- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.641
Ben saunaya buhara girmem diyorum zten, o kadar da degil canimsauna mı buhar mı asıl onlar sakıncalı sıcak banyo bile sakıncalı rahim kaslarının gevşemesine açılmasına neden oluyo
Benimde cok sIk bacagim,belim ve sirtim agriyor. Geceleri surekli uyaniyorum.
Bir kac gundur ekstra yastikla yatiyorum. Belime koyuyorum biraz faydasi oldu sanki.
Sizdede varmi boyle bir sorun bilmiyorum ama ben sabaha dogru lavaboya kalkinca ( kalkmazsam uyuyamiyorum) uyuyamiyorum tekrar.
canım benimde aynı ara ara bel ve bacak ağrım oluyor ama bugün tavan yapmış durumdaoznur benimde bacaklarım çok acıo yaa agrıo hele popom yokmu ayaklarımı sürüklüyorum resmen akşam yaaa
canım oraya bi arkadaşım gidiyordu havuzuna kaliteli bi yer olduğunu biliorum ama sonuçta havuza bile gitmemize izin vermiyor drlar mikropan dolayı..Bostancida sporium var, oranin ufak temiz bir hamami var. Oraya gidiyordum ben hamile kalmadan once, doktora sorsam izin vermez ama buhara saunaya fln girmezsem birsey olmaz diye dusunuyorum.
aynı şikayetler bendede var özellikle çok sık su içince gecede 2 kere uyanıyorum sonra dön Allah dön uyuyabilirsenBenimde cok sIk bacagim,belim ve sirtim agriyor. Geceleri surekli uyaniyorum.
Bir kac gundur ekstra yastikla yatiyorum. Belime koyuyorum biraz faydasi oldu sanki.
Sizdede varmi boyle bir sorun bilmiyorum ama ben sabaha dogru lavaboya kalkinca ( kalkmazsam uyuyamiyorum) uyuyamiyorum tekrar.
canım benimde aynı ara ara bel ve bacak ağrım oluyor ama bugün tavan yapmış durumda( birde kızlar benim kuyruk sokumumda batmaya başladı sizdede varmı???
canım oraya bi arkadaşım gidiyordu havuzuna kaliteli bi yer olduğunu biliorum ama sonuçta havuza bile gitmemize izin vermiyor drlar mikropan dolayı..
aynı şikayetler bendede var özellikle çok sık su içince gecede 2 kere uyanıyorum sonra dön Allah dön uyuyabilirsen
Oznur bizim senle gunumuz ayniymis, ben de 22+2 yim.
Ben saunaya buhara girmem diyorum zten, o kadar da degil canim
Canim ben bu sabah 5,5ta kalktim her zamanki gibi, tuvalete kalkiyorum ve bir daha uyku yok. Ogle uykusu da yok.
canım benimde aynı ara ara bel ve bacak ağrım oluyor ama bugün tavan yapmış durumda( birde kızlar benim kuyruk sokumumda batmaya başladı sizdede varmı???
canım oraya bi arkadaşım gidiyordu havuzuna kaliteli bi yer olduğunu biliorum ama sonuçta havuza bile gitmemize izin vermiyor drlar mikropan dolayı..
aynı şikayetler bendede var özellikle çok sık su içince gecede 2 kere uyanıyorum sonra dön Allah dön uyuyabilirsen
Benimde cok sIk bacagim,belim ve sirtim agriyor. Geceleri surekli uyaniyorum.
sauna mı buhar mı asıl onlar sakıncalı sıcak banyo bile sakıncalı rahim kaslarının gevşemesine açılmasına neden oluyo
Canim cok sukur bende hic bir sikinti yok, fildir fildir geziyorum. Sadece uykusuzum biraz, sabah cok erken uyaniyorum. Aksam da en gec 12de yataga gidiyorum ama hemen uyuyamiyorum eskisi gibi.canım belirilerimizde aynımı :)) ağrılar falan :)
evet bende de oluyo özellikle akşamlar. evde iş yaptığım zaman belime de vuruyo. bacaklarımın eklem yerleri acıyo sanki romatizma varmış gibi
evet bu yüzden yasak zaten
amniyon sıvısının elektrolit dengesinide bozuyormuş....
Canim cok sukur bende hic bir sikinti yok, fildir fildir geziyorum. Sadece uykusuzum biraz, sabah cok erken uyaniyorum. Aksam da en gec 12de yataga gidiyorum ama hemen uyuyamiyorum eskisi gibi.
Kizlar hamile kaldigimdan beri kullandigim kremlerin bir listesini yaptim, asiri bir kuruluk oldu bende hatta bacagimda egzama cikti kuruluga bagli olarak!
Krem manyagi oldum resmen, gunde 3 litreye yakin da su iciyorum bu arada...
1-Elancyl catlak onleyici krem
2-Emolium body emulsion
3-Lansinoh gogus ucu kremi (niplette kullaniyorum gunduz bayagi acitiyor gece yatarken bunu surmeye basladim)
4-5-6-Neutrogina el, ayak kremi + dudak nemlendirici
7-Lancome genefique nemlendirici
8-Omega plus argan yagi, sac icin
9-Sally Hansen tirnak kremi ama bunu pek surmuyorum bu aralar
bu arada akıllı bıdık gitçekti bugün dr a hilma cım.
dün de heraa girdi ayrıntılıya ama gelmedi herhalde daha forum a, onu da mrk ediyorumm
herkese günaydın arkadaşlar...
uykudan bahsedilmiş, ben öle çok uyuyabilirim ki istesem, kendimi zorluyorum artık yatmamak için...mesela şimdi bile gözlerim kapanıyo ama yatmicam çünkü iş yapıcam.
mutfağın dolaplarını silicemm
herkese günaydın arkadaşlar...
uykudan bahsedilmiş, ben öle çok uyuyabilirim ki istesem, kendimi zorluyorum artık yatmamak için...mesela şimdi bile gözlerim kapanıyo ama yatmicam çünkü iş yapıcam.
mutfağın dolaplarını silicemm
Ben 1-2 saate yine atarim kendimi sokaga. Acibadem doguma hazirlik kursuna kayit yaptirdim, yogaya da baslamak istiyorum bir bakinayim ne var ne yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?