- 9 Aralık 2011
- 266
- 3
- 96
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.001
Saol canim. Aldim birkac seyAlinanlar listesine ekledim ama burayada ekleyim..
büssürü izmirli var
bnmge, ayzan... :44: aklıma bu kadar geldi
gülden sen temmuz annesi değl misin?
ben 19+3 teyim doğum tarihi 29 haziran:26:
Hindistanda bir kadın özel bir hastanede girdiği başarılı bir ameliyat sonrası aynı anda 11 bebek doğurarak dünya rekorunu kırdı. Tüm dünyayı şaşkına uğratan doğum sonrası gözler ailenin üzerine çevrildi.Sağlık durumları iyi olan bebeklerin yanısıra annenin de sağlığında hiç bir problemin bulunmaması sevindirdi.
Küvezlerinden çıkartılan ve daha ismi bile konulmayan 11 şanslı kardeş basına tanıtıldı.
Eki Görüntüle 341161
hayırlı akşamlar
ayzanın güzel haberlerini yarın alırım inşallah
hayırlı akşamlar kızlar bugün detaylı usg yaptırdım herşey yolunda gitti çok şükür bebişimi uzun uzun izledim çok güzeldii:) cinsiyetine önce erkek snra kız dedii kızda karar kıldı sonunda. gelişimide gayet normaldi maşaALLAH 530 gr mış. önümüzdddeki ayda şeker yüklemem var. rabbim bekleyen herkezin yardımcısı olsun inşaAALLAH
hayırlı akşamlar kızlar bugün detaylı usg yaptırdım herşey yolunda gitti çok şükür bebişimi uzun uzun izledim çok güzeldii:) cinsiyetine önce erkek snra kız dedii kızda karar kıldı sonunda. gelişimide gayet normaldi maşaALLAH 530 gr mış. önümüzdddeki ayda şeker yüklemem var. rabbim bekleyen herkezin yardımcısı olsun inşaAALLAH
gözün aydın canım maşallah bebeğine koca kız olmuş
Gözünaydın canım. Maaşallah. Koca kız olmuş desene seninki. Allah tamamına da erdirsin inşallah.
tavukluk...gözün aydın cnm...maşallah kuzuna...
kaçıncı haftandasın???
tavukluk hayrlı olsunn prensesinn :) Allah sağlıkla kucgına almayı nasip etsın özele mi gidiyordun sende ?
bn devletde yaptrcam da iyi ilgileniyolr mı merk edıyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?