2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Ben gorduum cantanii Ama gorunce hosuma gitti ve kendime burdan alabilcem cantalar arayisina ciktim
Hayirli olsun cantan canim

tşkkürler canım hatrladığına sevindim yapamadım

dreamsaaa hatırlıyorum sanki seni canım detaylı bilmiyorum ama googlea şey yaz
kadınlar kulübüne çizelge nasıl eklerim
orda eskiden topik açılmış resimli anlatıyor ben öyle yapmıştım

dream arkadaşım ben de umaygulay ın dediği gibi yaptım ticker ımı. eski topiclerde adım adım resimli anlatan arkadaşlar var, ordan bakabilirsin. hatta araştırayım senin için bulursam paylaşıyım linki.

kızlar bu arada benim mutfak dolaplarını silme projem yavaş yavaş yalan oluyo galiba.benim yapacağım iş bu kadar olur?

lilpie.com a gir.maternity-pregnancy i seç.
ordan day and weeks tıkla.
full size ticker dan next yap.
şeriteerden bi tyema seç next yap.
diğer senbolü seç next yap.
expected due date e beklenen doğum tarihini yaz.
altta last mentruial perioda sat ını yaz.next yap.
for websites: yanında image url yazıyor.image url ye tıkla.
code snippetın altındaki url yi kopyala.
bu sitedeki kontrol panelini aç.oradan profil düzenleye gir.çizelge bölümü var.kutucuğa kopyaladığın url yi yapıştır.
değişiklikleri kaydet yap.
olur
bu kadar

Bende jet hiziyle evi toparladim
Ortalik temiz,banyoya hic dokunmadim :26:
Mutfak dolaplarinida silmedim

Kizlar simdi temizlik yaparken temizlik ilacimi kullaniyorsunuz? Ben hamile olmadan oyle yapardim ama artik sirf sicak su ile. Cesaret edemiyorum. Esim temizliyor ocagi,firini,banyonun lavabosunu filan..
Ama icimde rahat etmiyor.Ben kendim yapmadan temiz olmuyor sanki

aa bak umaygulay bulmuş, ben burda anlatılanlardan lilypie olandan yapmıştımmm

ya bu arada bazı arkadaşlardan rica etmek gerekiyo galiba. böyle cvp verilmediğinde falan alınmasınlar nolur ya. hepimiz hassas bi dönemden geçiyouz zaten, birbirimizi anlayalım. bazen oluyo gözden kaçıyor sorulan şeyler, bi daha soralım yani nolcak ki.
hemen böyle sitemler, topic e küsmeler falan olmasın.
valla geçen bende de oldu, hatta sordum arkadaşlara yazdıklarım gözükmüyo mu ki diyee. ama küsüp gitmek olmasın, anlaşalım aramızda lütfen.
zaten bi önceki topic imiz kapanıverdi gitti, buna güzel bakalım, güzel güzel paylaşalım diyorum veeeeeeee
sizleri seviyorummmmmm

bu arada Arhuslu bayan nasılsınız nasıl danımarkada havalar??

Hosgeldin canim

Iyiyim sadece tembellik diz boyu. Surekli bebise alisveris yapmak istiyorum. Vallahi soguk ,hic disari cikasim yok. Kar 1,5 hafta once yagdi ama daha erimek bilmedi :2:
Sen nasilsin canim? Hamilelik nasil geciyor

umaycımbaktım bulamadım bide kaynanamla aynı yerde olunca bakıo varya çok canım sıkkın aslında sırf kafam dağılsın diye girdim

yapar mısın canım bende çekindiimden sölemedim saolasın 26 ağ sat kızım lcak teysei

Kendimce yaptim birtane
*Kontrol panelinize girin
*Sag da profili düzenle ye tikla
*Asagi inin Sayfanin hemen hemen ortasinda Cizelge yaziyor oraya bunu pasteleyin http://lbdf.lilypie.com/HZ4Op1.png
*Degisiklikleri kaydet dedikden sonra hersey tamamdir

Kiz annisler.
Oglusumun yataginin ustune bundan dusunuyorum. Sizce nasil? Tavsan yerine kuslu ama. Tavsanli kalmamis

Eklentiler

• $KA9610578.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 28

ben de evi topladım yatağı falan, mutfakta kahvaltı bulaşığı vardı onları yerleştirdim. banyoyu dün en ince ayrıntısına kadar temizlemiştim zaten. demin bi de duş aldım, kendimi temizledim. ama mutfağa gitmek istemiyo canımmmmm offf yapsam ne güzel olurdu

ben cif kullanıyorum canım, bi de bulaşık detarjanı elde bişi yıkayacaksam. lavabolar, fırın için de cif işte. diğerleri çok kokuyo ne biliim koklamak istemiyorum şimdi onları. ama hamilelikten önce püfffff kaç türlü şey kullanırdımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…