2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Canim sabun kullanma, ph 5,5 olan dus jelleri ise yariyor.

Benimde mutfagin dolaplarini silmem lazim
Hala kalkmadim

Kizlar ne kadar hamaratsiniz, bana kimse dolap sildiremez su anda. Hamamdan korkmam ama merdivene cikmaktan korkarim

ay kızlar hamaratlıktan falan değil beee, ev işi yapmak bnm için tembellikten kaçış yolu
yanlız bu kadar ısrara dayanamicam ve vazgeçicem heee

nilobella kadıköy acıbadem e mi gidiceksin? ben de baktım ama bu soğukt hiç dışarı çıkasım gelmedi, bi de hastanenin yerini de tam bilmiyorumm

Evet acibademdeki acibademde. Metrobusun acibadem duragina yakin galiba. 20 subat pzt saat 18:30 da varmis bir egitim ona kayit yaptirdim, ben buyk ihtimalle kocamla giderim. Cok merakli kendisi, isi olmazsa kacirmaz gibi geliyor.

Evet acibademdeki acibademde. Metrobusun acibadem duragina yakin galiba. 20 subat pzt saat 18:30 da varmis bir egitim ona kayit yaptirdim, ben buyk ihtimalle kocamla giderim. Cok merakli kendisi, isi olmazsa kacirmaz gibi geliyor.

şu meraktan benim kocişe de aşılasam azcık ne güzel olur. dün diyo ki ben daha baba değilim kidedim karnımdakini kim yaptı, babasın işte şuan
inş doğunca daha ilgili olur, gerçi vakti de yok garibimin ama insan yine de biraz ilgilensin, meraklansın istiyo

öyle bir geçer zaman ki'nin son bölümünde cemile ali'ye ' erkekler eşi ona çocuk doğurduğu zaman baba olur, kadınlarsa o bebek içinde belirdiği anda annelik duygusunu hisseder.' diyordu. sanırım doğru. bizimkiler çocuk doğmadan kendilerini baba gibi hissetmeyecekler. tüm dizileri izliyorum sıkıntıdan. ne yapayım.

Bizimki surkli tepemde cavus gibi, benden cok kizini dusunuyor bence. Ben bebekle ilgili kitaplar okuynca cok mutlu oluyor. Benim sinirim cocuga gecmesin diye haber bile izletmiyor
Ya ne zamandir sorcam aklimdan cikiyor hep, siz bebege muzik fln dinletiyor msunuz? Bana cok scma geliyor karnima muzik yayini yapmak

benim eşimde o öle değil değil diyo o renklam çıktıgında anne karnında ne zmana hareketini hissettin o zaman babasın diyo:):):

ay valla bilemiyorum aslında bana karşı ilgili ama oğluşuma hiç ilgi göstermiyo. bazen elini alıp koyuyorum göbeğime hani hissetsin diye, ondan bile sıkılıyo hareket etmeyince beklemiyo çekiyo elini. gıcık kociş

Çilek > Baby Dream
kızlar çok beğendim bu bebek odasını, hem seçenekleri de fazla. ister 2 kapılı dolabı var, ister salanan beşiği vb. sizce erkek çocuğuna olur mu?

benim eşimde o öle değil değil diyo o renklam çıktıgında anne karnında ne zmana hareketini hissettin o zaman babasın diyo:):):

en azından baba olacağının bilincinde. vallla bizimki doğana kadar çok rahat olacak sanırım. umarım doğduktan sonra baba olduğunun farkına varır.

çok güzelmiş ne kadrki acaba?

ben muzik dinletmiyorum hani kasten gobisime yaklastirip.
Benim esim fanatik Fenerbahceli. Gecen gobis acik yatiodum tv basinda. telefondan muzik acti. Dayadi gobegime. Anlamadimda ne oldugunu. Bu nediyince "Fenerbahce marsi" demezmi.
Kocis delirdi dedim

en azından baba olacağının bilincinde. vallla bizimki doğana kadar çok rahat olacak sanırım. umarım doğduktan sonra baba olduğunun farkına varır.

o öle yaa benden daha heyecanlı benden daha meraklı bide göremediği için belkide ben dra girip çıkıyorum o dışarda bekliyo ya ondan galiba.. bide çocukları çok sever heleki kendi çocugu kafayı yer.. ilkine de doyamadı ya aonun hasretide var onda

bizimkide öle:):):)):

çok güzelmiş ne kadrki acaba?

fiyatları yazıyo cnm. mesela 2 kapılı gardolap 12 taksitle 595 tl, fiyatı da uygun geldi bana.
hem böyle yerlerden alınca garantisi falan oluyo ya, güvenebiliyosun. ben o yüzden kendi mobilyalarımı da hep doğtaştan almıştım. bi aksilik çıkınca hemen ya değiştiriyorlar, ya yapıyorlar. bunun da 5 yıl garantisi varmış bozulmaya dökülmeye vb ne karşı

Daha sonra gorusuruz annisler. Ben ev isi yapayim.Mutfak beni bekliyor

Kendinize ve bebislerinize dikkat edin

bence cok sevimli.erkek için de uygun olur.benim de oğlum olcak Allah'ın izniyle.kendim için de düşündüm ama fiytları göremedim.yazmıyor

Cok sevimli bence, favori renklerim ustelik. Ben pembe maviden pek hazzetmiyorum. Hem kiz hem erkege uyar, bir de kizin olursa ona da yakisir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…