2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

sauna mı buhar mı asıl onlar sakıncalı sıcak banyo bile sakıncalı rahim kaslarının gevşemesine açılmasına neden oluyo
Ben saunaya buhara girmem diyorum zten, o kadar da degil canim

Canim ben bu sabah 5,5ta kalktim her zamanki gibi, tuvalete kalkiyorum ve bir daha uyku yok. Ogle uykusu da yok.

oznur benimde bacaklarım çok acıo yaa agrıo hele popom yokmu ayaklarımı sürüklüyorum resmen akşam yaaa
canım benimde aynı ara ara bel ve bacak ağrım oluyor ama bugün tavan yapmış durumda ( birde kızlar benim kuyruk sokumumda batmaya başladı sizdede varmı???
Bostancida sporium var, oranin ufak temiz bir hamami var. Oraya gidiyordum ben hamile kalmadan once, doktora sorsam izin vermez ama buhara saunaya fln girmezsem birsey olmaz diye dusunuyorum.
canım oraya bi arkadaşım gidiyordu havuzuna kaliteli bi yer olduğunu biliorum ama sonuçta havuza bile gitmemize izin vermiyor drlar mikropan dolayı..
aynı şikayetler bendede var özellikle çok sık su içince gecede 2 kere uyanıyorum sonra dön Allah dön uyuyabilirsen

Oznur bizim senle gunumuz ayniymis, ben de 22+2 yim.

Ben saunaya buhara girmem diyorum zten, o kadar da degil canim

Canim ben bu sabah 5,5ta kalktim her zamanki gibi, tuvalete kalkiyorum ve bir daha uyku yok. Ogle uykusu da yok.

Ayniyiz ya.Ben hamileligimin basinda öglenleri uyudum. >Biirde gecen hafta artik nerdeyse 48 saat uyumamistim ondan 2 gun ust uste oglen uyuyabildim. Simdi uyku yok hic yorulsamda yok

Ben aksamlari yatmadan 2-3 saat once icmiyorum.Ama yinede kalkmam gerekiyor.Hareket edemiyorum,karnim agrio boyle kalkipda gitmezsem..
Ay annisler hamilelik ilerledikce daha sIk gitcekmisiz

evet bende de oluyo özellikle akşamlar. evde iş yaptığım zaman belime de vuruyo. bacaklarımın eklem yerleri acıyo sanki romatizma varmış gibi

sauna mı buhar mı asıl onlar sakıncalı sıcak banyo bile sakıncalı rahim kaslarının gevşemesine açılmasına neden oluyo

evet bu yüzden yasak zaten

Canim cok sukur bende hic bir sikinti yok, fildir fildir geziyorum. Sadece uykusuzum biraz, sabah cok erken uyaniyorum. Aksam da en gec 12de yataga gidiyorum ama hemen uyuyamiyorum eskisi gibi.

aynen canım bazı geceler bende hemen uykuya geçemiyorum , ama benim bacak ağrılarım kötü

herkese günaydın arkadaşlar...
uykudan bahsedilmiş, ben öle çok uyuyabilirim ki istesem, kendimi zorluyorum artık yatmamak için...mesela şimdi bile gözlerim kapanıyo ama yatmicam çünkü iş yapıcam.

mutfağın dolaplarını silicemm

bu arada akıllı bıdık gitçekti bugün dr a hilma cım.
dün de heraa girdi ayrıntılıya ama gelmedi herhalde daha forum a, onu da mrk ediyorumm

canım bende elancly kullanıyorum ama kaşıntım genede olluyor. bu aralar arko neme başladım ikisinide kullanıyorum. Artık sıkıldım ya çünkü zaten çatlıycam sanırım. bunlar belki biraz hafifletiyor ama kaşındırıyor.

günaydın canım, herkese günaydın bu arada. kız sabah sabah dolapmı silinir bravo sana:))) ne enerji böle. ben işteyim ama evde olsaydım uyurdum heralde tembelim zati:)

Benimde mutfagin dolaplarini silmem lazim
Hala kalkmadim

Ben 1-2 saate yine atarim kendimi sokaga. Acibadem doguma hazirlik kursuna kayit yaptirdim, yogaya da baslamak istiyorum bir bakinayim ne var ne yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…