- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.341
Eki Görüntüle 342348 Eki Görüntüle 342349 Eki Görüntüle 342350
teyzelerim benim hokka gibi burnum fındık kadar ağzım var ne kadar güzel bir kızım ben yaaaa
sağol teyzesiçok onure olduk oğlumuzunda ayrıntılı bir fotoğrafıyla bir kutu çukulota ve çiçek eşliğinde bekleriz birgün sonrası allah kerim kısmetse olar
sağol öznur teyzesi biz dünden beri foto seviyoruz ağlayıp gülüp oturuyorum
teyzelerim benim hokka gibi burnum fındık kadar ağzım var ne kadar güzel bir kızım ben yaaaa
ayyyy yerım ben onuuuu kıss maşşşalllahhhhh tü tü tüü cok tatlışşş
oğluşuma alırım kızını haaaaaa
anaaammmm maşallah..Allah burnu gibi güzel eylesin bahtını da
meryemimiz kız mıymışş(o nasıl bir cümle oldu yaa)
amin canım rabbim tamamına erdirsin inş sağlıkla sıhhatle doğuralım( canım ya ben bile bi hoş oldum seni düşünemiyorum...maşallah kızımıza..Allah sağlıklı doğmayı nasip etsin..
ay masallah kocamn olmus benim kızım da bu kadar olmus mudur dedim hemen,Allah esirgesin cok da güzel :)
bakıp bakıp kime benziyor diye tartısmalara girdiniz mi
minilyacım mine teyzemize dediğimz gibi oğlunuzun ayrıntılı görüntüleriyle çiçek çukulolata buyrun birgün artık kısmetse olur ayy ne havaya girdim
amiiinnnnnn bıdık teyzeevet bu kız bizi ne hale getirdi meryemimiz kızmış
içerde kıpraşmalar oldu senin kız benim ikizlere çikolata etkisi yaptı nimessay
canım biz eşimle benziyoruz ikimizde de belirgin özellikler aynı onun için çok ayırt edemedik... ben esmerim eşim beyaz tenli sadece o da buradan anlaşılmıyorKime benzedigine karar vebildiniz mi? Bizimki babasinin kopyasi, insallah biraz da bana benzer diye dua ediyorum
ay minik içerde roman falan mı oynuyo iki yumruğunu üst üste getirmiş
ohhhh yandan dermiş gibi
sağol teyzesiçok onure olduk oğlumuzunda ayrıntılı bir fotoğrafıyla bir kutu çukulota ve çiçek eşliğinde bekleriz birgün sonrası allah kerim kısmetse olar
sağol öznur teyzesi biz dünden beri foto seviyoruz ağlayıp gülüp oturuyorum
ayyyy yerım ben onuuuu kıss maşşşalllahhhhh tü tü tüü cok tatlışşş
oğluşuma alırım kızını haaaaaa
ay heyecanlandım kaynana mı oluyorum şimdi?
hay allahım sen bize akıl ver iki gıdım aklımızıda çocuklar uğruna telef edecez o olacak bende heyecan yaptım da
önce ben talip oldum ona göre....
haftasonu doktora gitcem. şöyle güzel bi fotosunu çektireyim oğlumun. bakalım yakışacaklar mı?
doğru ya Allah akıl fikir versin bize de mi?
zaman hiç geçmiyo yaaaaaaaaaaa
iletişim halindeler sanırım bıdık teyzesi... ama kızımı isteyenlere duyurulur çok hantal kıpraşmıyor bu kız ... daha tekme falan duymadık ... sonra kız da tembelmiş demeyin ben baştan söyleyeyim
o tembellikten değil kuzum ağırbaşlılıktan
(kızı kıpırdak olanlar -başta da ben- alınmasın sakın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?