2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

valla bende öyleyım bazen kar eglencelı olmayabılıyor bı ıkı gun neysede sonrası çile camlarım donmuştu resmen ancak ketıl da ısıttıgım kaynar suyla atabıldım karları o bıle donuyor zaman sonra..Allah sabır versın tum doğu da kış cılesı cekenlere en cok uzuldugum suan van ılındekı o çadırlarda yaşayan cocuklar..sanırım cok cabuk unuttuk acımızı...

bende pazar gunu saf kafam bakkala gıdıorum az mesafe dıye converse lerımı ölece gıyıp cıktım kar da tam bacaklarım ayrıldı zor toparladım bı adamda bıyık altından güldü gıcık oldum hamıleyım bı yandan Allah korudu aman yaa gerekmedıkce suan cıkmıorum dısarıya gercı suan karlar tamamen cekıldı...o yuzden ıyı yapmışsın cıkmamakla kaza gelıorum demıor malesef..

güzel vakit geçirmişsin cnm bebeğine de çok iyi gelmiştir..
inş bizde böyle bir fırsat bulabiliriz..

günaydınnn güzel anneler. bende aranıza katılayım. 6 aylık hamiş olmuşum yaw. şaka maka zaman hızla geçio. kalmış 3 ay :26::18::18::18::18:

hoşgeldin aramıza...evet zaman çabuk geçti ve 6 aylık olduk :))

günaydııııııııııınnnnnn.. soguktan donuyoruz yaaaaa

Eki Görüntüle 341585

anamm Allah yardımcınız olsun cnm dikkat lütfen..

:)) aman canım dikkat ne kadar kısa olursa olsun gideceğin mesafe botlardan vazgeçme..

kızlar hepinize tünaydın... nasılsınız??

ben bugün çoook heyecanlıyımmmm

saat 3te kontrolümüz var bugün. bebişimi görcem. bu ay şanslıyım. 17 sinde de detaylıya gircem. oğluşumu 2 kere görcem bu ay.

bir an önce saat geçse de sizlerle paylaşsam dr umun dedikleriniii

herkese günaydın,

bir sorum var hamile montu nerden aldınızzzzz

cerser istanbul da mısın?? eğer öyleyse ebru hamile kıyafetleri var. b.köyde ve şaşkınbakkal da var benim bildiğim şubeleri. ben dün azcık alışveriş yaptım da kendime. orda var yani hbrin olsun canımm

hayırlı haberlerle gel inşallah.

ya benim midem çok bulanıyor bugün. hiç olmuyodu. ne oldu anlamadım.

günaydın kızlarrrr. ya bi ara anne ve bebişler için ihtiyaç listesi yapılmıştı bulamıyorum şimdi o listeyi. Artık bende başliyim almaya

14 subat için eşlerinize ne hediyeler düşündünüz ?
bizin gecen hafta da dogum günüydü kocamın,traş makinesi aldım,şimdi düşünüyorum düşünüyorum alacak bisey gelmiyor aklıma

14 subat için eşlerinize ne hediyeler düşündünüz ?
bizin gecen hafta da dogum günüydü kocamın,traş makinesi aldım,şimdi düşünüyorum düşünüyorum alacak bisey gelmiyor aklıma

canım sevgililer günü hediyesi bana biraz saçma geliyor :) gereksiz masraf anlıyacağın benim eşiminde martta doğum günü bebişten fırsat kalırsa onada bi hediye alırım artık :))

çok saol canım.

kahvaltı yaptın mı. tuzlu bişiler ye istersen, bastırsın

yaptım kahvaltı. sütle birlikte tost yedim. öğle yemeği vakti geldi ama hiç canım da istemiyor. şimdi ne yesem diye düşünüyorum. iş yerindeyim. yanımda tuzlu bişey de yok. az daha sabredeyim de. öğle arası kraker falan alırım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…