2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kaç kilo aldın canım?

Kızlar bide ben bugün kötü bir rüya gördüm oğlumun odasına canavar girmiş:)))bende aldım hemen oğlumu kaçmaya başladım sonra bir uyandım oğlum dönüyor tekmeler atıyor:))))

Kızlar bide ben bugün kötü bir rüya gördüm oğlumun odasına canavar girmiş:)))bende aldım hemen oğlumu kaçmaya başladım sonra bir uyandım oğlum dönüyor tekmeler atıyor:))))

ben hareketi hissediyorum da tekme nasıl oluyor
sanırım hiç tekme atmıyor benimki
ya da ben hissetmiyorum ayırt edemiyorum

ben hareketi hissediyorum da tekme nasıl oluyor
sanırım hiç tekme atmıyor benimki
ya da ben hissetmiyorum ayırt edemiyorum

sanki böyle kalp atar ya onun sert halini düşün biraz daha sertini yani dışardan bile hissediliyor tekme attığıında çok değişik güzel bişey

gözün aydın canım darısı bizlere

sağ ol canım sizde inşallah güzel haberlerle gelirsiniz

canım kaç haftalıksın ve kaç kilo aldında kızdı:)bende yarın gideceğim detaylıya 22.haftamdayım 4kilo aldım çokmu acaba...

maşallah sanaya sen kilo aldım deme bence
kaç kilo aldın canım?

8 kilo aldım yaa of ya sözde diyetisyenede gidiyorum :18::18:hipotroid+gebelik için diyet verdi birde listeye uymasam düşünemiyorum ne olurum

ben de doktoruma sordum sağlık ocağında 18.haftada gel demişlerdi,doktor 20. haftaya kadar gidebilirsin dedi,dogumda bebeğin mikrop kapmaması için sartmıs.. hiç istemedim ama,gece hiç uyuyamadım agrısından bugun de kolum kalkmıyor insallah yarına gecer

Son düzenleme:
slmlar herkes tetenoz aşısı vuruldu mu???

evet canım ben 1. dozu oldum yarın 2. doz var of ya geçen sefer 1 haftada geçmişti yine kolumu kullanamıcam gebelikte 3 kere olcakmışız lisede olmuştum etti 4 toplamda 5 kere vurulunca ömür boyu korunuyormuşsun hemşire bana dediki bu kadar oldun 5. ol kurtul :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…