- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.181
evet canım mümkünse sadece bebişe yarasın
bana yaramasın
zira 6,400 almış bulunmaktayım bugün itibariyle
canım güle güle giysin bebişin inşallah cicilerini...hepinizin bebişinin cinsiyeti kesin belli mi ya?ben meraktan çatlıyorum inşallah 22 sinde detaylı da görürüz..
korkma canım yat dinlen
aşağıda olduğundan oluyordur kanama
ben de bebeğimi şu sıralar çok az hissediyorum
zaten şu sıralar çok tutarsızmış hareketleri
korkmayalım hiçbirimiz
inşallah hepimizin bebişleri iyidir
ben 20+6 yım. yani 21. bana bitirdiğin haftayı 4 e böl onu söyle dediler. 20/4=5 tamam 6 nın içindeyim ama dr a gidince o da 5 aylık diyo..
kıpırdadı canım ya çok şüükür miniş miniş tekmeler hissettimcanım hareketlerine takılma.. Ancak 27. Haftadan sonra hareketlerinden takip edebilirmişiz
az da olsa kıpırdıyorsa sorun yok demektir.
Oturma bence, ayakta bişey yapmadığın sürece sürekli yat:26:
ewet öznurcum haklısın yatıyorum şimdi zaten bıraktım herşeyi öyle oldğu gibi...canım korkma dr ne dediyse dinle yat kalkma hiç bi iş bebeğinden önemli değil..
galiba böyle geçicek.. sağlıkla sıhatle doğsunda ne diyimki işte korkmaya başladım artık allahıma emanet işte...ahh canım geçmiş olsun bişi olmaz yaa senin de hamilelik böyle geçecek demekkic
Selam annişler nasılsınız bugün?.
kıpırdadı canım ya çok şüükür miniş miniş tekmeler hissettim
sarma yapıacaktım hepsi yarım kaldı mutfakta ne yapayım canım ya
bebiş ii olsun yeter
ewet öznurcum haklısın yatıyorum şimdi zaten bıraktım herşeyi öyle oldğu gibi...
galiba böyle geçicek.. sağlıkla sıhatle doğsunda ne diyimki işte korkmaya başladım artık allahıma emanet işte...
ay yakın olsaydık bi koşu sarardım ben senin sarmaları :))
canım ya sanada kıyamam ben :)
çok sağolun kızlar ya
sizi çok sewiyorum ben :.)
ay yakın olsaydık bi koşu sarardım ben senin sarmaları :))
umaycım geçmiş olsun.çalıştığım yerde bi arkadaşın süğrekli kanamalı oluyor ilkinde de öyleymiş.ama onunki normal bir durum olmuş artık.belki farkında olmadan yorulmuşsundur.kesinlikle yatıp dinlen.ben hamileliğimin sekizinci haftasında aynı şeyi yaşadım insana korkusu yetiyor ama sen içini ferah tut dediğim gibi muhtemelen yorulmuşsundur.
ben de gelirdim sarmaya
Ama yemeğe de kalırdım
benim de mutfakta bekliyor sarma
bana da el atıversen
(yalana bak, "sarma olsa da yesek"in dolanbaçlı hali işte)
ben de gelirdim sarmaya
Ama yemeğe de kalırdım
benim de mutfakta bekliyor sarma
bana da el atıversen
(yalana bak, "sarma olsa da yesek"in dolanbaçlı hali işte)
bende bugün gidecektim detaylıya ankarada çok kar yağdı çıkamadım:)inşallah yarın gideceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?