediyor di mi
sabah aç karnına demedi değil mi yani hiçbişey yemeden uyanır uyanmaz

anladım canım ben de bir an atladığım bişeyler var zannettim
benim gittiğimde 22+5 olacak inşallah
sanırım baya net görürüz

cnm beni 24. haftada çağırdı ama işim nedeniyle 3-4 gün önce gidicem
yani 23. haftada evet aç karnına kan veriyoruz sonra glikozlu su içiyoruz tekrar kan veriyoruz..

kızlar arada otururken ya da kalkarken bıçak gibi ani bir sancı oluyormu sizde de???
o anda çok canım yanıyor ya...3-4 kez oldu.

oluyo cnm ani hareket etme..

cnm üzme artık kendini..kafanı dağıtmaya bak..

arkadaşlar merhaba
nasılsınız
e bebekte avent gögüs ucu kalkanı var fiyatı 24tl olmuş
ne dersiniz alsammı acaba
piyasada fiyat nedir acaba bilen var mı??

daha önceki sayfada paylaşmıştım joker.com da avent ürünlerinde %30 indirim var orayada bakabilirsin

bugün oldu canım sesimide çıkartmadım
en son dün akşam oldu.aniden olunca bağırdım valla istemeden.biraz tuhaf bi ortam oldu ama napıyım ya.eşimde korktu yazık..

canım ya antropozdamısın deseydin keşke gerizekalı sen teşhisi koysaydın gitmezdin zaten ne bilinçsiz drlar var anlamış değilim bide onda sene eğitim görüyorlar..üzme canım sen kendini bi daha gittiğinde başhekime şikaye et o dr bozuntusunu..böyle dengesiz biri içinde kendini ve bebeğinide üzme canım..

ben de merak ediyorum
doktora cuma gidicem
sorunca bana da yazar mısın neymiş bu ben de merak ettim
dün gece de sağımdan soluma dönerken girdi sancı
acaba dedim oğlum tekme mi atıyor
tamam sorunca haber veririm.
daha önceki sayfada paylaşmıştım joker.com da avent ürünlerinde %30 indirim var orayada bakabilirsin

sağol jelibons
bide buraya bakayım

kendisi zaten hastanenin başhekimi ama heralde sabah ters bişe yaşadı benden çıkardı acısını. Allaha havale ediyorum ama sağlık bakanlığınada şikayet etmeyi düşünüyorum. içimde kalmasın. canım benim sağol.

bence de şikayet et o doktoru
kafana takma dicem ama ben de böyle şeyleri takıyorum
hele ki hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…