- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.021
aaaaa tavukluk cok sasrdım bnde oraya gıdıyorum :)
bn dogumuda göztepede düşünüyorum çünkü zeynep kamilde estetik dikiş yokmuş göztepede cok guzel ılgılenıyolrmıs bnm halam dogum yaptı yeni orda :)
şimdi ayrıtılı ultrasyon için randevu aldıgımız yeremı gıdıcez dırek yoksa kadın doğum polkliniğe gidip ordan mı yönlendiriyolr ?
BENİ ÇILDIRTACAK BU ÖZEL HASTANELERRRRRRRRRRRRR
BÜTÜN HIRSIMI ALICAM DAĞITICAM GİDİP HASTANEYİ YAAA
BU SALAK DOKTOR BANA DİYORKİ 20.HAFTADA GEL OK BURAYA KADAR AMA DEMİYORKİ DETAYLI ULTRASON İÇİN GELECEKSİN BEN YAPMIYCAM ŞU KİŞİ YAPACAK GELMEDEN ÖNCE RANDEVU AL BU ADAM FULL DOLU DİYE..ŞİMDİ BEN NE YAPAYIM PARAMLA REZİL OLUYORUM VE BEN ARAMASAM HABERİM OLMAYACAK DÜŞÜNÜN YA HALİMİ.BİRDE FİYAT SORDUM 479 TL
saol tavukluk çok teşekkür ederimmm gel carsamba gelll inşallah güzel sonuclarla dönerizhepimiz kac dk bakıo toplamda sadece vucudna mı bakıo yüzünü faln gözteriyomu bide çıktısını verıyo mu ? ayy cok soru sordum dimiiii :26:
ayyyy tavuklukk cok ıcım rahatladı walla Allah razı olsun :)
bnde evelenmeden once kaysdgnda otruyodum aılem hala orda
yakında senle akrabaa cıkcaz galıba
BENİ ÇILDIRTACAK BU ÖZEL HASTANELERRRRRRRRRRRRR
BÜTÜN HIRSIMI ALICAM DAĞITICAM GİDİP HASTANEYİ YAAA
BU SALAK DOKTOR BANA DİYORKİ 20.HAFTADA GEL OK BURAYA KADAR AMA DEMİYORKİ DETAYLI ULTRASON İÇİN GELECEKSİN BEN YAPMIYCAM ŞU KİŞİ YAPACAK GELMEDEN ÖNCE RANDEVU AL BU ADAM FULL DOLU DİYE..ŞİMDİ BEN NE YAPAYIM PARAMLA REZİL OLUYORUM VE BEN ARAMASAM HABERİM OLMAYACAK DÜŞÜNÜN YA HALİMİ.BİRDE FİYAT SORDUM 479 TL
kız kardeşim geldi az önce bir sürü kıyafet almış yine bana...
hamile kot pantolonu
2 adet eşofman
2 adet yine bebekli tshirt
çok şık bir bluz.....
canım ya insanın kendi ailesi gibisi yok gerçekten...
teşekkür ederim amin ecmain inşaALLAH yok ben devlete gdiyorum canım hiç özele gitmedim ist göztepe ssk merdivenköy pol. gdiyorum kontrollerime ve testlerime vede çok memnun kaldım dr çok cana yakın asla ters bişe sölemiyolar heleki stajerlerle dolaşıyolar koridorlarda dr cvp verio stajer ayriyetten cvp veriomemnunum yani doğumda zeynep kamil düşünüyorum ALLAH nasip ederse tam teşeküllü uzm dr larla dolu hastane :)
aaaaa tavukluk cok sasrdım bnde oraya gıdıyorum :)
bn dogumuda göztepede düşünüyorum çünkü zeynep kamilde estetik dikiş yokmuş göztepede cok guzel ılgılenıyolrmıs bnm halam dogum yaptı yeni orda :)
şimdi ayrıtılı ultrasyon için randevu aldıgımız yeremı gıdıcez dırek yoksa kadın doğum polkliniğe gidip ordan mı yönlendiriyolr ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?