2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

maşallah bebişine ne güzel gördün rahatladın
darısı bize olsun
ben de o kadar az meyve yiyorumki
suyun az diyecek diye korkuyorum çok su da içemiyorum çünkü
kilo konusunda ben de yardımcı olamıcam
ben de 6,5 kilo kadar aldım
kelin ilacı olsa kendi başına sürer hesabı

bir günde ben de bir kilo almış çıkıyorum genelde
2 kilo fazlan çıktıysa ödem falandır o o kadar almış olabilceni sanmam

maşallah senin de bebişine
gyno ferro sanolu daha önce kullanmıştım
o tip haplar benim demiri yükseltmediğinden nutriwayin demir hapına geçtim
günde 1 tane içeceksin, süt ürünleriyle tüketme
yemekten 1 saat falan sonra alabilirsin
eğer krampların varsa da doktorun verdiği ilacı kullan bence
çünkü magnezyum eksikliği yapıyor
ben de kalsiyum-magnezyum karışık bir ilaç var yine nutriwayin onu kullanıyorum

öncelikle hoşgeldin
iş arkadaşların da senin iyiliğini mi kötülüğünü mü düşünüyor anlamadım
benim de arkadaşlarım bana yiyecek veriyorlar ama elma mandalina falan getiriyorlar yanlarında benim için

kilo konusunda şu an sana yardımcı olabilecek pek kimse olduğunu sanmıyorum
şu an online olanlar genelde çok kilo alanlar
ben de hızlı alıyorum
iştahım da yok aslında benim durumum daha sinir bozucu

zynepcim nedne bidaha ultrasyona girmiceksin ?

Canim ben danimarkadayim hatirliyormusun bilmiyorum. Ay sacma iste. ilk 12 haftalik iken gittim (ozmn cagirdi hastane).Ense kalinligini ölcmek icin ve bebegin kalbini dinlemek icindi.
Birde 19.haftada cagirdilar yani gecen hafta. Detayli ultrasondu bu sefer. Cinsiyetide o gün ögrendik. Cikarken kapidan kadin dedi artik dogum da görüsürüz. Acil bir durum olursa doktorun seni hastaneye yönlendirir ,umariz öyle birsey olmaz tabii ki dedi.
Sordum bende doguma kadar simdi ultrasona birdaha girip görmeyecekmiyiz bebegi,kontrol etmeyecekmisiniz dedim. Hayir dedi.

Iste ebe ye gitcem ve kendi doktoruma.Ebeye doguma kadar 3 defa daha gitcem dogumdan da 2 defa daha. Doktorada 2 defa daha dogumdan once.
Sistem tamamen degisik.
Tabi özel klinige gidip ( parali) hep bakabiliriz bebise.Son kilo ve boyunu boylece ogreniriz. Ayh daraldim. Ben anlamiyorum.Simdi ultrasona girmeyeceksem bidaha,bebegin kilosunu, boyunu ogrenemicem sanirsam hic?

yurt dışında öyle maalesef
senin için zor olmalı
sen yine arada sıkıntım var diyip gidip bak bence için rahatlar
kasığım ağrıyor belim ağrıyor vs de işte ne bileyim

Hoşbulduk.. Sen iştahın yokken nasıl alıyorsun onu anlamadım canım ya :)) Gerçekten düşündürücü.. İş arkadaşlarıma diyorum almayın bana böyle şeyler diye ama kendileri de boğazlarına çok düşkün oldukları için kendilerine ne alırlarsa bana da getiriyorlar. İşin tuhafı hepsi incecik o kadar yemelerine rağmen. Olan bana oluyor.. ühühühüü

senin için zor olmalı

Hoşbulduk.. Sen iştahın yokken nasıl alıyorsun onu anlamadım canım ya :)) Gerçekten düşündürücü.. İş arkadaşlarıma diyorum almayın bana böyle şeyler diye ama kendileri de boğazlarına çok düşkün oldukları için kendilerine ne alırlarsa bana da getiriyorlar. İşin tuhafı hepsi incecik o kadar yemelerine rağmen. Olan bana oluyor.. ühühühüü

vallahi sanırım yok 15 tatil öncesi 2kilo almıştım,sevine sevine tatile gittim.tatil dönüşü 1,5 kilo almışım.15 günde 1,5 kiloeve gelip tartılınca şaştım.toplamda 3,5 aldım ama bu ara iştahım açılmaya başladı.sürekli su içmeye çalışıyorum atıştırmalık olarak leblebi:)

Selam hosgeldin
Ayni beni anlatmissin sen Bende ye ye doymuyorum. Esim gelmeden yiyorum.Bide ara ara atistiriyorum.Esimde gelince onunla aksam yemegide yiyorum.

valla bi anlasam zaten
normal şekilde yiyorum hiç bir abartım yok
sanırım içtiğim ilaçlar yapıyor diye düşünmeye başladım
demir, vitamin, omega3 ve kalsiyum-magnezyum kullanıyorum
toplamda kaç kilo aldın sen?

bence harika gidiyorsun tebriklerr

mesela bugn yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim börek 10da
1de sütlü mısır gevreği
3de 1 tabak nohut üstüne 1 tatlı (normalde almıyoruz dün gelen misafir getirmiş)
ve şimdi hiiiçç aç değilim

yine de normal görünüyor kilo
bir de başlangıç kilona göre 4 kilo fazlan var ne güzel
kaç kiloyla başladın?
ben de 6,4 kilo almışım işte 21+1im
ki iştahlı olsam daha kaç kilo alırım hiç bilmiyorum

Son düzenleme:
mesela bugn yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim börek 10da
1de sütlü mısır gevreği
3de 1 tabak nohut üstüne 1 tatlı (normalde almıyoruz dün gelen misafir getirmiş)
ve şimdi hiiiçç aç değilim

O kadarcık mı? ben saysam say say bitmez.. ohooooo.. ikram bisküviler mi desem, yoğurt, pizza, köfte, ekmek, yumurta, ceviz, peynir, halley vs. vs.. daha fazla yazamıcam utandım şimdi..

Selam hosgeldin
Ayni beni anlatmissin sen Bende ye ye doymuyorum. Esim gelmeden yiyorum.Bide ara ara atistiriyorum.Esimde gelince onunla aksam yemegide yiyorum.

Ben de öyle.. Neredeyse her saat başı ağzımda birşey var.. İşyerinde çok komik görünüyorum. Kociş gelince akşam yemeği yeriz sonra üstüne neler neler.. düşünmek bile istemiyorum. En kötüsü de sabahları. öyle bir uyanıyorum ki midem kazınmaktan delinecek.. doğru mutfağaa...

hımm analdım zeynepcimmm oyyy minnakını görmemk zor olur ama arkdasın dedği gibi bi bahane bulup gör bebişiniii :)
bn az yıyorum sanmısdım ama cok yıyormuusmdemekkki :)
her kahvaltıda bir yımırta 4 5 dilim ekmek pekmezli tahin çikolata domatis :)
öğlen bir bardak ayran ve ne yemek varsa bı tabak vee ekmek
akşam da aynı sekılde yatmadn biraz öncede meyva .

O kadarcık mı? ben saysam say say bitmez.. ohooooo.. ikram bisküviler mi desem, yoğurt, pizza, köfte, ekmek, yumurta, ceviz, peynir, halley vs. vs.. daha fazla yazamıcam utandım şimdi..

yaa işte gerçekten yemiyorum öyle aşırı
neden kilo alıyorum hiç anlamıyorum yaaa
şimdi çorba içcem, az balık yerim
üstüne de meyve ve ceviz
genel menüm bu şekilde

senin için zor olmalı

Keske oyle olsa.
Bir kere cok az kanamam olmustu. Ve agrilarim coktu ( isde ayakda cok durdugumdan). Acil i aradim tabi telefona doktor cikiyor hastaneye gitmeden once arayipda durumunu anlatacaksinda ondan sonra seni cagiracaklar. Neyse aradim anlattim durumumu. Hastane de dogum bolumunu arayip durumu anlatip bana haber verecekti ultrason da bebege bakip bakmayacaklari icin.
Neyse aradi tekrar beni. Gerek yokmus (agri ve az bi kanamam olsada).. Sadece yat dinlen. Kanaman 2-3 tane demir parasi buyuklugunde olursa hemen ara ozmn yonlendircem seni hastaneye dedi.

Anliyacagin hastaneye gitmem icin baya bi kotu olmam lazim

Teyzoşları bugün kızımla detaylı usg yaptrdık çok şükür herşey yolunda..21+2 görünüyor haftasından büyük yani 372 gr olmuş.bugün başka giden oldu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…