2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

aynen hülya avşar'ın dediği gibi canım kendilerini çokda seviyoruz :)) yani ayarlamayı yapmaları gerekiyor bencede ee annede cadıysa böyle oluyor işte..

amin canım çok sağol

merhaba utopya hoşgeldin

üfffffffffff yarama bastın resmen :))
benim kaynanada kocasıyla bitane bekar oğlu var benim başıma bıraktı şehir dışındaki kızının yanına gezmeye gitti 1haftadan beridir yok nezaman gelir allah bilir.sanki benim yorgunluğum bana yetmezmiş gibi bide onların hizmetini görüyorum bende sinirden ne arıyorum ne soruyorum kendisini.üstelik kızıda aynı benim gibi 5 aylık hamile 5aydan beridir yanlarına birkere bile gelmedi ona bişi diyen yok ve onun 3.hamileliği benimse daha ilk
ne diyeyim çıkarmıyorum sesimi allah görüuo hepsini

Selam kizlar:) nasilsiniz bakalim? Kayinvalidelerden bahsedilmis:) kayinvalideleriniz sinirinizi hic bozmasin sizde onlar gibi davranin ve sinir olfugunuz syleri onlara da eslerinize de tatli bi dille jafifce igneleyerek soyleyin:) en azindan beni sinir ettiklerin de ben oyle yapiyorum hem icimde kalmamis oluyo hem de onlarin cevap vermesine firsat kalmadan gerekli mesaji veriyorum:))

kızlar hosuma giden bi yazı buldum sizinle paylasayım dedim :)

Birgün çocuğum doğdu.
O dünyaya geldiğinde yetişmem gereken uçaklar ve ödenmesi gereken faturalarla meşguldüm.
Ben uzaklardayken yürümeyi öğrendi. Konuşmayı da öyle.
Ve biraz büyüdüğünde "senin gibi olmak istiyorum baba demeye" başladı.
"Biraz büyüyünce ben de senin gibi olacağım."
İş yerine telefon açıp baba ne zaman geleceksin diye sorardı.
İki de bir.
"Ne zaman geleceğimi bilmiyorum oğlum. Ama geldiğimde birlikte çok bir güzel vakit geçireceğimizden emin olabilirsin."
Yıllar öylece geçip gitti. Oğlum on yaşına geldi.
Ona çok güzel bir top aldım.
"Top için teşekkürler baba" dedi.
"Hadi oynayalım"
"Bugün olmaz oğlum" dedim, bu haftasonu tamamalam gereken işler var, haftaya tamam mı" dedim
"Tamam" dedi. Fakat yüzündeki gülümseme hiç eksilmedi.
"Büyüyünce baba" dedi, "bende senin gibi olmak istiyorum."
Yıllar öylece geçip gitti.
Oğlum önce ilkokuldan, liseden ve sonra da üniversiteden mezun oldu.
Bu durumda başka birçok baba gibi benimde birşeyler söylemem gerekiyordu.
"Seninle gurur duyuyyorum oğlum" dedim.
"Gel şöyle biraz oturalım oğlum, sana diyeceklerim var."
Başını salladı ve gülümseyerek: "Arkadaşlara sözüm var baba" dedi. "Sen arabanın anahtarlarını verebilir misin bana? Sonra görüşürüz oldu mu?"
Yıllar öylece geçip gitti. Emekli oldum.
Artık bol bol vaktim vardı. Oğlum ise başka bir şehirde iyi bir iş bulmuştu, orada yaşıyordu.
Birgün ona telefon ettim eğer sence de uygunsa, hafta sonu buraya gel de, birlikte hasret giderelim." dedim. "Sevinirim baba" dedi. "Bir bakayım, müsait bir zaman bulabilirsem gelirim. Ama şu aralar işlerim çok yoğun."
"Fakat seninle görüşmeyi ben de istiyorum, baba."
"Peki, ne zaman gelirsin oğlum?"
"Ne zaman olur, bilmiyorum, baba. Şimdi bir iş görüşmem var. Ona yetişmem gerek. Sonra ararım seni. Geldiğimde birlikte güzel vakit geçireceğimden emin olabilirsin."
Ve telefonu kapattığımda oğlumun çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini anladım.
Çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini...
Örnek aldığı babasına benzediğini...
Tıpkı babası gibi olduğunu... ALINTI

içim burkuldu

çok güzelmiş canım
umarım biz de iş güç telaşına dalıp zamanın akışına kurban olmayız

selam kızlar ayy internet yoktu öğleden beridir.. +248 ile başlayan bi numara çaldırdı geçenlerde sabah 7de eşimide çaldrdılar dolandıırıcılıkmış seyşeller diye bi adadan arıyorlarmış manyak mı bu insanlar yaa

kızlar yaa az önce bilg. başından kalktım wc ye gittim bir baktım çamaşırım yine koyu bir kan olmuş ahhh ah ne yapacam ben nasıl bitirecem bu haftaları yaaa drmu aradım yarın kontrolm var böyle böyle oldu dedim hemen yat dedi su iç bol bol dedi az da değil üstelik arada böyle oluyorum ben yaaa bebeğin hareketini sordu bugün çok az hissettim az önce bir kıpırtı oldu ama benim kıpır kıpır yaramaz kzım bu aralar çok az hareket ediyor dua edin ne olur bebeğimin canı acımasın sağlıklı sıhatli olsun

korkma canım yat dinlen
aşağıda olduğundan oluyordur kanama
ben de bebeğimi şu sıralar çok az hissediyorum
zaten şu sıralar çok tutarsızmış hareketleri
korkmayalım hiçbirimiz
inşallah hepimizin bebişleri iyidir

ah canım ya ne düşüncesiz bi kayınvalide o bunların ütüsü temizliği yemeği niye düşünmezlerki sen o halinle nasıl hizmet edesin (
hoşbuldum kızlar sağolun
yeni gördüm tıkınmaya gitmiştim de
yarasın canım yediklerin bebişine :)

ah canım ya ne düşüncesiz bi kayınvalide o bunların ütüsü temizliği yemeği niye düşünmezlerki sen o halinle nasıl hizmet edesin (

yarasın canım yediklerin bebişine :)

evet canım mümkünse sadece bebişe yarasın
bana yaramasın
zira 6,400 almış bulunmaktayım bugün itibariyle

ay canım ya gözlerim doldu okurken ( benim çocuğum ve babasıda böyle olucak ( eşimin haftasonu bile yok (

ahh canım geçmiş olsun bişi olmaz yaa senin de hamilelik böyle geçecek demekkic

canım korkma dr ne dediyse dinle yat kalkma hiç bi iş bebeğinden önemli değil..

canım hareketlerine takılma.. Ancak 27. Haftadan sonra hareketlerinden takip edebilirmişiz
az da olsa kıpırdıyorsa sorun yok demektir.
Oturma bence, ayakta bişey yapmadığın sürece sürekli yat:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…