2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

sağ olun kızlar teşekkür ederim...
eşim evde yok biraz gecikecek...öyle olunca kafa izni verdim kendime ve yemek yapmadım ama çokkk acıktım ne yesem ki???

tatlım aynı valla benimde kociş yok bende hiç yemek yapmadım bugün ama şimdi acıktım bişiler hazırlıyorum bebişide ac bırakmamak lazım :)

evet haklısın canım çok güzeller güle güle sağlıklı günlerde kullan

bebişine oda takımı alanlar kurdular beşiği falan merak ettim,,eve getirdiler ama eşim kuracak sonra kursak daha ii sanki dedim:44::44:

kızlarrr bişy sorcam yaa benim beyaz renkli kokusuz akıntım var sanki gittikçe çogalıyo gibime geldi başta normaldir diyip geçtim ama bi sorunmu var acaba sizdede varmı

kızlarrr bişy sorcam yaa benim beyaz renkli kokusuz akıntım var sanki gittikçe çogalıyo gibime geldi başta normaldir diyip geçtim ama bi sorunmu var acaba sizdede varmı

Bendede var aynisi.Ve doktorumun dedigine göre normal endiselenecek bir durum yok.

kötü düşünme canım
hiçbişey yoktur
git gel hadi

canım içini ferah tut kötü bişey yoktur inşallah.doktordan dönünce haber ver olur mu?

canım acaba idrar yollarında enfeksiyon olabilirmi..bu şekilde çok rahatsız ediyor diye biliyorum.korkma canım bebişin çok iyidir emin ol..

Allah bebişinide senide korusun canım. ama içini rahat tutmaya çalış inş. kötü hiçbirşey olmıycak. Allah yanınızda olsun....

sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun...
idrar yollarındaki kum sancısıymış..yine tahlil yaptık aşırı kansızlık var dedi.
yarın da bi ara gel debi iğne yaptırıcam sana dedi.ne iğnesi acaba sormadım da (
ilaç yazdı bi de magnezyum yazdı eve geldm yemek yedim ilacımı içtim
ama daha sancım geçedi..
sizlere bakıp haber vereym dedim..
biraz dinleneyim yarın görüşmek üzere iyi geceler...

bebeğim ultrasonda 10 gün falan büyük çıkıyor? sorun var mıdır ya.

siz de nasıl? böyle olan var mı?

canım niye sorun olduğunu düşündün doktorun bişeymi dedi yok demediyse gelişimi gayet güzel gidiyor bence 10 gün önde maşaALLAH hiç takma kafana tombiş bebek olacak heralde :)

Son düzenleme:

cnm sen hangi şehirdesin
çok demişler gerçekten başka yerde yaptırabilme şansın var mı öyleyse benim yaptıracağım yeri söyleceğim...

istanbuldayım bebeğim,henüz bir yer bulamadım arıyorum şuan bütün hast.fiyat soruyorum yarın gidicem

hımm anladım cnm ben devlette ucretsız yaptırıcam ıns 22 subatta..heycanla beklıorum zamanın gecmesını....

Son düzenleme:
canım niye sorun olduğunu düşündün doktorun bişeymi dedi yok demediyse gelişimi gayet güzel gidiyor bence 10 gün önde maşaALLAH hiç takma kafana tombiş bebek olacak heralde :)

canım sağol.doktor sorun yok dedi ama ben yine de abes mi diye düşünmeden edemiyorum.haftasında olsun yeter benim için

canım bu hafta itibariyle normalmiş bu akıntı bendede var mesela :)
kokulu ve rengi koyuya dönerse eğer doktorunuza söyleyin iltihap olabilir diyolar.korkma yani sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…