2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben de dün oldum :)
kolum hala kalkmıyor ((

amaninnn iyice korktum:18::18::18:tabi bebiş için gerekli ise vurulacağım

canım benim bende öyleydim ya bir ayda 3 kilo birden aldım dktrm kızdı bebek almıyo sen alıyosun dedi kendine zarar veriyosun dedi bebegin ihtiyacı olan besinleri yeteri kadar alman yeterli falan fistan işte nutuk çekti..abur cubur çooookkkk yiyodum kestim çok canım isterse tadımlık alıyorum hamur işi yiyodum onuda kıstım engelliyorum kendimi günde 3 portakal falan yiyodum kalorisi çok fazlaymış günde belki 1 tane yiyorum yogurttu süttü yumurtaydı baklagiler falan bunları tüketmeye çalış bebek alsın diye ugraşırken kendimize depoluyoruz farkında olmadan

Herkese iyi geceler.
Ben tetanozu 2doz olcam. İlkini haftaya ikincisini gelecek aya. Doktorum 2doz yeterli dedi.
Bu arada bebek hemsiresiyle sut pompasi olayini konustum. Kesinlikle su anda almana gerek yok dedi. Hatta biberon ve emzik de alma dedi.
Bebegi emzirmeye programla beynini cunku hormonlari beyin yonetiyor dedi. Sutun az geldi diye biberonla sut ya da mama verirsen o bebek bir daha emmez dedi. Gerekirse siringayla falan bebegin agzina damlatiriz dedi. Degisik fikirleri var, bir suru de brosur verdi. Okumadim ama hepsi emzirme konusuyla ilgili. Su anda kendimi rahatlamis hissediyorum, ne olursa olsun sutum bol bol gelicek ve bebegimi emzirerek doyurucam insallah.
Aksi durumlarda sut pompalari kiralanabiliyormus, haberiniz olsun.

Annişlerrr merhabaa,dün randevumuz vardı doktora gittik detaylı ultrasona gircektik ama dolu olduğu için yarın gelin dediler,fiyatını sordum 150tl dedi gittiğim özel hastane.bugün eşimle gittik,işlemleri yaptırıyodum 12tl dedi işlemi yapan bayan.dedim yanlışlık var dün 150 tl dediniz.meğerse gittiğim özel hastane sigortayla anlaşmasını değiştirmiş :) :) şansa bakın yaaa.oğluşum nasılda şans getirdi bize :) :)
detaylı ultrasona girdik doktor kriz geçirdi resmen,oğluşum bir hareketliki adamcağız ölçümleri bile yapamadı :) saatlerce uğraştı sonunda başardı ve bi pozda yakaladık :) çok güzeldiiiii.şimdi elimde renkli bir resmi var oğlumun,hemen telefonumun ekran resmi yaptım ağzı burnu çenesi elleri öyle güzelkiii :) :)

aldıkların cok hoş cnm gule gule gıysın bebışın ınş..

canım güle güle giysin bebişin inşallah cicilerini...hepinizin bebişinin cinsiyeti kesin belli mi ya?ben meraktan çatlıyorum inşallah 22 sinde detaylı da görürüz..

cnm benım randevu da 22 subatta ıple cekıorum valla..

Haber veririm tatlım vermez miyim Cardelene de sevindim şimdi okudum kızını görmüş maaşallah Allah hepimizin bebeğini nazarlardan saklasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

canımmmm sağol bitanem.allah hepimize nasip etsin kucağımıza almayı.

Hosgeldin
Masallah minigimize

cardelensscimmm ohhh gözün aydın ıyı haberlerle geldinnn yarnda bende gidebilirm inşallahhh güzel haberlelrlede döneriz :)
akşama ne yaptınız kızlar bakalım menüde niler vaa ?

evet canım senide iyi haberlerle karşılayacağız inş..takma kafana rahat git.

sen sabrettin bu kadar zaman şimdi bu 9 ay en güzel zaman yavaş geçsin ama güzel geçsin..

fiyatları ben pek bilmiyorm fakat birz fazla gibi sanki? hem karar vermek için daa düşünecek çok zamanımız yokmu ? ama doktorunda ordaysa ve güveniyorsan olabblr bence

istanbuldamısın bu fiyat orta seviye.hastane çok güzel bir hastane ve ben hastanenin fiyatını bilmeden başlamam önce fiyat bakarım

istanbuldamısın bu fiyat orta seviye.hastane çok güzel bir hastane ve ben hastanenin fiyatını bilmeden başlamam önce fiyat bakarım

:) o zaman daha önceden araştırdn demek güzel aslında :) önceden herşeyiyle öğrenmek...
yani dedğin gibi güzel bir hastane ve güenilir bir kadro vars düşünme bile derim ben ama y arın ist.dan olan arkadaşlar belki
daha yararlı fkirler verebilirler belki :))
canım ben ist.da değlm balıkesr ayvalktym ama doktora edremite gidiyorum
hamilelğn nasıl gidiyor uyku tutmadımı senide ....

aynen öleee..kadrodan emin değilim doktor olarak yani..uykuyu ben gündüz uyuyorum gece geziyorum

günaydın topikkkkk
kızlar birazdan hastaneye gidicem ayrıntılı ve şeker yüklemesi için dualarınızı eksik etmeyin lütfen

günaydııın herkese bgn bzmde ayrıntılımız war dualarını eksik etmeyn kızlaaar allah hepimizin yardımcısı olsun işlhhh

gnydıııııııııııııııııınn...bugün hava çok gzel brda.......

Gunaydin annisler.
Detayliya gidecek olanlar, sizleri guzel haberlerle bekliyoruz
Insallah hersey iyidir

Bende 2gun okula gittim simdide 23 nisana kadar evdeyim Ama kendime birsuru is cikardim bugun. Evde sklmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…