2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

BENİ ÇILDIRTACAK BU ÖZEL HASTANELERRRRRRRRRRRRR
BÜTÜN HIRSIMI ALICAM DAĞITICAM GİDİP HASTANEYİ YAAA
BU SALAK DOKTOR BANA DİYORKİ 20.HAFTADA GEL OK BURAYA KADAR AMA DEMİYORKİ DETAYLI ULTRASON İÇİN GELECEKSİN BEN YAPMIYCAM ŞU KİŞİ YAPACAK GELMEDEN ÖNCE RANDEVU AL BU ADAM FULL DOLU DİYE..ŞİMDİ BEN NE YAPAYIM PARAMLA REZİL OLUYORUM VE BEN ARAMASAM HABERİM OLMAYACAK DÜŞÜNÜN YA HALİMİ.BİRDE FİYAT SORDUM 479 TL

aaaaa tavukluk cok sasrdım bnde oraya gıdıyorum :)
bn dogumuda göztepede düşünüyorum çünkü zeynep kamilde estetik dikiş yokmuş göztepede cok guzel ılgılenıyolrmıs bnm halam dogum yaptı yeni orda :)
şimdi ayrıtılı ultrasyon için randevu aldıgımız yeremı gıdıcez dırek yoksa kadın doğum polkliniğe gidip ordan mı yönlendiriyolr ?

aaaaa bende çok şaşırdım ne güzelll. bak şimdi önce pol. in barkot aldımız yerden detaylı usg çektircem barkot alabilirmiyim sonucu göstermek için de barkodu al doğru usg bölümüne git ultrason bankosuna o seni kaçıncı oda die yönlndrcek zaten snra usgni çektir polk dr na göster giriş yapıo o snra usg de rapor odası var ona götür oda raporu verio ordn hemen usg çeken dr imzaslıo ve pol gip sonuç raporu gsteriosun sorunsuz olur inşaALLAH bitiyo. uzun oldu ama yönlendirmelerle kısa zamanda halledersin inşaALLAH canım

saol tavukluk çok teşekkür ederimmm gel carsamba gelll inşallah güzel sonuclarla dönerizhepimiz kac dk bakıo toplamda sadece vucudna mı bakıo yüzünü faln gözteriyomu bide çıktısını verıyo mu ? ayy cok soru sordum dimiiii :26:

cnm sen hangi şehirdesin
çok demişler gerçekten başka yerde yaptırabilme şansın var mı öyleyse benim yaptıracağım yeri söyleceğim...

annemler f.tepe oturuo ben kayışdağında oturuyorum buraya geldikçe hallediyorum bu testleri bu akşam evime gdicem eşim gelip alcak beni h.içi kar malum yollar kapanır falan snra napar eşim nemelazım ALLAH cümlemizin yardımcısı olsun bekleyen herkez güzel sonuçlarla döner inşaALLAH canım 2dr bakıo biri uzman biri stajer 20 dksürüyo ve heryerine bakıo kalp ağzı burnu organlar parmaklar ayaklar aklına gelcek heryere bakıo değerlndirio hem asistan dra hemde sana sölüyo ekran san doğruda dönük onlara doğruda çıktısı normal olunca hepsini vermio önemli organların çıktısını verio drn da görsün die umarım aydınlatmışımdr seni. seninde güzel hbrlerini bekliyoruz canım..

ayyyy tavuklukk cok ıcım rahatladı walla Allah razı olsun :)
bnde evelenmeden once kaysdgnda otruyodum aılem hala orda
yakında senle akrabaa cıkcaz galıba

ayyyy tavuklukk cok ıcım rahatladı walla Allah razı olsun :)
bnde evelenmeden once kaysdgnda otruyodum aılem hala orda
yakında senle akrabaa cıkcaz galıba

senden de canım ne demek. bencede kesin akraba çıkcas ben yeni çamlıca mah oturuyorum eski son durağın orda. sen şimdi göztepede mi oturuyosun?

sen yukarı kısımda kalıyormususn canm bıraz daha biz arif pasanın oralardaydık :)
adacım daha bi alternatifimiz yok dunden beri bakamdım pek :S

kızlar isim bakıyordum da kız ismi olrak suden ismi cok hosuma gitti cennetde peygamber efendımızın en sevdgı ağacın ismiymiş

vala ben özel, devlet hepsinden bıktım.doktorlar bi tuhaf canlarından bezmixler sanki. ya bizi anlamıyorlar. biz nerden bilelim dimi ama sanki 9ayda bir doğum yapıyoruz. Bencede hastaneni değiştir. sende benim gibi muzdaripsin anlaşıldı.

BU arada TAVUKLUKKKKK gözün aydın prensesin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün ve gelsin. darısı bizim başımıza diyelim.

kız kardeşim geldi az önce bir sürü kıyafet almış yine bana...
hamile kot pantolonu
2 adet eşofman
2 adet yine bebekli tshirt
çok şık bir bluz.....

canım ya insanın kendi ailesi gibisi yok gerçekten...

güle güle giyin canım. Allah sizi ayırmasın aile olmak güzeldir heralde...

kızlar selamlarrrr. ben bugün annişimle alışverişe gittim. kendime 1 elbise, bir kot pantolun,3 tane de üst aldımm. çoook mutluyummm

kızlar ben de testlerimi merdivenköy polk. de yaptırıyorum. ama ayda bir de medical park a gidiyorum. doğumu da orda yapıcam inşş..
benim de 17 sinde merdivenköyde uyrıntılım var. tavukluk anlatınca içim rahatladı. acaba ilgilenmezler mi diye düşünmüştüm de....

sağ olun kızlar teşekkür ederim...
eşim evde yok biraz gecikecek...öyle olunca kafa izni verdim kendime ve yemek yapmadım ama çokkk acıktım ne yesem ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…