2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım maşşallah bebişine herşeyin yolunda gittiğine sevindim canım dr'unun talimatlarına dikkat ettikten sonra hiç bişi olmaz merak etme ee kiloda alıyosak napalım olcak o kadar çok fazla pilav makarna hamur işi ve ekmek yememeye çalışırsın olur biter , bide bünye meselesi alınca alınıyo yani :))

canım gyno ferro bende kullanıyorum aç karnına içiyosun ve 2,5 saat süt ürünleri tüketmiyorsun onun için ben sabah 5:30 gibi içip yaıyorum..ayrıntılı usg'den hayırlı haberlerle dönersin inş. canım..
maşallah canım oğluşuna tosun gibi tam ısırmalık olmuş:))
maşallah oğluşuna
aldıkların cok hoş cnm gule gule gıysın bebışın ınş..

cnm benım randevu da 22 subatta ıple cekıorum valla..
saol canım..
günaydın topikkkkk
kızlar birazdan hastaneye gidicem ayrıntılı ve şeker yüklemesi için dualarınızı eksik etmeyin lütfen

günaydııın herkese bgn bzmde ayrıntılımız war dualarını eksik etmeyn kızlaaar allah hepimizin yardımcısı olsun işlhhh
kızlar dualarım sizinle hayırlı haberle gelin inş..

herkese günaydınnn...

arkadaşlar ben aranızda en çok kilo alanlardan biriyimdir muhtemelen, toplamda 9 kilo aldım.. duruşuma bakıldığında biraz yüzümden anlaşılıyor.. ne bacaklarımda ne kalçamda ne başka yerimde genişleme var, nerdeyse hamilelik öncesi gibi. ama daha şimdiden benim ellerim ve ayaklarım şişmeye başladı. alyansımı takamıyorum, çoraplarımı çıkardığımda en gevşek çorabın bile lastiğinin izi bacağımda duruyo, çizmelerimi giyemiyorum. o yüzden benim bu 9 kiloda ödem oranı yüksek diye tahmin ediyorum. bünyeden bünyeye fark edebilir alınan yağ ve su oranı. okuduğum bi kitapta (bebeğinizi beklerken sizi ne bekler) 12 kilo alan bi annenin vücudunda ortalama 3.5 kilo sadece yağ, geri kalanı su, artan kan hacmi, amniyos sıvısı, plasenta, bebek arasında paylaşılıyor. yani aldığımız kliloların tamamı yağ olmadığı gibi vücudumuz ödeme müsait bi vücut da olabilir. bence, ğer sağlıklı ve çeşitli beslendiğimizi düşünüyorsak, kilo konusunda bu kadar takıntılı olmamalıyız. ben canım çekince hamur işi de yiyorum çikolata da, ama protein, karbonhidrat, yağ dengesini korumaya da dikkat ediyorum..

ben de aynı durumdayım. 8 kilo aldım. Elim ayagım şiş. Alyansım olmuyo. Hele bacaklarımın alt kısmı davul gibi oldu. Ayakkabının içinde patlıyorum. Bi de iş yerinde otur otur şişiyor ayaklarım. Yediğime dikkat ediyorum. Tek fazlka yediğim meyva. Onu da durduramıyorum. Ekmek sadece kahvaltıda yiyorum. Oda kepekli ekmek. Hamurişi yememeye çalışıyorum. Ama alıyorum. Ne yapayım sağlık olsun:)

günaydın kızlarrrr
ne güzel detaylılara girilmiş, güzel haberler alınmış
darısı detaylı gününü bekleyen bizlere olsun inşallah

Anneler "gece boyunca uyumak" diye bir kitap var, mutlaka alip okuyun. Bebis dogduktan sonra cok ihtiyaciniz olacak.
Uyku disiplinini ne kadar erken verirsek bebegimiz de biz de o kadar rahat edebiliyormusuz. Bildigimi sandigim herseyin ne kadar eksik ve yanlis oldugunu gordum. Siddetle tavsiye ederim.

Gunaydin annisler.
Detayliya gidecek olanlar, sizleri guzel haberlerle bekliyoruz
Insallah hersey iyidir

Bende 2gun okula gittim simdide 23 nisana kadar evdeyim Ama kendime birsuru is cikardim bugun. Evde sklmicam

Rapor mu aldin canim? Dogum iznimiz yaklasik 23 nisan haftasina geliyor zaten,ondan snra da calismazsin,ben de mi ayrilsam cocuklar acikta kalacak diye son iki aya kdr giderim diyodum,amma zor geliyo

Rapor mu aldin canim? Dogum iznimiz yaklasik 23 nisan haftasina geliyor zaten,ondan snra da calismazsin,ben de mi ayrilsam cocuklar acikta kalacak diye son iki aya kdr giderim diyodum,amma zor geliyo

Calisiyordum ben ama okuluma devam edecegim icin birakacaktim bu yaz.Sonra bebis cikti ortaya Isi 1 martda birakcaktim ama artik cok zorlaniyordum 8-9 saat ayakda durmakdan. Patron sagolsun isten cikacagimi bildigi halde 25 ocakdan 1 mart a kadar maasli izine ayirdi.
Ben suan cok rahatim isin zor geliyor ve izine ayrilma durumun varsa hic durma ayril derim ben
Okulada 23 nisanda dvm edicem doguma kadar. Dersler mecburi degil aslinda:) Gitmesemde olur.Benim semester ozaman basladigi icin 23 nisana kadar evdeyim.Biraz karisik benim durum

Son düzenleme:

Zor gliyor okul sinifim berbat zaten,kim bir ders girse allah sabir versin diyor :) gecen sene 6 kere ogretmn degistirmisler,toplama bir sinif,dorduncu siniflar ama okuma yazma bilmiyolar cabaliyoruz iste biz de hep beraber..

hemşerımsın yanii bende aslen balıkesır susurluk luyum cnm...

maşallah kızımıza. pek tatlı. talip olsam oğluma verir misin?

sağol teyzesi çok onure olduk oğlumuzunda ayrıntılı bir fotoğrafıyla bir kutu çukulota ve çiçek eşliğinde bekleriz birgün sonrası allah kerim kısmetse olar

ay kıyamam ben onaa ((
canım ya maşşallahh..

sağol öznur teyzesi biz dünden beri foto seviyoruz ağlayıp gülüp oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…