- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.701
Canim bu ne alinganlik boyle? Ben de bir suru sey yaziyorum kimine kimse yanit vermiyor, kimine veriyor. Kisisellestirirsen uzulursun, ki bu sacma olur.
Mesela ben de dun canta aldim koydum fotosunu, kimse birsey demedi ay hic begenmediler herhalde diye dusunmedim.
Selam hosgelgin
ticker i mi diyorsun?Bebisin haftaligini gostermek icin?
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. dan yapiyorsun canim.
kesinlikle katılıyorum canım sana :) bu arada çantan hayırlıolsunniobellacım
nickin çok güzel yaaa sanki eski byaz romanlardaki karakterlerin isimleri gibi...
dreamsaaa hatırlıyorum sanki seni canım detaylı bilmiyorum ama googlea şey yaz
kadınlar kulübüne çizelge nasıl eklerim
orda eskiden topik açılmış resimli anlatıyor ben öyle yapmıştım
tşkkürler canım da ben yapamadım
tşkkürler canım hatrladığına sevindim yapamadım
slm annişler nslsnz bakalaım bişi sorcaktım bu alttaki şekli nsl yapıyosunuz bende 24 haftalığım daha önce dreamsea27 olarak giriyodum şifreyi de unutunca tekrar açtım liste ne alemde kızlar en son ben işteyken kızlar öndedi var mı değişiklik benimde kısmetse kızım gelcek teyseleri allah herkesin bebişini sağlıklı şkilde kuağna alır inş.
dreamsaaa hatırlıyorum sanki seni canım detaylı bilmiyorum ama googlea şey yaz
kadınlar kulübüne çizelge nasıl eklerim
orda eskiden topik açılmış resimli anlatıyor ben öyle yapmıştım
slm annişler nslsnz bakalaım bişi sorcaktım bu alttaki şekli nsl yapıyosunuz bende 24 haftalığım daha önce dreamsea27 olarak giriyodum şifreyi de unutunca tekrar açtım liste ne alemde kızlar en son ben işteyken kızlar öndedi var mı değişiklik benimde kısmetse kızım gelcek teyseleri allah herkesin bebişini sağlıklı şkilde kuağna alır inş.
Sen bana bilgilerini ver ben yapayim canim. Nede olsa vaktim bol
dream arkadaşım ben de umaygulay ın dediği gibi yaptım ticker ımı. eski topiclerde adım adım resimli anlatan arkadaşlar var, ordan bakabilirsin. hatta araştırayım senin için bulursam paylaşıyım linki.
kızlar bu arada benim mutfak dolaplarını silme projem yavaş yavaş yalan oluyo galiba.benim yapacağım iş bu kadar olur?
resimli anlatıyor ona baktınmı?
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
kaçıncı adıma kadar geldin ????
bu arada Arhuslu bayan nasılsınıznasıl danımarkada havalar??
Bende jet hiziyle evi toparladim
Ortalik temiz,banyoya hic dokunmadim :26:
Mutfak dolaplarinida silmedim
Kizlar simdi temizlik yaparken temizlik ilacimi kullaniyorsunuz? Ben hamile olmadan oyle yapardim ama artik sirf sicak su ile. Cesaret edemiyorum. Esim temizliyor ocagi,firini,banyonun lavabosunu filan..
Ama icimde rahat etmiyor.Ben kendim yapmadan temiz olmuyor sanki
umaycımbaktım bulamadım bide kaynanamla aynı yerde olunca bakıo varya çok canım sıkkın aslında sırf kafam dağılsın diye girdim
yapar mısın canım bende çekindiimden sölemedim saolasın 26 ağ sat kızım lcak teysei
Bende jet hiziyle evi toparladim
Ortalik temiz,banyoya hic dokunmadim :26:
Mutfak dolaplarinida silmedim
Kizlar simdi temizlik yaparken temizlik ilacimi kullaniyorsunuz? Ben hamile olmadan oyle yapardim ama artik sirf sicak su ile. Cesaret edemiyorum. Esim temizliyor ocagi,firini,banyonun lavabosunu filan..
Ama icimde rahat etmiyor.Ben kendim yapmadan temiz olmuyor sanki
benimde yazdıklarıma kimse cvp vermemiş aha bende tüstümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?