2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

geçmiş olsun canım,aman bırak yaprağı sarmayı,işi gücü.yat dinlen.üzme yiğenimizi:)
öpeyim o kaynanayı boşver takma,sen beize güzel haberler getir detaylıdan.
maşşallah kuzucuğa inşallah güzel haberlerini beklicez ayzancım
inşaALLAH canım,bende güzel haberler almayı çok istiyorum.
inş. canım..

canım aslında sonucumu yarın alıcaktım ama onlardan kaynaklı bir aksaklı olmuş haftaya perşembe tekrar arayın dediler ( amin canım sonuç iyi olsun yeterki beklerim bi şekilde artık..
herşeyde bi hayır vardır tatlım,sonu güzel lsun da önemli değil.

kızlar merhabaaaa
dr dan geldim şimdii. bebişim 365 gr olmuş. haftasıyla da uyumluymuş gelişmesi. organları vs hepsi iyiymişş
ama suyum çok fazlaymış. dr dedi ki çok mu meyve yiyosun (hakkaten de çok yiyodum)
çok yeme dedi, yersen de yanında süt ya da yoğurt ye muhakkak dedi.
böyle giderse şeker çıkar sen de bi de onla uğraşmayalım dedi.:18::18:
tabi şeker deyince ben yediğim çikolatanın haddi hesabı olmadığını söylemedim onu da azaltmam lazım şimdi

veee işte bu ayoın rekoruuuuu: 1 ayda tammmmm 4 kg almışım kızlarrr ben napçam yaaaa, bana bi akıl verin.

çok iştahım var, sürekli bişi yiyesim geliyo, bana önerilerde bulunur musunuz???? lütfennnnnn

sarma mı dedinizzzzzzzzzzzzz limolu limonlu ne güzel gidedi şimdik
hmanoğluuu oohhhh minnakınıda görmuusn bnm de yarn randevum ama kar beklenıyomus hemde afet derecesınde o yuzden korkuyorum ınsallah cok yagmaz :S
bu aralar aş ermeler cok sık olurmusss bnde bı gunde ıkı kılo almıısm nasıl aldım bılmıyorum 65 le hamıs kaldım sımdık 72 yım

canım yanlış hatırlamıyosam sen de merdivenköy polk. ne gidiyodun değil mi?

ayy hakkaten çok yağmasıın kar yaa, yağdı yeter bu kadar

Okadar sarma dedinizki ruyama gircek bu gece : ))

hmoglu hosgeldin canim. Bebisden yana guzel haberler ne guzel ya
Az yeme konusuna gelince. Ben bir fikir veremicem cunku bende deli gibi yiyorum Toplamda kac kilo aldin sen?

Bence hic uzulmeyin. Gecen arkadasimin bi tanidigi varmis.6 aylik hamile ve 20 kilo almis
Abur cubur cokmu yiyorsun. Bu arada cok meyve yemekde kilo yapiyor.Sekerli onlarda:26: Ben avokado yu sIk yiyorum. Hem cok saglikli hemde onu yiyince baska meyve yiyesim gelmiyor ustune biraz limon sIkincada guzel oluyor tadi

evet canım bnde göztepeye gidiyorum sende mi oraya gidiyodun ?
dogumuda ordamı yapmyı dusnuyosun ?
ayyy bn 6 ayı 5 le kaptmk ıstyodum ya bu gidişle 80 i gecıcem galıba uhuu uhuuu

canım zaten dr da dedi. çok meyve yiyodum, yeme dedi. suyum çok fazlaymış bi de işte. çok meyve yediğimden şeker filan olur dedi (aman allah korusun)

evet canım bnde göztepeye gidiyorum sende mi oraya gidiyodun ?
dogumuda ordamı yapmyı dusnuyosun ?
ayyy bn 6 ayı 5 le kaptmk ıstyodum ya bu gidişle 80 i gecıcem galıba uhuu uhuuu

ben testleri otda yaptırıyorum, medical e de aylık kontrole gidiyorum. sen de ayrıntılıyı merdivenköy de çektircen değil mi, benim ayrıntılı 17 sin de. senin ne zaman?

annecikler slmlar :)
istanbulda annemdeyim giremiyorum fırsat bulupta, inşallah herkes iyidir, geçmişi daha sonra okuycam..
dün doktora gittik bebeğimi gördüm 391gr olmuş :) benim hesabımdan 6gün önde görünüyo doğum için 18 haziran dedi doktorumuz.
mide yanmalarım için 6 kutu rennie duo verdi demir ilacı olarak gyno ferro sanol verdi bu ilacı kullanan varmı acaba nasıl kullanıyosunuz bugün aldım eczaneden günde bitane yazıyo,
son günlerde sabahları bacaklarıma kramp girer oldu onuda söledim eğer sıklaşırsa kramplar bunu kullan dedi doktorum ve onun için de calci-net d3 diye suda eriyen sandozlardan verdi kalsiyum yazıyo üstünde daha sonra magnezyumda vericem dedi..
cuma günü ayrıntılıya giricem ama cd vermiyolarmış eşim işleri yüzünden gelemiycek ayrıntılıya cd de yok üzüldüm çok babası göremiycek diye akşam 19.30da randevum elince inşallah iyi haber paylaşırım sizle
kendi doktoruma ulaşamadım yıllık izindeymiş bende central hospitala gittim yengem orda doğum yaptı 4ay önce hastaneyi beğendim temizdi, epidural normal doğum stiyorum ben 950+390mış epidural farkı
onun dışında bimdeki ateşölçeri bende aldım burda paylaşan arkadaşa teşekkür ederim :) beğendim ve denedim 1saniyede ölçüyo :)

ayyy çok şey yazdım

ben bütün kontrollerime raya gidiyorum aradaa da onları teyıt edıp kontrol etmek için özele gidiyorum
bnm yarın ayrıntılım canım o yuzden bu kadr endıselenıyorum haava guzel olsn dıye normal kontrol olsa cok kasmazdım ayrıntılıya zar zor randevu verıyolr zaten :S
kar falan olursa bnm ev duraga uzak bıde ınslı cıkıslı puff neyse hayrlısı olsn artıkın

Allah korusun canim.
Ay ben bebisimi ozlediim. Bidahada ultrasona girmicem. Anca dogunca gorcem

Hosgeldiin Masallah bebisine

ayy o zaman ayrıntılıysa yavaş yavaş git gerçekten, zor veriyolar randevuyu zaten.hayırlı hbrlerle gel inşşş canım

Herkese Selaaaam.. Ya arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.. Benim son üç haftadır iştahım felaket ötesi açıldı. Deli gibi yiyorum ama deli ötesi.. Hiç bir şekilde doymuyorum.. Doyma duygum yok oldu sanki. İşyerindeki arkadaşlar da sen hamilesin deyip beni besliyorlar sürekli.. İşe yoğurt, meyve gibi sağlıklı atıştırmalıklar götürüyorum, onları yiyorum sonra iş arkadaşlarım benim sevdiğim gofret, çikolata, bisküvi vb. ne varsa getiriyorlar, ye ye birşey olmaz, sonra verirsin, sen hamilesin deyip duruyorlar. Ve en büyük suçum: Asla hayır diyemiyorum, onları görünce gözüm dönüyor ve durmadan tıkınıyorum. Az önce eve geldim, daha kocişin gelmesine 2 saat var akşam yemeği için, ben de bir tane küçük pizza yedim. Doydum mu? hayır Daha akşam yemeği de yiyeceğim.. Off ya.. Artık tartıya çıkmaya korkuyorum çünkü son bir haftada 1,5 kilo almışım. nasıl birşey bu yaa... Ya iştahı frenlemenin bir yolunu bilen var mı? :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…