- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.141
kızlar bu arada işyerimden yarın için izin alabilirsem bende hem şeker yüklemesine hem detaylı usg ye gidicem..
Tabi kendi dr de kontrolüm olucak.
Ay inş patron gıcıklık yapmazda izin verir
eczanemizden.com sitesinden emzik alan varmı. acil yardımmmmm.. hangi marka ve ne aldınız yazarsanız sevinirim kızlar. bende alim. hiç bilgim yok ya bu konuda. bide aldığınız emziğe uygun emzik kutusu aldınızmı.
hadi az kalmış kuzuları görmeyesahi benim perşembe günüüü:18::18::18:
2 dk lığına aklımdan çıkıvermiş
ay inşaALLAH canım,sende yarın güzel haberler alırsın inşaALLAH.patronun izin vermezse hep beraber basarız işyerini.yaşasın hamilelik dayanışmasıcnm gözün aydın inş. ayın 17 de de hayırlı haberle geleceksin hep beraber mutlu olucaz.
kızlar slm nasılsınız bugün 16.00 da detaylı usg var benim için dua edin güzel haberlerle geleyim çünkü canım çok sıkkın
çoçuk gb bi kaynanam var haftalardır guatr ameliyatı olcak hastahane hastahane dolaştırıyoruz izmirde gitmediğimiz ne özel ne devlet kaldı hastahane beğenmiyor bide tarihleri öyle bir seçiyorki tam benim tarihlerle aynı gün bugünde detaylıya gidiceğimi biliyor... eşim dün gece işten 3 de geldi sabah 6 da kaldırdı beni hastahaneye götür bugün ameliyat olcam diye oda götürdü meğer sadece sonuç göstercekmişamaç bugün ben yalnız gideyim bende ayrıntılıya eşimle beraber girmek istiyordum birde şeker hastası günde 5 tane insülini var bir tane bile vurmuyor benim kocada ana kuzusu sanki biz ailesi değiliz sinir oldum yaaa
hayırlı haberlerle gel inşallah ne güzel ya bi ayda 2 kere görceksin ben görmeyi 1.5 ay oldu çok korkuyorum yaa:18::18:kızlar hepinize tünaydın... nasılsınız??
ben bugün çoook heyecanlıyımmmm
saat 3te kontrolümüz var bugün. bebişimi görcem. bu ay şanslıyım. 17 sinde de detaylıya gircem. oğluşumu 2 kere görcem bu ay.
bir an önce saat geçse de sizlerle paylaşsam dr umun dedikleriniii
hepsi çok çok güzeller
yalnız aklınızda bulunsun mothercare ve kanzdan yeni doğan zıbınlarını karşılaştırınca kanzın yenidoğanları çok minik
kanzdan netten alırsanız 3-6 alın, mağazadan alırsanız zaten farkedersiniz
benden söylemesi..
tünaydın canlarım,dün evden çıkarken laptop'u kapatmadığım için online göründün evede geç geldim sonra yemekti bulaşıktı derken size yazamadım.ayın 17'sine gün verdi doktorum detaylı için ama ultrasonda şakak arası,baş ve karın çevresi ölçümlerini yaptı hepsi normal dedi,492 gr olmuş narin kızım.bizden haberler bunlar inşaALLLAH 17'sinde de güzel haberler alırım.sizler nasılsınız,geçmişi okuyamadım sorun yoktur umarım
sahi benim perşembe günüüü:18::18::18:
2 dk lığına aklımdan çıkıvermiş
inş. canım..ay evet öznur ben de senin sonuçlarını çok merak ediyorum canım.
inşş hayırlısıyla güzel gzel hbrlerle geliceksin cnmm
canım aslında sonucumu yarın alıcaktım ama onlardan kaynaklı bir aksaklı olmuş haftaya perşembe tekrar arayın dedilerinşaALLAH kuzum,sen bizden önce getir güzel haberlerini.
sağol canım benim,senin çıkmadımı daha sonucun.ay ne uzun bi süreç ya Allah sabır versin.
tnaydınlarrrrrr :)
bugun meleklerini görmeye gidenler güzel sonuclarla dönerler inşallah :)
bende ole emzıkdı biberondu son zamnlarda alamyı duusnuyorum bakalım :)
bnm melegımın sadece bı tane orgu batanıyesı bı cercevesi bi iç takımı şapkalı faln bide kısa kollu zıbını var :)
en az seyı ben almısım galiba
bide dün carrefoura gıttım ındırım vardı ama bezler bıt ısdı 2 numara kalmıs sadece bende o cok kullanlmıo dıe almadım :S
selam kızlarrrrr öncelikle hastaneden sonuç bekleyen melek anneleriii inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz
canım yazını okuyunca bende sinir oldum ama yapacak bir şey yok benim kaynanamda aynı seninki gibi yapacak birşey yok onlar ewlatlarını paylaşmak istemiyor bizimle...
allah sabır versin canım üzme canını yaptğı yanlış bizde hamileyiz ya daha hassasız ona göre dawranmaları gerekti oysa...
...bize geldiklerinde de kayınvaldemler ben banyodayken yemeği yemişleridi 15 dk çıkmamı beklemeden baş başa oğullarıyla...
yapacak ve diyecek bir şey yok onlar kendilerini dünyanın merkezi sanıyorlar...
boşwer canım sen minik meleğini düşün üzülme tamammı sinirde olma Allah büyük o herşeyi biliyor elbet bir gün cezalarını görürler
sağ ol canım ne kadar takmıcam desemde olmuyor yaa... evlatlarını paylaşmak istemiyorlar ve şimdi bebekte olcak iyice bunlar bi aile olacak diye düşünüyor galiba...
bundan önce bir düşük yaptım tekrar hamile kalınca 3 ay kimseye söylemedik sonra gittik kaynanaya söyledik dediği tek şey çok çabuk sevinmeyin 3 ay geçtiyse ne olmuş hele bi kucağına alda ondan sonra sevin... nasıl üzülmüştüm zaten insan korkuyor aynı şeyleri yaşamaktan... şimdide her ay hangi gün gitceniz die sorar doktora benim kocişte hemen söylertamda o gün rahatsızlanır kocişe diyorum bilerek yapıyo her seferinde nasıl aynı tarih tesadüf mü... evt diyor
neyse ki annem yakın aradım onu onunla gidicez
sağ ol canım ne kadar takmıcam desemde olmuyor yaa... Evlatlarını paylaşmak istemiyorlar ve şimdi bebekte olcak iyice bunlar bi aile olacak diye düşünüyor galiba...
Bundan önce bir düşük yaptım tekrar hamile kalınca 3 ay kimseye söylemedik sonra gittik kaynanaya söyledik dediği tek şey çok çabuk sevinmeyin 3 ay geçtiyse ne olmuş hele bi kucağına alda ondan sonra sevin... Nasıl üzülmüştüm zaten insan korkuyor aynı şeyleri yaşamaktan... şimdide her ay hangi gün gitceniz die sorar doktora benim kocişte hemen söylertamda o gün rahatsızlanır kocişe diyorum bilerek yapıyo her seferinde nasıl aynı tarih tesadüf mü... Evt diyor
Neyse ki annem yakın aradım onu onunla gidicez
kızlar slm nasılsınız bugün 16.00 da detaylı usg var benim için dua edin güzel haberlerle geleyim çünkü canım çok sıkkın
çoçuk gb bi kaynanam var haftalardır guatr ameliyatı olcak hastahane hastahane dolaştırıyoruz izmirde gitmediğimiz ne özel ne devlet kaldı hastahane beğenmiyor bide tarihleri öyle bir seçiyorki tam benim tarihlerle aynı gün bugünde detaylıya gidiceğimi biliyor... eşim dün gece işten 3 de geldi sabah 6 da kaldırdı beni hastahaneye götür bugün ameliyat olcam diye oda götürdü meğer sadece sonuç göstercekmişamaç bugün ben yalnız gideyim bende ayrıntılıya eşimle beraber girmek istiyordum birde şeker hastası günde 5 tane insülini var bir tane bile vurmuyor benim kocada ana kuzusu sanki biz ailesi değiliz sinir oldum yaaa
ayyynen ööle..size de günaydın kızlar.
insan ailesi ile vakit geçirince daha bi mutlu oluyor de mi? benim de bir haftadır annemler vardı. o kadar iyi geldi ki. onlar gidince ev bomboş kaldı sanki. keşke hep yanımızda olsalar.
hoşbulduk tatlım inş güzel sonucunu alınca önce burada kutlayacağızGünayyydıınnnn
canım maşşallah Allah ağız tadınızı bozmasın ne güzel bir tatil geçirmişsiniz sevdiklerinizle..aldıklarında hayırlı olsun bebişin ve sen sağlıklı günlerde giy inş.
kısa bir tatili eşimle bende istiyoruz benim eşimin işleri çok yoğun olduğu için haftasonumuzu bile zor beraber geçiriyoruz şu amniyo sonucumuzu bi alsaydık rahatlasaydık o zaman rahat bi tatil yapardık ama daha alamadık inş. sonucumuz gelince bizde böyle güzel bir tatil geçiririz , güzel bir tatilden sonra aramıza tekrar hoşgeldin
ya ben mi yanlış hesaplıyorum bitirdiğimiz ayı söylemiyor muyuz???? ben daha iki haftadır 5 diyorum :44::44:günaydınnn güzel anneler. bende aranıza katılayım. 6 aylık hamiş olmuşum yaw. şaka maka zaman hızla geçio. kalmış 3 ay :26::18::18::18::18:
ayy canım Allah yardımcınız olsun inş.. bu kdr soğuk da zor ya..ardahan'dayım ben
kızlar hepinize tünaydın... nasılsınız??
ben bugün çoook heyecanlıyımmmm
saat 3te kontrolümüz var bugün. bebişimi görcem. bu ay şanslıyım. 17 sinde de detaylıya gircem. oğluşumu 2 kere görcem bu ay.
bir an önce saat geçse de sizlerle paylaşsam dr umun dedikleriniii
kızlar markafonide Kanz'ın ürünleri var.ben yine dayanamadım aldım..
Eki Görüntüle 341696 Eki Görüntüle 341697 Eki Görüntüle 341698 Eki Görüntüle 341699
yaa benimkinin doğumgünü martta ama şubat bizim tanışma yıldönümümüz... o yüzden ben bişeyler düşündüm. bu aralar benim mp4 e merak salmış durumda. ona bi tane alıp içine de bizim için önemli olan şarkıları atmayı düşünüyorum. listem hazır. sabah da biraz baktım mp4 lere. yarın ya da akşam alıp hazırlayıp yurtiçine 14 şubata teslim edilmek üzere vereceğim...14 subat için eşlerinize ne hediyeler düşündünüz ?
bizin gecen hafta da dogum günüydü kocamın,traş makinesi aldım,şimdi düşünüyorum düşünüyorum alacak bisey gelmiyor aklıma
süper fikirben 3-6 ay mavi renki çıtçıtlı body alıcam
küçük gelirse oğlu giyer
ankaradan hamile kıyafetleri satan birkaç yere uğradım hell klar var marka istersen. ebru maternity benim favorim, netten alıyorum 30 liraya kaç tane elbise aldım.. bi de kızılayda bi işhanının içi vardı. adresi bulursam yollarım canım.. bi de ben gidemedim ama panora da mom to be varmışankaradayım cnm ya
canını sıkma kuzum yaaa, oğullar annelere dayanamıyo pek... bunu da iyi bilen anneler var, durumdan yararlanıyorlar. geçici bir durum, senin ilgi odağı olmanı çekemiyordur belki de..kızlar slm nasılsınız bugün 16.00 da detaylı usg var benim için dua edin güzel haberlerle geleyim çünkü canım çok sıkkın
ya ben daha 5 teyim ama?????kızlar yaaa bir şey sorcam bu 7 aylık doğum yapanlar oluyormuş ya ben ondan çokkorkuyorum 6. aydayız sonuçta 2 hafta sonraa 7.aydayız(([/COLOR]
hülya avşarında dedği gibi ben odunları çok sewiyorum hiç hatyatımdan eksik olmazlar demişti :)) bizimkide o hesap galibacanım bu erkeklerin benim eşimde içinde bazen odunlukları tutuyor :)) ben hatta yüzüne bile söylüyorum hakettiği zaman :)) şu durumda tamam annesini atsın demiyorum ama annesiyle 6'da gitmiş 16'ya kadar işi bitmiycekmi?? bu güzel anı kaçırmaması gerekiyor..
ya ben daha 5 teyim ama?????
hülya avşarında dedği gibi ben odunları çok sewiyorum hiç hatyatımdan eksik olmazlar demişti :)) bizimkide o hesap galiba
ya arkadaşlar annelik kutsal bir durum aslında kocişlerimizin annelerinie düşkün olması aslında normal bir durum ama kayananalarımız bu kutsal durumu kendi lehlerine çok kullanıyorlar kötü olan onların yaptğı bu tutum belkide...
ayyynen ööle..
hoşbulduk tatlım inş güzel sonucunu alınca önce burada kutlayacağız
canın saolsun öznurcum, bebişin güle güle giysin..
izin vermeme ihtimali mi var
Hamilesin ya istersen bütün hamileliğini raporlu geçirebilme hakkına bile sahipsin
hadi az kalmış kuzuları görmeye
ay inşaALLAH canım,sende yarın güzel haberler alırsın inşaALLAH.patronun izin vermezse hep beraber basarız işyerini.yaşasın hamilelik dayanışması
izmirde dün geceden beri yağmur var,biz kızımla çıkıp cuma günü doğum yapıcak retzemize ve miniğine hediyeler alıcaz.dönüşte size ne getirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?