2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

( canım ya ben bile bi hoş oldum seni düşünemiyorum...maşallah kızımıza..Allah sağlıklı doğmayı nasip etsin..

ayyyy yerım ben onuuuu kıss maşşşalllahhhhh tü tü tüü cok tatlışşş

oğluşuma alırım kızını haaaaaa
minilyacım mine teyzemize dediğimz gibi oğlunuzun ayrıntılı görüntüleriyle çiçek çukulolata buyrun birgün artık kısmetse olur ayy ne havaya girdim
anaaammmm maşallah..Allah burnu gibi güzel eylesin bahtını da
meryemimiz kız mıymışş (o nasıl bir cümle oldu yaa)

amiiinnnnnn bıdık teyze evet bu kız bizi ne hale getirdi meryemimiz kızmış

( canım ya ben bile bi hoş oldum seni düşünemiyorum...maşallah kızımıza..Allah sağlıklı doğmayı nasip etsin..
amin canım rabbim tamamına erdirsin inş sağlıkla sıhhatle doğuralım çok fenayım çok

ay masallah kocamn olmus benim kızım da bu kadar olmus mudur dedim hemen,Allah esirgesin cok da güzel :)
bakıp bakıp kime benziyor diye tartısmalara girdiniz mi

olmuştur annesi olmaz mı tartışmaya girdik ananemize küstük babamıza benzetti diye... sanki bana benzemiyor sonra dedemiz aynı sen kızım dedi anane kızırdı geri barıştık babamızda zaten sürekli gevşek bir sırıtma yapıştı kaldı dünden beri toparlayamadık onu daha

ay minik içerde roman falan mı oynuyo iki yumruğunu üst üste getirmiş
ohhhh yandan dermiş gibi

içerde kıpraşmalar oldu senin kız benim ikizlere çikolata etkisi yaptı nimessay

iletişim halindeler sanırım bıdık teyzesi... ama kızımı isteyenlere duyurulur çok hantal kıpraşmıyor bu kız ... daha tekme falan duymadık ... sonra kız da tembelmiş demeyin ben baştan söyleyeyim

Kime benzedigine karar vebildiniz mi? Bizimki babasinin kopyasi, insallah biraz da bana benzer diye dua ediyorum
canım biz eşimle benziyoruz ikimizde de belirgin özellikler aynı onun için çok ayırt edemedik... ben esmerim eşim beyaz tenli sadece o da buradan anlaşılmıyor

ay minik içerde roman falan mı oynuyo iki yumruğunu üst üste getirmiş
ohhhh yandan dermiş gibi

evet bıdık yaaa bizde çok güldük ya çok oynak ya da bizde 7 haftadır nasıl da merakta bıraktım sizi çatlayın da patlayın diyor

ay heyecanlandım kaynana mı oluyorum şimdi?

iletişim halindeler sanırım bıdık teyzesi... ama kızımı isteyenlere duyurulur çok hantal kıpraşmıyor bu kız ... daha tekme falan duymadık ... sonra kız da tembelmiş demeyin ben baştan söyleyeyim

o tembellikten değil kuzum ağırbaşlılıktan
(kızı kıpırdak olanlar -başta da ben- alınmasın sakın)

Eki Görüntüle 342348 Eki Görüntüle 342349 Eki Görüntüle 342350

teyzelerim benim hokka gibi burnum fındık kadar ağzım var ne kadar güzel bir kızım ben yaaaa

süper yaaa bayıldım valla çok farklı bişey bu :) canım Allah kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inan tüylerim diken diken oldu. benim doktor altıncı ayda girersin dedi beklemedeyim o yüzden. ama merak ve heyecanla bekliyorum. Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin...

olmuştur annesi olmaz mı tartışmaya girdik ananemize küstük babamıza benzetti diye... sanki bana benzemiyor sonra dedemiz aynı sen kızım dedi anane kızırdı geri barıştık babamızda zaten sürekli gevşek bir sırıtma yapıştı kaldı dünden beri toparlayamadık onu daha [/QUOTE]

ayy masallah tüm ailenize :) bizim ailelerimiz uzakta :) ama biz doktordan cıkar cıkmaz fotograflarını hemen mms ile amcalarına,dayılarına ve teyzesine yolluyorz,onlar da digerlerine gösteriyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…