- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.981
kızlar bişey sorcam zaman zaman sizinde vajinanıza bıçak saplanıyormuş gibi oluyo mu? bana buaralar çok sık oluyo da normal mi değil mi size de oluyo mu merak ettim.
kızlar bişey sorcam zaman zaman sizinde vajinanıza bıçak saplanıyormuş gibi oluyo mu? bana buaralar çok sık oluyo da normal mi değil mi size de oluyo mu merak ettim.
bana oluyor canım. bi de sanki yumurtalıklarımın olduğu yerde bi ağrı var gibi çözemedim bi türlü. sanırım normal bunlar..
bana oluyor canım. bi de sanki yumurtalıklarımın olduğu yerde bi ağrı var gibi çözemedim bi türlü. sanırım normal bunlar..
inşallah normaldir canım yaa..doktora haftaya gidicem.gittiğim de sorayım bi.çok evhamlı oldum buaralar en ufak bi ağrı,kramp vs de hemen panikliyorum. kalan 4 ay nasıl geçecek bi fikrim yok :S
ben de panikliyorum aslında ama içerde bebişimin kıpırdadığını hissedince rahatlıyorum. sorun yok demek ki diyorum. şimdiden sonra daha sıkıntılı bir dönem başlıyor sanırım.
canım benim hiç kafana takma özel hastane daha iyi ilgilenilsin diye gidiyoruz azar yiyoruz birde üstüne ben bu hamileliğimde doktorumu değiştirdim hastanenin baş hekimi daha iyi ilgilenir dedik ama nerdeee her gittiğimizde ayrı bir azar yiyince son randevumda başka doktora randevu aldım sağolsun çok iyi ilgilendi yeni gittiğim doktor ama değiştirdiğim doktor hastanenin başhekimi diye hastaneden ayrılacak değilim doktor değiştirdim sadece, çünkü daha önceki doğumumda hastaneden memnun kalmıştım daha önce hastanenin sana karşı tavrına bak derim canım hastaneni değiştirmeden önceKızlar bugün çokk mutsuzum. Daha önce bahsetmiştim size burun kanamam var ve bugün kbb doktoruna gittim özel hastaneye. adam daha içeri girer girmez çirkin tavırlar gösterdi aşağıladı beni. ben diyorum hamileliliğin etkisi varmı kanamaya, sen beni anlamıyonmu kanar tabi o burun yok iltihap varmış farkında değilmiymişim. nasıl farketmezmişim. ben nasıl farkında olayım olsaydım kendi tanımıda koyardım sana doktorsun diye gelmezdim. Adam resmen aptal yerine koydu beni. azarladı durdu. İlaç yazdı işte keşke orda reçeteyi masasına vurup ihtiyacım yok size diyip çıksaydım ama dumur oldum kalakaldım öylece. Eşimde oturmuş odada bize bakıyor onada ayrıca kızdım beni savunmadı korumadı diye. Sabah 10.00'da yaşadım bu olayı yazarken bile şimdi ağlıyorum. gözlerim şişti ağlamaktan. sitelerine mesaj yazdım çirkin davrandı doktor diye ama yayınlamazlar biliyorum. kendi doktorumda kadın doğum uzmanı orda. sanırım vazgeçcem o hastaneye gitmekten. bu saatten sonra zor ama napim çok üzgünüm.
kızlar çok sağolun beni anladığınız için. elimde değil göz yaşlarıma engel olamıyorum. üstelik bu doktor hastanenin başhekimi. biraz daha düşünmeye ihtiyacım var. içim daralıyor ama söylediklerinizi uygulamaya çalışcam. iyki varsınız ya.
kızlar arada otururken ya da kalkarken bıçak gibi ani bir sancı oluyormu sizde de???
o anda çok canım yanıyor ya...3-4 kez oldu.
bende olmuyor ama şey diye duymuştum
adet dönemi geldiğinde sancı olabilirmiş
adet olmuyormuş ama sancısı olabilirmiş
kızlar eşimi aradım gelicek hastaneye gidicez sağ kasığımda çok ağrım var dua edin nolur bebişime bişi olmasın...
kızlar eşimi aradım gelicek hastaneye gidicez sağ kasığımda çok ağrım var dua edin nolur bebişime bişi olmasın...
Hindistanda bir kadın özel bir hastanede girdiği başarılı bir ameliyat sonrası aynı anda 11 bebek doğurarak dünya rekorunu kırdı. Tüm dünyayı şaşkına uğratan doğum sonrası gözler ailenin üzerine çevrildi.Sağlık durumları iyi olan bebeklerin yanısıra annenin de sağlığında hiç bir problemin bulunmaması sevindirdi.
Küvezlerinden çıkartılan ve daha ismi bile konulmayan 11 şanslı kardeş basına tanıtıldı.
Eki Görüntüle 341161
canım benim hiç kafana takma özel hastane daha iyi ilgilenilsin diye gidiyoruz azar yiyoruz birde üstüne ben bu hamileliğimde doktorumu değiştirdim hastanenin baş hekimi daha iyi ilgilenir dedik ama nerdeee her gittiğimizde ayrı bir azar yiyince son randevumda başka doktora randevu aldım sağolsun çok iyi ilgilendi yeni gittiğim doktor ama değiştirdiğim doktor hastanenin başhekimi diye hastaneden ayrılacak değilim doktor değiştirdim sadece, çünkü daha önceki doğumumda hastaneden memnun kalmıştım daha önce hastanenin sana karşı tavrına bak derim canım hastaneni değiştirmeden önce
canım kendi doktorumda hiç konuşmaz soru soruyorum adam ne garip sorular bunlar diye tersliyor beni. çok talihsizim ben ya. doktor yönünden hiç yüzüm gülmedi. başhekimin kankisi sanırsam. içimden hiç oraya gitmek gelmiyor. Benim ilk hamileliliğim düşükle sonuçlandı. şimdiki doktoruma soru soruyorum anlayın beni diyorum düşük yaptım o yüzden evhamlıyım. garip garip bakıyor bana. olabilir dedi geçiştirdi.
annecikler slm aranızada burnu kanayan varmı yaa netden araştırdım normalmiş kanın basıncı artıyormuş ve ince damarlar çatlıyormuş ama ben sıkıldım
buarada buluşmalar konuşulmuş izmirliler bizde mi buluşsak acaba...
Tuana kaç kişiyiz ki ?
Hindistanda bir kadın özel bir hastanede girdiği başarılı bir ameliyat sonrası aynı anda 11 bebek doğurarak dünya rekorunu kırdı. Tüm dünyayı şaşkına uğratan doğum sonrası gözler ailenin üzerine çevrildi.Sağlık durumları iyi olan bebeklerin yanısıra annenin de sağlığında hiç bir problemin bulunmaması sevindirdi.
Küvezlerinden çıkartılan ve daha ismi bile konulmayan 11 şanslı kardeş basına tanıtıldı.
Eki Görüntüle 341161
Allah bebişinide senide korusun canım. ama içini rahat tutmaya çalış inş. kötü hiçbirşey olmıycak. Allah yanınızda olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?