- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.321
canım maşşallah bebişine herşeyin yolunda gittiğine sevindim canım dr'unun talimatlarına dikkat ettikten sonra hiç bişi olmaz merak etme ee kiloda alıyosak napalım olcak o kadar çok fazla pilav makarna hamur işi ve ekmek yememeye çalışırsın olur biter , bide bünye meselesi alınca alınıyo yani :))kızlar merhabaaaa
dr dan geldim şimdii. bebişim 365 gr olmuş. haftasıyla da uyumluymuş gelişmesi. organları vs hepsi iyiymişş
ama suyum çok fazlaymış. dr dedi ki çok mu meyve yiyosun (hakkaten de çok yiyodum)
çok yeme dedi, yersen de yanında süt ya da yoğurt ye muhakkak dedi.
böyle giderse şeker çıkar sen de bi de onla uğraşmayalım dedi.:18::18:
tabi şeker deyince ben yediğim çikolatanın haddi hesabı olmadığını söylemedimonu da azaltmam lazım şimdi
veee işte bu ayoın rekoruuuuu: 1 ayda tammmmm 4 kg almışım kızlarrrben napçam yaaaa, bana bi akıl verin.
çok iştahım var, sürekli bişi yiyesim geliyo, bana önerilerde bulunur musunuz???? lütfennnnnn
annecikler slmlar :)
istanbulda annemdeyim giremiyorum fırsat bulupta, inşallah herkes iyidir, geçmişi daha sonra okuycam..
dün doktora gittik bebeğimi gördüm 391gr olmuş :) benim hesabımdan 6gün önde görünüyo doğum için 18 haziran dedi doktorumuz.
mide yanmalarım için 6 kutu rennie duo verdi demir ilacı olarak gyno ferro sanol verdi bu ilacı kullanan varmı acaba nasıl kullanıyosunuz bugün aldım eczaneden günde bitane yazıyo,
son günlerde sabahları bacaklarıma kramp girer oldu onuda söledim eğer sıklaşırsa kramplar bunu kullan dedi doktorum ve onun için de calci-net d3 diye suda eriyen sandozlardan verdi kalsiyum yazıyo üstünde daha sonra magnezyumda vericem dedi..
cuma günü ayrıntılıya giricem ama cd vermiyolarmışeşim işleri yüzünden gelemiycek ayrıntılıya cd de yok üzüldüm çok babası göremiycek diye akşam 19.30da randevum elince inşallah iyi haber paylaşırım sizle
kendi doktoruma ulaşamadım yıllık izindeymiş bende central hospitala gittim yengem orda doğum yaptı 4ay önce hastaneyi beğendim temizdi, epidural normal doğum stiyorum ben 950+390mış epidural farkı
onun dışında bimdeki ateşölçeri bende aldım burda paylaşan arkadaşa teşekkür ederim :) beğendim ve denedim 1saniyede ölçüyo :)
ayyy çok şey yazdım
canım gyno ferro bende kullanıyorum aç karnına içiyosun ve 2,5 saat süt ürünleri tüketmiyorsun onun için ben sabah 5:30 gibi içip yaıyorum..ayrıntılı usg'den hayırlı haberlerle dönersin inş. canım..
maşallah canım oğluşuna tosun gibi tam ısırmalık olmuş:))kızlar biz detaylı usg den geldik dönüştede anneanneye gittik kociş gececi yemeğimizi orda yedik
oğluşum Allaha şükür sağlıklıymışçok net göremedik plesentaya yüzünü dayamış dedi doktor ama bi ara gördüm koca kafalı tombul yanaklıydı
585 gr olmuş ama çok kilo aldım ben yaaa doktorumda kızdı zaten offf yaaa ....
yarında sağlık ocağına gidicem şeker yüklemesi için 50 mg glikoz aldım limon da götürcem limonata yapcakmış hemşire bana
tetenozun 2. dozunu olucam perşembe de endokrin doktoruma gidicem şu troidler içinde kan vereyim amaaaaannn yoğunluk bitmez
ama kuzucuğumu görmek çok ii geldi çooookkk
maşallah oğluşunaAnnişlerrr merhabaa,dün randevumuz vardı doktora gittik detaylı ultrasona gircektik ama dolu olduğu için yarın gelin dediler,fiyatını sordum 150tl dedi gittiğim özel hastane.bugün eşimle gittik,işlemleri yaptırıyodum 12tl dedi işlemi yapan bayan.dedim yanlışlık var dün 150 tl dediniz.meğerse gittiğim özel hastane sigortayla anlaşmasını değiştirmiş :) :) şansa bakın yaaa.oğluşum nasılda şans getirdi bize :) :)
detaylı ultrasona girdik doktor kriz geçirdi resmen,oğluşum bir hareketliki adamcağız ölçümleri bile yapamadı :) saatlerce uğraştı sonunda başardı ve bi pozda yakaladık :) çok güzeldiiiii.şimdi elimde renkli bir resmi var oğlumun,hemen telefonumun ekran resmi yaptım ağzı burnu çenesi elleri öyle güzelkiii :) :)
saol canım..aldıkların cok hoş cnm gule gule gıysın bebışın ınş..
cnm benım randevu da 22 subatta ıple cekıorum valla..
günaydın topikkkkk
kızlar birazdan hastaneye gidicem ayrıntılı ve şeker yüklemesi için dualarınızı eksik etmeyin lütfen
kızlar dualarım sizinle hayırlı haberle gelin inş..günaydııın herkese bgn bzmde ayrıntılımız war dualarını eksik etmeyn kızlaaar allah hepimizin yardımcısı olsun işlhhh