- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.241
yine de normal görünüyor kilo
bir de başlangıç kilona göre 4 kilo fazlan var ne güzel
kaç kiloyla başladın?
ben de 6,4 kilo almışım işte 21+1im
ki iştahlı olsam daha kaç kilo alırım hiç bilmiyorum
hımm analdım zeynepcimmm oyyy minnakını görmemk zor olur ama arkdasın dedği gibi bi bahane bulup gör bebişiniii :)
bn az yıyorum sanmısdım ama cok yıyormuusmdemekkki :)
her kahvaltıda bir yımırta 4 5 dilim ekmek pekmezli tahin çikolata domatis :)
öğlen bir bardak ayran ve ne yemek varsa bı tabak vee ekmek
akşam da aynı sekılde yatmadn biraz öncede meyva .
maşallah bebişine ne güzel gördün rahatladın
darısı bize olsun
ben de o kadar az meyve yiyorumki
suyun az diyecek diye korkuyorum çok su da içemiyorum çünkü
kilo konusunda ben de yardımcı olamıcam
ben de 6,5 kilo kadar aldım
kelin ilacı olsa kendi başına sürer hesabı
bir günde ben de bir kilo almış çıkıyorum genelde
2 kilo fazlan çıktıysa ödem falandır o o kadar almış olabilceni sanmam
maşallah senin de bebişine
gyno ferro sanolu daha önce kullanmıştım
o tip haplar benim demiri yükseltmediğinden nutriwayin demir hapına geçtim
günde 1 tane içeceksin, süt ürünleriyle tüketme
yemekten 1 saat falan sonra alabilirsin
eğer krampların varsa da doktorun verdiği ilacı kullan bence
çünkü magnezyum eksikliği yapıyor
ben de kalsiyum-magnezyum karışık bir ilaç var yine nutriwayin onu kullanıyorum
Ben de öyle.. Neredeyse her saat başı ağzımda birşey var.. İşyerinde çok komik görünüyorum. Kociş gelince akşam yemeği yeriz sonra üstüne neler neler.. düşünmek bile istemiyorum. En kötüsü de sabahları. öyle bir uyanıyorum ki midem kazınmaktan delinecek.. doğru mutfağaa...
hımm analdım zeynepcimmm oyyy minnakını görmemk zor olur ama arkdasın dedği gibi bi bahane bulup gör bebişiniii :)
bn az yıyorum sanmısdım ama cok yıyormuusmdemekkki :)
her kahvaltıda bir yımırta 4 5 dilim ekmek pekmezli tahin çikolata domatis :)
öğlen bir bardak ayran ve ne yemek varsa bı tabak vee ekmek
akşam da aynı sekılde yatmadn biraz öncede meyva .
off ne kötüymüş yaaKeske oyle olsa.
Bir kere cok az kanamam olmustu. Ve agrilarim coktu ( isde ayakda cok durdugumdan). Acil i aradim tabi telefona doktor cikiyor hastaneye gitmeden once arayipda durumunu anlatacaksinda ondan sonra seni cagiracaklar. Neyse aradim anlattim durumumu. Hastane de dogum bolumunu arayip durumu anlatip bana haber verecekti ultrason da bebege bakip bakmayacaklari icin.
Neyse aradi tekrar beni. Gerek yokmus (agri ve az bi kanamam olsada).. Sadece yat dinlen. Kanaman 2-3 tane demir parasi buyuklugunde olursa hemen ara ozmn yonlendircem seni hastaneye dedi.
Anliyacagin hastaneye gitmem icin baya bi kotu olmam lazim
gözünüz aydın canım ne güzel darısı bize olsunTeyzoşları bugün kızımla detaylı usg yaptrdık çok şükür herşey yolunda..21+2 görünüyor haftasından büyük yani 372 gr olmuş.bugün başka giden oldu mu acaba
Boşver, bence böyle iyi..aldığın kilo değildir bence, bu kadar yemeye vücut yağ depolayamaz ki. Aslında başlarda benim de hiç iştahım yoktu, sonra motor bir açıldı, pir açıldı.. Artı bir de kabızlık başladı.. ye ye, çıkmıyor .. karnım davul gibi..
yaa işte gerçekten yemiyorum öyle aşırı
neden kilo alıyorum hiç anlamıyorum yaaa
şimdi çorba içcem, az balık yerim
üstüne de meyve ve ceviz
genel menüm bu şekilde
ferdam balık ilacı da kullanıyodun yanlış hatırlamıyorsam..
rica etsem hangi markanın ürününü kullandığını yazarmısın ?
çünkü bende başlıcam da karar veremedim..hangi marka daha iyi konusunda
bu arada herkese slm :)
kilodan bahsetmişsiniz toplamda bende 5 kilo aldım..
bu aralar sizin aksine iştahım kapandı..acaip grip olmuşum..
ondanmıdır bilemiyorum ama son 1 haftada güzel beslenemiyorum
muhakkak kilo vermişimdir...(
Ne güzel sağlıklı besleniyorsun.. Keşke ben de kendimi kontrol edebilsem de senin gibi yiyebilsem.. Çok özendim. Maşallah..
Teyzoşları bugün kızımla detaylı usg yaptrdık çok şükür herşey yolunda..21+2 görünüyor haftasından büyük yani 372 gr olmuş.bugün başka giden oldu mu acaba
Herkese Selaaaam.. Ya arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.. Benim son üç haftadır iştahım felaket ötesi açıldı. Deli gibi yiyorum ama deli ötesi.. Hiç bir şekilde doymuyorum.. Doyma duygum yok oldu sanki. İşyerindeki arkadaşlar da sen hamilesin deyip beni besliyorlar sürekli.. İşe yoğurt, meyve gibi sağlıklı atıştırmalıklar götürüyorum, onları yiyorum sonra iş arkadaşlarım benim sevdiğim gofret, çikolata, bisküvi vb. ne varsa getiriyorlar, ye ye birşey olmaz, sonra verirsin, sen hamilesin deyip duruyorlar. Ve en büyük suçum: Asla hayır diyemiyorum, onları görünce gözüm dönüyor ve durmadan tıkınıyorum. Az önce eve geldim, daha kocişin gelmesine 2 saat var akşam yemeği için, ben de bir tane küçük pizza yedim. Doydum mu? hayırDaha akşam yemeği de yiyeceğim.. Off ya.. Artık tartıya çıkmaya korkuyorum çünkü son bir haftada 1,5 kilo almışım. nasıl birşey bu yaa... Ya iştahı frenlemenin bir yolunu bilen var mı? :18::18:
gördüm bebişi ama işte dr çok kilo almışın suyun da çok fazla deyince azcık cnm sıkıldımaşallah bebişine ne güzel gördün rahatladın
darısı bize olsun
ben de o kadar az meyve yiyorumki
suyun az diyecek diye korkuyorum çok su da içemiyorum çünkü
kilo konusunda ben de yardımcı olamıcam
ben de 6,5 kilo kadar aldım
kelin ilacı olsa kendi başına sürer hesabı
vallahi sanırım yok 15 tatil öncesi 2kilo almıştım,sevine sevine tatile gittim.tatil dönüşü 1,5 kilo almışım.15 günde 1,5 kiloeve gelip tartılınca şaştım.toplamda 3,5 aldım ama bu ara iştahım açılmaya başladı.sürekli su içmeye çalışıyorum atıştırmalık olarak leblebi:)
Teyzoşları bugün kızımla detaylı usg yaptrdık çok şükür herşey yolunda..21+2 görünüyor haftasından büyük yani 372 gr olmuş.bugün başka giden oldu mu acaba
canım ben bütün ürünlerimde nutriwayi kullanıyorum
omega3 konusunda baya araştırmıştım
derin deniz balığı olmalıymış
nutriwayinki öyle
biraz pahalı ama ben sevdim
5 kilo gayet iyi
bi de sen zayıflamışsındır kesin yine dediğin gibi
geçmiş olsun
evet canım bucanım kullandığın bu mu acaba ? ona göre siparş edicem de..Eki Görüntüle 341985
balık ve bol sebzeli (içine ne bulduysam attım) mercimek çorbasıcardelensscimmm ohhh gözün aydın ıyı haberlerle geldinnn yarnda bende gidebilirm inşallahhh güzel haberlelrlede döneriz :)
akşama ne yaptınız kızlar bakalım menüde niler vaa ?
Kızlar maaşallah her birinize
Bu aralar gelip bakıyorum sizlere burda da arkadaşlarım var diyorum içimden bende görebilecek miyim bugünleri diye daha çok yolum var benim ne güzel siz yolu yarılamışsınız
Ütopyacım bende dün keseyi gördüm çok mutlu oldum haftaya da kalp atışlarını duymak için çağırdı
Ben aksam yemegi yapasim yokCok tembelim bugun.
Baligi esim yemiyor diye hic yapmiyorum. Ama yemem lazimYarin oglen kendime balik mi yapsam ne
evet canım bu
ben 2-3 günde bir alıyorum canım
balık yediğim günler almıyorum
balık ve bol sebzeli (içine ne bulduysam attım) mercimek çorbası
yanına salata bile yapasım yok ama
gözün aydın canım
zaman öyle çabuk geçiyorki inan bana bi bakmışsın sen de 20küsür haftalık olmuşsun da ayrıntılı ultrason konuşuyorsun
hayırlısıyla kalp atışlarını da duyacaksın
haber ver yine tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?