- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.041
canım benim hiç kafana takma özel hastane daha iyi ilgilenilsin diye gidiyoruz azar yiyoruz birde üstüne ben bu hamileliğimde doktorumu değiştirdim hastanenin baş hekimi daha iyi ilgilenir dedik ama nerdeee her gittiğimizde ayrı bir azar yiyince son randevumda başka doktora randevu aldım sağolsun çok iyi ilgilendi yeni gittiğim doktor ama değiştirdiğim doktor hastanenin başhekimi diye hastaneden ayrılacak değilim doktor değiştirdim sadece, çünkü daha önceki doğumumda hastaneden memnun kalmıştım daha önce hastanenin sana karşı tavrına bak derim canım hastaneni değiştirmeden önce
canım kendi doktorumda hiç konuşmaz soru soruyorum adam ne garip sorular bunlar diye tersliyor beni. çok talihsizim ben ya. doktor yönünden hiç yüzüm gülmedi. başhekimin kankisi sanırsam. içimden hiç oraya gitmek gelmiyor. Benim ilk hamileliliğim düşükle sonuçlandı. şimdiki doktoruma soru soruyorum anlayın beni diyorum düşük yaptım o yüzden evhamlıyım. garip garip bakıyor bana. olabilir dedi geçiştirdi.
hiç anlamıyorlar canım benim kızımdan önce bir bebeğim düşmüştü ve seni anlıyorum şimdi bişey olacak diye çok korkuyorsundur, eğer kendi doktorunda soru sordurtmuyorsa değiştir başka özel hastane varsa gidebilirsin ben doktor değiştirdim aynı hastaneden ama çok güzel ilgilendi bu yeni gittiğim doktor anlattı anlattı daha bir sorunuz varsa sorabilirsiniz dedi sende değiştir hepsi böyle olacak değil ya sıkma canını onlar kaybeder
sağ olun kızlar teşekkür ederim...
eşim evde yok biraz gecikecek...öyle olunca kafa izni verdim kendime ve yemek yapmadım ama çokkk acıktım ne yesem ki???
kız kardeşim geldi az önce bir sürü kıyafet almış yine bana...
hamile kot pantolonu
2 adet eşofman
2 adet yine bebekli tshirt
çok şık bir bluz.....
canım ya insanın kendi ailesi gibisi yok gerçekten...
kızlarrr bişy sorcam yaa benim beyaz renkli kokusuz akıntım var sanki gittikçe çogalıyo gibime geldi başta normaldir diyip geçtim ama bi sorunmu var acaba sizdede varmı
kötü düşünme canım
hiçbişey yoktur
git gel hadi
canım içini ferah tut kötü bişey yoktur inşallah.doktordan dönünce haber ver olur mu?
canım acaba idrar yollarında enfeksiyon olabilirmi..bu şekilde çok rahatsız ediyor diye biliyorum.korkma canım bebişin çok iyidir emin ol..
Allah bebişinide senide korusun canım. ama içini rahat tutmaya çalış inş. kötü hiçbirşey olmıycak. Allah yanınızda olsun....
bebeğim ultrasonda 10 gün falan büyük çıkıyor? sorun var mıdır ya.
siz de nasıl? böyle olan var mı?
Bendede var aynisi.Ve doktorumun dedigine göre normal endiselenecek bir durum yok.
teşekür ederim yaa rahatladımm
cnm sen hangi şehirdesin
çok demişler gerçekten başka yerde yaptırabilme şansın var mı öyleyse benim yaptıracağım yeri söyleceğim...
Canim ben kadikoy sifaya gittim, 307 tl verdim indirimli olarak. Normal fiyati 400 kusur liraymis.
Ben bir ara evde kapali kalmistim o zaman intenetten abuk sabuk siparisler vedim, o bezler de o bunalimin eseri!
Tatili cok istiyoruz ama butcemizi ayarlamamiz lazim tabii.
Bu arada detayli ultrasona girecek arkadaslara bol sans diliyorum. Moralinizi bozmayin, sagliksiz bebek orani cok dusuk. Bizim kulagimiz sadece kotu orneklere acik oldugu icin yersiz korkuyoruz. Dikkat edin simdiye kadar detaylida sorun cikan duymadik burda.
Tuana kaç kişiyiz ki ?
canım niye sorun olduğunu düşündün doktorun bişeymi dedi yok demediyse gelişimi gayet güzel gidiyor bence 10 gün önde maşaALLAH hiç takma kafana tombiş bebek olacak heralde :)
kızlarrr bişy sorcam yaa benim beyaz renkli kokusuz akıntım var sanki gittikçe çogalıyo gibime geldi başta normaldir diyip geçtim ama bi sorunmu var acaba sizdede varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?