2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

valla okumadım ama şimdi sen yazınca merak ettim..inşallah bizde böyle konuşuruz,bebeklerimizi kucağımıza alırız..

günaydın kızlar ilk günaydın benden olsun aklımdasınız ama çok yoğunum bu ara evde kızım hastaydı onunla ilgilendim işyerindede bu ara yazışmalarım fazla wordden çıkamıyorum.detaylıya ben daha girmedim Allahın izni ile bir sorun çıkmaz inşallah hepinizi öpüyorum

günaydın tatlım, ikincide ben olayım... günaydın tüm haziran hamişleri..
kaç zamandır giremiyorum atlaya atlaya okudum aradaki sfları.. 15 tatili eşimle süper bi şekilde geçirdik. insanın tatil yapması için çok da paraya ihtiyacı yokmuş yeter ki mutluluk olsun onu anladım eşim ankarada iş gezisindeydi, eğitimi cts akşam bitiyordu, dayanamadım perşembe yanına gittim, pzt ye kadar ankarada gezdik ki ankara yı normalde hiç sevmem fıtri olarak.. misafirevinde kaldık, adam sabahtan işe gidiyo öğlen kaçabilrse dersten kaçıyo orada doğum yapmak üzere olan kuzenim vardı.. onlara gittik girdik odaya aneler yemek yaptı, meyve taşıdı biz sanırım 6 saat göbüşlerden bebişlerden kocişlerden kaynattık :81::81: yılın en soğuk günlerinde sabahtan akşama kadar ayazlarda gezdk kocacımla, bissürü ciciş aldım kendime de güzel oğluşuma da... hatta tavsiye ederim kızlar c&a nın bebek reyonu harika.. organikler ve yandan çıtçıtlılar çok uygun... kendime yeni iç çamaşırları aldım bi de bahsettiğim güzel pijamalardan dayanamayıp 3 takım aldım... 300 tl alışveriş limitim vardı, herbirini 6-8 taksit yaptırarak 5 günde doldurdum limiti.. pzt antep uçağına bindik diğer annemlere gittik, ayyy saolsunlar karda kışta uçak kalktı mı diye bütün sülale aradı walla orada sobalı evde 3 gün kaldık sıcacık sobanın yanında akşamları köy tipi ev oyunları oynadık.. yeni ailemi bir kere daha sevdim walla
sonra da geldik buzzzz gibi malatyadaki evimize, orada da 2 aydır insan yaşamayan evimizi kocişimle elele verdik temizledik saatlerce.... sonra da kociş bindi otobüsüne gitti ben burada kaldım annemlerde... olsun nisana yakın yine gelecek diye kendimi de oğluşumu da avutuyorum..
ama kesinlikle şunu söyliyim 8 aydır evliyiz ve ben bu kadar keyifli zaman dilimi geçirdiğimi hatırlamıyorum... nişanlılık günlerinden bile güzeldi.. hem hasret ii geldi hem de farklı şehirlerde sevdiğimiz insanların yanında olmak... ikimiz de acayippp kafa dağıttık. muhakkak tavsiye ediyorum, haftasonu imkanınız varsa bi ilçeye bile olsa kaçın inanın çok ii gelecek.... bu arada hepinizi de çoooooook özledim... mutlu haberlerle dr dan gelen arkadaşların gözleri aydın olsun, benim gb gitmeyi ya da sonuçlarını bekleyenleri Rabbim hayırlı haberlerle döndürsün... veeeee hiçbirimizin ağız tadını bozup, huzurunu kaçırmasın.. bu güzel dileklerle hepinize bir kez daha GÜNAYDIIIIIN...

size de günaydın kızlar.
insan ailesi ile vakit geçirince daha bi mutlu oluyor de mi? benim de bir haftadır annemler vardı. o kadar iyi geldi ki. onlar gidince ev bomboş kaldı sanki. keşke hep yanımızda olsalar.

istanbulda oturan arkadaşlar renkli dopplere nerde girdiniz.ben beykoz da oturuyorum çamlıca erdem hastanesine gidiyorum ama renkli dopplere üsküdar panosan görüntüleme merkezinde girmeyi düşünüyorum.b,ilen var mı?

Günayyydıınnnn

geçmiş olsun canım iyi olduğuna sevindim..
lilypie daki pregnancy ticker buraya gelmiyor.
niye beceremiyorum ya uffff
canım yapamadıysan yardımcı olabilirim..

canım maşşallah Allah ağız tadınızı bozmasın ne güzel bir tatil geçirmişsiniz sevdiklerinizle..aldıklarında hayırlı olsun bebişin ve sen sağlıklı günlerde giy inş.
kısa bir tatili eşimle bende istiyoruz benim eşimin işleri çok yoğun olduğu için haftasonumuzu bile zor beraber geçiriyoruz şu amniyo sonucumuzu bi alsaydık rahatlasaydık o zaman rahat bi tatil yapardık ama daha alamadık inş. sonucumuz gelince bizde böyle güzel bir tatil geçiririz , güzel bir tatilden sonra aramıza tekrar hoşgeldin

Anneler,sizde bebislerinizi daha sIk hissetmeye basladinizmi?
Benim bebis dün cok aktifdi Babasi hissedemedigi icin uzuldu durdu.Ama sanirsam onun hissetmesi icin daha erken?

Anneler,sizde bebislerinizi daha sIk hissetmeye basladinizmi?
Benim bebis dün cok aktifdi Babasi hissedemedigi icin uzuldu durdu.Ama sanirsam onun hissetmesi icin daha erken?

canım bende çok yoğun hissediyorum babamızda hissediyor artık :) dünde anneannesi ve teyzesinede kendini hissettirdi kuzum :))
ama dün çok tembeldi kızım çok az oynadı beni korkuttu demekki her zaman bu kadar aktif hareketlilik göstermiyor yada biz gün içinde hissetmiyoruz..

Ay ne kadar güzel ya.
Benim esimin yuzu asiliyor hissedemiyor diye Aksamlari eli surekli göbisimde.Diyorum babasini hissetti vuruyor.Ben niye hissetmiyorum nereye vurdu diyor

gunaydın kızlar nasılız bugun ?
tatıle cıkan arkımızın yazdıklarını okudum super bı tatıl yapmışsınız..ahhh ahhh keske bızde yapabılsek askım sureklı calısıyor cumartesı gunlerı bıle aksam saat 9 ıle 10 arası gelıor bı pazarımız kalıor onuda aşkım dınlensın ıstedıgım ıcın öğlen 12 ye kadar uyandırmıorum ee kahvaltı faslı vss drken akşamı edıoruz o saatten sonrada kıs ayında sırf alısverıs merkezlerıne gıdebılıoruz tabı oda yetyor..
ama gecenlerde cars gunu bı kar yagdı kı bu bızım tatılımızz oldu sabah baktıkkı her yer kar askım arabasını cıkaramadı patronda gelme ddı bızde saat 11 e kadar evde kahvaltı vss yaptıktan sonra dısarıya cıktı abımlerde ıkı yegenım yengem annem babam ben eşim bı guzel kar topu oynadık saat 4 e kadar kayak yaptık kar topu attık resım cekıldık superdııı hatta bı resım koyucam mahallemızın resmı bu kar son ıkı sene önce olmustu oda bu kar kadar cok degıldı sankı yapay kar pıstı acılmış gıbıydı mahallemızde...öylesıne eglendıkkı cocuklar gıbı...

bu bızım mahallemızdekı karın resmı;

bu da benım tatlışşş yegenımm haşinn çocuk kar ın ustune yattı bende o anı ölümsüzleştırdım;

Ay ne kadar güzel ya.
Benim esimin yuzu asiliyor hissedemiyor diye Aksamlari eli surekli göbisimde.Diyorum babasini hissetti vuruyor.Ben niye hissetmiyorum nereye vurdu diyor

:) daha küçük annesi babasına söyle üzülmesin 1 hafta sonra falan oda hisseder..

günaydınnn güzel anneler. bende aranıza katılayım. 6 aylık hamiş olmuşum yaw. şaka maka zaman hızla geçio. kalmış 3 ay :26::18::18::18::18:

Ay ne kadar güzel ya.

benım eşimde hıssedemıor yaa bı an denk geldı hıssettı cok duygulandı sonrasında daha hıssedemedı daha dogrusu eşim tam gelıor bebısım hareketlerını durduruor :))

kocaeli'dede seneler sonra ilk defa bu kadar çok kar yağdı ama ben kafamı bile dışarı çıkaramadım korkudan :) yerler çok kayıyordu..ne güzel sen karın keyfini çıkarmışsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…