2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım güle güle giysin bebişin inşallah cicilerini...hepinizin bebişinin cinsiyeti kesin belli mi ya?ben meraktan çatlıyorum inşallah 22 sinde detaylı da görürüz..

bende geç öğrendim cinsiyetini.kız erkek önemli deği ama insan merak ediyor.doktor göstermiyor dedi sürekli.herkes kızdır o zaman demişti.başka doktora gittim.21+2 de renkli ultrasonda öğrendik.erkekmiş.

dün yine kendi doktorum göremedi.büyük ihtimal erkek dedi.ona kalsam hala öğrenemiceltim

inş. canım ya ne zamandır gelmiyordu birden
çamaşırımı o renkle dolu görünce nasıl şok oldum anlatamam
göz yaşım boşanıverd
ilk anda ne yapacağımı bilemedim i
ben bu acıları çekmeye razıyım yeterki o günahsız meleğim
acı çekmesin sağlıkla sıhatle doğsun inş.
ona bişey olacak die çok korkuyorum
allahım onlara sağlık sıhat versin inş. hepimizin bebşlerine...

ben 20+6 yım. yani 21. bana bitirdiğin haftayı 4 e böl onu söyle dediler. 20/4=5 tamam 6 nın içindeyim ama dr a gidince o da 5 aylık diyo..

ben 22yi bitirdim hızlı gidiyom o zaman ben saymaya
ben girdğim haftayı söyleyip 23 haftalğm diyordum daha önce
ama uzman tv de öyle duymuştum 23hafta: 22+0dan 22+6 idi mesela
belkide ben yanlş anlamışımdır :)))

canım hareketlerine takılma.. Ancak 27. Haftadan sonra hareketlerinden takip edebilirmişiz
az da olsa kıpırdıyorsa sorun yok demektir.
Oturma bence, ayakta bişey yapmadığın sürece sürekli yat:26:
kıpırdadı canım ya çok şüükür miniş miniş tekmeler hissettim
sarma yapıacaktım hepsi yarım kaldı mutfakta ne yapayım canım ya
bebiş ii olsun yeter

canım korkma dr ne dediyse dinle yat kalkma hiç bi iş bebeğinden önemli değil..
ewet öznurcum haklısın yatıyorum şimdi zaten bıraktım herşeyi öyle oldğu gibi...

ahh canım geçmiş olsun bişi olmaz yaa senin de hamilelik böyle geçecek demekkic
galiba böyle geçicek.. sağlıkla sıhatle doğsunda ne diyimki işte korkmaya başladım artık allahıma emanet işte...

ay yakın olsaydık bi koşu sarardım ben senin sarmaları :))

umaycım geçmiş olsun.çalıştığım yerde bi arkadaşın süğrekli kanamalı oluyor ilkinde de öyleymiş.ama onunki normal bir durum olmuş artık.belki farkında olmadan yorulmuşsundur.kesinlikle yatıp dinlen.ben hamileliğimin sekizinci haftasında aynı şeyi yaşadım insana korkusu yetiyor ama sen içini ferah tut dediğim gibi muhtemelen yorulmuşsundur.

umaycım geçmiş olsun.çalıştığım yerde bi arkadaşın süğrekli kanamalı oluyor ilkinde de öyleymiş.ama onunki normal bir durum olmuş artık.belki farkında olmadan yorulmuşsundur.kesinlikle yatıp dinlen.ben hamileliğimin sekizinci haftasında aynı şeyi yaşadım insana korkusu yetiyor ama sen içini ferah tut dediğim gibi muhtemelen yorulmuşsundur.

öncwlikle sağol canım :)
ewet canım korkusu yetiyor... ama bazen elinde o lmadan korkuyorsun işte..
benim de TEK avuntumda o zaten bazıları hep yaşarmış bunu ama bir şey olmazmış

ben kaçıyorum arkadaşlar
iyi bakın kendinize ve bebişlere

nimessayın detaylısını da merak ettim ama gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…