- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.281
canım kaç haftalıksın ve kaç kilo aldında kızdı:)bende yarın gideceğim detaylıya 22.haftamdayım 4kilo aldım çokmu acaba...
sağ ol canım ya aslında diyetisyenede gidiyorum ama bu hafta birden fırladı kilohavalardan da eve tıkıldık yürüyüş yapamıyorum ondan galiba neyse sıkı giyinip yarından itibaren yürüyüşe başlıcam yapcak bişi yok böle giderse yanarım benn:18::18::18::18:
Kızlar bide ben bugün kötü bir rüya gördüm oğlumun odasına canavar girmiş:)))bende aldım hemen oğlumu kaçmaya başladım sonra bir uyandım oğlum dönüyor tekmeler atıyor:))))
nesfit dediğin mısır gevreği heralde
ben yiyorum canım
zararı olduğunu sanmam
kilo da yapar mı bilmem ama kilo yapcanı da sanmam
ben hareketi hissediyorum da tekme nasıl oluyor
sanırım hiç tekme atmıyor benimki
ya da ben hissetmiyorum ayırt edemiyorum
hıhı işte var ya bu nesfit in mısır gevrekleri. sade olanı hatta, meyveli olanı bile değil. yapmaz inş kilo
hıhı işte var ya bu nesfit in mısır gevrekleri. Sade olanı hatta, meyveli olanı bile değil. Yapmaz inş kilo
gözün aydın canım darısı bizlere
canım kaç haftalıksın ve kaç kilo aldında kızdı:)bende yarın gideceğim detaylıya 22.haftamdayım 4kilo aldım çokmu acaba...
kaç kilo aldın canım?
slmlarherkes tetenoz aşısı vuruldu mu???
evet cnm, 1. dozu vuruldum. 2. doz mart başında
bnm drum daha bugün vuruldun mu diye sordu tetanoz u
ben de dün oldum :)
kolum hala kalkmıyor((
sağlık ocağı bana da yarın içn randevu vermişti de gitmesem mi gerekli mi diye düşünmeye başladım:44:yarın doktoruma danışayım sonra gideyim diyorum ama sağlık ocağından randevum yarın:44::44:
benim öyle çok ağrımadı ama, öyle iş yapamaz kadar falan olmadım. ama 2 gün hafif ağrısı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?