- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.361
minilyacım mine teyzemize dediğimz gibi oğlunuzun ayrıntılı görüntüleriyle çiçek çukulolata buyrun birgün artık kısmetse olur ayy ne havaya girdim
amiiinnnnnn bıdık teyzeevet bu kız bizi ne hale getirdi meryemimiz kızmış
haftasonu doktora gitcem. şöyle güzel bi fotosunu çektireyim oğlumun. bakalım yakışacaklar mı?
doğru ya Allah akıl fikir versin bize de mi?
ya benim oğlan çok hareketli. bi saniye durmuyo valla. azıcık hareket etmese tedirgin oluyorum zaten. şimdiden ben çok afacan olacam diyor herhalde
çektir canım çektir bulunsun elinizde yakışılı bir fottoo
senin kontrol ne zamn canım
önce ben talip oldum ona göre....
he he çok ağırbaşlı akıllı benim kızımo tembellikten değil kuzum ağırbaşlılıktan
(kızı kıpırdak olanlar -başta da ben- alınmasın sakın)
amiiin canım benim sağol sağolll... ya bu buz dağının görünen yüzü nelerine bakıyor dr kalp odacıklarına bebeği besleyen damarlara midesine böbreklerine her iyi haberinde insanın bir damla yaş gözünden süzülüyor bir elhamdülillah çıkıyor dilinden... hiçbir sınava benzemiyor... hepiniz atlatırsınız inş... ama ben biliyorum hepsi zıpkın gibi kuzuların inş...süper yaaa bayıldım valla çok farklı bişey bu :) canım Allah kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inan tüylerim diken diken oldu. benim doktor altıncı ayda girersin dedi beklemedeyim o yüzden. ama merak ve heyecanla bekliyorum. Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin...
olmuştur annesi olmaz mıtartışmaya girdik ananemize küstük babamıza benzetti diye... sanki bana benzemiyor sonra dedemiz aynı sen kızım dedi anane kızırdı geri barıştık babamızda zaten sürekli gevşek bir sırıtma yapıştı kaldı dünden beri toparlayamadık onu daha
istediğin çikolata çiçek olsun beahhh ben gelınıme hersey alırım:)))
bu arada ayrıntılı ultrasonumuz 22 şubatta cnm daha ıkı haftamız var..
geç kaldım diye hayıflanıyordum,
oğlum da önemli olan kızın gönlü
ben kızı tavlarım, annesi başkasına verse bile kaçarız biz merak etme anne diyo
benim pazarteside.. onun için demedim haziran gelse biran önce... Allah affetsin de sıkıldım yaaa
ayyy sıkılma kuzum yaaa o hamilelikten değildir sen seni sıkan diğer unsurları kaldır ortadan... mutlu mutlu bekle sonunu hamileleğin tadını çıkar...
Bizim detaylımız da yarın.. Heyecanımız da 3 kişilik
olmadı senin kızı alırım ben de ona göre
yok canım başka bişey yaa.. geçen sene bu zamanlar hamileydim gene hamileyim.. sürekli bi dikkat sürekli bi tedirginlik falan ondan yaaaa
aşkolsuun üç kişilik mi bzi ne oluyoruzBizim detaylımız da yarın.. Heyecanımız da 3 kişilik
yok canım başka bişey yaa.. geçen sene bu zamanlar hamileydim gene hamileyim.. sürekli bi dikkat sürekli bi tedirginlik falan ondan yaaaa
kızımı vermem oğlunu alırım
Bizde gelin vermek yok damat almak var.. (oğlum hariç)
Allah sabrını artırsın bol bol inşirah suresi oku
ferahlatır seni..sen tedirgin oldukça bebeğine de yansır:26:
o da iyiymiş. iç güveysi mi vercem oğlumu? olmazzzzzzzz..... biz de senin oğlun gibi senin kızı tavlarız, kaçırırız. ne yapalım.
o da iyiymiş. iç güveysi mi vercem oğlumu? olmazzzzzzzz..... biz de senin oğlun gibi senin kızı tavlarız, kaçırırız. ne yapalım.
aşkolsuun üç kişilik mi bzi ne oluyoruzhepimiz verayız hepimiz eymeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?