2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hayırlı haberlerle gelirsin inş cnmm

hayırlı haberlerle gel inşallah.

ya benim midem çok bulanıyor bugün. hiç olmuyodu. ne oldu anlamadım.

cnm mideni üşütmüş olabilirsin ...

güle güle giysin minnoşun çok güzeller..

14 subat için eşlerinize ne hediyeler düşündünüz ?
bizin gecen hafta da dogum günüydü kocamın,traş makinesi aldım,şimdi düşünüyorum düşünüyorum alacak bisey gelmiyor aklıma

eşim biz sevgili değiliz ki der durur..
ama geçen tlfonum arızalandı bana yeni bi tel aldı..
bende saat ya da traş makinası alabilirim ama doğumgününde alıcam yani martta ikisini birleştirim bari

saol canım bende hepsini 6 ay aldım..

dün ben öyleydim ilk kez midem bulandı doğru düzgün birşey yiyemedim ama sen mutlaka ye çünkü akşam çok kötü oldum bayılacak gibiydim

şimdiden bol şans, iyi haberlerle gel inş

dün ben öyleydim ilk kez midem bulandı doğru düzgün birşey yiyemedim ama sen mutlaka ye çünkü akşam çok kötü oldum bayılacak gibiydim

birazdan bişeyler söylüycem. yiyebilirsem yerim artık. hiç olmadı şimdiye kadar. baş dönmesi ve bulantı var.
tansiyonumu ölçtürdüm kurumun doktoruna. 12-7 çıktı. benim genelde 10-6 falan. çok yüksek değil dedi ama bence yüksek biraz ondan olabilir mi sanırım.

tünaydın canlarım,dün evden çıkarken laptop'u kapatmadığım için online göründün evede geç geldim sonra yemekti bulaşıktı derken size yazamadım.ayın 17'sine gün verdi doktorum detaylı için ama ultrasonda şakak arası,baş ve karın çevresi ölçümlerini yaptı hepsi normal dedi,492 gr olmuş narin kızım.bizden haberler bunlar inşaALLLAH 17'sinde de güzel haberler alırım.sizler nasılsınız,geçmişi okuyamadım sorun yoktur umarım

eczanemizden.com sitesinden emzik alan varmı. acil yardımmmmm.. hangi marka ve ne aldınız yazarsanız sevinirim kızlar. bende alim. hiç bilgim yok ya bu konuda. bide aldığınız emziğe uygun emzik kutusu aldınızmı.

canım güle güle giysin bebişin inşallah cicilerini...hepinizin bebişinin cinsiyeti kesin belli mi ya?ben meraktan çatlıyorum inşallah 22 sinde detaylı da görürüz..
saol canım inş.

bencede birleştir :))

iyi iyi maşallah
17sinde de güzel haberler alırız Allahın izniyle

canım aslında 12-7 normal çok iyi yani , senin normalde düşükmüş tansiyonun..

canım çok sevindim gözün aydın inş. 17'sindede hayırlı haberlerle gelirsin inş. bende 17'sinde sonucumu alırım ve güzel haberlerimizi paylaşırız..

canım çok sevindim gözün aydın inş. 17'sindede hayırlı haberlerle gelirsin inş. bende 17'sinde sonucumu alırım ve güzel haberlerimizi paylaşırız..

ay evet öznur ben de senin sonuçlarını çok merak ediyorum canım.

inşş hayırlısıyla güzel gzel hbrlerle geliceksin cnmm

iyi iyi maşallah
17sinde de güzel haberler alırız Allahın izniyle
inşaALLAH kuzum,sen bizden önce getir güzel haberlerini.

sağol canım benim,senin çıkmadımı daha sonucun.ay ne uzun bi süreç ya Allah sabır versin.

cnm gözün aydın inş. ayın 17 de de hayırlı haberle geleceksin hep beraber mutlu olucaz..

cnm aç kalma açlık ta tansiyonu kan şekerini etkiliyor ayrıca açken miden daha çok bulanır.. geçmiş olsun

kızlar bu arada işyerimden yarın için izin alabilirsem bende hem şeker yüklemesine hem detaylı usg ye gidicem..
tabi kendi dr de kontrolüm olucak.
ay inş patron gıcıklık yapmazda izin verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…