- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- 408
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.121
canım sevgililer günü hediyesi bana biraz saçma geliyor :) gereksiz masraf anlıyacağın benim eşiminde martta doğum günü bebişten fırsat kalırsa onada bi hediye alırım artık :))
14 subat için eşlerinize ne hediyeler düşündünüz ?
bizin gecen hafta da dogum günüydü kocamın,traş makinesi aldım,şimdi düşünüyorum düşünüyorum alacak bisey gelmiyor aklıma
kızlar hepinize tünaydın... nasılsınız??
ben bugün çoook heyecanlıyımmmm
saat 3te kontrolümüz var bugün. bebişimi görcem. bu ay şanslıyım. 17 sinde de detaylıya gircem. oğluşumu 2 kere görcem bu ay.
bir an önce saat geçse de sizlerle paylaşsam dr umun dedikleriniii
hayırlı haberlerle gel inşallah.
ya benim midem çok bulanıyor bugün. hiç olmuyodu. ne oldu anlamadım.
kızlar markafonide Kanz'ın ürünleri var.ben yine dayanamadım aldım..
Eki Görüntüle 341696 Eki Görüntüle 341697 Eki Görüntüle 341698 Eki Görüntüle 341699
14 subat için eşlerinize ne hediyeler düşündünüz ?
bizin gecen hafta da dogum günüydü kocamın,traş makinesi aldım,şimdi düşünüyorum düşünüyorum alacak bisey gelmiyor aklıma
cerser istanbul da mısın?? eğer öyleyse ebru hamile kıyafetleri var. b.köyde ve şaşkınbakkal da var benim bildiğim şubeleri. ben dün azcık alışveriş yaptım da kendime. orda var yani hbrin olsun canımm
hepsi çok çok güzeller
yalnız aklınızda bulunsun mothercare ve kanzdan yeni doğan zıbınlarını karşılaştırınca kanzın yenidoğanları çok minik
kanzdan netten alırsanız 3-6 alın, mağazadan alırsanız zaten farkedersiniz
benden söylemesi..
yaptım kahvaltı. sütle birlikte tost yedim. öğle yemeği vakti geldi ama hiç canım da istemiyor. şimdi ne yesem diye düşünüyorum. iş yerindeyim. yanımda tuzlu bişey de yok. az daha sabredeyim de. öğle arası kraker falan alırım artık.
kızlar hepinize tünaydın... nasılsınız??
ben bugün çoook heyecanlıyımmmm
saat 3te kontrolümüz var bugün. bebişimi görcem. bu ay şanslıyım. 17 sinde de detaylıya gircem. oğluşumu 2 kere görcem bu ay.
bir an önce saat geçse de sizlerle paylaşsam dr umun dedikleriniii
saol canım bende hepsini 6 ay aldım..
dün ben öyleydim ilk kez midem bulandı doğru düzgün birşey yiyemedim ama sen mutlaka ye çünkü akşam çok kötü oldum bayılacak gibiydim
saol canım inş.canım güle güle giysin bebişin inşallah cicilerini...hepinizin bebişinin cinsiyeti kesin belli mi ya?ben meraktan çatlıyorum inşallah 22 sinde detaylı da görürüz..
hayırlı haberlerle gelirsin inş cnmm
cnm mideni üşütmüş olabilirsin ...
güle güle giysin minnoşun çok güzeller..
eşim biz sevgili değiliz ki der durur..
ama geçen tlfonum arızalandı bana yeni bi tel aldı..
bende saat ya da traş makinası alabilirim ama doğumgününde alıcam yani martta ikisini birleştirim bari
tünaydın canlarım,dün evden çıkarken laptop'u kapatmadığım için online göründün evede geç geldim sonra yemekti bulaşıktı derken size yazamadım.ayın 17'sine gün verdi doktorum detaylı için ama ultrasonda şakak arası,baş ve karın çevresi ölçümlerini yaptı hepsi normal dedi,492 gr olmuş narin kızım.bizden haberler bunlar inşaALLLAH 17'sinde de güzel haberler alırım.sizler nasılsınız,geçmişi okuyamadım sorun yoktur umarım
birazdan bişeyler söylüycem. yiyebilirsem yerim artık. hiç olmadı şimdiye kadar. baş dönmesi ve bulantı var.
tansiyonumu ölçtürdüm kurumun doktoruna. 12-7 çıktı. benim genelde 10-6 falan. çok yüksek değil dedi ama bence yüksek biraz ondan olabilir mi sanırım.
tünaydın canlarım,dün evden çıkarken laptop'u kapatmadığım için online göründün evede geç geldim sonra yemekti bulaşıktı derken size yazamadım.ayın 17'sine gün verdi doktorum detaylı için ama ultrasonda şakak arası,baş ve karın çevresi ölçümlerini yaptı hepsi normal dedi,492 gr olmuş narin kızım.bizden haberler bunlar inşaALLLAH 17'sinde de güzel haberler alırım.sizler nasılsınız,geçmişi okuyamadım sorun yoktur umarım
canım çok sevindim gözün aydın inş. 17'sindede hayırlı haberlerle gelirsin inş. bende 17'sinde sonucumu alırım ve güzel haberlerimizi paylaşırız..
inşaALLAH kuzum,sen bizden önce getir güzel haberlerini.iyi iyi maşallah
17sinde de güzel haberler alırız Allahın izniyle
canım çok sevindim gözün aydın inş. 17'sindede hayırlı haberlerle gelirsin inş. bende 17'sinde sonucumu alırım ve güzel haberlerimizi paylaşırız..
inşaALLAH kuzum,sen bizden önce getir güzel haberlerini.
birazdan bişeyler söylüycem. yiyebilirsem yerim artık. hiç olmadı şimdiye kadar. baş dönmesi ve bulantı var.
tansiyonumu ölçtürdüm kurumun doktoruna. 12-7 çıktı. benim genelde 10-6 falan. çok yüksek değil dedi ama bence yüksek biraz ondan olabilir mi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?