- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.161
aynen hülya avşar'ın dediği gibi canım kendilerini çokda seviyoruz :)) yani ayarlamayı yapmaları gerekiyor bencede ee annede cadıysa böyle oluyor işte..
umaycım kesinlikle haklısın canm bnde senn gıbı düşünüyorum bide en ufak ayrıntıda bile eşim merklı benm ıkımızın fıkrı olsun ıstyorum oda sadece pazar gunleri izinli artık zamn buldukca beraber bakıcaz :)
sende inşallah risksiz hayrlısyla kucgına alırsın melegını :)
selamlar herkese
hepimiz için güzel bir gün olur umarım
kaçıncı haftadasın benmi yanlış hesapladım yoksa:26:
yooo ama ben 23. haftamdayım sen kaçtasın??
kızlar slm nasılsınız bugün 16.00 da detaylı usg var benim için dua edin güzel haberlerle geleyim çünkü canım çok sıkkın
çoçuk gb bi kaynanam var haftalardır guatr ameliyatı olcak hastahane hastahane dolaştırıyoruz izmirde gitmediğimiz ne özel ne devlet kaldı hastahane beğenmiyor bide tarihleri öyle bir seçiyorki tam benim tarihlerle aynı gün bugünde detaylıya gidiceğimi biliyor... eşim dün gece işten 3 de geldi sabah 6 da kaldırdı beni hastahaneye götür bugün ameliyat olcam diye oda götürdü meğer sadece sonuç göstercekmişamaç bugün ben yalnız gideyim bende ayrıntılıya eşimle beraber girmek istiyordum birde şeker hastası günde 5 tane insülini var bir tane bile vurmuyor benim kocada ana kuzusu sanki biz ailesi değiliz sinir oldum yaaa
amin canım çok sağol
merhaba utopya hoşgeldin
canım hoşgeldinn...
kızlar hosuma giden bi yazı buldum sizinle paylasayım dedim :)
birgün çocuğum doğdu.
O dünyaya geldiğinde yetişmem gereken uçaklar ve ödenmesi gereken faturalarla meşguldüm.
Ben uzaklardayken yürümeyi öğrendi. Konuşmayı da öyle.
Ve biraz büyüdüğünde "senin gibi olmak istiyorum baba demeye" başladı.
"biraz büyüyünce ben de senin gibi olacağım."
iş yerine telefon açıp baba ne zaman geleceksin diye sorardı.
Iki de bir.
"ne zaman geleceğimi bilmiyorum oğlum. Ama geldiğimde birlikte çok bir güzel vakit geçireceğimizden emin olabilirsin."
yıllar öylece geçip gitti. Oğlum on yaşına geldi.
Ona çok güzel bir top aldım.
"top için teşekkürler baba" dedi.
"hadi oynayalım"
"bugün olmaz oğlum" dedim, bu haftasonu tamamalam gereken işler var, haftaya tamam mı" dedim
"tamam" dedi. Fakat yüzündeki gülümseme hiç eksilmedi.
"büyüyünce baba" dedi, "bende senin gibi olmak istiyorum."
yıllar öylece geçip gitti.
Oğlum önce ilkokuldan, liseden ve sonra da üniversiteden mezun oldu.
Bu durumda başka birçok baba gibi benimde birşeyler söylemem gerekiyordu.
"seninle gurur duyuyyorum oğlum" dedim.
"gel şöyle biraz oturalım oğlum, sana diyeceklerim var."
başını salladı ve gülümseyerek: "arkadaşlara sözüm var baba" dedi. "sen arabanın anahtarlarını verebilir misin bana? Sonra görüşürüz oldu mu?"
yıllar öylece geçip gitti. Emekli oldum.
Artık bol bol vaktim vardı. Oğlum ise başka bir şehirde iyi bir iş bulmuştu, orada yaşıyordu.
Birgün ona telefon ettim eğer sence de uygunsa, hafta sonu buraya gel de, birlikte hasret giderelim." dedim. "sevinirim baba" dedi. "bir bakayım, müsait bir zaman bulabilirsem gelirim. Ama şu aralar işlerim çok yoğun."
"fakat seninle görüşmeyi ben de istiyorum, baba."
"peki, ne zaman gelirsin oğlum?"
"ne zaman olur, bilmiyorum, baba. şimdi bir iş görüşmem var. Ona yetişmem gerek. Sonra ararım seni. Geldiğimde birlikte güzel vakit geçireceğimden emin olabilirsin."
ve telefonu kapattığımda oğlumun çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini anladım.
çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini...
örnek aldığı babasına benzediğini...
Tıpkı babası gibi olduğunu... Alıntı
çok güzelmiş canımkızlar hosuma giden bi yazı buldum sizinle paylasayım dedim :)
Birgün çocuğum doğdu.
O dünyaya geldiğinde yetişmem gereken uçaklar ve ödenmesi gereken faturalarla meşguldüm.
"Biraz büyüyünce ben de senin gibi olacağım."
İş yerine telefon açıp baba ne zaman geleceksin diye sorardı.
İki de bir.
"Ne zaman geleceğimi bilmiyorum oğlum. Ama geldiğimde birlikte çok bir güzel vakit geçireceğimizden emin olabilirsin."
Yıllar öylece geçip gitti. Oğlum on yaşına geldi.
"Top için teşekkürler baba" dedi.
"Hadi oynayalım"
"Bugün olmaz oğlum" dedim, bu haftasonu tamamalam gereken işler var, haftaya tamam mı" dedim
"Tamam" dedi. Fakat yüzündeki gülümseme hiç eksilmedi.
"Büyüyünce baba" dedi, "bende senin gibi olmak istiyorum."
Yıllar öylece geçip gitti.
"Seninle gurur duyuyyorum oğlum" dedim.
"Gel şöyle biraz oturalım oğlum, sana diyeceklerim var."
Başını salladı ve gülümseyerek: "Arkadaşlara sözüm var baba" dedi. "Sen arabanın anahtarlarını verebilir misin bana? Sonra görüşürüz oldu mu?"
Yıllar öylece geçip gitti. Emekli oldum.
Artık bol bol vaktim vardı. Oğlum ise başka bir şehirde iyi bir iş bulmuştu, orada yaşıyordu.
Birgün ona telefon ettim eğer sence de uygunsa, hafta sonu buraya gel de, birlikte hasret giderelim." dedim. "Sevinirim baba" dedi. "Bir bakayım, müsait bir zaman bulabilirsem gelirim. Ama şu aralar işlerim çok yoğun."
"Fakat seninle görüşmeyi ben de istiyorum, baba."
"Peki, ne zaman gelirsin oğlum?"
"Ne zaman olur, bilmiyorum, baba. Şimdi bir iş görüşmem var. Ona yetişmem gerek. Sonra ararım seni. Geldiğimde birlikte güzel vakit geçireceğimden emin olabilirsin."
Ve telefonu kapattığımda oğlumun çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini anladım.
Çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini...
Örnek aldığı babasına benzediğini...
Tıpkı babası gibi olduğunu... ALINTI
kızlar yaa az önce bilg. başından kalktım wc ye gittim bir baktım çamaşırım yine koyu bir kan olmuş ahhh ah ne yapacam ben nasıl bitirecem bu haftaları yaaa drmu aradım yarın kontrolm var böyle böyle oldu dedim hemen yat dedi su iç bol bol dediaz da değil üstelik arada böyle oluyorum ben yaaa bebeğin hareketini sordu bugün çok az hissettim az önce bir kıpırtı oldu ama benim kıpır kıpır yaramaz kzım bu aralar çok az hareket ediyor dua edin ne olur bebeğimin canı acımasın sağlıklı sıhatli olsun
ben 20+6 yım. yani 21. bana bitirdiğin haftayı 4 e böl onu söyle dediler. 20/4=5 tamam 6 nın içindeyim ama dr a gidince o da 5 aylık diyo..
canım tıp'ta 22 haftan dolunca tam 5 aylık oluyormuş bebek bi yerde okumuştum.
ah canım ya ne düşüncesiz bi kayınvalide o bunların ütüsü temizliği yemeği niye düşünmezlerki sen o halinle nasıl hizmet edesinüfffffffffff yarama bastın resmen :))
benim kaynanada kocasıyla bitane bekar oğlu var benim başıma bıraktı şehir dışındaki kızının yanına gezmeye gitti 1haftadan beridir yok nezaman gelir allah bilir.sanki benim yorgunluğum bana yetmezmiş gibi bide onların hizmetini görüyorum bende sinirden ne arıyorum ne soruyorum kendisini.üstelik kızıda aynı benim gibi 5 aylık hamile 5aydan beridir yanlarına birkere bile gelmedi ona bişi diyen yok ve onun 3.hamileliği benimse daha ilk
ne diyeyim çıkarmıyorum sesimi allah görüuo hepsini
yarasın canım yediklerin bebişine :)hoşbuldum kızlar sağolun
yeni gördüm tıkınmaya gitmiştim de
ah canım ya ne düşüncesiz bi kayınvalide o bunların ütüsü temizliği yemeği niye düşünmezlerki sen o halinle nasıl hizmet edesin(
yarasın canım yediklerin bebişine :)
kızlar hosuma giden bi yazı buldum sizinle paylasayım dedim :)
Birgün çocuğum doğdu.
"Biraz büyüyünce ben de senin gibi olacağım."
İş yerine telefon açıp baba ne zaman geleceksin diye sorardı.
İki de bir.
"Ne zaman geleceğimi bilmiyorum oğlum. Ama geldiğimde birlikte çok bir güzel vakit geçireceğimizden emin olabilirsin."
Yıllar öylece geçip gitti. Oğlum on yaşına geldi.
"Top için teşekkürler baba" dedi.
"Hadi oynayalım"
"Bugün olmaz oğlum" dedim, bu haftasonu tamamalam gereken işler var, haftaya tamam mı" dedim
"Tamam" dedi. Fakat yüzündeki gülümseme hiç eksilmedi.
"Büyüyünce baba" dedi, "bende senin gibi olmak istiyorum."
Yıllar öylece geçip gitti.
"Seninle gurur duyuyyorum oğlum" dedim.
"Gel şöyle biraz oturalım oğlum, sana diyeceklerim var."
Başını salladı ve gülümseyerek: "Arkadaşlara sözüm var baba" dedi. "Sen arabanın anahtarlarını verebilir misin bana? Sonra görüşürüz oldu mu?"
Yıllar öylece geçip gitti. Emekli oldum.
Birgün ona telefon ettim eğer sence de uygunsa, hafta sonu buraya gel de, birlikte hasret giderelim." dedim. "Sevinirim baba" dedi. "Bir bakayım, müsait bir zaman bulabilirsem gelirim. Ama şu aralar işlerim çok yoğun."
"Fakat seninle görüşmeyi ben de istiyorum, baba."
"Peki, ne zaman gelirsin oğlum?"
"Ne zaman olur, bilmiyorum, baba. Şimdi bir iş görüşmem var. Ona yetişmem gerek. Sonra ararım seni. Geldiğimde birlikte güzel vakit geçireceğimden emin olabilirsin."
Ve telefonu kapattığımda oğlumun çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini anladım.
Çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini...
Örnek aldığı babasına benzediğini...
Tıpkı babası gibi olduğunu... ALINTI
kızlar yaa az önce bilg. başından kalktım wc ye gittim bir baktım çamaşırım yine koyu bir kan olmuş ahhh ah ne yapacam ben nasıl bitirecem bu haftaları yaaa drmu aradım yarın kontrolm var böyle böyle oldu dedim hemen yat dedi su iç bol bol dediaz da değil üstelik arada böyle oluyorum ben yaaa bebeğin hareketini sordu bugün çok az hissettim az önce bir kıpırtı oldu ama benim kıpır kıpır yaramaz kzım bu aralar çok az hareket ediyor dua edin ne olur bebeğimin canı acımasın sağlıklı sıhatli olsun
kızlar yaa az önce bilg. Başından kalktım wc ye gittim bir baktım çamaşırım yine koyu bir kan olmuş ahhh ah ne yapacam ben nasıl bitirecem bu haftaları yaaa drmu aradım yarın kontrolm var böyle böyle oldu dedim hemen yat dedi su iç bol bol dediaz da değil üstelik arada böyle oluyorum ben yaaa bebeğin hareketini sordu bugün çok az hissettim az önce bir kıpırtı oldu ama benim kıpır kıpır yaramaz kzım bu aralar çok az hareket ediyor dua edin ne olur bebeğimin canı acımasın sağlıklı sıhatli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?