- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.221
maşallah bebişine ne güzel gördün rahatladınkızlar merhabaaaa
dr dan geldim şimdii. bebişim 365 gr olmuş. haftasıyla da uyumluymuş gelişmesi. organları vs hepsi iyiymişş
ama suyum çok fazlaymış. dr dedi ki çok mu meyve yiyosun (hakkaten de çok yiyodum)
çok yeme dedi, yersen de yanında süt ya da yoğurt ye muhakkak dedi.
böyle giderse şeker çıkar sen de bi de onla uğraşmayalım dedi.:18::18:
tabi şeker deyince ben yediğim çikolatanın haddi hesabı olmadığını söylemedimonu da azaltmam lazım şimdi
veee işte bu ayoın rekoruuuuu: 1 ayda tammmmm 4 kg almışım kızlarrrben napçam yaaaa, bana bi akıl verin.
çok iştahım var, sürekli bişi yiyesim geliyo, bana önerilerde bulunur musunuz???? lütfennnnnn
bir günde ben de bir kilo almış çıkıyorum geneldesarma mı dedinizzzzzzzzzzzzz limolu limonlu ne güzel gidedi şimdik
hmanoğluuu oohhhh minnakınıda görmuusn bnm de yarn randevum ama kar beklenıyomus hemde afet derecesınde o yuzden korkuyorum ınsallah cok yagmaz :S
bu aralar aş ermeler cok sık olurmusss bnde bı gunde ıkı kılo almıısm nasıl aldım bılmıyorum65 le hamıs kaldım sımdık 72 yım
maşallah senin de bebişineannecikler slmlar :)
istanbulda annemdeyim giremiyorum fırsat bulupta, inşallah herkes iyidir, geçmişi daha sonra okuycam..
dün doktora gittik bebeğimi gördüm 391gr olmuş :) benim hesabımdan 6gün önde görünüyo doğum için 18 haziran dedi doktorumuz.
mide yanmalarım için 6 kutu rennie duo verdi demir ilacı olarak gyno ferro sanol verdi bu ilacı kullanan varmı acaba nasıl kullanıyosunuz bugün aldım eczaneden günde bitane yazıyo,
son günlerde sabahları bacaklarıma kramp girer oldu onuda söledim eğer sıklaşırsa kramplar bunu kullan dedi doktorum ve onun için de calci-net d3 diye suda eriyen sandozlardan verdi kalsiyum yazıyo üstünde daha sonra magnezyumda vericem dedi..
cuma günü ayrıntılıya giricem ama cd vermiyolarmışeşim işleri yüzünden gelemiycek ayrıntılıya cd de yok üzüldüm çok babası göremiycek diye akşam 19.30da randevum elince inşallah iyi haber paylaşırım sizle
kendi doktoruma ulaşamadım yıllık izindeymiş bende central hospitala gittim yengem orda doğum yaptı 4ay önce hastaneyi beğendim temizdi, epidural normal doğum stiyorum ben 950+390mış epidural farkı
onun dışında bimdeki ateşölçeri bende aldım burda paylaşan arkadaşa teşekkür ederim :) beğendim ve denedim 1saniyede ölçüyo :)
ayyy çok şey yazdım
Herkese Selaaaam.. Ya arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.. Benim son üç haftadır iştahım felaket ötesi açıldı. Deli gibi yiyorum ama deli ötesi.. Hiç bir şekilde doymuyorum.. Doyma duygum yok oldu sanki. İşyerindeki arkadaşlar da sen hamilesin deyip beni besliyorlar sürekli.. İşe yoğurt, meyve gibi sağlıklı atıştırmalıklar götürüyorum, onları yiyorum sonra iş arkadaşlarım benim sevdiğim gofret, çikolata, bisküvi vb. ne varsa getiriyorlar, ye ye birşey olmaz, sonra verirsin, sen hamilesin deyip duruyorlar. Ve en büyük suçum: Asla hayır diyemiyorum, onları görünce gözüm dönüyor ve durmadan tıkınıyorum. Az önce eve geldim, daha kocişin gelmesine 2 saat var akşam yemeği için, ben de bir tane küçük pizza yedim. Doydum mu? hayırDaha akşam yemeği de yiyeceğim.. Off ya.. Artık tartıya çıkmaya korkuyorum çünkü son bir haftada 1,5 kilo almışım. nasıl birşey bu yaa... Ya iştahı frenlemenin bir yolunu bilen var mı? :18::18:
zynepcim nedne bidaha ultrasyona girmiceksin ?
Canim ben danimarkadayim hatirliyormusun bilmiyorum. Ay sacma iste. ilk 12 haftalik iken gittim (ozmn cagirdi hastane).Ense kalinligini ölcmek icin ve bebegin kalbini dinlemek icindi.
Birde 19.haftada cagirdilar yani gecen hafta. Detayli ultrasondu bu sefer. Cinsiyetide o gün ögrendik. Cikarken kapidan kadin dedi artik dogum da görüsürüz. Acil bir durum olursa doktorun seni hastaneye yönlendirir ,umariz öyle birsey olmaz tabii ki dedi.
Sordum bende doguma kadar simdi ultrasona birdaha girip görmeyecekmiyiz bebegi,kontrol etmeyecekmisiniz dedim. Hayir dedi.
Iste ebe ye gitcem ve kendi doktoruma.Ebeye doguma kadar 3 defa daha gitcem dogumdan da 2 defa daha. Doktorada 2 defa daha dogumdan once.
Sistem tamamen degisik.
Tabi özel klinige gidip ( parali) hep bakabiliriz bebise.Son kilo ve boyunu boylece ogreniriz. Ayh daraldim. Ben anlamiyorum.Simdi ultrasona girmeyeceksem bidaha,bebegin kilosunu, boyunu ogrenemicem sanirsam hic?
öncelikle hoşgeldin
iş arkadaşların da senin iyiliğini mi kötülüğünü mü düşünüyor anlamadım
benim de arkadaşlarım bana yiyecek veriyorlar ama elma mandalina falan getiriyorlar yanlarında benim için
kilo konusunda şu an sana yardımcı olabilecek pek kimse olduğunu sanmıyorum
şu an online olanlar genelde çok kilo alanlar
ben de hızlı alıyorum
iştahım da yok aslında benim durumum daha sinir bozucu
Canim ben danimarkadayim hatirliyormusun bilmiyorum. Ay sacma iste. ilk 12 haftalik iken gittim (ozmn cagirdi hastane).Ense kalinligini ölcmek icin ve bebegin kalbini dinlemek icindi.
Birde 19.haftada cagirdilar yani gecen hafta. Detayli ultrasondu bu sefer. Cinsiyetide o gün ögrendik. Cikarken kapidan kadin dedi artik dogum da görüsürüz. Acil bir durum olursa doktorun seni hastaneye yönlendirir ,umariz öyle birsey olmaz tabii ki dedi.
Sordum bende doguma kadar simdi ultrasona birdaha girip görmeyecekmiyiz bebegi,kontrol etmeyecekmisiniz dedim. Hayir dedi.
Iste ebe ye gitcem ve kendi doktoruma.Ebeye doguma kadar 3 defa daha gitcem dogumdan da 2 defa daha. Doktorada 2 defa daha dogumdan once.
Sistem tamamen degisik.
Tabi özel klinige gidip ( parali) hep bakabiliriz bebise.Son kilo ve boyunu boylece ogreniriz. Ayh daraldim. Ben anlamiyorum.Simdi ultrasona girmeyeceksem bidaha,bebegin kilosunu, boyunu ogrenemicem sanirsam hic?
öncelikle hoşgeldin
iş arkadaşların da senin iyiliğini mi kötülüğünü mü düşünüyor anlamadım
benim de arkadaşlarım bana yiyecek veriyorlar ama elma mandalina falan getiriyorlar yanlarında benim için
kilo konusunda şu an sana yardımcı olabilecek pek kimse olduğunu sanmıyorum
şu an online olanlar genelde çok kilo alanlar
ben de hızlı alıyorum
iştahım da yok aslında benim durumum daha sinir bozucu
Herkese Selaaaam.. Ya arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.. Benim son üç haftadır iştahım felaket ötesi açıldı. Deli gibi yiyorum ama deli ötesi.. Hiç bir şekilde doymuyorum.. Doyma duygum yok oldu sanki. İşyerindeki arkadaşlar da sen hamilesin deyip beni besliyorlar sürekli.. İşe yoğurt, meyve gibi sağlıklı atıştırmalıklar götürüyorum, onları yiyorum sonra iş arkadaşlarım benim sevdiğim gofret, çikolata, bisküvi vb. ne varsa getiriyorlar, ye ye birşey olmaz, sonra verirsin, sen hamilesin deyip duruyorlar. Ve en büyük suçum: Asla hayır diyemiyorum, onları görünce gözüm dönüyor ve durmadan tıkınıyorum. Az önce eve geldim, daha kocişin gelmesine 2 saat var akşam yemeği için, ben de bir tane küçük pizza yedim. Doydum mu? hayırDaha akşam yemeği de yiyeceğim.. Off ya.. Artık tartıya çıkmaya korkuyorum çünkü son bir haftada 1,5 kilo almışım. nasıl birşey bu yaa... Ya iştahı frenlemenin bir yolunu bilen var mı? :18::18:
valla bi anlasam zatenHoşbulduk.. Sen iştahın yokken nasıl alıyorsun onu anlamadım canım ya :)) Gerçekten düşündürücü.. İş arkadaşlarıma diyorum almayın bana böyle şeyler diye ama kendileri de boğazlarına çok düşkün oldukları için kendilerine ne alırlarsa bana da getiriyorlar. İşin tuhafı hepsi incecik o kadar yemelerine rağmen. Olan bana oluyor.. ühühühüü
bence harika gidiyorsun tebriklerrvallahi sanırım yok 15 tatil öncesi 2kilo almıştım,sevine sevine tatile gittim.tatil dönüşü 1,5 kilo almışım.15 günde 1,5 kiloeve gelip tartılınca şaştım.toplamda 3,5 aldım ama bu ara iştahım açılmaya başladı.sürekli su içmeye çalışıyorum atıştırmalık olarak leblebi:)
valla bi anlasam zaten
normal şekilde yiyorum hiç bir abartım yok
sanırım içtiğim ilaçlar yapıyor diye düşünmeye başladım
demir, vitamin, omega3 ve kalsiyum-magnezyum kullanıyorum
toplamda kaç kilo aldın sen?
Canım ilk 4 ay kusmalarım yüzünden 3,5 kilo vermiştim, onlarla beraber 7,5 kilo oldu, 22. haftamdayım. Ama bu kilonun 3 kilosu son 3 haftada geldi yaaa..Ben de demir ve elevit alıyorum. Elevit de çok iştah açıyor sanırım..
Canım ilk 4 ay kusmalarım yüzünden 3,5 kilo vermiştim, onlarla beraber 7,5 kilo oldu, 22. haftamdayım. Ama bu kilonun 3 kilosu son 3 haftada geldi yaaa..Ben de demir ve elevit alıyorum. Elevit de çok iştah açıyor sanırım..
mesela bugn yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim börek 10da
1de sütlü mısır gevreği
3de 1 tabak nohut üstüne 1 tatlı (normalde almıyoruz dün gelen misafir getirmiş)
ve şimdi hiiiçç aç değilim
Selam hosgeldin
Ayni beni anlatmissin senBende ye ye doymuyorum. Esim gelmeden yiyorum.Bide ara ara atistiriyorum.Esimde gelince onunla aksam yemegide yiyorum.
O kadarcık mı? ben saysam say say bitmez.. ohooooo.. ikram bisküviler mi desem, yoğurt, pizza, köfte, ekmek, yumurta, ceviz, peynir, halley vs. vs.. daha fazla yazamıcam utandım şimdi..
yurt dışında öyle maalesef
senin için zor olmalı
sen yine arada sıkıntım var diyip gidip bak bence için rahatlar
kasığım ağrıyor belim ağrıyor vs de işte ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?