2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

masumiyet sen böyle yazınca bi garip oldu içim bend eilk zamnalrda diğer top,klere bakıp o günlerin bana cok uzak oldugunu düşünürdüm sen bole yazınca gecmıse gttım Rabbbim hepimize sağlıkla mınıklerımızı kucgmza alamayı nasip etsın onlarla ılgılı hep güzel haberler alalım :)

bugun göbüşümü kremleyıp uzandım bıraz göbüşümü izliyorum minnakoğlum tekme attı bana göbüşümde hareket etti böle bi tuhaf oldum :)

balık ve bol sebzeli (içine ne bulduysam attım) mercimek çorbası
yanına salata bile yapasım yok ama[/QUOTE]

afyt olsunnn bnde tıvıklı patats ve pilav yaptım yanına yogurt faln :) bnmde pek bişi yapasm yok

sarı leblebi yiyorum.kilo aldırmıyo atıştırmalık öneri:)hem uzun süre yiyebiliyorsun ama kilo almıyorsun,hem de tokluk hissi yaratıyor:)

Benim doktor balık yağını tavsiye etmedi. Bazı balık yağı haplarının içinde fazla civa oluyormuş.. Onun yerine ceviz ye bol bol dedi.. Arada bir de balık yersem olurmuş. Ben de iki haftada bir balık ama her gün 4-5 ceviz yiyorum..

sarı leblebi yiyorum.kilo aldırmıyo atıştırmalık öneri:)hem uzun süre yiyebiliyorsun ama kilo almıyorsun,hem de tokluk hissi yaratıyor:)

Seviyorsan ne güzel.. Ben ilk üç ay bulantı yüzünden sürekli leblebi yediğim için artık tiksinti geldi, istesem de yiyemiyorum..

doktorum biliyor
çok balık yiyebiliyorsan gerek yok dedi
ben de haftada 1-2 falan yiyorum ama hapı da 2-3 günde bir içiyorum
kendi zihnimin bile açıldığını farkettim haptan sonra
cevizi ben de yiyorum hergün 2 tane
bir de nutriwayi epey araştırma yaptıktan sonra almıştım
doktorum ve sağlık ocağındaki hemşirede nutriway kullanıyorum deyince çok iyi demişlerdi

Hımm, ben o markayı ayrıca bir sorayım doktoruma tekrar.. Zihne iyi geliyor demek ki.. Hayırlısıyla bir kucağımıza alsak şu bebişlerimizi. daha ne isterim ki? :)

Hımm, ben o markayı ayrıca bir sorayım doktoruma tekrar.. Zihne iyi geliyor demek ki.. Hayırlısıyla bir kucağımıza alsak şu bebişlerimizi. daha ne isterim ki? :)

amin canım inşallahh

açıkçası benim hafızam acayip zayıf
ve hapı içmeye başladığımdan beri hafızamın güçlendiğini hissediyorum
arkadaşım da kullanıyor
ona da doktora tavsiye etti
aynı şeyi o da söylüyor
zararı olacağını sanmam
doktorlar her ne kadar doğal alınmasını tavsiye etse de ben yetersizmiş gibi görüyorum
bir de doğum sonrası depresyonun başlıca nedeni omega3 eksikliğiymiş
ve ben çok korkuyorum depresyondan :18:

Korku korkuyu çeker.. Korkma demiyecem sana, faydası yok, ama şunu bir düşün.. Bu dünyada doğum yapan binlerce kadın var.. Depresyona girenlerin sayısı da çok az.. Genelde beklenmeyen, ani olan bebekler, istenmeyen gebeliklerde yaşanıyor depresyonlar. Sen doğum yapınca o muhteşem yavruna bakacak gücü hisesedeceksin kendinde. Ve bunca insan bakabilirken sen neden bakamayasın ki? Güven kendine. Dünyanın en tatlı şeyi gelecek inan ki.. Depresyon mepresyon yok.. uzak olsun bize. Herşey güzel olacak.. Başkaları başarıyorsa bunu neden biz başaramayalım ki?

ya kızlar kociş beni hergün arardı bugün hiç aramadı.
şimdi de ben onu arıyorum 3 hattı var. bi turkcell i meşgul çalıyo, bi aveası, bi vodafonu. 2 dk sonra da kapalı çalıyolar. böyle çekmiyo gibi. ayyy bi acayip, çok mrklandımmm:18::18::18:

Merhaba annecikler ...
Forumu okurken ocaktaki yemeğin dibi tuttu Yeşil mercimek yemeği olacaktı. Dipte olmayanları ayırıp başka bir tencereye koydum. Şimdi yanmayan kısımları yesem ben hamileyken zararlı olur mu bana sizce? Çok alakasız bir soru oldu di mi? :)

inşallah dediğin gibi olur canım hepimiz için

kızlar biz detaylı usg den geldik dönüştede anneanneye gittik kociş gececi yemeğimizi orda yedik
oğluşum Allaha şükür sağlıklıymış çok net göremedik plesentaya yüzünü dayamış dedi doktor ama bi ara gördüm koca kafalı tombul yanaklıydı
585 gr olmuş ama çok kilo aldım ben yaaa doktorumda kızdı zaten offf yaaa ....
yarında sağlık ocağına gidicem şeker yüklemesi için 50 mg glikoz aldım limon da götürcem limonata yapcakmış hemşire bana
tetenozun 2. dozunu olucam perşembe de endokrin doktoruma gidicem şu troidler içinde kan vereyim amaaaaannn yoğunluk bitmez
ama kuzucuğumu görmek çok ii geldi çooookkk

hadi hayırlı olsun canımmm çok şükür ki sağlıklıymış bebişin.
kilo konusu bende de problem cnmm

ohhhh sonunda ulaştım kocişimeee

ya kızlar bişi sorcam. sizce nesfit falan kilo yapar mı ve bebişe zararlı mıdır sizce?

gözün aydın canım darısı bizlere

canım kaç haftalıksın ve kaç kilo aldında kızdı:)bende yarın gideceğim detaylıya 22.haftamdayım 4kilo aldım çokmu acaba...

hadi hayırlı olsun canımmm çok şükür ki sağlıklıymış bebişin.
kilo konusu bende de problem cnmm

sağ ol canım ya aslında diyetisyenede gidiyorum ama bu hafta birden fırladı kilo havalardan da eve tıkıldık yürüyüş yapamıyorum ondan galiba neyse sıkı giyinip yarından itibaren yürüyüşe başlıcam yapcak bişi yok böle giderse yanarım benn:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…