- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.301
ben de dün oldum :)
kolum hala kalkmıyor((
ben de doktoruma sordum sağlık ocağında 18.haftada gel demişlerdi,doktor 20. haftaya kadar gidebilirsin dedi,dogumda bebeğin mikrop kapmaması için sartmıs.. hiç istemedim ama,gece hiç uyuyamadım agrısından bugun de kolum kalkmıyorinsallah yarına gecer
kızlar merhabaaaa
dr dan geldim şimdii. bebişim 365 gr olmuş. haftasıyla da uyumluymuş gelişmesi. organları vs hepsi iyiymişş
ama suyum çok fazlaymış. dr dedi ki çok mu meyve yiyosun (hakkaten de çok yiyodum)
çok yeme dedi, yersen de yanında süt ya da yoğurt ye muhakkak dedi.
böyle giderse şeker çıkar sen de bi de onla uğraşmayalım dedi.:18::18:
tabi şeker deyince ben yediğim çikolatanın haddi hesabı olmadığını söylemedimonu da azaltmam lazım şimdi
veee işte bu ayoın rekoruuuuu: 1 ayda tammmmm 4 kg almışım kızlarrrben napçam yaaaa, bana bi akıl verin.
çok iştahım var, sürekli bişi yiyesim geliyo, bana önerilerde bulunur musunuz???? lütfennnnnn
kızlar markafonide Kanz'ın ürünleri var.ben yine dayanamadım aldım..
Eki Görüntüle 341696 Eki Görüntüle 341697 Eki Görüntüle 341698 Eki Görüntüle 341699
canım güle güle giysin bebişin inşallah cicilerini...hepinizin bebişinin cinsiyeti kesin belli mi ya?ben meraktan çatlıyorum inşallah 22 sinde detaylı da görürüz..
Haber veririm tatlım vermez miyimCardelene de sevindim şimdi okudum kızını görmüş maaşallah Allah hepimizin bebeğini nazarlardan saklasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hosgeldin
Masallah minigimize
cardelensscimmm ohhh gözün aydın ıyı haberlerle geldinnn yarnda bende gidebilirm inşallahhh güzel haberlelrlede döneriz :)
akşama ne yaptınız kızlar bakalım menüde niler vaa ?
Kızlar maaşallah her birinize
Bu aralar gelip bakıyorum sizlere burda da arkadaşlarım var diyorum içimden bende görebilecek miyim bugünleri diye daha çok yolum var benim ne güzel siz yolu yarılamışsınız
Ütopyacım bende dün keseyi gördüm çok mutlu oldum haftaya da kalp atışlarını duymak için çağırdı
bu arada ben hastaneye karar verdim kavacık medistate.sgk lıya sezeryan 2100 tl nasıl??
fiyatları ben pek bilmiyorm fakat birz fazla gibi sanki? hem karar vermek için daa düşünecek çok zamanımız yokmu ? ama doktorunda ordaysa ve güveniyorsan olabblr bence
istanbuldamısın bu fiyat orta seviye.hastane çok güzel bir hastane ve ben hastanenin fiyatını bilmeden başlamam önce fiyat bakarım
:) o zaman daha önceden araştırdn demek güzel aslında :) önceden herşeyiyle öğrenmek...
yani dedğin gibi güzel bir hastane ve güenilir bir kadro vars düşünme bile derim ben ama y arın ist.dan olan arkadaşlar belki
daha yararlı fkirler verebilirler belki :))
canım ben ist.da değlm balıkesr ayvalktym ama doktora edremite gidiyorum
hamilelğn nasıl gidiyor uyku tutmadımı senide ....
Herkese günaydınnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?