2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar bu arada işyerimden yarın için izin alabilirsem bende hem şeker yüklemesine hem detaylı usg ye gidicem..
Tabi kendi dr de kontrolüm olucak.
Ay inş patron gıcıklık yapmazda izin verir

izin vermeme ihtimali mi var
Hamilesin ya istersen bütün hamileliğini raporlu geçirebilme hakkına bile sahipsin

ben dün baktım bebedor alacaktım emzik kutusuyla birlikte.biraz daha bekleyim diye almadım
aventler pahalı geldi biraz ama ondanda alabilirim.

kızlar slm nasılsınız bugün 16.00 da detaylı usg var benim için dua edin güzel haberlerle geleyim çünkü canım çok sıkkın
çoçuk gb bi kaynanam var haftalardır guatr ameliyatı olcak hastahane hastahane dolaştırıyoruz izmirde gitmediğimiz ne özel ne devlet kaldı hastahane beğenmiyor bide tarihleri öyle bir seçiyorki tam benim tarihlerle aynı gün bugünde detaylıya gidiceğimi biliyor... eşim dün gece işten 3 de geldi sabah 6 da kaldırdı beni hastahaneye götür bugün ameliyat olcam diye oda götürdü meğer sadece sonuç göstercekmiş amaç bugün ben yalnız gideyim bende ayrıntılıya eşimle beraber girmek istiyordum birde şeker hastası günde 5 tane insülini var bir tane bile vurmuyor benim kocada ana kuzusu sanki biz ailesi değiliz sinir oldum yaaa

tnaydınlarrrrrr :)
bugun meleklerini görmeye gidenler güzel sonuclarla dönerler inşallah :)
bende ole emzıkdı biberondu son zamnlarda alamyı duusnuyorum bakalım :)
bnm melegımın sadece bı tane orgu batanıyesı bı cercevesi bi iç takımı şapkalı faln bide kısa kollu zıbını var :)
en az seyı ben almısım galiba
bide dün carrefoura gıttım ındırım vardı ama bezler bıt ısdı 2 numara kalmıs sadece bende o cok kullanlmıo dıe almadım :S

Son düzenleme:
sahi benim perşembe günüüü:18::18::18:
2 dk lığına aklımdan çıkıvermiş
hadi az kalmış kuzuları görmeye
cnm gözün aydın inş. ayın 17 de de hayırlı haberle geleceksin hep beraber mutlu olucaz.
ay inşaALLAH canım,sende yarın güzel haberler alırsın inşaALLAH.patronun izin vermezse hep beraber basarız işyerini.yaşasın hamilelik dayanışması

izmirde dün geceden beri yağmur var,biz kızımla çıkıp cuma günü doğum yapıcak retzemize ve miniğine hediyeler alıcaz.dönüşte size ne getirelim

selam kızlarrrrr öncelikle hastaneden sonuç bekleyen melek anneleriii inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz

canım yazını okuyunca bende sinir oldum ama yapacak bir şey yok benim kaynanamda aynı seninki gibi yapacak birşey yok onlar ewlatlarını paylaşmak istemiyor bizimle...
allah sabır versin canım üzme canını yaptğı yanlış bizde hamileyiz ya daha hassasız ona göre dawranmaları gerekti oysa...
...bize geldiklerinde de kayınvaldemler ben banyodayken yemeği yemişleridi 15 dk çıkmamı beklemeden baş başa oğullarıyla...
yapacak ve diyecek bir şey yok onlar kendilerini dünyanın merkezi sanıyorlar...
boşwer canım sen minik meleğini düşün üzülme tamammı sinirde olma Allah büyük o herşeyi biliyor elbet bir gün cezalarını görürler

hayırlı haberlerle gel inşallah ne güzel ya bi ayda 2 kere görceksin ben görmeyi 1.5 ay oldu çok korkuyorum yaa:18::18:

canım haklısın birde şöyle bi durum var benim arkadaş yeni doğum yaptı geçen gün görmeye gittim kızı tam 3 aylıktı maşallah annesinin sütü yaramış 3.5 kilo doğmuş ama inanılmaz tombişti gıdısından çenesi ayırt edilmiyordu
iyiki 1 yaş elbise ve 9-12 ay badi almışım şapka falan almıştım olmadı hiç biri o yüzden azcık büyük alalım

maşşallah kuzucuğa inşallah güzel haberlerini beklicez ayzancım

sahi benim perşembe günüüü:18::18::18:
2 dk lığına aklımdan çıkıvermiş

seninde az kalmış canım inş sende hayırlı haberlerle dönersin senin kuzucuklar kimbilir neler yapıyorlardır içerde

ay evet öznur ben de senin sonuçlarını çok merak ediyorum canım.

inşş hayırlısıyla güzel gzel hbrlerle geliceksin cnmm
inş. canım..
inşaALLAH kuzum,sen bizden önce getir güzel haberlerini.

sağol canım benim,senin çıkmadımı daha sonucun.ay ne uzun bi süreç ya Allah sabır versin.
canım aslında sonucumu yarın alıcaktım ama onlardan kaynaklı bir aksaklı olmuş haftaya perşembe tekrar arayın dediler ( amin canım sonuç iyi olsun yeterki beklerim bi şekilde artık..

canım bende fazla birşey almadım 4 ay var daha yavaş yavaş alıcam aslında gördğüm herşeyi istiyorumama biraz da bilerek yavaştan alıyorumkendimi böyle yavaş yavaş sindire sindire tadını vara vara yapacağım alışverişleri abartmadan aşırıya kaçmadan ama ihtiyacı olan şeyleride akstmadan
birde zaten riskli bir hamilelik yaşıyorum öyle bol bol çarşı avm gezemiyorum ağrılarım ve kanamam da başlıyor yani bunların hepsi ayrı bir sebep benim için :))) bence en az ben almışım diye üzülme daha vaktimiz var :))

kızlar yaaa bir şey sorcam bu 7 aylık doğum yapanlar oluyormuş ya ben ondan çokkorkuyorum 6. aydayız sonuçta 2 hafta sonraa 7.aydayız ((

sağ ol canım ne kadar takmıcam desemde olmuyor yaa... evlatlarını paylaşmak istemiyorlar ve şimdi bebekte olcak iyice bunlar bi aile olacak diye düşünüyor galiba...
bundan önce bir düşük yaptım tekrar hamile kalınca 3 ay kimseye söylemedik sonra gittik kaynanaya söyledik dediği tek şey çok çabuk sevinmeyin 3 ay geçtiyse ne olmuş hele bi kucağına alda ondan sonra sevin... nasıl üzülmüştüm zaten insan korkuyor aynı şeyleri yaşamaktan... şimdide her ay hangi gün gitceniz die sorar doktora benim kocişte hemen söyler tamda o gün rahatsızlanır kocişe diyorum bilerek yapıyo her seferinde nasıl aynı tarih tesadüf mü... evt diyor
neyse ki annem yakın aradım onu onunla gidicez

iyi bari annen yakınmış.. kayınvalden de sana yakınmı? yaa 3 ay daha geçsin ne demek yaaa sonuçta o bebek seninde bir parçan sayılır ne kadar vurdum duymaz yaaa offf of.. benimde bir gün oğlum olursa hiç böyle bir kaynana olmicam...
bak bence doktor randevunu kocişine farklı gün söyle nasılsa kaynanan her seferinde bir bahane bulup onun gelmesine engel olacak sonrada o gün gelince doktor izinliymiş falan dersin randevu günündede emirvaki gidersin eşinle özele falan gidiyorsan cumarteside gidebilirsin sonuçta eşin daha müsait olur o zaman artık ben kayınvaldemin kartlarıyla oynuyorum

Son düzenleme:

kayınpederin yaşıyor mu yada birlikteler mi kayınvalidenle???

Sözüm meclisten dışarı ama eşleri olmayan kayınvalideler oğullarına daha bir düşüyo
psikolojik olarak sanırım oğuldan farklı bir yere koyuyorlar

canım bu erkeklerin benim eşimde içinde bazen odunlukları tutuyor :)) ben hatta yüzüne bile söylüyorum hakettiği zaman :)) şu durumda tamam annesini atsın demiyorum ama annesiyle 6'da gitmiş 16'ya kadar işi bitmiycekmi?? bu güzel anı kaçırmaması gerekiyor..

size de günaydın kızlar.
insan ailesi ile vakit geçirince daha bi mutlu oluyor de mi? benim de bir haftadır annemler vardı. o kadar iyi geldi ki. onlar gidince ev bomboş kaldı sanki. keşke hep yanımızda olsalar.
ayyynen ööle..

hoşbulduk tatlım inş güzel sonucunu alınca önce burada kutlayacağız

günaydınnn güzel anneler. bende aranıza katılayım. 6 aylık hamiş olmuşum yaw. şaka maka zaman hızla geçio. kalmış 3 ay :26::18::18::18::18:
ya ben mi yanlış hesaplıyorum bitirdiğimiz ayı söylemiyor muyuz???? ben daha iki haftadır 5 diyorum :44::44:

ardahan'dayım ben
ayy canım Allah yardımcınız olsun inş.. bu kdr soğuk da zor ya..

hadi bakalım git de hayırlı haberlerle gel inş :)

canın saolsun öznurcum, bebişin güle güle giysin..

14 subat için eşlerinize ne hediyeler düşündünüz ?
bizin gecen hafta da dogum günüydü kocamın,traş makinesi aldım,şimdi düşünüyorum düşünüyorum alacak bisey gelmiyor aklıma
yaa benimkinin doğumgünü martta ama şubat bizim tanışma yıldönümümüz... o yüzden ben bişeyler düşündüm. bu aralar benim mp4 e merak salmış durumda. ona bi tane alıp içine de bizim için önemli olan şarkıları atmayı düşünüyorum. listem hazır. sabah da biraz baktım mp4 lere. yarın ya da akşam alıp hazırlayıp yurtiçine 14 şubata teslim edilmek üzere vereceğim...

ben 3-6 ay mavi renki çıtçıtlı body alıcam
küçük gelirse oğlu giyer
süper fikir

ankaradayım cnm ya
ankaradan hamile kıyafetleri satan birkaç yere uğradım hell klar var marka istersen. ebru maternity benim favorim, netten alıyorum 30 liraya kaç tane elbise aldım.. bi de kızılayda bi işhanının içi vardı. adresi bulursam yollarım canım.. bi de ben gidemedim ama panora da mom to be varmış

canını sıkma kuzum yaaa, oğullar annelere dayanamıyo pek... bunu da iyi bilen anneler var, durumdan yararlanıyorlar. geçici bir durum, senin ilgi odağı olmanı çekemiyordur belki de..

kızlar yaaa bir şey sorcam bu 7 aylık doğum yapanlar oluyormuş ya ben ondan çokkorkuyorum 6. aydayız sonuçta 2 hafta sonraa 7.aydayız (([/COLOR]
ya ben daha 5 teyim ama?????

hülya avşarında dedği gibi ben odunları çok sewiyorum hiç hatyatımdan eksik olmazlar demişti :)) bizimkide o hesap galiba
ya arkadaşlar annelik kutsal bir durum aslında kocişlerimizin annelerinie düşkün olması aslında normal bir durum ama kayananalarımız bu kutsal durumu kendi lehlerine çok kullanıyorlar kötü olan onların yaptğı bu tutum belkide...

ya ben daha 5 teyim ama?????

kaçıncı haftadasın benmi yanlış hesapladım yoksa:26:
yooo ama ben 23. haftamdayım sen kaçtasın??

aynen hülya avşar'ın dediği gibi canım kendilerini çokda seviyoruz :)) yani ayarlamayı yapmaları gerekiyor bencede ee annede cadıysa böyle oluyor işte..

izin vermeme ihtimali mi var
Hamilesin ya istersen bütün hamileliğini raporlu geçirebilme hakkına bile sahipsin

cnm iş yerinde tekim 5 tanede patron var biri ok dese öbürü bişi söylüyor.
üstelik haftaya iş yerini bana bırakıp fuara gidecekler..
bende siz yokken gidemeyeceğim diye hepsini yarın halletmem lazım dicem

inş cnm sağol
ay evet basın burayı da göbeklerle dövek bunları
dönüşte sağsalim sağlıkla gelin yeter cnm iyi alış verişlerr

umaycım kesinlikle haklısın canm bnde senn gıbı düşünüyorum bide en ufak ayrıntıda bile eşim merklı benm ıkımızın fıkrı olsun ıstyorum oda sadece pazar gunleri izinli artık zamn buldukca beraber bakıcaz :)
sende inşallah risksiz hayrlısyla kucgına alırsın melegını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…