- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.661
canım bende elancly kullanıyorum ama kaşıntım genede olluyor. bu aralar arko neme başladım ikisinide kullanıyorum. Artık sıkıldım ya çünkü zaten çatlıycam sanırım. bunlar belki biraz hafifletiyor ama kaşındırıyor.
herkese günaydın arkadaşlar...
uykudan bahsedilmiş, ben öle çok uyuyabilirim ki istesem, kendimi zorluyorum artık yatmamak için...mesela şimdi bile gözlerim kapanıyo ama yatmicam çünkü iş yapıcam.
mutfağın dolaplarını silicemm
Benimde mutfagin dolaplarini silmem lazim
Hala kalkmadim
Bu agrilarin sebebi belli oldu canim, hareketsizlik mahvediyor. Ben de evden cikmazsam mutfaga bile gitmeye useniyorum acayip tembellesiyorum.canım benim içinde bakın bende kös kös ouraym çalışayım(
ay kızlar hamaratlıktan falan değil beee, ev işi yapmak bnm için tembellikten kaçış yolu
yanlız bu kadar ısrara dayanamicam ve vazgeçicem heee
nilobella kadıköy acıbadem e mi gidiceksin? ben de baktım ama bu soğukt hiç dışarı çıkasım gelmedi, bi de hastanenin yerini de tam bilmiyorumm
Evet acibademdeki acibademde. Metrobusun acibadem duragina yakin galiba. 20 subat pzt saat 18:30 da varmis bir egitim ona kayit yaptirdim, ben buyk ihtimalle kocamla giderim. Cok merakli kendisi, isi olmazsa kacirmaz gibi geliyor.
şu meraktan benim kocişe de aşılasam azcık ne güzel olur. dün diyo ki ben daha baba değilim kidedim karnımdakini kim yaptı, babasın işte şuan
inş doğunca daha ilgili olur, gerçi vakti de yok garibimin ama insan yine de biraz ilgilensin, meraklansın istiyo
şu meraktan benim kocişe de aşılasam azcık ne güzel olur. dün diyo ki ben daha baba değilim kidedim karnımdakini kim yaptı, babasın işte şuan
inş doğunca daha ilgili olur, gerçi vakti de yok garibimin ama insan yine de biraz ilgilensin, meraklansın istiyo
öyle bir geçer zaman ki'nin son bölümünde cemile ali'ye ' erkekler eşi ona çocuk doğurduğu zaman baba olur, kadınlarsa o bebek içinde belirdiği anda annelik duygusunu hisseder.' diyordu. sanırım doğru. bizimkiler çocuk doğmadan kendilerini baba gibi hissetmeyecekler.tüm dizileri izliyorum sıkıntıdan. ne yapayım.
benim eşimde o öle değil değil diyo o renklam çıktıgında anne karnında ne zmana hareketini hissettin o zaman babasın diyo:):):
ay valla bilemiyorum aslında bana karşı ilgili ama oğluşuma hiç ilgi göstermiyo. bazen elini alıp koyuyorum göbeğime hani hissetsin diye, ondan bile sıkılıyo hareket etmeyince beklemiyo çekiyo elini. gıcık kociş
Çilek > Baby Dream
kızlar çok beğendim bu bebek odasını, hem seçenekleri de fazla. ister 2 kapılı dolabı var, ister salanan beşiği vb. sizce erkek çocuğuna olur mu?
en azından baba olacağının bilincinde. vallla bizimki doğana kadar çok rahat olacak sanırım. umarım doğduktan sonra baba olduğunun farkına varır.
ben muzik dinletmiyorum hani kasten gobisime yaklastirip.
Benim esim fanatik Fenerbahceli. Gecen gobis acik yatiodum tv basinda. telefondan muzik acti. Dayadi gobegime. Anlamadimda ne oldugunu. Bu nediyince "Fenerbahce marsi" demezmi.
Kocis delirdi dedim
çok güzelmiş ne kadrki acaba?
ay valla bilemiyorum aslında bana karşı ilgili ama oğluşuma hiç ilgi göstermiyo. bazen elini alıp koyuyorum göbeğime hani hissetsin diye, ondan bile sıkılıyo hareket etmeyince beklemiyo çekiyo elini. gıcık kociş
Çilek > Baby Dream
kızlar çok beğendim bu bebek odasını, hem seçenekleri de fazla. ister 2 kapılı dolabı var, ister salanan beşiği vb. sizce erkek çocuğuna olur mu?
bence cok sevimli.erkek için de uygun olur.benim de oğlum olcak Allah'ın izniyle.kendim için de düşündüm ama fiytları göremedim.yazmıyor
fiyatları yazıyo cnm. mesela 2 kapılı gardolap 12 taksitle 595 tl, fiyatı da uygun geldi bana.
hem böyle yerlerden alınca garantisi falan oluyo ya, güvenebiliyosun. ben o yüzden kendi mobilyalarımı da hep doğtaştan almıştım. bi aksilik çıkınca hemen ya değiştiriyorlar, ya yapıyorlar. bunun da 5 yıl garantisi varmış bozulmaya dökülmeye vb ne karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?