2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

benım eşimde hıssedemıor yaa bı an denk geldı hıssettı cok duygulandı sonrasında daha hıssedemedı daha dogrusu eşim tam gelıor bebısım hareketlerını durduruor :))

benim eşim hissedebiliyor. hatta etrafımdakiler de hissediyo ama sert tepikleri :)) genelde acıktığı zaman tekwando yapıyo

:) daha küçük annesi babasına söyle üzülmesin 1 hafta sonra falan oda hisseder..

Insallah Bende daha ufak diyorum okadar guclu degil demekki o yuzden hissedemiyorsun diyorum. Yinede yuzu asiliyor ya

günaydınnn güzel anneler. bende aranıza katılayım. 6 aylık hamiş olmuşum yaw. şaka maka zaman hızla geçio. kalmış 3 ay :26::18::18::18::18:

Gunaydin hosgeldin. Gercekdende cabuk geciyor.Dun aynisini icimden geciriyordum. Gerci ben detayliya girip hep sagliginin iyi oldugunu hemde cinsiyetini ögrenince farkina vardim. Surda ne kaldi hazirana

tekmeleri eşim de yakalayamıyor çünkü minikler vurunca diyorum, elini koyuyo tabi vurmuş oluyo onlar,
vurmadan önce tetikte eli karnımda olsa belki hissedebilir

Ama dün içerde küçük çapta bir kavimler göçü oldu, onu yakaladı.
Ya ikis birden döndü yada biri döndü öbürü hareket etti bikaç saniye sürdü onu hissetti..

kocaeli'dede seneler sonra ilk defa bu kadar çok kar yağdı ama ben kafamı bile dışarı çıkaramadım korkudan :) yerler çok kayıyordu..ne güzel sen karın keyfini çıkarmışsın...

ilk yağdığında hıc kaygan bı zemın olmuyor aksıne heryer yumusak oluyor bata cıka yuruduk pantolonlarımız resmen ıpıslak kaldı gercı ben hamıle oldugum ıcın fazla oynayamadım onları ızledım bı yandanda kar yağışı superdı ama ıkıncı gunu heryer kayaktı hatta annemden duyduguma göre komsumuz ayagını ıncıtmıs uzuldum (bı adamcagızda elınde çöplerle kayarak düşmüş (
ben ıkıncı gunu hıc cıkmadım dısarı ıyı de etmısım..
keske sende karın keyfını cıkarsaydın dedıgın gıbı senelerdır bu karı görmedım benım camlar yarıya kadar kar doldu evden bıle dısarıyı seyretmek superdı:)))

günaydın hoşgeldin canım , bende şaka maka bugün 22 haftamı doldurdum zaman ne kadar çabuk geçiyorr..

bende yarın tam 22 haftamı doldurucam ınş..cok cabuk gecıyor heycanlanıorum oğluşumu ıstıorum artıqq..

benim eşim hissedebiliyor. hatta etrafımdakiler de hissediyo ama sert tepikleri :)) genelde acıktığı zaman tekwando yapıyo

ayy maşşallah cnm...benımkı acıktıgımda oynamıor yemeği yedıkten sonra bı oynuokı maşşallahh..

cok soğuk bı şehır mış cnm yaa öğrenmış olduk sıkı sıkı gıyın fazlada dısarı cıkma bebısı üşütme sakın

nasıl çıkmıyım işe gidip geliyorum arabamız çalışmıyo bazen yürümek zorunda kalıyoruz donmadık yerim kalmıyo hatta aglıyorum bazen:)

nasıl çıkmıyım işe gidip geliyorum arabamız çalışmıyo bazen yürümek zorunda kalıyoruz donmadık yerim kalmıyo hatta aglıyorum bazen:)

doğrudur cnm yaa..buna rağmen dayanıklısın sanırım bız daha çürüğüz bı cars gunu eglendık yıne olsa yıne cıkardım o başka ama perş sabahı kasıklarımda bı ağrı sorma bı gün yattım başım agrıdı kasıklarım o biçim...o yuzden Allah yardımcın olsun guzel kardeşim ıns su cetın kışı gecırırız de bıraz rahatlarız..

kızlar ayrıntılı ultrasona gıren varsa resımlerını yukleyebılırlermı? cok merak edıorum bebıslerı

aman canım hiç dayanıklı falan değilim o kadr b-nefret ediyorum ki soguktan kardan 8 ay kış burda burda kar falan oynayamazsın çünkü yağan kar donar elin yüzün donuyo kimseyi dışarda kar oynarken falan görmezsin burda

hoşbulduk canım Allah hepimizi kurtarsın bi avazda
amin canım inş.
:)) babaya naz yapıyolar demekki
günaydııııııııııınnnnnn.. soguktan donuyoruz yaaaaa

Eki Görüntüle 341585
canım o ne soğuk öyle :18::18:
ay 2 tane olunca daha bi heycanlı oluyordur :)

canım eşim çalışıyordu bende ede yalnızdım arkadaşımla bakkal mesafesine yürüdük oda korka korka ikimizde hamile bide bizim yollar hep bayır :)) cesaret edemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…