2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bence cok sevimli.erkek için de uygun olur.benim de oğlum olcak Allah'ın izniyle.kendim için de düşündüm ama fiytları göremedim.yazmıyor

sayfada aşağı inince ürünlerin tek tek resimleri var. onu tıklayınca büyüyo o tek resimler, yanında da fiyat, özellkik, ölçü sekmeleri açılıyo. ordan bakabilirsin canım.

Çilek > Bebek Karyolası

mesela bunu tıkla görürsün

Cok sevimli bence, favori renklerim ustelik. Ben pembe maviden pek hazzetmiyorum. Hem kiz hem erkege uyar, bir de kizin olursa ona da yakisir.

ay ay ayyy evet çok beğendim ben bunuuuuuu.... istiyorummmmm, akşam olsun da hemen gösteriyim kocişe. gerçi annem alcak ama olsun, o da beğensin

anneciklerrrrr herkese günaydınnn
dün doktora gıttık ayrıntılıya gırdık çok sevımlıydı maaşallah
btün doktorlar çok şarşırdı ama hiç durmuyo sürekli hareket edıo adam usg bakıo aletı nereye koyuyosa tekme atıo alete dogru şok oldu doktorlar alev topu gıbı boyle çoçuk hiç gormedık dıolar sankı hemen doğcakmış burdan çıkatın der gıbı hareketlerı dedı yorma kendını hiç dedi poposunu rahıme yerleştırmış kasık agrın çok olur dedı bel agrında dedı bı dort boyutlu foto cektırmedı resmen oyun oynadı bızle kızın çok kıpır kıpır dıyıp durdular allah nazarlardan korusun hepimizinkını sağ salım elımıze almayı nasıp etsn vaktıyle
bu arada izmir özel hayat hastanesıne gıttım soran arkadaslar vardı hastane dıştn eskı ama içi ii doktorlr ıı ben bayıldım ılgı alakaya odalar kapılar süslü hazır kza erkege göre ücretler çok ucuz tavsiye edrim ercan doktoru

cnm çok geçmiş olsun... yat dinlen cnm şu an bebeişten daha önemli bişi yok..
dularımızdasın inş..

benim de göbiş buna yakın cnm maşallah paşan da güle güle kullansın..

Çok teşekkürler Ama eşim beni beğenmiyormuş, şaka yollu yavru filim benim dedi dün akşam, gülsem mi ağlasam mı bilemedim

benimki de ağır vasıta diyooo

şeker yüklemesi için erken değil mi canım?inş. 100luk şeker yüklemesinde sorun çıkmaz,bir aarkadaşım da çıktı hamilelikte diyet yapmak zor diyor.

cnm dr beni 14-15 şubatta çağırdı fakat o tarihte işlerim çok yoğun olacaktı..
geçen de acil gittiğimde dr sordum hafta içi gelsem olurmu diye ok dedi gittim..
evt tahmin edebiliyorum hele de benim gibi çok çabuk acıkan ve çok yiyen biri için zor olsa gerek..

bence sorun olmaz canım ya bu aydan sonra bebekler birden gelişecek.Allahın izniyle sağlıkla doğacak bebişlerimiz

inş cnm benim sağoll

haklısın cnm bizde geçen gün kuzenlerle konuştuk bebek bezinden konu açıldı...
ben prima aldım dedim hep de onu alıcam
hyr sakın dediler çocuğa değişik bezler kullan ki sorun olmasın..
hatta onlar bim deki bezlerden alıyolarış..eşime söyledim arada çok da bişi farketmiyordu boşver dedi..
biz bildiğimizden şaşmayalım urfa çok sıcak memleket bi de bebek pişik olursa
10 kuruş için bebeğin zarar görmmesine gerek yok dedi..

kızlar bugün dr gidek olanların Allah yardımcısı olsun hayırlı haberle gelsinler inş..

Gozun aydin canim, kizlar pek hareketli oluyor. Benimki de kiz ve sabahtan beri icerd horon tepiyor rsmen

maşallah

mrb cnm hoşgeldin...
hadi gözün aydın cnmm
dün bende ayrıntılıya girdim ama aç olduğumdandır sanırım ki
bebeğim kafasını dayamış göbişime uyuyodu..
dr ancak yandan foto çekebildi...

hadi canım hayırlı olsun, hayatı boyunca hep böyle kıprış lkıprış olsun inşş
ayy o zaman da senin işin zor olur gerçi değil mi

canım maaşallah benim kız da öyle :))) bizim kızlar bu topşiğin erkeklerinden daha dominan galiba erkek annişleri duymasın hehehe

waterly
göbüşün çok tatlı olmuş maşallah allahım bebeğine sağlık sıhat versin inş.

kızlar dün doktorumdaydım benim bu durumlardan dolayı iki haftada bir gidiyoruz artık (
kanama rengim k.rengiydi eğer bu renk kırmızıya dönerse telaşlanmalıymışım şimdilik korkmamalıymışım öyle dei dr bey amcamız
rahmimdede hiçbir açıklık yokmuş ALLAHIMA ŞÜKÜRler olsun
ama ilişki yasağımız dewam ediyor hatta kızdı bize ilişki mi yaptınız diye nasıl utandım :26:
yok iki haftadır adam korkusundan yaklaşamıyorki bana iki haftadır tık yok dicektim az kalsın sonra toparladım kelimeleri dr. bey zaten iki haftadır ilişki yasağımız vardı ve kurallara uyduk dedim en kibarcasıyla hahahahah
kızlar hazır gitmişken bebeği 4 boyutlu izleyelim azıcık dedik allahım ya bu bir mucize gibi güzeller güzeli bir melek bir prenses vardıki içimde anlatamam o kibar parmaklarıyla kafasını kaşıdı elini emdi bize poz verdi redim için güldü ya sevinçten nerdeyse ağlayacaktım bir ara ayağını tuttu ayağını emdi :) böyle düşünür gibi kafaları kaşımalar falan yani hayran kaldım
allah ne güzel mucizeler yaratıyor ya çok duygulandım ahh meleğim seni kucağıma almak istiyorum .....

Dün gece buraya her anne adayı gibi paylaşımda bulundum endişelerimi dile getirdim ama bu saate kadar bir Allah'ın kuluda merak etme bisey olmaz demedi demek ki siz belirli insanların Msj larına cevap veriyorsunuz haa bilerimde bizde bosuna yazmayalım demi lütfen arkadaslar gormemiştir falan demeyin benim Msj üstüne nerdeyse 15 kisi Msj yazmış gecmisi okudum diyen arkadaşlarda var ben 2008 sen beri kk dayım çok topikte bulundum Haziran anneleriyle buluştum konuştum gecmiste ama ben yazdığı nasılsiniz sorusuna cevap vermeyen bir tipik ilk defa gördüm size iyi paylaşımlar arkadaslar kendi aranızda

cnm kesın arada kaynamıştır bı aralar bnde ole dıodum kendı adıma özr dılerım ne sormuştun bende uzun zamandır gırmdm hiç bugun gırdım
de

slm canım nolduğunu bilmiyorum gemişe bakmadım ama sıkma canını bende iştyken burası baya katılımcı vardı ve cana yakındı insanlar bende yazıyorum ama cvp veren olmuyo insanları anlamak zor canım benim bende 6 ayıma gircem senin ne kadar oldu peki allah bi nefeste kurtarsın canım adım derya

cnm ben dün yoktumm..
geçmişede çok fazla bakamadım..
benimde bugün yazdığıma kimse cvp vermedi ama bu kasti bişi değil..
arad kaynıyo bazen...

canım bazen bir şey sordğmuzda gözden kaçabiliyor biraz incelersen benimde geçen gece yazdıklarım cevapsız kalmıştı yani olabilir böyle şeyler lütfen yanlış düşünme ben mesajında soru sormak istedğini düşünmeedim o zçıdan bir şey yazmadım umarım birşey olmaz yazmıştın eğer yanlış anlamadıysan lütfen kendini öyle hissetme hepimiz bebeklerimiz için heyecan içerisindeyiz bir kere cewap gelmedi diye kötü hissetmeni istemem :) arkadaşım hepimiz burda kardeş gibiyiz ve her gelenide gayet güzel bir şekilde karşılıyoruz bende bu topiğe ilk geldğimde kendimi dışarıda hissetmiştim ama zamanla arkadaşlara o kadar alıştım ki hepsini çook sewiyorum gerçekten hepsi iyi niyetli insanlar yanlış anladın sen sanırım

Canim bu ne alinganlik boyle? Ben de bir suru sey yaziyorum kimine kimse yanit vermiyor, kimine veriyor. Kisisellestirirsen uzulursun, ki bu sacma olur.
Mesela ben de dun canta aldim koydum fotosunu, kimse birsey demedi ay hic begenmediler herhalde diye dusunmedim.

slm annişler nslsnz bakalaım bişi sorcaktım bu alttaki şekli nsl yapıyosunuz bende 24 haftalığım daha önce dreamsea27 olarak giriyodum şifreyi de unutunca tekrar açtım liste ne alemde kızlar en son ben işteyken kızlar öndedi var mı değişiklik benimde kısmetse kızım gelcek teyseleri allah herkesin bebişini sağlıklı şkilde kuağna alır inş.

kesinlikle katılıyorum canım sana :) bu arada çantan hayırlıolsun niobellacım
nickin çok güzel yaaa sanki eski byaz romanlardaki karakterlerin isimleri gibi...

dreamsaaa hatırlıyorum sanki seni canım detaylı bilmiyorum ama googlea şey yaz
kadınlar kulübüne çizelge nasıl eklerim
orda eskiden topik açılmış resimli anlatıyor ben öyle yapmıştım

Selam hosgelgin
ticker i mi diyorsun?Bebisin haftaligini gostermek icin?

Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. dan yapiyorsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…