- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.101
aman canım hiç dayanıklı falan değilim o kadr b-nefret ediyorum ki soguktan kardan 8 ay kış burda burda kar falan oynayamazsın çünkü yağan kar donar elin yüzün donuyo kimseyi dışarda kar oynarken falan görmezsin burda
amin canım inş.
:)) babaya naz yapıyolar demekki
canım o ne soğuk öyle :18::18:
ay 2 tane olunca daha bi heycanlı oluyordur :)
canım eşim çalışıyordu bende ede yalnızdım arkadaşımla bakkal mesafesine yürüdük oda korka korka ikimizde hamile bide bizim yollar hep bayır :)) cesaret edemedim..
günaydın tatlım, ikincide ben olayım... günaydın tüm haziran hamişleri..
kaç zamandır giremiyorum atlaya atlaya okudum aradaki sfları.. 15 tatili eşimle süper bi şekilde geçirdik. insanın tatil yapması için çok da paraya ihtiyacı yokmuş yeter ki mutluluk olsun onu anladımeşim ankarada iş gezisindeydi, eğitimi cts akşam bitiyordu, dayanamadım perşembe yanına gittim, pzt ye kadar ankarada gezdik ki ankara yı normalde hiç sevmem fıtri olarak.. misafirevinde kaldık, adam sabahtan işe gidiyo öğlen kaçabilrse dersten kaçıyo orada doğum yapmak üzere olan kuzenim vardı.. onlara gittik girdik odaya aneler yemek yaptı , meyve taşıdı biz sanırım 6 saat göbüşlerden bebişlerden kocişlerden kaynattık :81::81: yılın en soğuk günlerinde sabahtan akşama kadar ayazlarda gezdk kocacımla, bissürü ciciş aldım kendime de güzel oğluşuma da... hatta tavsiye ederim kızlar c&a nın bebek reyonu harika.. organikler ve yandan çıtçıtlılar çok uygun... kendime yeni iç çamaşırları aldım bi de bahsettiğim güzel pijamalardan dayanamayıp 3 takım aldım... 300 tl alışveriş limitim vardı, herbirini 6-8 taksit yaptırarak 5 günde doldurdum limiti.. pzt antep uçağına bindik diğer annemlere gittik, ayyy saolsunlar karda kışta uçak kalktı mı diye bütün sülale aradı walla orada sobalı evde 3 gün kaldık sıcacık sobanın yanında akşamları köy tipi ev oyunları oynadık.. yeni ailemi bir kere daha sevdim walla
sonra da geldik buzzzz gibi malatyadaki evimize, orada da 2 aydır insan yaşamayan evimizi kocişimle elele verdik temizledik saatlerce.... sonra da kociş bindi otobüsüne gitti ben burada kaldım annemlerde... olsun nisana yakın yine gelecek diye kendimi de oğluşumu da avutuyorum..
ama kesinlikle şunu söyliyim 8 aydır evliyiz ve ben bu kadar keyifli zaman dilimi geçirdiğimi hatırlamıyorum... nişanlılık günlerinden bile güzeldi.. hem hasret ii geldi hem de farklı şehirlerde sevdiğimiz insanların yanında olmak... ikimiz de acayippp kafa dağıttık. muhakkak tavsiye ediyorum, haftasonu imkanınız varsa bi ilçeye bile olsa kaçın inanın çok ii gelecek.... bu arada hepinizi de çoooooook özledim... mutlu haberlerle dr dan gelen arkadaşların gözleri aydın olsun, benim gb gitmeyi ya da sonuçlarını bekleyenleri Rabbim hayırlı haberlerle döndürsün... veeeee hiçbirimizin ağız tadını bozup, huzurunu kaçırmasın.. bu güzel dileklerle hepinize bir kez daha GÜNAYDIIIIIN...
günaydınnn güzel anneler. bende aranıza katılayım. 6 aylık hamiş olmuşum yaw. şaka maka zaman hızla geçio. kalmış 3 ay :26::18::18::18::18:
valla bende öyleyım bazen kar eglencelı olmayabılıyor bı ıkı gun neysede sonrası çile camlarım donmuştu resmen ancak ketıl da ısıttıgım kaynar suyla atabıldım karları o bıle donuyor zaman sonra..Allah sabır versın tum doğu da kış cılesı cekenlere en cok uzuldugum suan van ılındekı o çadırlarda yaşayan cocuklar..sanırım cok cabuk unuttuk acımızı...
bende pazar gunu saf kafam bakkala gıdıorum az mesafe dıye converse lerımı ölece gıyıp cıktım kar da tam bacaklarım ayrıldı zor toparladım bı adamda bıyık altından güldü gıcık oldum hamıleyım bı yandan Allah korudu aman yaa gerekmedıkce suan cıkmıorum dısarıya gercı suan karlar tamamen cekıldı...o yuzden ıyı yapmışsın cıkmamakla kaza gelıorum demıor malesef..
herkese günaydın,
bir sorum var hamile montu nerden aldınızzzzz
kızlar hepinize tünaydın... nasılsınız??
ben bugün çoook heyecanlıyımmmm
saat 3te kontrolümüz var bugün. bebişimi görcem. bu ay şanslıyım. 17 sinde de detaylıya gircem. oğluşumu 2 kere görcem bu ay.
bir an önce saat geçse de sizlerle paylaşsam dr umun dedikleriniii
Aaaaa kızlar nimessay'ın detaylısı var bugün
inşallah gelir hayırlı güzel haberler verir bize
hayırlı haberlerle gel inşallah.
ya benim midem çok bulanıyor bugün. hiç olmuyodu. ne oldu anlamadım.
14 subat için eşlerinize ne hediyeler düşündünüz ?
bizin gecen hafta da dogum günüydü kocamın,traş makinesi aldım,şimdi düşünüyorum düşünüyorum alacak bisey gelmiyor aklıma
çok saol canım.
kahvaltı yaptın mı. tuzlu bişiler ye istersen, bastırsın
14 subat için eşlerinize ne hediyeler düşündünüz ?
bizin gecen hafta da dogum günüydü kocamın,traş makinesi aldım,şimdi düşünüyorum düşünüyorum alacak bisey gelmiyor aklıma
kızlar markafonide kanz'ın ürünleri var.ben yine dayanamadım aldım..
Eki Görüntüle 341696 Eki Görüntüle 341697 Eki Görüntüle 341698 Eki Görüntüle 341699
kızlar markafonide Kanz'ın ürünleri var.ben yine dayanamadım aldım..
Eki Görüntüle 341696 Eki Görüntüle 341697 Eki Görüntüle 341698 Eki Görüntüle 341699
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?