2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar bişey sorcam zaman zaman sizinde vajinanıza bıçak saplanıyormuş gibi oluyo mu? bana buaralar çok sık oluyo da normal mi değil mi size de oluyo mu merak ettim.

kızlar bişey sorcam zaman zaman sizinde vajinanıza bıçak saplanıyormuş gibi oluyo mu? bana buaralar çok sık oluyo da normal mi değil mi size de oluyo mu merak ettim.

bana oluyor canım. bi de sanki yumurtalıklarımın olduğu yerde bi ağrı var gibi çözemedim bi türlü. sanırım normal bunlar..

bana oluyor canım. bi de sanki yumurtalıklarımın olduğu yerde bi ağrı var gibi çözemedim bi türlü. sanırım normal bunlar..

bende olmuyor ama şey diye duymuştum
adet dönemi geldiğinde sancı olabilirmiş
adet olmuyormuş ama sancısı olabilirmiş

inşallah normaldir canım yaa..doktora haftaya gidicem.gittiğim de sorayım bi.çok evhamlı oldum buaralar en ufak bi ağrı,kramp vs de hemen panikliyorum. kalan 4 ay nasıl geçecek bi fikrim yok :S

inşallah normaldir canım yaa..doktora haftaya gidicem.gittiğim de sorayım bi.çok evhamlı oldum buaralar en ufak bi ağrı,kramp vs de hemen panikliyorum. kalan 4 ay nasıl geçecek bi fikrim yok :S

ben de panikliyorum aslında ama içerde bebişimin kıpırdadığını hissedince rahatlıyorum. sorun yok demek ki diyorum. şimdiden sonra daha sıkıntılı bir dönem başlıyor sanırım.

ben de panikliyorum aslında ama içerde bebişimin kıpırdadığını hissedince rahatlıyorum. sorun yok demek ki diyorum. şimdiden sonra daha sıkıntılı bir dönem başlıyor sanırım.

Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

canım benim hiç kafana takma özel hastane daha iyi ilgilenilsin diye gidiyoruz azar yiyoruz birde üstüne ben bu hamileliğimde doktorumu değiştirdim hastanenin baş hekimi daha iyi ilgilenir dedik ama nerdeee her gittiğimizde ayrı bir azar yiyince son randevumda başka doktora randevu aldım sağolsun çok iyi ilgilendi yeni gittiğim doktor ama değiştirdiğim doktor hastanenin başhekimi diye hastaneden ayrılacak değilim doktor değiştirdim sadece, çünkü daha önceki doğumumda hastaneden memnun kalmıştım daha önce hastanenin sana karşı tavrına bak derim canım hastaneni değiştirmeden önce

kızlar arada otururken ya da kalkarken bıçak gibi ani bir sancı oluyormu sizde de???
o anda çok canım yanıyor ya...3-4 kez oldu.

sorma canım benimde kalçama giriyor o bıçak gibi şey birde çok oturunca kasıklarımda ağrı oluyor biraz yürüyünce açılıyorum

kızlar eşimi aradım gelicek hastaneye gidicez sağ kasığımda çok ağrım var dua edin nolur bebişime bişi olmasın...

Hindistanda bir kadın özel bir hastanede girdiği başarılı bir ameliyat sonrası aynı anda 11 bebek doğurarak dünya rekorunu kırdı. Tüm dünyayı şaşkına uğratan doğum sonrası gözler ailenin üzerine çevrildi.Sağlık durumları iyi olan bebeklerin yanısıra annenin de sağlığında hiç bir problemin bulunmaması sevindirdi.

Küvezlerinden çıkartılan ve daha ismi bile konulmayan 11 şanslı kardeş basına tanıtıldı.

ben 2 taneyle 5. ayımda dağ gibi oldum o kadını düşünemiyorum :44:

kızlar eşimi aradım gelicek hastaneye gidicez sağ kasığımda çok ağrım var dua edin nolur bebişime bişi olmasın...

canım acaba idrar yollarında enfeksiyon olabilirmi..bu şekilde çok rahatsız ediyor diye biliyorum.korkma canım bebişin çok iyidir emin ol..

Allah bebişinide senide korusun canım. ama içini rahat tutmaya çalış inş. kötü hiçbirşey olmıycak. Allah yanınızda olsun....

canım bu 11 bebeği tek kadınmı doğurmuş ben anlayamadım :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…