2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bu haber hakkında düzeltme yapıldı.
okuyunca şaşkınlıktan apışıp kaldım.haberi ararken bunu buldum.

06 Şub 2012 | Admin | Kategori: Haber Öğren. | Okunma: 3.376

Dış Haberler grubumuzun Hindistan’da yerel bir haber sitesinden çeviri yaparak alıntı yaptıgı “Aynı anda 11 bebek doğurdu” başlıklı haberimizin, yanlış ve asılsız bir haber oldugunu öğrenmiş bulunmaktayız.

Resimde gösterilmekte olan bebeklerin, 11.11.11 tarihinde doğan bebekler oldugunu öğrenmiş bulunuyoruz.

Kamuoyunu yanlış yönlendirecek, dezenformasyon ve bilgi kirliğine yol açacak bu tür hataları bir daha tekrar ettirmeyecegimizin teminatı veriyoruz.

Siz değerli takipçilerimizden defaaten özür diliyoruz.
Allah’a emanet olunuz.
Site Yönetimi
Yalan söyleyip yücelmektense, doğruyu söyleyip alçalmayı tercih ederim.
Hz.Ömer

hayırlı akşamlar kızlar bugün detaylı usg yaptırdım herşey yolunda gitti çok şükür bebişimi uzun uzun izledim çok güzeldii:) cinsiyetine önce erkek snra kız dedii kızda karar kıldı sonunda. gelişimide gayet normaldi maşaALLAH 530 gr mış. önümüzdddeki ayda şeker yüklemem var. rabbim bekleyen herkezin yardımcısı olsun inşaAALLAH

bu şekilleride ezberleyemedim gittti

gözün aydın canım maşallah bebeğine koca kız olmuş

Gözünaydın canım. Maaşallah. Koca kız olmuş desene seninki. Allah tamamına da erdirsin inşallah.

tavukluk hayrlı olsunn prensesinn :) Allah sağlıkla kucgına almayı nasip etsın özele mi gidiyordun sende ?
bn devletde yaptrcam da iyi ilgileniyolr mı merk edıyorum :S

tavukluk hayrlı olsunn prensesinn :) Allah sağlıkla kucgına almayı nasip etsın özele mi gidiyordun sende ?
bn devletde yaptrcam da iyi ilgileniyolr mı merk edıyorum :S

teşekkür ederim amin ecmain inşaALLAH yok ben devlete gdiyorum canım hiç özele gitmedim ist göztepe ssk merdivenköy pol. gdiyorum kontrollerime ve testlerime vede çok memnun kaldım dr çok cana yakın asla ters bişe sölemiyolar heleki stajerlerle dolaşıyolar koridorlarda dr cvp verio stajer ayriyetten cvp verio memnunum yani doğumda zeynep kamil düşünüyorum ALLAH nasip ederse tam teşeküllü uzm dr larla dolu hastane :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…