2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

istediğin çikolata çiçek olsun beahhh ben gelınıme hersey alırım:)))
bu arada ayrıntılı ultrasonumuz 22 şubatta cnm daha ıkı haftamız var..

haftasonu doktora gitcem. şöyle güzel bi fotosunu çektireyim oğlumun. bakalım yakışacaklar mı?

doğru ya Allah akıl fikir versin bize de mi?

geç kaldım diye hayıflanıyordum,
oğlum da önemli olan kızın gönlü
ben kızı tavlarım, annesi başkasına verse bile kaçarız biz merak etme anne diyo

ya benim oğlan çok hareketli. bi saniye durmuyo valla. azıcık hareket etmese tedirgin oluyorum zaten. şimdiden ben çok afacan olacam diyor herhalde

ayyy maşşallah kızzz benım oğlan da öyle valla kıpır kıpır cok mutlu edıo benı ıns bı ıkı ay sonra daha rahat hıssedıcegız

o tembellikten değil kuzum ağırbaşlılıktan
(kızı kıpırdak olanlar -başta da ben- alınmasın sakın)
he he çok ağırbaşlı akıllı benim kızım
amiiin canım benim sağol sağolll... ya bu buz dağının görünen yüzü nelerine bakıyor dr kalp odacıklarına bebeği besleyen damarlara midesine böbreklerine her iyi haberinde insanın bir damla yaş gözünden süzülüyor bir elhamdülillah çıkıyor dilinden... hiçbir sınava benzemiyor... hepiniz atlatırsınız inş... ama ben biliyorum hepsi zıpkın gibi kuzuların inş...

ayy masallah tüm ailenize :) bizim ailelerimiz uzakta :) ama biz doktordan cıkar cıkmaz fotograflarını hemen mms ile amcalarına,dayılarına ve teyzesine yolluyorz,onlar da digerlerine gösteriyor :)[/QUOTE]
canım bizimkilerde uzakta ama denk getirdi rabbim muayeneye dede anane falan gittik çok görgüsüzüz bir 5 yıl sonra bulduk bu nazlı kızı

istediğin çikolata çiçek olsun beahhh ben gelınıme hersey alırım:)))
bu arada ayrıntılı ultrasonumuz 22 şubatta cnm daha ıkı haftamız var..
ay gözü gönlü bol bir aday allah hepisinin bahtını da açık etsin...şimdiden böyle yüreğimiz titriyor allah onları üzdrtmesin kimseye amiiinnnnn

ayyy sıkılma kuzum yaaa o hamilelikten değildir sen seni sıkan diğer unsurları kaldır ortadan... mutlu mutlu bekle sonunu hamileleğin tadını çıkar...

yok canım başka bişey yaa.. geçen sene bu zamanlar hamileydim gene hamileyim.. sürekli bi dikkat sürekli bi tedirginlik falan ondan yaaaa

Bizim detaylımız da yarın.. Heyecanımız da 3 kişilik

hayırlısıyla girer çıkarsın inşallah. sonra da bizi haberdar edersin. merak etmeye başladık şimdiden.
çoğumuz girdi ayrıntılıya herhalde. sırada ne var şeker yüklemesi mi? hayırlısıyla zaman bi geçse de doğursaydık kuzuları. ben sabırsızlanıyorum ya....

geç kaldım diye hayıflanıyordum,
oğlum da önemli olan kızın gönlü
ben kızı tavlarım, annesi başkasına verse bile kaçarız biz merak etme anne diyo
allah sizi iyi etsin emi sabah sabah suratımda kocaman bir gülümseme yapıştı hepiniz sayesinde hep böyle mutlu olalım inş canlar...

Bizim detaylımız da yarın.. Heyecanımız da 3 kişilik
aşkolsuun üç kişilik mi bzi ne oluyoruz hepimiz verayız hepimiz eymeniz

yok canım başka bişey yaa.. geçen sene bu zamanlar hamileydim gene hamileyim.. sürekli bi dikkat sürekli bi tedirginlik falan ondan yaaaa

hımmm seni anlamam imkansız canım bu durumumda allahım kolay ve hayırlısıyla kurtarsın inş... zor olsa gerek... hep hamiş olmak uzun süre

Allah sabrını artırsın bol bol inşirah suresi oku
ferahlatır seni..sen tedirgin oldukça bebeğine de yansır:26:

sağolasınız kızlarr............ off eşimde geçen bana sen alıştın artık gçen senede hamileydin bu senede seneyede hamile olsana diyo bi bagırdım bi daha deme bana öle sağlıkla dogsun daha uzun süre etmem...adam şaka yapmıştı halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…