- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.261
Kızlar maaşallah her birinize
Bu aralar gelip bakıyorum sizlere burda da arkadaşlarım var diyorum içimden bende görebilecek miyim bugünleri diye daha çok yolum var benim ne güzel siz yolu yarılamışsınız
Ütopyacım bende dün keseyi gördüm çok mutlu oldum haftaya da kalp atışlarını duymak için çağırdı
boşver canım yemesse yemesin
bence sen bebişinize yap yiyin
aynen ben de çok yiyorum, ama artık dur demem lazım sanırım.
gördüm bebişi ama işte dr çok kilo almışın suyun da çok fazla deyince azcık cnm sıkıldı
leblebi kilo aldırır mı kiiiiii, beyaz mı yiyosuni sarı mııı?
hayırlı olsun cnmmmm.
ben de dr gittim ama ayrıntılıya değil. normal kontrole gittim
sarı leblebi yiyorum.kilo aldırmıyo atıştırmalık öneri:)hem uzun süre yiyebiliyorsun ama kilo almıyorsun,hem de tokluk hissi yaratıyor:)
Benim doktor balık yağını tavsiye etmedi. Bazı balık yağı haplarının içinde fazla civa oluyormuş.. Onun yerine ceviz ye bol bol dedi.. Arada bir de balık yersem olurmuş. Ben de iki haftada bir balık ama her gün 4-5 ceviz yiyorum..
doktorum biliyor
çok balık yiyebiliyorsan gerek yok dedi
ben de haftada 1-2 falan yiyorum ama hapı da 2-3 günde bir içiyorum
kendi zihnimin bile açıldığını farkettim haptan sonra
cevizi ben de yiyorum hergün 2 tane
bir de nutriwayi epey araştırma yaptıktan sonra almıştım
doktorum ve sağlık ocağındaki hemşirede nutriway kullanıyorum deyince çok iyi demişlerdi
Hımm, ben o markayı ayrıca bir sorayım doktoruma tekrar.. Zihne iyi geliyor demek ki.. Hayırlısıyla bir kucağımıza alsak şu bebişlerimizi. daha ne isterim ki? :)
amin canım inşallahh
açıkçası benim hafızam acayip zayıf
ve hapı içmeye başladığımdan beri hafızamın güçlendiğini hissediyorum
arkadaşım da kullanıyor
ona da doktora tavsiye etti
aynı şeyi o da söylüyor
zararı olacağını sanmam
doktorlar her ne kadar doğal alınmasını tavsiye etse de ben yetersizmiş gibi görüyorum
bir de doğum sonrası depresyonun başlıca nedeni omega3 eksikliğiymiş
ve ben çok korkuyorum depresyondan :18:
Korku korkuyu çeker.. Korkma demiyecem sana, faydası yok, ama şunu bir düşün.. Bu dünyada doğum yapan binlerce kadın var.. Depresyona girenlerin sayısı da çok az.. Genelde beklenmeyen, ani olan bebekler, istenmeyen gebeliklerde yaşanıyor depresyonlar. Sen doğum yapınca o muhteşem yavruna bakacak gücü hisesedeceksin kendinde. Ve bunca insan bakabilirken sen neden bakamayasın ki? Güven kendine. Dünyanın en tatlı şeyi gelecek inan ki.. Depresyon mepresyon yok.. uzak olsun bize. Herşey güzel olacak.. Başkaları başarıyorsa bunu neden biz başaramayalım ki?
kızlar biz detaylı usg den geldik dönüştede anneanneye gittik kociş gececi yemeğimizi orda yedik
oğluşum Allaha şükür sağlıklıymışçok net göremedik plesentaya yüzünü dayamış dedi doktor ama bi ara gördüm koca kafalı tombul yanaklıydı
585 gr olmuş ama çok kilo aldım ben yaaa doktorumda kızdı zaten offf yaaa ....
yarında sağlık ocağına gidicem şeker yüklemesi için 50 mg glikoz aldım limon da götürcem limonata yapcakmış hemşire bana
tetenozun 2. dozunu olucam perşembe de endokrin doktoruma gidicem şu troidler içinde kan vereyim amaaaaannn yoğunluk bitmez
ama kuzucuğumu görmek çok ii geldi çooookkk
kızlar biz detaylı usg den geldik dönüştede anneanneye gittik kociş gececi yemeğimizi orda yedik
oğluşum Allaha şükür sağlıklıymışçok net göremedik plesentaya yüzünü dayamış dedi doktor ama bi ara gördüm koca kafalı tombul yanaklıydı
yarında sağlık ocağına gidicem şeker yüklemesi için 50 mg glikoz aldım limon da götürcem limonata yapcakmış hemşire bana
tetenozun 2. dozunu olucam perşembe de endokrin doktoruma gidicem şu troidler içinde kan vereyim amaaaaannn yoğunluk bitmez
oğluşum allaha şükür sağlıklıymışçok net göremedik plesentaya yüzünü dayamış dedi doktor ama bi ara gördüm koca kafalı tombul yanaklıydı
Yarında sağlık ocağına gidicem şeker yüklemesi için 50 mg glikoz aldım limon da götürcem limonata yapcakmış hemşire bana
Tetenozun 2. Dozunu olucam perşembe de endokrin doktoruma gidicem şu troidler içinde kan vereyim amaaaaannn yoğunluk bitmez
ohhhh sonunda ulaştım kocişimeee
ya kızlar bişi sorcam. sizce nesfit falan kilo yapar mı ve bebişe zararlı mıdır sizce?
hadi hayırlı olsun canımmmçok şükür ki sağlıklıymış bebişin.
kilo konusu bende de problem cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?